Boston Bruins – Anaheim Ducks vihje ja kertoimet

Boston Bruins – Anaheim Ducks
TD Garden
27/10/2023 – 02.00

Vihjemedia vihje – Boston Bruins voittaa – Kerroin 1.63* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 26/10 klo. 11.40)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleVivatbet
Boston Bruins voittaa1.46*1.56*1.63*
Tasapeli5.20*5.09*5.21*
Anaheim Ducks voittaa5.20*4.81*4.80*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Boston Bruins on pelannut erinomaisen alkukauden, esiintynyt hienosti edukseen ja saanut onnistumisia laajalla rintamalla.
  • Boston Bruins on voittanut alkukaudesta kaikki kuusi otteluaan ja tehnyt kiistatta hyvää jälkeä kaukalon molemmissa päissä.
  • Boston Bruins on pelannut parilla edellisellä kierroksella voitollisesti juuri Anaheim Ducksia ja Chicago Blackhawksia vastaan.
  • Boston Bruins lähti NHL:ään parhaiden mestarisuosikkien kärkipään haastajana, joten isäntien vahva startti ei ole ollut yllätys.
  • Boston Bruinsin alkukaudessa on ollut tosin myös hyvää onnea, sillä kotijoukkue ei ole ollut aivan tulostensa mukainen ryhmä.
  • Anaheim Ducksin startti on ollut hyvin pitkälti odotetun hankala. Vierasjoukkue on saanut varsinaisella peliajalla yhden voiton.
  • Anaheim Ducks on rankingissa yksi NHL:n heikoimmista miehistöistä, joten vieraiden alkukausi on ollut linjassa senkin kanssa.
  • Anaheim Ducks kaatoi viime kerralla onnekkaasti jatkoilla Columbus Blue Jacketsin, sillä vieraiden olisi kuulunut jäädä pisteittä.
  • Boston Bruins lähtee otteluun ansaitusti vahvana ennakkosuosikkina. Kotijoukkue nappaa täyden pistepotin noin 64 prosentilla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Boston Bruins ja Anaheim Ducks. Kotijoukkue on pelannut tuloksellisesti mainion alkukauden ja saanut kuudesta ensimmäisestä ottelustaan yhtä monta voittoa. Isännät ovat keränneet heti alkukaudesta paljon onnistumisia ja tehneet hienoa työtä kaukalon molemmissa päissä. Mustakultapaidat ovat olleet myös pelillisesti ja maaliodottamien valossa hyvässä pelivireessä, joskin vahvassa alkukaudessa on ollut mukana myös hyvää onnea ja pientä ylisuorittamista. Boston Bruins on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti juuri Ankkalaumaa vastaan ja täyden pistepotin merkeissä Chicago Blackhawksia vastaan. Kotijoukkue olisi voinut kokea alkukauden aikana vähintään yhden tappion, mutta isännät ovat pystyneet toisaalta menestymään ensimmäisinä viikkoina hyvin myös keskinkertaisilla otteilla. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut hyvin pitkälti odotetun vaikea. Kasassa on vasta yksi varsinaisen peliajan voitto, joskin viimeksi irtosi onnekkaasti tullut jatkojen voitto Columbus Blue Jacketsista. Vastustaja oli pelillisesti ja maaliodottamien kannalta vahvempi miehistö. Anaheim Ducks on yksi NHL:n heikoimmista ryhmistä, joten vieraiden alkukausi on ollut myös sen valossa linjassa rosterin kanssa.

Kotijoukkue pelannut alkukaudesta kuusi voitollista ottelua

Boston Bruinsin alkukausi on edennyt tuloksellisesti käytännössä täydellisellä tavalla, sillä kotijoukkue on voittanut tähän mennessä kaikki pelaamansa ottelut ja saanut onnistumisia laajasti kaukalon molemmissa päissä. Isännät ovat olleet myös pelillisesti ja maaliodottamien kannalta hyvässä iskussa, mutta kuten todettu, niin mustakultapaidat eivät ole olleet otteidensa valossa aivan niin hyvässä pelivireessä mitä voisi helposti ajatella. Mukana on ollut myös hyvää onnea ja varianssin positiivista puolta. Boston Bruins pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti kolmen maalin ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Mustakultapaidat olivat pelillisesti ja maaliodottamien valossa lievästi vahvempi miehistö, joten täysi pistepotti ei mennyt väärään paikkaan. Numerot olivat kuitenkin yläkanttiin. Vastustajan ei olisi pitänyt hävitä lopulta illan kulun kannalta yllättävän selkeällä erolla. Kolmannen erän alussa tulleet kaksi osumaa olivat kuitenkin henkisen selkärangan katkaisijoija. Voitto juuri Anaheim Ducksista olisi voinut jäädä väliin, sillä vastustaja ei jäänyt otteidensa valossa toiseksi. Ilta kuvasti hyvin sitä, että siinä missä Boston Bruins on ollut läpi alun tuloksellisesti kovavireinen, niin kotijoukkue ei ole ollut niin hyvä mitä voitot ovat kertoneet.

Ankkalauma lähtee otteluun ansaitusti vahvana altavastaajana

Anaheim Ducks lähti NHL:ään rankingin häntäpäästä, joten vierasjoukkueen vaikeassa startissa ei ole ollut yllättävää. Ankkalauma on saanut varsinaisella peliajalla yhden voiton ja esiintynyt lähiaikoina seurojen edellisen keskinäisen ottelun ohella myös voitollisesti Columbus Blue Jacketsia vastaan. Ottelun olisi pitänyt päättyä vastustajan eduksi, joka oli pelillisesti ja maaliodottamien valossa parempi ryhmä. Taisto kääntyi kuitenkin jatkoilla ansaitsemattomasti vieraiden voittoon. Anaheim Ducksin alkukausi on edennyt hyvin pitkälti odotusten mukaisesti, joten vierasjoukkueen hankalassa alkukaudessa ei ole ollut yllättävää. Toki viimeksi tullut voitto toi mukanaan edes hieman itseluottamusta ja onnistumisten tunteita, vaikka kuten todettu, niin se ei ollut ansaittu. Ratkaiseva maali syntyi, kun jatkoja oltiin ehditty pelata pari minuuttia. Anaheim Ducks lähtee seurojen toiseen taistoon vielä selkeämpänä altavastaajana kuin toiseksi edellisellä kierroksella, joten vierasjoukkueen mahdollinen menestyminen olisi yksi illan suurimmista yllätyksistä. Anaheim Ducks esiintyi seurojen ensimmäisessä ottelussa odotettua paremmin, vaikka numerot olivat mitä olivat, mutta se ei silti muuta sitä, että tasoero on isäntien eduksi todella merkittävä.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.