Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks vihje ja kertoimet

Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks
PNC Arena
12/01/2024 – 02.00

Vihjemedia vihje – Carolina Hurricanes voittaa – Kerroin 1.58* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 11/01 klo. 11.50)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vivatbet
Carolina Hurricanes voittaa1.38*1.53*1.58*
Tasapeli5.60*4.75*5.47*
Anaheim Ducks voittaa6.00*5.00*4.95*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Carolina Hurricanes on ollut odotetusti erinomaisessa pelivireessä, vaikka kotijoukkue kärsi viimeksi jatkoilla tulleen tappion St. Louis Bluesille.
  • Carolina Hurricanes on saanut myös viime aikoina paljon menestystä, ja kotijoukkueen vahvoissa otteissa ei ole ollut nytkään mitään yllättävää.
  • Carolina Hurricanes on päässyt lepäämään useamman päivän ajan, sillä vahvavireisten punavalkoisten uusin ottelu pelattiin viime sunnuntaina.
  • Carolina Hurricanes on materiaaliltaan ja taitotasoltaan lähes yksi NHL:n voittajaehdokkaista, joten isännille on helppo luvata lisää onnistumisia.
  • Anaheim Ducksin tilanne on ollut edelleen täysin päinvastainen. Vierasjoukkue on yhä rosterinsa valossa yksi NHL:n heikoimmista miehistöistä.
  • Anaheim Ducks on ollut myös edellisillä kierroksilla huonossa pelivireessä, vaikka vierasjoukkue ehti napata sentään viimeksi edes yhden voiton.
  • Anaheim Ducks on sen verran kevyt miehistö, että ankkaparven pitäisi palata varsinkin kärkipään ryhmän kohtaamisessa pian tappioiden pariin.
  • Carolina Hurricanes lähtee otteluun ansaitusti vahvana ennakkosuosikkina. Kotijoukkue saa voiton varsinaisella peliajalla noin 66 pinnan arviolla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Carolina Hurricanes ja Anaheim Ducks. Kotijoukkue kärsi sunnuntaina tappion St. Louis Bluesia vastaan, mutta punavalkoiset ovat olleet muuten odotetetusti mainiossa pelivireessä. Isännät ovat tehneet hienoa jälkeä kaukalon molemmissa päissä ja saaneet paljon onnistumisia. Hurrikaani on ehtinyt huilata useamman päivän ajan, mutta sitä ennen tulosta tuli komeaan tahtiin. Viimeksi tullut tappio ei ollut ansaittu. Vastustaja nappasi onnekkaan voiton. Carolina Hurricanes on materiaaliltaan ja taitotasoltaan jopa yksi NHL:n mestariehdokkaista, joten kotijoukkueelle on helppo luvata vahvaa menestystä myös tulevissa otteluissa. Vierasjoukkue on ollut odotetusti yhä huonossa pelivireessä, vaikka ankkaparvi sai sentään viimeksi edes yhden voiton. Se irtosi tien päällä Nashville Predatorsia vastaan. Vieraiden tilanne on jatkunut muuten synkkänä. Otteluun huomattavasti pienemmällä valmistautumisella saapuva ja ison altavastaajan roolissa olevien kalifornialaisten materiaali ja taitotaso eivät riitä pelaamaan muusta kuin yksittäisistä voitoista.

Kotijoukkueen pitäisi palata nopeasti voittojen pariin

Carolina Hurricanes kuuluu rosterinsa valossa NHL:n kärkipäähän ja vähintään yhdeksi mestariehdokkaiden parhaiden haastajien joukkoon. Kotijoukkue koki sunnuntaina yhden tappion, mutta punavalkoisten vahva pelivire on tuottanut muuten paljon menestystä ja tekeminen on ollut muutenkin korkealla tasolla. Isäntien menestyminen on ollut edellistä kierrosta lukuun ottamatta sen verran vahvaa luokkaa, että raleighilaisten pitäisi pystyä palata tällaisessa ottelussa nopeasti taas voittojen pariin. Carolina Hurricanes ei ole pelannut vielä tällä viikolla, joten kotijoukkue pääsee otteluun hyvin levänneenä. Isännät ovat tehneet kolmella edellisellä kierroksella kahdesti kuusi osumaa, joten punavalkoisten ratkaisuvoima on varsinkin nykyisellä menolla todennäköisesti liikaa heikon vastustajan alakerralle. Carolina Hurricanes lähtee otteluun ansaitusti vahvana ennakkosuosikkina, ja kotijoukkueen pitäisi pystyä ottamaan taisto nopeasti hallintaansa. Tasoero on isäntien eduksi todella selkeä, vaikka kovavireisten punavalkoisten pelituntuma ei ole varmasti aivan yhtä hyvä kuin ankkaparvella.

Vieraat nappasivat viimeksi edes yhden voiton

Anaheim Ducksin vaikeassa sesongissa ei ole ollut mitään yllättävää. Vierasjoukkue on materiaaliltaan ja taitotasoltaan yksi NHL:n heikoimmista miehistöistä. Ankkaparvi on pystynyt pelaamaan myös viime aikoina vain yksittäisten voittojen kannalta. Suurempaa menestystä on ollut turha odottaa. Kalifornialaiset nappasivat viimeksi edes yhden voiton Nashville Predatorsia vastaan, mutta siinä taas kaikki. Muuten tappioita on tullut jälleen kovalla tahdilla. Vastustaja nousi viimeksi viimeisessä erässä vielä kahden maalin päähän, mutta aika loppui kesken. Anaheim Ducks on hävinnyt joulukuun viimeinen kierros mukaan lukien kaikki ottelunsa pois lukien viimeksi käymäänsä taistoa, joten vierasjoukkueen itseluottamus ja fiilis eivät ole varmasti menneet ainakaan parempaan suuntaan. Ankkaparven rosterilla ei ole ollut realistisesti mahdollista saada juuri parempaa tulosta. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli loppuhetkien osumalla koettu tappio Detroit Red Wingsille. Paluu tappioiden pariin on vieraiden osalta lähellä, ja parhaat pelivalinnat löytyvätkin kalifornialaisten jäämisestä toiseksi.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.