Anaheim Ducks – Nashville Predators vihje ja kertoimet

Anaheim Ducks – Nashville Predators
Honda Center
26/02/2024 – 03.00

Vihjemedia vihje – Nashville Predators voittaa – Kerroin 2.07* Vivatbet

(Kertoimet vedettiin 25/02 klo. 14.00)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Vivatbet
Anaheim Ducks voittaa3.15*3.10*3.11*
Tasapeli4.45*4.20*4.74*
Nashville Predators voittaa1.92*2.00*2.07*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Anaheim Ducks on jatkanut edelleen suureksi osaksi huonossa pelivireessä ja kokenut neljällä edellisellä kierroksella kolme tappiota.
  • Anaheim Ducksin kausi on edennyt odotetun kehnosti, ja kotijoukkueen tekeminen on ollut myös viime aikoina pääasiassa heikkoa.
  • Anaheim Ducksilla on alla kahdelta viime kierrokselta tappio Columbus Blue Jacketsia vastaan ja jatkojen häviö Los Angeles Kingsille.
  • Anaheim Ducks taisteli toki viimeksi tuloksellisesti hyvin, mutta Los Angeles Kingsin olisi pitänyt juhlia voittoa jo varsinaisella peliajalla.
  • Nashville Predators on ollut viime aikoina komeassa pelivireessä. Vierasjoukkueella on takana neljältä viime kierrokselta neljä voittoa.
  • Nashville Predators on esiintynyt kahdessa viime taistossaan hyvin ottamalla voitot Los Angeles Kingsiä ja San Jose Sharskia vastaan.
  • Nashville Predators pelaa pääsystä pudotuspeleihin, ja vieraiden materiaali, taitotaso ja ranking ovat selkeästi Anaheim Ducksia edellä.
  • Hyvät peli-ideat löytyvät vahvasti pelanneesta Nashville Predatorsista, joka ottaa voiton käytännössä 50 prosentin todennäköisyydellä.

Jääkiekon NHL:ssä toisensa kohtaavat Anaheim Ducks ja Nashville Predators. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella taas kaksi tappiollista ottelua, kun isännät ovat kokeneet häviön Columbus Blue Jacketsia ja Los Angeles Kingsiä vastaan. Ankkalauman kausi on edennyt odotetun vaikeasti NHL:n heikoimpien seurojen joukossa. Kalifornialaisten pelaaminen on näyttänyt ajoittain hieman paremmalta, mutta varsinkin omissa on soinut taas kovaan tahtiin. Neljässä edellisessä ottelussa vastustajat ovat viimeistelleet muun muassa kerran yhdeksän maalia ja toisen kerran seitsemän osumaa. Vierasjoukkue on ollut viime aikoina komeassa pelivireessä. Tennesseeläiset ovat saaneet neljällä edellisellä kierroksella yhtä monta voittoa. Vieraat ovat esiintyneet kahdessa viime taistossaan voitollisesti Los Angeles Kingsiä vastaan. Keltapaidat pelaavat tiukasti pääsystä pudotuspeleihin ja ovat tällaisessa ottelussa vieraissakin vahvoilla.

Kotijoukkueella riittänyt myös viime aikoina vaikeuksia

Anaheim Ducks nappasi alkuviikosta yhden voiton Buffalo Sabresia vastaan, mutta kotijoukkueen onnistumiset ovat jääneet taas viime aikoina muuten hyvin vähäiksiksi. Ankkalauman tilanne on ollut simppelisti se, että isäntien pelaamisen taso ei ole vain tarjonnut mahdollisuutta saada juuri parempaa menestystä. Kalifornialaiset ovat pystyneet pelaamaan satunnaisesti yksittäisiä hyviä otteluita, mutta siinä kaikki. Anaheim Ducks pelasi edellisellä kierroksella teappiollisesti Los Angeles Kingsiä vastaan. Ankkaulauma jäi pelillisesti ja maaliodottamien valossa toiseksi, joten vastustajan olisi pitänyt juhlia voittoa jo varsinaisella peliajalla. Voitto meni oikeaan paikkaan, mutta kalifornialaiset pystyivät venyttämään ratkaisua odotettua pidempään. Anaheim Ducks pelasi toiseksi edellisellä kierroksella tappiollisesti Columbus Blue Jacketsia vastaan. Ankkalauman alakerta oli pulassa. Vastustaja voitti datankin osalta ansaitusti.

Laadukkaat vieraat olleet lähiaikoina komeassa pelivireessä

Nashville Predators pääsee tavoittelemaan jo viidettä peräkkäistä voittoa, sillä vierasjoukkue on ollut lähiaikoina vahvassa pelivireessä ja esiintynyt muutenkin hyvin edukseen. Tennesseeläiset ovat pelanneet viime aikoina laadukkaasti ja saaneet hyvin onnistumisia kentän molemmissa päissä. Vieraat ovat napanneet kahdella edellisellä kierroksella voitot Los Angeles Kingsiä ja San Jose Sharksia vastaan. Viimeksi tullut voitto irtosi pelillisesti ja maaliodottamien valossa ansaitusti. Vastustaja jäi oikeutetusti toiseksi. Sama juttu oli toiseksi edellisellä kierroksella, sillä silloinkin irronnut voitto oli pelillisesti ja maaliodottamien kannalta oikein. Nashville Predators taistelee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin, ja vierasjoukkueen materiaali ja taitotaso ovat selkeästi Anaheim Ducksia edellä. Tennesseeläisten tilanne on muutenkin oleellisesti vahvempi. Vieraat lähtevät otteluun käytännössä kerran kahdesta voittavina ennakkosuosikkeina.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.