FC Honka – VPS vihje ja kertoimet

FC Honka – VPS
Tapiolan Urheilupuisto
27/06/2023 – 18.00

Vihjemedia vihje – VPS +0,5 maalin tasoituksella – Kerroin 2.24* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 22/06 klo. 21.30)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
FC Honka voittaa1.76*1.67*1.71*
Tasapeli3.40*3.50*3.92*
VPS voittaa4.95*4.75*5.06*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Honka on pelannut kiistatta odotuksia heikomman alkukauden ja ollut toistaiseksi yksi Veikkausliigan suurimmista pettymyksistä.
  • FC Honka ei ole päässyt pelaamaan alkukaudesta materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti ja esiintynyt yllättävän heikosti ja kehnosti.
  • FC Honka lähti Veikkausliigaan monien papereissa HJK:n isoimpana haastajana, mutta isäntien startti on jättänyt paljon parannettavaa.
  • FC Honka pelasi juhannuksen alla kahdella viime kierroksella koko pistepotin merkeissä IFK Mariehamnista ja pistejaon Ilveksen kanssa.
  • Siinä missä FC Honka on ollut hyökkäyspäässä tehoton, niin myöskään espoolaisten alakerta ei ole kuulunut Veikkausliigan kärkipäähän.
  • VPS on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti SJK:ta vastaan ja pisteittä KuPSia vastaan. Raidalla on yhä vain yksi voitto.
  • VPS on pelannut alkukaudella tuloksiaan paremmin, sillä vierasjoukkueen ei kuuluisi olla otteidensa valossa Veikkausliigan viimeisenä.
  • VPS ei ole ollut missään nimessä niin heikko mitä Raidan tulokset ovat antaneet ymmärtää. Vieraiden maalinteko on ollut silti vaikeaa.
  • VPS:n terveystilanne on mennyt parempaan suuntaan, ja vierasjoukkue pääsee Espoon iltaan poissaolojen suhteen hyvästä tilanteesta.
  • FC Honka on tietysti ennakkosuosikki, mutta kotijoukkue on ollut vaisuhko ja alisuorittaja. VPS venyy pisteille noin 46 prosentin arviolla.

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Honka kohtaa VPS:n. Kotijoukkue lähti Veikkausliigaan monien papereissa HJK:n suurimpana haastajana, mutta espoolaisten alkukausi on edennyt kaikkea muuta kuin vakuuttavasti tai odotusten mukaisesti. Isännät eivät ole pelanneet materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti. Keltamustat ovat olleet selvästi yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä ja alisuorittajista. FC Hongan suurin haaste on löytynyt hyökkäyspään tehottomuudesta, mutta kotijoukkueen alakertakaan ei ole toisaalta ollut kärkipäähän oikeuttavalla tasolla. Isännät esiintyivät juhannuksen alla vähämaalisessa pistejaossa Ilveksen kanssa ja saivat käytännössä vapaalipun Suomen Cupissa FC Honka Akatemiaa vastaan. Vierasjoukkue lähti juhannuksen viettoon viimeiseltä paikalta ja yhdellä voitolla, mutta se ei kerro koko totuutta Raidan pelaamisesta. Vaasalaiset ovat esiintyneet tuloksiaan paremmin ja olisivat ansainneet enemmän onnistumisia. Pohjanmaalaiset eivät ole olleet alkukauden heikoin miehistö, vaikka etenkin vieraiden maalinteko on ollut tuskaa.

Kotijoukkueen alkukausi edennyt kiistatta odotuksia heikommin

FC Honka kuului Veikkausliigan ensimmäisissä arvioissa jopa sarjan toiseksi parhaaksi miehistöksi, mutta kotijoukkue ei ole pelannut vielä missään nimessä materiaalinsa ja taitotasonsa mukaisesti. Espoolaisten alkukausi on ollut suureksi osaksi pettymys, vaisu ja alisuorittamista. Keltamustilla on ollut haasteita varsinkin tehottomuudessa, mutta myöskään isäntien puolustus ei ole kuulunut parhaiden miehistöjen joukkoon. FC Honka pelasi juhannuksen alla kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti IFK Mariehamnia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Ilveksen kanssa. Espoolaiset olivat lähellä hävitä viimeksi lisäajan alussa tulleen maalin myötä. Taisto päättyi kuitenkin pistejakoon. Kotijoukkue esiintyi juhannuksen alla myös Suomen Cupissa omaa kakkosryhmäänsä vastaan ja eteni itsestäänselvyytenä jatkoon. FC Honka on jatkoa ajatellen yksi niistä miehistöistä, joilla on selvästi osaamista nähtyä parempaan. Kotijoukkueen rosteri on kiistatta vahva ja tasokas, mutta espoolaiset eivät ole saaneet siitä vielä lainkaan parasta irti. Omat haasteensa ovat tuoneet myös muutamat loukkaantumiset.

Raita pelannut tuloksiaan paremmin ja olisi ansainnut enemmän pisteitä

VPS:n alkukausi on ollut tuloksellisesti murheellinen ja tuskaa, mutta vierasjoukkue on ollut myös epäonninen ja olisi ansainnut otteidensa valossa enemmän pisteitä. Vaasalaisten pelaaminen on ollut kuitenkin sen verran kohtalaista, että Raidan ei pitäisi olla vain yhdessä voitossa tai myöskään Veikkausliigan viimeisenä. Pohjanmaalaisten suurimmat haasteet ovat löytyneet viimeistelystä ja ylipäätänsä hyökkäyspään pelaamisesta. Maalinteko on ollut selvästi vaikeaa. VPS on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella ilman pisteitä, sillä vierasjoukkue lähti juhannuksen viettoon kokemalla tappiot SJK:ta ja KuPSia vastaan. Raita pelasi myös Suomen Cupissa AC Oulua vastaan ja putosi jatkosta pitkän kaavan kautta. Ottelussa ei tullut varsinaisen peliajan puitteissa yhtään osumaa. VPS:ää saatetaan helposti aliarvioida, kun otetaan huomioon vierasjoukkueen heikot tulokset ja myös juhannuksen alla tulleet tappiot. Raita ei silti pelannut niissäkään heikosti. VPS pääsee Espoon iltaan todennäköisesti lähes parhaalla rosterillaan, sillä vierasjoukkueen terveystilanne on mennyt hyvään suuntaan.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.