FC Haka – FC Lahti vihje ja kertoimet

FC Haka – FC Lahti
Tehtaan kenttä
30/07/2023 – 15.00

Vihjemedia vihje – FC Lahti voittaa – Kerroin 4.00* Bet365

(Kertoimet vedettiin 25/07 klo. 14.50)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleBet365
FC Haka voittaa2.00*2.00*1.85*
Tasapeli3.40*3.75*3.50*
FC Lahti voittaa3.70*3.75*4.00*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • FC Haka on ollut todella vaatimattomassa pelivireessä, esiintynyt heikosti ja majailee tälläkin hetkellä Veikkausliigan viimeisellä paikalla.
  • FC Hakan pelaaminen on ollut isoksi osaksi heikkoa, ja kotijoukkueen tekeminen on ollut vain satunnaisesti aidosti laadukkaalla tasolla.
  • FC Hakalla on riittänyt parannettavaa kentän molemmissa päissä, ja varsinkin isäntien puolustus on ollut aivan liian epävarma ja heikko.
  • FC Haka pelasi välissä myös Konferenssi liigan karsintoja, mutta valkeakoskelaisten matka loppui sielläkin heti ensimmäisellä kierroksella.
  • FC Lahti on ollut viime aikoina hienossa pelivireessä, vaikka vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella pisteittä IFK Mariehamnia vastaan.
  • FC Lahti on saanut kolmesta edellisestä ottelustaan loistavasti täyden pistepotin HJK:ta vastaan ja vähämaalisen tasapelin SJK:ta vastaan.
  • FC Lahti on ollut kokonaisuutena yhtä lailla heikko ja ansaitusti viimeisten joukossa, mutta vierailla on ollut myös runsaasti terveyshuolia.
  • FC Lahden pelaaminen on ollut vähintään lievässä nousussa, vaikka vierasjoukkue jäi viimeksi monien papereissa yllättäen ilman pisteitä.
  • FC Haka on luonnollisesti ennakkosuosikki, mutta hyvät pelivalinnat löytyvät FC Lahdesta, jonka suora voitto toteutuu noin 26 prosentilla.

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Haka pelaa FC Lahtea vastaan. Valkeakoskelaisten tilanne on jatkunut synkkänä. Kotijoukkueen tekeminen on ollut vaatimatonta, isännät majailevat Veikkausliigan viimeisenä ja otteet ovat olleet sen mukaisia. Valkopaidat ovat olleet surkeassa pelivireessä ja kokeneet monia vaikeuksia kentän kummassakin päässä. Pirkanmaalaisten pelaaminen on ollut sen verran onnetonta, että sarjataulukon jumbo ei ole edes näyttänyt juuri piristymisen merkkejä. Urakka päättyi Konferenssi liigan karsinnoissakin heti ensimmäisessä vaiheessa. Viimeksi Veikkausliigassa tuli selkäsauna VPS:ltä. Vierasjoukkue on saanut kolmella edellisellä kierroksella komean voiton HJK:ta vastaan, vähämaalisen tasapelin SJK:ta vastaan ja kokenut tappion IFK Mariehamnille. Mustapaitojen suunta on ollut lievässä nousussa, vaikka lahtelaiset jäivät viimeksi monien papereissa yllättäen ilman pisteitä. Mustat Kuhnurit on ollut toki myös suureksi osaksi heikko ja ansaitusti viimeisten sakissa, mutta vieraiden tekeminen näyttää sentään kaksikosta edes hieman paremmalta.

Kotijoukkueen surkea pelivire jatkui viimeksi Vaasassa

FC Haka on ehdottomasti koko Veikkausliigan suurin pettymys ja epäonnistuja numero yksi. Kotijoukkuetta ei tietenkään odoteltu pelaamaan lähelle kärjen tuntumaa, mutta valkeakoskelaisten tekeminen on ollut käytännössä alle kaiken arvostelun. Valkopaidat ovat saaneet vain muutamia onnistumisia ja olleet muuten ongelmissa kentän molemmissa päissä. Haasteita on riittänyt isolla kädellä. Tekeminen on ollut huonoa, ja varsinkin pirkanmaalaisten alakerta on ollut kaikkea muuta kuin kunnossa. Omiin on mennyt aivan liikaa myös turhia maaleja, jotka olisivat olleet hyvin vältettävissä. FC Haka on pelannut lähiaikoina kaksi Konferenssi liigan karsintojen ottelua ja Veikkausliigassa VPS:.ää vastaan. Kotijoukkueen matka päättyi ensimmäiseksi mainitussa kilpailussa välittömästi, kun taas Vaasassa tuli selkäsauna viiden maalin näytöksessä. Valkeakoskelaiset eivät saaneet mitään todellista kiriä. Kavennus syntyi vielä ennen taukoa, mutta sillä ei ollut ottelun kuvan kannalta mitään merkitystä. Kovin vaisujen virkanmaalaisten otteet eivät ole näyttäneet siltä, että muutosta parempaan olisi pian tulossa.

Lahtelaisilla on kertoimiaan parempi sauma juhlia voittoa

FC Lahti on ollut yhtä lailla koko kautta katsoessa heikko, mutta vierasjoukkueen tekemisessä on ollut sentään jotain tolkkua ja järkeä sekä viitteitä paremmasta. Lahtelaiset nappasivat vähän aikaa sitten komean voiton Helsingissä HJK:sta ja pelasivat perään vähämaalisen pistejaon SJK:n kanssa. Ne olivat hämeläisiltä monella osa-alueella komeita onnistumisia ja merkkejä siitä, että Mustat Kuhnurit on saamassa juonenpäästä kiinni. Viimeksi ottelu IFK Mariehamnia vastaan oli kuitenkin paluu jollain tavalla normaaliin päiväjärjestykseen, kun etukäteen hyvin kaadettavissa ollut vastustaja nappasi koko pistepotin. Lopullinen ratkaisu syntyi onnekkaasti. FC Lahden sesonkia on haitannut erityisesti terveyshuolien suma, mutta kuten todettu, niin vierasjoukkueen suunta on menossa kohti parempaa. Lahtelaiset eivät ole olleet niin aneemisia kuin kotijoukkue ja omaa kertoimiaan paremmat mahdollisuudet juhlia voittoa. Ottelussa on isot panokset ja riskitasot lyötäneen siten alas, mutta valkeakoskelaiset eivät voi olla tällaisella tekemisellä edes hämeläisille epäsopiva vastustaja.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.