Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins vihje ja kertoimet

Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins
Honda Center
08/11/2023 – 05.00

Vihjemedia vihje –Pittsburgh Penguins voittaa – Kerroin 2.10* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 07/11 klo. 13.00)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleVivatbet
Anaheim Ducks voittaa3.30*3.04*3.00*
Tasapeli4.55*4.51*4.85*
Pittsburgh Penguins voittaa1.84*2.03*2.10*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Anaheim Ducks on pelannut odotuksiin nähden tuloksellisesti hienon alkukauden ja menestynyt syksyllä yllättävän hienosti.
  • Anaheim Ducks lähti NHL:ään yhtenä heikoimmista ryhmistä, joten kotijoukkueen startti on ollut siihen nähden todella vahva.
  • Anaheim Ducks on pelannut lähiaikoina voitollisesti jatkoilla Arizona Coyotesista ja ilman sitä Vegas Golden Knightsia vastaan.
  • Anaheim Ducks on kerännyt alkukaudesta liikaa pisteitä ja ylisuorittanut, sillä isäntien olisi pitänyt hankkia vähemmän pisteitä.
  • Anaheim Ducks on saanut tuloksellisesti hyvästä syksystä enemmän pisteitä mitä isäntien pisteodottama olisi antanut myöten.
  • Pittsburgh Penguinsin alkukausi on ollut tuloksellisesti iso pettymys, mutta Pingviinit ovat olleet paljon pistepussiaan parempia.
  • Pittsburgh Penguins on ollut maaliodottamissa itäisen konferenssin kärkipäätä, vaikka vieraiden tulokset eivät ole olleet häävejä.
  • Pittsburgh Penguins teki sentään peräti 10 maalia San Jose Sharksille, joten se varmasti on avannut Pingviinien ketsuppipulloa.
  • Pittsburgh Penguisin tulee olla ehdoton ennakkosuosikki, sillä Pingviinit voittaa varsinaisella peliajalla noin 50 prosentin arviolla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Anaheim Ducks ja Pittsburgh Penguins. Kotijoukkue on pelannut tuloksellisesti komean alkukauden ja pärjännyt pisteiden muodossa selkeästi odotuksia paremmin. Isännät lähtivät NHL:ään yhtenä heikoimmista miehistöistä, joten Ankkalauman alkukausi on ollut siihen nähden todella vahva. Se on mennyt kuitenkin ylisuorittamisen ja onnekkaasti, sillä pistepussi on karttunut liian kovassa tahdissa. Mukana on ollut varianssin positiivista puolta. Kalifornialaisten pisteodottama ei anna lainkaan yhtä ruusuista kuvaa mitä tulokset ovat osoittaneet. Viimeksi irtosi kuitenkin pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaittu voitto Vegas Golden Knightsista. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut hyvin erikoinen, sillä Pingviinit on kerännyt isosti liian vähän pisteitä ja kärsinyt vahvasti huonosta epäonnesta. Vieraiden tekeminen on ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa itäisen konferenssin kärkipäätä, mutta pennsylvanialaiset ovat keränneet vähän pisteitä. Viimeksi keltamustille tuli sentään kunnolla onnistumisia ja tulosta surkeaa San Jose Sharksia vastaan.

Kotijoukkueen alkukausi edennyt isosti odotuksia paremmin

Anaheim Ducks oli NHL:ään lähdettäessä yksi rankingin huonoimmista miehistöistä, joten odotukset kotijoukkuetta kohtaan olivat lähes samalla tasolla kuin muiden viimeisten sakkiin ennakoitujen ryhmien kohdalla. Ankkalauma on pelannut odotuksiin nähden komean alkukauden ja ollut tähän mennessä yksi tuloksellisesti parhaista onnistujista. Isännät ovat pärjänneet yllättävän hyvin ja keränneet pisteitä materiaaliinsa ja taitotasoonsa nähden vahvasti. Viimeksi tuli täysi pistepotti Vegas Golden Knightsia vastaan. Voitto irtosi pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitusti. Anaheim Ducks on kerännyt alkukaudesta liikaa pisteitä ja ylisuorittanut, joten kotijoukkueen tuloksellisesti hyvästä startista huolimatta isännät ovat menestyneet liian hyvin. Isännät eivät ole olleet pelillisesti ja maaliodottamien valossa tulostensa mukaisessa pelivireessä, sillä Ankkalauman kuuluisi olla pisteodottamansakin kannalta alempana ja vähemmällä pistepussilla. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että kalifornialaiset voivat olla alkukauteensa tyytyväisiä, vaikka pistetahti ei tule nykyisellään varmasti kestämään.

Pingviinit kerännyt otteisiinsa nähden todella vähän pisteitä

Pittsburgh Penguins on ollut pelillisesti ja maaliodottamien valossa yksi itäisen konferenssin parhaista miehistöistä, mutta vierasjoukkue on saanut siitä huolimatta vain vähän onnistumisia. Pingviinit on ollut yksi alkukauden erikoisimmista ryhmistä, sillä keltamustien olisi pitänyt saada huomattavasti enemmän pisteitä ja esiintyä pisteiden muodossa selkeästi vahvemmalla tasolla. Vieraat ovat olleet hyvin epäonnekkaita, joskin viimeksi irtosi sentään murskavoitto San Jose Sharksia vastaan. Se teki varmasti hyvää ketsuppipullon aukaisemisen näkökulmasta. Pennsylvanialaiset ovat pelanneet läpi alkukauden isosti tuloksiaan paremmin, mutta pistepussissa se ei ole näkynyt lainkaan odotetulla tavalla. On kuitenkin selvää, että nähdyillä otteilla myös tulokset alkavat parantua varmasti jo tulevissa otteluissa. Pittsburgh Penguins on materiaaliltaan ja taitotasoltaan merkittävästi Anaheim Ducksia vahvempi miehistö, ja Pingviinien kuuluu olla myös vieraissa ehdoton ennakkosuosikki. Sarjataulukkoa ei ole hyvä katsoa liikaa, sillä se ei anna oikeaa kuvaa ryhmistä.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.