FC Porto – Arsenal vihje ja kertoimet

FC Porto – Arsenal
Estadio do Dragao
21/02/2024 – 22.00

Vihjemedia vihje – Alle 2,5 maalia – Kerroin 1.90* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 21/02 klo. 12.40)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vivatbet
FC Porto voittaa5.10*5.50*5.70*
Tasapeli3.75*3.75*3.95*
Arsenal voittaa1.62*1.67*1.70*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Porto eteni Mestarien liigan pudotuspeleihin sijoittumalla lohkonsa toiseksi ottamalla neljä voittoa ja kokemalla muutaman tappion.
  • FC Portolla on ollut viime aikoina Portugalissa yllättäviä ongelmia. Kotijoukkue on saanut kolmesta edellisestä ottelustaan yhden voiton.
  • FC Porto ei ole esiintynyt edellisissä otteluissaan missään nimessä odotetun vahvasti, joskin sinivalkoiset palasivat äsken voittojen pariin.
  • FC Porton koneet ovat yskineet sen verran pahasti, että kotijoukkue jää tällaisella tavalla helposti ulos tulevan kauden Mestarien liigasta.
  • Arsenal on ollut erinomaisessa pelivireessä ja saanut paljon onnistumisia varsinkin hyökkäyspäässä. Vieraat ovat olleet jopa huippuhyviä.
  • Arsenal on tehnyt hurjaa jälkeä ja pelannut muun muassa Valioliigassa lähiaikoina voitollisesti murskalukemin West Hamista ja Burnleysta.
  • Arsenal tulee Mestarien liigan pudotuspeleihin todella hyvistä asetelmista, mutta Tykkimiehet on myös viimeistellyt hurjalla tehokkuudella.
  • FC Porto ei voi lähteä varsinkaan nykyistä Arsenalia vastaan minkäänlaiseen maalintekokilpailuun, sillä isännät jäävät siinä heti kakkoseksi.
  • Pelivalinnat tehdään vähämaalisuuden näkökulmasta. Alle 2,5 maalia toteutuu noin 54 prosentilla, joten tarjolla tulisi olla lieviä ylikertoimia.

Jalkapallon Mestarien liigassa vastakkain asettuvat FC Porto ja Arsenal. Kotijoukkue nappasi lohkovaiheessa neljä voittoa ja kaksi tappiota. Isännät ylsivät jatkoon yhdessä Barcelonan kanssa ja pelaamalla lohkovaiheen viimeisellä kierroksella kahdeksan maalia sisältäneen hurjan taiston Shakhtar Donetskia vastaan. Portugalilaisilla on ollut viime aikoina kotimaansa liigassa yllättävän suuria ongelmia. Sinivalkoiset ovat saaneet kolmesta edellisestä ottelustaan vain yhden voiton. Toki mukana on ollut myös huonoa onnea. Kasassa voisi olla hyvin kolmeen otteluun yhtä monta voittoa tai vähintään kaksi voittoa ja tasapeli. Dragões on ajautunut Portugalin liigassa sen verran vaikeaan paikkaan, että pääsy ensi kauden Mestarien liigaan on enemmän kuin uhattuna. Vierasjoukkue on ollut jäätävässä pelivireessä. Tykkimiehet on ollut mielettömän kovassa iskussa ja tehnyt varsinkin hyökkäyspäässä lievästi sanottuna kovaa jälkeä. Englantilaiset ovat mättäneet osumia hurjassa tahdissa, mutta Gunners on toisaalta myös viimeistellyt suhteettoman kovalla prosentilla ja ollut jo liikaa osumia tehnyt seura.

Kotijoukkue ei voi lähteä missään nimessä maalintekokilpailuun

FC Porton lähtökohdat Mestarien liigan pudotuspeleihin ovat kaikkea muuta kuin optimaaliset. Kotijoukkue ei ole ollut kotimaansa liigassa odotetun vahvassa pelivireessä, vaikka kuten yllä todettu, niin sinivalkoiset olisivat kuitenkin ansainneet enemmän menestystä. Vastustajat olivat muutamassa ottelussa onnekkaita tai olisivat korkeintaan ansainneet hieman vähemmän pisteitä. Isännät saivat Mestarien liigan lohkovaiheessa neljä voittoa ja pääsivät jatkamaan matkaansa pudotuspeleihin, mutta ensi kaudeksi Mestarien liigasta pian rannalle tätä menoa jäävän Dragõesin mahdollisuudet päästä seuraavaan vaiheeseen ovat todella pienet. FC Porton on pidettävä huoli siitä, että kotijoukkue ei menetä saumojaan heti ensimmäisessä ottelussa, kun vastassa on näin hurjassa iskussa oleva miehistö. Isäntien on pakko pelata vahvasti puolustuksen kautta ja hyväksyttävä se, että portugalilaisten omat hyvät maalipaikat jäävät varmasti vähiin. Jos selvän altavastaajan roolissa olevat sinivalkoiset lähtevät pelaamaan avoimesti ja rohkeasti, niin silloin tulee luultavasti noutaja jo ennen Lontoota.

Todella vahva vierasjoukkue ollut mielettömän kovassa iskussa

Arsenal on ollut jäätävän hienossa pelivireessä, sillä vierasjoukkue on tehnyt valtavan hienoa työtä kentän molemmissa päissä ja ollut varsinkin hyökkäyspäässä enemmän kuin kiitettävässä iskussa. Tykkimiehet on tehnyt maaleja vastustajien kannalta kauniisti sanottuna karmeassa tahdissa ja ollut muutenkin mielettömän vaikeasti kaadettavissa. Punavalkoiset ovat pelanneet Valioliigassa kahdella edellisellä kierroksella siten, että vieraat ovat onnistuneet maalinteossa 11 kertaa. Mukana on ollut kuitenkin Gunnersin kannalta myös suhteettoman kovaa viimeistelyä. Maalintekoon on pystytty liian isolla prosentilla. Arsenalilta löytyy hurjasti ratkaisuvoimaa ja kykyä tehdä kovaa jälkeä nykyään lähes ottelusta toiseen, mutta vierasjoukkueen asetelmat eivät ole sentään aivan niin ennakkoon ylivoimaiset mitä voisi helposti ajatella. Tällaisesta ottelusta on turha odottaa mitään ylikävelyä edes lontoolaisten maalinteon kannalta. Toki esimerkiksi Declan Rice ja Martin Ödegaard ovat olleet keskikentällä upeassa pelivireessä ja hyökkäyspään pelaaminen tuottaa paljon vaarallisia maalipaikkoja.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.