Brighton – Ajax vihje ja kertoimet

Brighton – Ajax
Amex Stadium
26/10/2023 – 22.00

Vihjemedia vihje – Yli 3,5 maalia – Kerroin 2.00* Marathonbet

(Kertoimet vedettiin 26/10 klo. 11.00)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleMarathonbet
Brighton voittaa1.32*1.37*1.38*
Tasapeli5.70*5.80*6.25*
Ajax voittaa7.00*7.43*8.50*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Brighton on pelannut Eurooppa-liigassa lohkovaiheen kahdella ensimmäisellä kierroksella yhden tasapelin ja hävinnyt kerran.
  • Brightonin pelaaminen on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa odotettua vaisumpaa, ja tulosta on pakko alkaa tulla pian.
  • Brighton hävisi ensimmäisellä kierroksella yllättäen AEK:ta vastaan ja pelasi viimeksi vauhdikkaan tasapelin Marseillen kanssa.
  • Brightonin suurimmat haasteet ovat löytyneet haparoivasta puolustuksesta, ja kahteen otteluun omissa on soinut jo viisi kertaa.
  • Ajaxin alkukausi on ollut monella tavalla todella murheellinen. Vierasjoukkue on ollut varsinkin Eredivisiessä kammottavan huono.
  • Ajax on esiintynyt lohkovaiheen kahdella ensimmäisellä kierroksella parin tasapelin merkeissä. Vierailla on alla tasuri AEK:n kanssa.
  • Ajaxin tekeminen kotimaan kentillä on ollut kelvottoman heikkoa, mutta vierailta löytyy kaikesta huolimatta yhä paljon tulivoimaa.
  • Ajax antoi vihdoin päävalmentajansa lähteä, sillä Maurice Steijn ei jatka enää odotetusti isosti alisuorittaneiden vieraiden käskijänä.
  • Kumpikaan miehistö ei tee tasapelillä varsinaisesti mitään, ja ottelusta on lupa odottaa muutenkin hyvin tapahtumarikasta koitosta.
  • Parhaat pelivalinnat rakennetaan runsasmaalisuuden näkökulmasta. Yli 3,5 maalia nähdään noin 52 prosentin todennäköisyydellä.

Jalkapallon Eurooppa-liigassa Brighton saa vastaansa Ajaxin. Kotijoukkue on pelannut lohkovaiheessa kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti AEK:ta vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Marseillen kanssa. Isännät eivät ole olleet vielä lohkovaiheessa lainkaan hyvässä pelivireessä ja aloittivat urakkansa odottamattomalla tappiolla. Lokit oli kuitenkin pelillisesti ja maaliodottamien valossa vahvempi miehistö. Seagulls pelasi viimeksi yhtä lailla voittoon oikeuttaneella tavalla, sillä sinivalkoiset olivat myös Marseillea vastaan pelillisesti ja maaliodottamissa parempi ryhmä. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että etenkin Albionin alakerta on ollut todella epävarma. Vierasjoukkueen pelaaminen on ollut kotimaan kentillä kelvottoman heikkoa. Hollantilaiset ovat saaneet sentään lohkovaiheessa kaksi tasapeliä, mutta punavalkoiset ovat olleet muuten suorastaan hävettävän huonoja. Vieraiden puolustus on vuotanut kovalla kädellä, josta uusin esimerkki nähtiin viimeksi kotimaassa FC Utrechtiä vastaan. Samalla se tarkoitti vihdoin sitä, että Maurice Steijn sai lähteä amsterdamilaisten ryhmästä.

Alisuorittaneella kotijoukkueella ollut viime aikoina selkeitä vaikeuksia

Brighton on voittanut syyskuun puolen välin jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien vain yhden ottelun. Kotijoukkue on toki pelannut Valioliigassa lähiaikoina Liverpoolia ja Manchester Cityä vastaan, mutta se ei muuta sitä, että Lokit on esiintynyt viime viikkoina vaisusti ja kärsinyt yllättävän suurista ongelmista etenkin puolustuksensa kanssa. Albion ei ole saanut vielä Eurooppa-liigassa ensimmäistä voittoaan ja päästänyt omiin kahdella ensimmäisellä kierroksella viisi maalia. Pitää tietysti muistaa, että sinivalkoiset ovat kärsineet myös huonosta onnesta, sillä kuten todettu, niin Seagulls oli pelillisesti ja datassa vahvempi ryhmä niin AEK:ta kuin Marseillea vastaan. Brightonilla on ollut haasteita varsinkin poissaolojen kanssa, jotka ovat näkyneet erityisesti juuri puolustuksessa. Isäntien alakerta ei ole toiminut kaksisesti, vaikka Aston Villaa vastaan kärsityn selkäsaunan jälkeen puolustusta onkin saatu edes hieman parempaan kuntoon. Englantilaiset lähtevät lohkovaiheen kolmannelle kierrokselle vahvana ennakkosuosikkina, mutta lintuparvenkin alakerrassa on yhä monia kysymysmerkkejä.

Vieraiden tekeminen kelvottoman heikkoa – päävalmentaja sai vihdoin lähteä

Ajax on ollut Hollannin kentillä hävettävän huonossa pelivireessä, sillä vierasjoukkue majailee edelleen vaatimattomasti putoamisviivan alapuolella. Amsterdamilaiset ovat pelanneet alle kaiken arvostelun, sillä punavalkoiset ovat olleet niin surkeassa iskussa, että vieraiden tekeminen ei ole ollut mistään kotoisin. Eurooppa-liigassa kahdella ensimmäisellä kierroksella kaksi pistejakoa pelannut Ajax esiintyi viimeksi kotimaansa kentillä tappiollisesti seitsemän maalia sisältäneessä ottelussa FC Utrechtiä vastaan. Tappio tuli pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitusti. Vierasjoukkue oli kaikesta huolimatta datan kannalta parempi ryhmä lohkovaiheen tapahtumarikkaassa avauksessaan Marseillea vastaan, joten punavalkoiset olisivat ansainneet täyden pistepotin. Toisesta ottelusta tullut vähämaalinen tasapeli ei ollut varsinaisesti väärin, mutta vastustaja oli pelillisesti ja datan kannalta hieman lähempänä voittoa. Ajax kärsii yhtä lailla loukkaantumisista, mutta vieraiden on pakko herätä ja pelata edes jotenkin tasollaan. Tulivoimaa ja taitotasoa on kuitenkin yhä todella paljon.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.