FC Haka – KuPS vihje ja kertoimet

FC Haka – KuPS
Tehtaan kenttä
27/08/2023 – 16.00

Vihjemedia vihje – KuPS -0,5 maalin tasoituksella – Kerroin 2.03* Bet365

(Kertoimet vedettiin 24/08 klo. 15.30)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleBet365
FC Haka voittaa4.05*4.15*3.60*
Tasapeli3.40*3.66*3.40*
KuPS voittaa1.92*1.92*2.00*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Haka on mennyt viime aikoina oleellisesti parempaan suuntaan ja saanut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa ja tasapelin.
  • FC Hakan pelaaminen on ollut kiistatta nousujohteista, ja valkopaidat ovat esiintyneet neljässä edellisessä ottelussaan ilman tappioita.
  • FC Haka pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti KTP:tä vastaan, mutta täysi pistepotti ei ollut valkeakoskelaisten kannalta oikeutettu.
  • FC Hakan olisi pitänyt jäädä viimeksi vähintään pistejakoon, ja vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa parempi miehistö.
  • KuPS on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Ilveksestä ja SJK:sta. Voitto Ilveksestä oli kuitenkin selkeästi yläkanttiin.
  • KuPSin olisi pitänyt kaataa Ilves korkeintaan maalin erolla, mutta kuopiolaiset esiintyivät SJK:ta vastaan jo huomattavasti vahvemmin.
  • KuPS on FC Hakan parantuneesta pelivireestä huolimatta myös Valkeakoskella vahvoilla, ja tasoero on vierasjoukkueen eduksi selkeä.
  • KuPSin tulee olla FC Hakaa vastaan noin 51 prosentin ennakkosuosikki, joten parhaat pelivalinnat löytyvät Kukkojengin menestyksestä.

Jalkapallon Veikkausliigassa KuPS matkustaa FC Hakan vieraaksi. Kotijoukkue on saanut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa ja pistejaon sekä esiintynyt neljässä edellisessä taistossaan ilman tappioita. Valkeakoskelaisten tilanne on mennyt ehdottomasti parempaan suuntaan, vaikka isännät saivat viimeksi onnekkaasti täyden pistepotin KTP:tä vastaan. Valkopaitojen ei olisi pitänyt juhlia pelillisesti tai maaliodottamien valossa täyttä pistepottia. Vastustaja pääsi pelaamaan vähän aikaa myös miehen ylivoimalla, mutta lopulta dramaattiseksi mennyt ottelu kääntyikin toiseen suuntaan. FC Haka on saanut nostettua itseään selkeästi pois pahimmasta ahdingosta, mutta kotijoukkueella on myös poissaoloja esimerkiksi Juan Lescanon ja Janne-Pekka Laineen myötä. Vierasjoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella voitot Ilvestä ja SJK:ta vastaan. Keltamustat eivät voittaneet Ilvestä missään tapauksessa oikeutetuilla numeroilla, sillä ottelu oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa hyvin tasainen. Ottelun olisi pitänyt päättyä enintään savolaisten maalin voittoon. Kukkojengi pelasi kuitenkin viimeksi SJK:ta vastaan vahvasti ja voitti oikeutetusti. Ottelu oli siitä huolimatta tuloksellisesti elossa lisäajan ensimmäiselle minuutille saakka.

Valkeakoskelaiset pärjänneet viime viikkoina odotuksia paremmin

FC Hakan kausi on ollut monella tavalla vaikea, mutta kotijoukkue on piristynyt ja pelannut edellisillä kierroksilla etenkin tuloksellisesti hyvin. Valkeakoskelaiset olisivat ansainneet voiton silloisesta jumbofinaalista IFK Mariehamnia vastaan, mutta isäntien nappaama voitto KTP:tä vastaan ei tullut pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitusti. Vastustaja oli parempi miehistö ja olisi saanut juhlia täyttä pistepottia. Ratkaiseva maali syntyi, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä viitisen minuuttia. Vastustajalla oli vielä lopussa erinomainen mahdollisuus tulla tasoihin. FC Haka on esiintynyt neljässä edellisessä ottelussaan ilman tappioita, mutta kotijoukkueen tilanne hieman putoamisviivan paremmalla puolella on edelleen haastava. Isännät kärsivät myös poissaoloista, sillä Juan Lescano ja Janne-Pekka Laine ovat loukkaantuneina ja Eero-Matti Auvinen pelikiellossa. FC Haka pääsee KuPSin kaatoon huomattavasti paremmasta tilanteesta kuin mitä se olisi ollut vielä vähän aikaa sitten. Kotijoukkue on kaikesta huolimatta myös Valkeakoskella kiistaton altavastaaja, ja valkopaitojen on onnistuttava piristyneestä pelivireestään ja onnistumisistaan huolimatta aidosti todella hyvin, jotta laadukkaampi vastustaja ei saa ottelusta täyttä pistepottia.

Vieraat pelanneet lähiaikoina kaksi tuloksellisesti vahvaa ottelua

KuPS on saanut Veikkausliigassa kolmella edellisellä kierroksella yhtä monta voittoa, ja vierasjoukkue esiintyi viimeksi vahvasti isossa ottelussa SJK:ta vastaan. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, vaikka Kukkojengi ei saanut ratkaistua ottelua ennen lisäajan alkua. Taisto pysyi maalin koitoksena lähes loppuun saakka, mutta kuopiolaiset olivat kuitenkin huomattavasti parempi miehistö ja voittivat ansaitusti. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut kolmen maalin voitto Ilveksestä, mutta silloin numerot olivat vahvasti yläkanttiin. Ottelu oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa hyvin tasainen. Koitoksen olisi pitänyt päättyä enintään niukasti savolaisten eduksi. KuPSin hyökkäyspään vahvistukset ovat alkaneet saada hyvin juonenpäästä kiinni, ja vierasjoukkue on pystynyt menestymään Veikkausliigassa laajasti myös keskinkertaisilla otteilla. Siitä hyvä esimerkki nähtiin juuri toiseksi edellisessä ottelussa, jossa keltamustat viimeistelivät toisaalta kovalla prosentilla. Anton Popovich on tehnyt myös paluun vieraiden keskikentälle, jolla on ollut yhtä lailla tärkeä vaikutus savolaisten hyvään pelivireeseen. KuPS lähtee otteluun hieman päälle kerran kahdesta voittavana ennakkosuosikkina, joten vierasjoukkueelle on luvassa hyvää pelattavaa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.