AC Oulu – Ilves vihje ja kertoimet

AC Oulu – Ilves
Raatin stadion
19/08/2023 – 17.00

Vihjemedia vihje – Alle 2,5 maalia – Kerroin 2.20* LeoVegas

(Kertoimet vedettiin 14/08 klo. 14.30)

Parhaat kertoimetVeikkausPinnacleLeoVegas
AC Oulu voittaa2.26*2.11*2.15*
Tasapeli3.20*3.51*3.40*
Ilves voittaa3.20*3.63*3.30*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • AC Oulu on pelannut tähän mennessä mainion kauden, mutta kotijoukkueen suunta on ollut viime viikkoina kiistatta laskussa.
  • AC Oulu on napannut neljällä edellisellä kierroksella yhden voiton ja jäi viimeksi vähämaaliseen pistejakoon FC Lahden kanssa.
  • AC Oulu esiintyi FC Lahtea vastaan myös maaliodottamien näkökulmasta erittäin tasaisessa ottelussa, jossa tasapeli oli ansaittu.
  • AC Oulun alakerta oli ohipelissä FC Honkaa vastaan sen verran vaikeuksissa, että isäntien oli tärkeää saada se takaisin raiteilleen.
  • Ilves on ollut jo pitkään synkässä iskussa, ja vierasjoukkue ehti antaa viime viikolla monien mielestä odotetut potkut Toni Kalliolle.
  • Ilves esiintyi viimeksi KuPSia vastaan ja pelasi aidosti kelvollisen ottelun, mutta Tupsukorvat koki siitä huolimatta selkeän tappion.
  • Ilves sai edellisestä ottelustaan tuloksesta huolimatta varmasti itseluottamusta, sillä ottelu oli maaliodottamissa paljon tasaisempi.
  • Ilves on kärsinyt varsinkin isoista maalinteon vaikeuksista, ja ratkaisuvoiman löytäminen on ollut vieraiden kannalta todella vaikeaa.
  • Parhaat pelivalinnat löytyvät ehdottomasti vähämaalisuudesta. Alle 2,5 maalia toteutuu karvan yli 50 prosentin todennäköisyydellä.

Jalkapallon Veikkausliigassa AC Oulu saa vastaansa Ilveksen. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti ohipelissä FC Honkaa vastaan ja vähämaalisessa pistejaossa FC Lahden kanssa. Laivastonsiniset eivät omanneet Espoossa mitään mahdollisuuksia, mutta edellinen taisto päättyi sen sijaan pettymykseen. Maaliodottamat olivat kuitenkin lähes tasoissa, joten pistejako ei kuvannut iltaa heikosti. Vastustajalle tarjoutui vielä mahdollisuus iskeä toistamiseen rankkarista, joten oululaiset saivat olla lopulta tyytyväisiä edes tasapeliin. Vierasjoukkue on ollut pitkään surkeassa pelivireessä, ja Tupsukorvat antoikin hetki sitten potkut Toni Kalliolle. Se oli todennäköisesti väistämätöntä. Keltapaidat esiintyivät viimeksi KuPSia vastaan ja kokivat kolmen maalin tappion, mutta ottelu oli huomattavasti numeroita tasaisempi. Tamperelaiset eivät jääneet maaliodottamien valossa toiseksi, sillä data oli lievästi kissapaitojen eduksi. Siihen nähden lukemat olivat vahvasti yläkanttiin. Se ei toisaalta muuta sitä, että pirkanmaalaisten fiilis ja itseluottamus ovat yhä valtavalla koetuksella.

Laskussa oleva kotijoukkue jäi viimeksi ansaittuun pistejakoon

AC Oulu on pelannut edelleen komean kauden ja voi olla sesonkiinsa enemmän kuin tyytyväinen, mutta kotijoukkueen suunta on ollut samalla hieman laskussa. Isännät ovat saaneet neljällä edellisellä kierroksella yhden voiton ja jäivät uusimmassa ottelussaan pistejakoon FC Lahden kanssa. Oululaiset lähtivät taistoon kiistattomana ennakkosuosikkina, mutta maaliodottamat olivat lähes tasoissa, joten tasapeliä ei voinut pitää vääryytenä. Vastustaja pääsi kokeilemaan noin kymppi ennen illan päätöstä vielä rankkaristakin, joten pohjanmaalaiset saivat olla jopa tasapeliin tyytyväisiä. Ottelun ensimmäinen maali oli syntynyt rankkarista, kun avausjaksoa oltiin pelattu noin puoli tuntia. AC Oulu pelasi toiseksi edellisellä kierroksella selvässä tappiossa FC Honkaa vastaan, ja kotijoukkueen kannalta olikin tärkeintä saada puolustusta takaisin raiteilleen. Oululaisten pelivire on menossa huolestuttavaan suuntaan, mutta isäntien tekeminen ei ole kokenut kuitenkaan merkittävää pudotusta pois lukien Espoon vierailua. Silloinkin vastustaja viimeisteli datan valossa liian kovalla prosentilla.

Tamperelaiset kokivat ansaitsemattoman ruman tappion KuPSille

Ilves on pelannut jo todella pitkään ilman yhtäkään voittoa, ja Toni Kallion erottaminen oli tamperelaisten näkökulmasta juttu, jota oli enää vaikea olla tekemättä. Keltapaidat eivät vain saaneet Kallion alaisuudessa enää käännettä parempaan, joten kissapaidat operoivat kauden loppuun valmennuksessa ilman Kalliota. Vieraat pelasivat edellisellä kierroksella KuPSia vastaan ja kokivat kolmen maalin tappion, vaikka ottelu oli maaliodottamien valossa paljon lukemia tasaisempi. Pirkanmaalaiset olivat datassa hieman jopa parempi miehistö, joten numerot eivät kuvanneet iltaa kaksisesti. Vastustaja pääsi toisaalta heti alussa johtoon, joten se oli pahin mahdollinen startti. Osumista toinen syntyi vieläpä juuri ennen puoliaikaa. Ilves pelasi KuPSia vastaan sen verran hyvin, että vierasjoukkueen ei olisi pitänyt missään nimessä kokea kolmen maalin tappiota. Se ei toisaalta muuta sitä, että tamperelaiset ovat olleet pitkään onnettomassa iskussa ja tarvitsevat kipeästi yhtä kunnon onnistumista. Keltapaitojen kannalta etenkin maalinteko on ollut myös viime aikoina todella vaikeaa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.