FC Honka – VPS vihje ja kertoimet

FC Honka – VPS
Tapiolan Urheilupuisto
01/11/2023 – 18.00

Vihjemedia vihje – FC Honka voittaa tasapeli ei vetoa – Kerroin 2.12* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 01/11 klo. 10.20)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleBet365
FC Honka voittaa2.82*3.04*2.75*
Tasapeli3.10*3.17*3.00*
VPS voittaa2.60*2.61*2.45*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Honka pelasi eurolopputurnauksen välierissä AC Oulua vastaan ja nappasi kotonaan helposti tulleen voiton viiden maalin näytöksessä.
  • FC Honka päätti urakkansa Veikkausliigan ylemmässä loppusarjassa hyvin ja voitti myös jo eurolopputurnauksen avauksessaan FC Interin.
  • FC Hongasta on kuultu viimeisen noin vuorokauden aikana huolestuttavia uutisia, sillä kotijoukkueen taloustilanne on vaikeassa jamassa.
  • Mediatietojen valossa FC Honka ei ole pystynyt maksamaan pelaajilleen uusia palkkoja, ja isäntien jatko Veikkausliigassakin on epäselvää.
  • VPS pelasi Veikkausliigan viimeisissä otteluissaan samalla kaavalla miten Raita on operoinut lähes koko ajan eli nappaamalla vain voittoja.
  • VPS:n kausi on ollut alkua lukuun ottamatta todella upeaa katsottavaa, ja Raita pääsee eurolopputurnauksenkin finaaliin hienosta paikasta.
  • VPS:n Jussi Nuorela sanoi VPS:n nettisivuilla FC Honka olevan Raidalle neljästä tarjolla olleesta ryhmästä taidoiltaan laadukkain vastustaja.
  • FC Honka ja VPS ovat varsinkin näistä lähtökohdista äärettömän lähellä toisiaan. Ensimmäiseen iltaan lähdetään käytännössä tasabuukista.
  • Parhaat pelivalinnat löytyvät avausottelussa FC Hongan menestyksestä, joskin isäntien motivaatio voi olla kiistatta uhattuna palkkojen takia.
  • FC Honka tasapeli ei vetoa toteutuu arviolta noin 50 prosentin arviolla, joten espoolaisille löytyy hyvää pelattavaa ilman uusia ikäviä uutisia.

Jalkapallon Veikkausliigan eurolopputurnauksen huipennuksessa yhteen iskevät FC Honka ja VPS. Kotijoukkue on pelannut eurolopputurnauksessa kaksi ottelua, joissa isännät ovat napanneet voitot FC Interiä ja AC Oulua vastaan. Keltamustat aloittivat urakkansa eurolopputurnauksessa esiintymällä voitollisesti FC Interistä vasta rankkareilla ratkenneessa koitoksessa. Espoolaiset pelasivat viimeksi AC Oulua vastaan paikasta finaaliin, ja paremmuudesta ei jäänyt lopulta kahta sanaa. Voitto irtosi monella maalilla ja ottelu olikin käytännössä taukoon mennessä ratkennut. Lopullinen niitti tuli heti toisen puoliajan alussa. FC Hongan taloustilanne on taas esillä huonossa valossa, sillä kotijoukkue ei ole pystynyt maksamaan pelaajiensa uusia palkkoja. Isäntien motivaatio voi olla tästä syystä uhattuna, mutta espoolaisten leirissä tehdään kaikki, että asia ratkeaa pian. Vierasjoukkue päätti Veikkausliigassa ylemmän loppusarjan urakkansa taas pariin voittoon. Raita on pelannut alkua lukuun ottamatta äärettömän hienon kauden, ja vieraat pääsevät eurolopputurnauksen finaaliin vahvoista asetelmista.

Kotijoukkueen taloustilanne jälleen ikävällä tavalla esillä

FC Honka on pelannut eurolopputurnauksessa kaksi ottelua, joissa kotijoukkue on saanut kaksi voittoa ja lunastanut oikeutetusti paikkansa finaaliin. Voitoista ensimmäinen irtosi vasta pitkän kaavan kautta. Isäntien suurimmat huolet löytyvät taloustilanteesta, sillä kuten on käynyt ilmi, niin espoolaisten pelaajat eivät ole saaneet lokakuussa palkkojaan. FC Honka teki AC Oulua vastaan komeaa jälkeä ja sai onnistumisia laajalla rintamalla. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että kotijoukkueen motivaatio saattaa olla uhattuna, etenkin heikon taloustilanteen jatkuessa vielä pitkään. Se tarkoittaa sitä, että isännillä ei ole ehkä varaa maksaa pelaajiensa palkkoja ainakaan hetkeen, vaikka Espoossa tehdään kovasti töitä tilanteen korjaamiseksi. Jos FC Honka pystyy valmistautumaan finaaliin pääasiassa normaalisti, niin kotijoukkueella on aivan yhtä hyvät mahdollisuudet edetä Euroopan kentille kuin Raidalla ja pelata muutenkin materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti. Isäntien hankalat asetelmat ja henkinen kantti herättävät silti kysymyksiä, ja se nostaa myös espoolaisten menestyksen analyysiriskiä.

Vierasjoukkueen kausi ollut alkua lukuun ottamatta satumainen

VPS:n kausi on ollut alkua lukuun ottamatta mielettömän upeaa seurattavaa, sillä vierasjoukkue on kulkenut sesongin ensimmäiset ajanjaksot pois lukien käytännössä voitosta voittoon tehden materiaalinsa ja taitotasonsa kannalta valtavan hienoa työtä. Raita on ollut ehdottomasti kauden suurin onnistuja ja iloinen yllättäjä. Vaasalaiset pääsevät pelaamaan eurolopputurnauksen huipennukseen vahvojen asetelmien saattelemana, sillä vieraat ovat pystyneet esiintymään kauden aikana niin korkealla tasolla. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela totesi vierasjoukkueen otteluennakossa, että vaasalaiset saivat FC Hongasta vaikeimman vastustajan mitä oli tarjolla. Vieraat pelasivat viimeksi keltamustia vastaan valmennuksen sanojen mukaan todella hyvän ottelun. Nuorela jatkoi otteluennakossa sanoen, että espoolaiset olivat neljästä tarjolla olevasta ryhmästä laadukkain miehistö. Se todennäköisesti onkin totta, mutta Raita on noussut vedonlyöntimarkkinoilla jopa marginaaliseen ennakkosuosikin asemaan. Tämä johtuu puhtaasti isäntien ympärillä olevasta taloustilanteesta.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.