FC Inter – KuPS vihje ja kertoimet

FC Inter – KuPS
Veritas Stadion
23/09/2023 – 14.00

Vihjemedia vihje – KuPS voittaa – Kerroin 2.45* Mr Green

(Kertoimet vedettiin 21/09 klo. 23.40)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleMr Green
FC Inter voittaa3.15*3.21*2.90*
Tasapeli3.25*3.36*3.25*
KuPS voittaa2.26*2.39*2.45*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Inter pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti kahden maalin illassa HJK:ta vastaan, vaikka taisto oli pitkään ilman osumia.
  • FC Inter joutui esiintymään Helsingissä vähän aikaa myös miehen alivoimalla ja sortui lopulta muutamaan suureen virheeseen.
  • FC Inter ei jäänyt pelillisesti ja maaliodottamissa juurikaan heikommaksi, mutta tappio oli silti kohtalaisen ansaittu ja odotettu.
  • FC Inter on ollut muuten viime viikkoina hyvässä pelivireessä ja saanut neljästä edellisestä ottelustaan kolme täyttä pistepottia.
  • KuPS pelasi viimeksi tappiollisesti myös parin maalin taistossa VPS:ää vastaan ja jäi oikeutetusti toiseksi ilman saumoja pisteille.
  • KuPS on vielä jollain tapaa mukana mestaruustaistossa, mutta vierasjoukkueen on palattava välittömästi takaisin voittojen pariin.
  • KuPS ei esiintynyt viimeksi VPS:ää vastaan missään nimessä vahvasti, ja vierasjoukkueella on nyt käytännössä pakkovoiton paikka.
  • KuPSilla on vielä pieni sauma taistella mestaruudesta, mutta keltamustien on toki tällaisella menolla vaikea pysyä HJK:n kyydissä.
  • Parhaat pelivalinnat löytyvät KuPSin menestyksestä, jolle on hyvää pelattavaa. Kukkojengi on noin 42 prosentin ennakkosuosikki.

Jalkapallon Veikkausliigassa toisensa kohtaavat FC Inter ja KuPS. Kotijoukkue on pelannut syyskuussa täyden pistepotin merkeissä AC Oulusta ja tappiollisesti HJK:ta vastaan. Turkulaisilla oli viimeksi hyvät saumat taistella pistejaosta, mutta sinimustat joutuivat pelaamaan toisella jaksolla miehen alivoimalla ja sortuivat lopulta muutamaan pahaan virheeseen. Vastustaja ei kuitenkaan ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa oleellisesti parempi miehistö. Jopa tasapelikään ei olisi kuvannut iltaa heikosti. Se ei kuitenkaan poista sitä, että isännät sähläsivät itse mahdollisuutensa venyä pistejakoon. Vierasjoukkue pelasi viimeksi VPS:ää vastaan ja koki myös kahden maalin tappion. Kukkojengi on vielä jollain tapaa mukana mestaruustaistossa, mutta kuopiolaiset kokivat viimeksi karun tappion. Keltamustat olivat pelillisesti ja maaliodottamien valossa huonompi miehistö, joten paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Vastustaja nappasi ansaitun voiton. Samaa ei voinut sanoa savolaisista, joiden olisi pitänyt pystyä ehdottomasti välttämään edes tappio pysyäkseen HJK:n kyydissä. KuPSin tilanne mestaruustaiston kannalta on simppeli, sillä vierasjoukkueen on pakko voittaa Turussa tai Kukkojengin urakka muuttuu äkkiä mahdottomaksi.

Turkulaisten kolmen ottelun voittoputki päättyi viime taistossa

FC Inter on ollut viime viikkoina tuloksellisesti hyvässä pelivireessä, sillä kotijoukkue on saanut neljästä edellisestä ottelustaan kolme voittoa. Isännät pelasivat viimeksi HJK:ta vastaan ja eivät olleet kaukana venyä pistejakoon. Sinimustat joutuivat kuitenkin pelaamaan osan toisesta jaksosta alivoimalla ja toteamaan lopulta vastustajan paremmakseen kahden maalin näytöksessä. Tommi Jyry sai vajaan tunnin kohdalla punaisen kortin ja on sivussa tulevalta kierrokselta. Turkulaiset tekivät muutamia pahoja virheitä, jotka maksoivat odotetun ja kohtalaisen ansaitun tappion. Ottelu oli kuitenkin pelillisesti ja maaliodottamien näkökulmasta tasainen. FC Inter pääsi viimeksi haaastamaan HJK:ta hyvästä tilanteesta, sillä kuten todettu, niin kotijoukkue oli ollut vahvassa iskussa ja esiintynyt edukseen. Isännät olivat nousseet myös taistelemaan pääsystä kolmen joukkoon, mutta turkulaiset ovat nyt taas viisi pistettä VPS:n takana. FC Inter on pelannut viime viikkoina myös otteidensa valossa ja datan osalta pääasiassa laadukkaasti, mutta kotijoukkue on savolaisten isäntänä ansaittu altavastaaja.

Keltamustat vielä jollain tapaa mukana mestaruustaistossa

KuPS pelasi edellisellä kierroksella VPS:ää vastaan ja koki kotonaan kahden maalin tappion. Keltamustien olisi ollut jo mestaruustaiston kannalta äärimmäisen tärkeä välttää vähintään tappio ja venyä pistejakoon, mutta paremmuudesta ei kuitenkaan jäänyt kahta sanaa. Vastustaja nappasi ansaitusti kahden maalin voiton ja jätti kuopiolaiset oikeutetusti ilman pisteitä. Savolaisten pelaaminen oli kaikkea muuta kuin vahvaa. Kyseessä oli yksi Kukkojengin heikoimmista otteluista pitkään aikaan. KuPSin tilanne mestaruustaistossa on hyvin yksinkertainen, sillä vieraat ovat neljä pistettä HJK:n takana ja käytännössä pakkovoiton edessä. Keltamustilla ei ole varaa pelata Turussa pistejakoa, sillä vierasjoukkueen on voitettava, koska muuten Klubin tavoittaminen menee mahdottomaksi. KuPS tulee olemaan varmasti erittäin ärsytetty ja näyttöhaluinen viimeksi pelaamansa heikon ottelun takia, ja vierasjoukkueella on myös suuri motivaatio nousta vielä taistelemaan HJK:n rinnalle. Keltamustat ovat paremman materiaalinsa ja taitotasonsa vuoksi Turussa hieman yli 40 prosentin ennakkosuosikkeja.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.