FC Honka – VPS vihje ja kertoimet

FC Honka – VPS
Tapiolan Urheilupuisto
22/09/2023 – 18.00

Vihjemedia vihje – VPS voittaa – Kerroin 3.90* Bet365

(Kertoimet vedettiin 18/09 klo. 12.30)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleBet365
FC Honka voittaa2.22*2.17*1.91*
Tasapeli3.30*3.52*3.50*
VPS voittaa3.25*3.46*3.90*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Honka päätti Veikkausliigan runkosarjan neljän ottelun voittoputkeen ja aloitti tuloksellisesti hyvin myös mestaruussarjan.
  • FC Honka pelasi mestaruussarjan ensimmäisellä kierroksella SJK:ta vastaan, mutta tasapeli olisi kuvannut koitosta paremmin.
  • FC Honka jäi Seinäjoella pelillisesti ja maaliodottamien valossa lievästi toiseksi, mutta espoolaisten voittoputki sai silti jatkoa.
  • VPS on ollut mielettömän kovassa pelivireessä ja kulkenut voitosta voittoon. Raita on ollut hämmästyttävän vahvassa iskussa.
  • VPS aloitti urakkansa mestaruussarjassa pelaamalla KuPSia vastaan ja olemalla pelillisesti ja maaliodottamissa parempi ryhmä.
  • VPS on voittanut kesäkuun jälkeen kaikki ottelunsa, ja vierasjoukkue onkin tehnyt alkukauden jälkeen valtavan komeaa jälkeä.
  • VPS ei ole ollut lainkaan jatkuvasti pelillisesti tai datan kannalta parempi ryhmä, mutta Raidan otteet ovat olleet silti mainioita.
  • Parhaat pelivalinnat löytyvät VPS:n menestyksestä. Vaasalaiset nappaavat suoran voiton noin 29 prosentin todennäköisyydellä.

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Honka saa vieraakseen VPS:n. Kotijoukkue on ollut Veikkausliigan runkosarjan viimeiset kierrokset mukaan lukien vahvassa pelivireessä ja saanut viidestä edellisestä ottelustaan yhtä monta voittoa. Espoolaiset pelasivat runkosarjan kahdella viimeisellä kierroksella voitollisesti Ilvestä ja KTP:tä vastaan sekä aloittivat urakkansa mestaruussarjassa täyden pistepotin merkeissä SJK:ta vastaan. Keltamustat jäivät viimeksi pelillisesti ja maaliodottamien valossa lievästi heikommaksi ryhmäksi, joten numerot eivät kuvanneet iltaa hyvin. Mukana oli myös vastustajan maalivahdin heikkoa työskentelyä. Se ei kuitenkaan poistanut sitä, että kaverin olisi pitänyt yltää vähintään tasapeliin. Vastustaja lähti otteluun kotietunsa turvin lievänä ennakkosuosikkina. Vierasjoukkue on jatkanut mielettömän kovassa pelivireessä ja voittanut kesäkuun jälkeen kaikki ottelunsa. Raita on tehnyt tuloksellisesti mielettömän kovaa jälkeä ja jatkoi samaa rataa myös mestaruussarjan ensimmäisellä kierroksella Kuopiossa. Hurmoksessa operoivat vaasalaiset nappasivat pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitun voiton. Vieraat ovat voittaneet putkeen vaatimattomasti 11 ottelua ja olleet aidosti äärimmäisen upeassa iskussa.

Keltamustat nappasivat mestaruussarjan alussa onnekkaan voiton

FC Honka on ollut vahvassa pelivireessä ja saapuu otteluun siis komeassa voittoputkessa, jonka aikana kotijoukkue on esiintynyt hienosti edukseen ja tehnyt vahvaa jälkeä kentän molemmissa päissä. Espoolaiset pelasivat runkosarjan kahdessa viimeisessä ottelussaan oikeutetusti täyden pistepotin merkeissä Ilveksestä, mutta taisto KTP:tä vastaan oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa hyvin tasainen. Vastustaja jäi datassakin vain lievästi heikommaksi ryhmäksi. Pistejako ei olisi kuvannut koitosta heikosti. Isännät aloittivat urakkansa mestaruussarjassa pelaamalla SJK:ta vastaan nappaamalla maalin voiton, mutta numerot eivät vastanneet hyvin ottelun kulkua. Vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamissa hieman vahvempi miehistö. Taiston olisi kuulunut päättyä vähintään tasapeliin. Tosin kuten jo todettu, niin vastustajan maalivahdin heikko työskentely maksoi kovaa hintaa. FC Honka pääsee otteluun monella tavalla vahvasta tilanteesta ja varmasti korkealla itseluottamuksella, sillä kotijoukkueen pelaaminen on mennyt sesongin edetessä muutenkin parempaan suuntaan. Siitä kiitos on kuulunut myös onnistuneille vahvistuksille, jotka ovat saaneet mainiossa pelivireessä olevien espoolaisten tekemisen vielä astetta vahvemmaksi.

Raita jatkoi mielettömässä pelivireessä kaatamalla KuPSin

VPS on Veikkausliigan omituisin ja erikoisin miehistö, sillä vierasjoukkue näytti alkukaudella pelaavan heikkojen otteidensa valossa väärässä sarjassa ja sen jälkeen olevan jopa kokonaan väärässä sarjassa voittamalla kaikki ottelunsa. Vaasalaiset ovat vieneet putkeen toistakymmentä edellistä otteluaan ja olleet valtavan upeassa pelivireessä. Raita on ollut hämmästyttävän komeassa iskussa ja jatkoi samaa rataa myös niin runkosarjan kahdella viimeisellä kierroksella kuin myös mestaruussarjan ensimmäisessä näytöksessä Kuopiossa. Pohjanmaalaiset voittivat viimeksi pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitusti, joten sekin voitto irtosi otteiden valossa oikeutetusti. Runkosarjan kahdessa viimeisessä ottelussa oli tullut voitot KTP:tä ja IFK Mariehamnia vastaan. VPS ei ole ollut hurjan voittoputkensa aikana lainkaan koko aikaa pelillisesti tai maaliodottamien valossa parempi miehistö, mutta vierasjoukkue on pystynyt pysymään silloinkin kiinni tuloksessa ja pelaamaan odotuksiin nähden todella hienoa jalkapalloa. Ei kukaan voinut kuvitella, että Raita olisi tässä vaiheessa sesonkia 11 ottelun voittoputkessa. Lisäksi jos isännät pääsevät iltaan hyvästä paikasta, niin vieraat ovat vielä kovemmassa iskussa ja kertoimiaan pienempi altavastaaja.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.