FC Lahti – AC Oulu vihje ja kertoimet

FC Lahti – AC Oulu
Lahden stadion
26/05/2023 – 18.00

Vihjemedia vihje – AC Oulu voittaa – Kerroin 2.37* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 25/05 klo. 12.50)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
FC Lahti voittaa3.10*3.10*3.14*
Tasapeli3.35*3.25*3.48*
AC Oulu voittaa2.26*2.25*2.37*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Lahti on ehtinyt hankkia kuudella ensimmäisellä kierroksella yhden voiton ja napannut pisteitä myös kolmesta tasapelistä.
  • FC Lahden alkukausi on ollut haastava, sillä kotijoukkue on joutunut painimaan useiden terveysongelmien ja poissaolojen kanssa.
  • FC Lahden alkukausi on ollut pisteiden valossa vähintään kohtalainen, kun otetaan huomioon isäntien kaikki haastavat olosuhteet.
  • FC Lahti pelasi edellisellä kierroksella ansaitusti pisteittä KuPSia vastaan ja jäi varsinkin hyökkäyspäässä selvästi heikommaksi ryhmäksi.
  • AC Oulu on saanut menestystä kolmesta voitosta ja kahdesta pistejaosta. Vierasjoukkueen alkukausi on edennyt pääasiassa onnistuneesti.
  • AC Oulu pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti FC Honkaa vastaan, vaikka ottelu oli suureksi osaksi laivastonsinisten komennossa.
  • AC Oulu on materiaaliltaan ja taitotasoltaan FC Lahtea pykälän parempi miehistö, ja vierasjoukkueen kuuluu olla kiistaton ennakkosuosikki.
  • Pelivalinnat tehdään AC Oulun puolelle, jolle löytyy hyvää pelattavaa. AC Oulu lähtee iltaan käytännössä 45 prosentin ennakkosuosikkina.

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät FC Lahti ja AC Oulu. Kotijoukkueen alkukausi on ollut hankala, sillä isännät ovat joutuneet kamppailemaan erityisesti terveysongelmien ja muiden poissaolojen kanssa. Lahtelaisten alkukausi on ollut myös otteluohjelman puolesta vaikea, joten mustapaitojen kuusi pistettä on vähintään kohtalainen suoritus. Hämeläiset pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti KuPSia vastaan ja jäivät varsinkin hyökkäyspäässä selvästi toiseksi. Ottelussa jouduttiin toisaalta tulemaan toimeen ilman kunnollista keskushyökkääjää, sillä Irfan Sadik ja Matheus Alves olivat sivussa. Niin voi olla hyvin myös perjantaina. Vierasjoukkue on saanut menestystä kolmesta voitosta ja kahdesta pistejaosta. Laivastonsiniset pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti FC Honkaa vastaan, vaikka ottelu oli suureksi osaksi oululaisten komennossa. Pohjoisen ylpeys sortui kuitenkin muutamaan nukahdukseen, jotka maksoivat vähintään pistejaon. Ottelussa oltiin päästy nopeasti johtoon, mutta tauolle lähdettiin tasoissa. Vieraat olivat voittaneet toiseksi edellisellä kierroksella VPS:n.

Poissaoloista kärsineen kotijoukkueen alkukausi ollut haastava

FC Lahden alkukausi on ollut kiistatta vaikea, sillä kotijoukkue ei ole päässyt pelaamaan juuri vielä lainkaan terveenä ja sellaisella kokoonpanolla, jolla mustapaidat haluaisivat päästä esiintymään. Lahtelaiset ovat saaneet kuusi pistettä, jota voi pitää hämeläisten alkukauteen nähden vähintään kohtalaisena suorituksena. Haasteita on kuitenkin riittänyt useammalla osa-alueella eikä pelkästään terveysongelmien osalta. Esimerkiksi viimeksi tappiollinen ottelu KuPSia vastaan jätti hyökkäyspelaamisen osalta selvästi parannettavaa. Toki lähtökohdat olivat jo valmiiksi heikot, koska Irfan Sadik ja Matheus Alves olivat kärjestä sivussa. Isäntien kannalta olisi tärkeää, että toinen heistä olisi perjantaina pelikunnossa, mutta se selviää vasta myöhemmin. FC Lahden hyökkäyspään pelaaminen on ollut viime otteluissa sen verran heikkoa, että kotijoukkueen olisi hyvin iso asia saada sinne lisää tulivoimaa. Isännät eivät ole tehneet useammalla edellisellä kierroksella maalia. Lahtelaisten nippu on jo valmiiksi sen verran AC Oulua perässä, että hämeläiset ovat illassa kiistatta altavastaajia.

Vierasjoukkueella hyvät saumat palata takaisin voittojen pariin

AC Oulu on napannut pisteitä kolmesta voitosta ja kahdesta tasapelistä. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut suureksi osaksi onnistunut, vaikka laivastonsiniset kokivat muun muassa edellisellä kierroksella kahden maalin tappio FC Honkaa vastaan. Pohjoisen ylpeys pääsi ottelussa nopeasti johtoon ja pelasi muutenkin pääasiassa hyvän ottelun, mutta taisto kääntyi toisella jaksolla muutaman nukahduksen seurauksena vastustajan eduksi. Oululaiset olisivat ansainneet monien papereissa edes pistejaon, mutta jatkoakin ajatellen omissa on saatava puolustusta parannettua, jotta vieraat voivat haaveilla sijoituksesta kuuden joukossa. AC Oulu on materiaaliltaan ja taitotasoltaan pykälän FC Lahtea parempi miehistö, ja laivastonsinisten kuuluu olla ottelussa etukäteen vahvoilla. Siinä missä mustapaidat pääsevät otteluun paremmin levänneenä ja pelaamaan kotonaan, niin siitä huolimatta vieraiden pitäisi olla tällaisessa ottelussa vahvoilla. Lahtelaiset ovat pelanneet viimeksi viisi ja oululaiset kolme päivää sitten, mutta monet asiat puoltavat sitä, että täysi pistepotti voi hyvin lähteä kohti pohjoista.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.