Detroit Red Wings – Winnipeg Jets vihje ja kertoimet

Detroit Red Wings – Winnipeg Jets
Little Caesars Arena
11/01/2023 – 02.00

Vihjemedia vihje – Winnipeg Jets voittaa – Kerroin 2.25* Bet365

(Kertoimet vedettiin 10/01 klo. 11.30)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Detroit Red Wings voittaa3.05*2.70*2.88*
Tasapeli4.30*4.00*4.44*
Winnipeg Jets voittaa2.00*2.25*2.12*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Detroit Red Wings löytyy itäisen konferenssin viimeistä edeltäviltä sijoituksilta ja on pelannut monella osa-alueella haastavan kauden.
  • Detroit Red Wingsin menestyminen on jäänyt pääasiassa vaatimattomaksi eivätkä peliesitykset ole mahdollistaneet juuri parempaa.
  • Detroit Red Wings on ollut varsinkin viime aikoina heikossa iskussa, sillä kotijoukkue on kokenut yhtä lukuun ottamatta vain tappioita.
  • Detroit Red Wings on pelannut taas kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Florida Panthersia ja Toronto Maple Leafsia vastaan.
  • Winnipeg Jets on pelannut läntisessä konferenssissa vahvan kauden ja esiintynyt hyvin. Vieraiden tilanne on myös jatkon osalta hyvä.
  • Winnipeg Jets on ollut erityisesti lähiaikoina mainiossa pelivireessä. Vierasjoukkue saapuu koitokseen viiden ottelun voittoputkessa.
  • Winnipeg Jets on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voittojen merkeissä Tampa Bay Lightningia ja Vancouver Canucksia vastaan.
  • Winnipeg Jetsin pelaaminen on ollut kiistatta Detroit Red Wingsiä parempaa, ja vieraiden tulee olla kertoimiaan isompi ennakkosuosikki.
  • Winnipeg Jetsille löytyy laadukasta pelattavaa. Vahvasti esiintynyt Winnipeg Jets lähtee otteluun noin 47 prosentin ennakkosuosikkina.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Detroit Red Wings ja Winnipeg Jets. Kotijoukkue on pelannut monella rintamalla vaikean kauden ja saanut menestystä vain satunnaisesti. Isäntien pelaaminen ei ole ollut pääasiassa laadukasta eikä ole tarjonnut mahdollisuutta menestyä juuri paremmin. Punapaidat ovat olleet varsinkin viime aikoina heikossa iskussa ja kokeneet yhtä iltaa lukuun ottamatta vain tappioita. Viimeksi sellainen tuli Toronto Maple Leafsilta. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio oli Florida Panthersia vastaan. Uusin tappio oli maaliodottamissa oikein. Sama juttu oli sitä edeltäneessä ottelussa. Vierasjoukkue on ollut varsinkin viime aikoina komeassa pelivireessä ja pelannut muutenkin hyvän kauden. Manitobalaiset ovat esiintyneet hienosti edukseen ja taistelevat läntisessä konferenssissa paikoista heti kärjen takana. Vieraat ovat pelanneet lähiaikoina voitollisesti Tampa Bay Lightningia ja Vancouver Canucksia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto oli oikein, mutta näin ei ollut aivan viime voitossa. Maaliodottamat menivät lievästi vastustajalle.

Vaisu kotijoukkue saapuu otteluun heikossa pelivireessä

Detroit Red Wingsin onnistumiset ovat jääneet kauden mittaan vähäisiksi, ja kotijoukkueen pelaaminen ei ole muutenkaan tarjonnut saumoja menestyä oleellisesti vahvemmin. Punapaidat ovat esiintyneet vain ajoittain oikeasti hyvin ja kärsineet varsinkin viime aikoina vaikeuksista kaukalon molemmissa päissä. Isännät ovat saaneet viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton ja neljä tappiota. Viimeksi tappio tuli Toronto Maple Leafsia vastaan. Tappio oli maaliodottamien kannalta oikeutettu. Sama juttu oli toiseksi edellisellä kierroksella käyneessä tappiossa. Detroit Red Wingsin pelaaminen ei ole ollut pääasiassa sellaista, että kotijoukkueelta voisi odottaa merkittävää parannusta myöskään tulevilla kierroksilla. Isännät eivät ole pelanneet kaksisesti tai omanneet pelillistä jännettä koko kolmen erän ajalle. Detroit Red Wings sai viimeksi hyvän startin iskemällä koitoksen ensimmäisen maalin ja pääsemällä tauolle johdossa, mutta homma alkoi kääntyä heti toisessa erässä. Vastustaja oli toki selkeä ennakkosuosikki ja pitikin olla vahvoilla kääntämään illan nimiinsä.

Vierasjoukkue pelannut vahvasti ja saanut taas useita voittoja

Siinä missä Detroit Red Wings on ollut heikossa pelivireessä ja kokenut viime aikoina pääasiassa vain tappioita, niin Winnipeg Jetsin tilanne on ollut täysin erilainen. Vierasjoukkue saapuu taistoon viiden ottelun voittoputkessa. Manitobalaiset ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Tampa Bay Lightningia ja Vancouver Canucksia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto oli maaliodottamien valossa ansaittu. Sama tilanne ei kuitenkaan ollut viimeksi pelatussa ottelussa. Silloin maaliodottamat menivät lievästi vastustajan eduksi. Omissa soi kuitenkin seitsemän kertaa, joten viimeistely oli korkealla tasolla. Winnipeg Jets taistelee läntisessä konferenssissa paikoista heti kärjen alla ja pääsee myös tulevaan otteluunsa hyvästä tilanteesta. Vierasjoukkue on esiintynyt oleellisesti Detroit Red Wingsiä paremmin ja lähtee taistoon kiistattomana ennakkosuosikkina. Winnipeg Jetsin itseluottamus ja tekemisen taso ovat korkealla, vaikka viimeksi tullut voitto olisi voinut jäädä siis väliin. On silti huomattava, että manitobalaisten tulee olla kertoimiaan isompi ennakkosuosikki.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.