AC Oulu – HJK vihje ja kertoimet

AC Oulu – HJK
Raatin stadion
07/08/2022 – 19.00

Vihjemedia vihje – HJK voittaa asian handicap -1 – Kerroin 2.07* Jetbull

(Kertoimet vedettiin 01/08 klo. 11.00)

Parhaat kertoimet Veikkaus STS Bet Jetbull
AC Oulu voittaa 6.00* 4.70* 4.75*
Tasapeli 4.20* 4.00* 3.80*
HJK voittaa 1.52* 1.64* 1.61*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • AC Oulu on pelannut hyvän kauden ja esiintynyt hienosti, mutta isäntien suunta alkaa jo laskussa.
  • AC Oulu on saanut yhä voittoja ja pisteitä, mutta kotijoukkue ei ole pelannut enää yhtä mainiosti.
  • AC Oulu on pelannut lähiaikoina voitollisesti IFK Mariehamnista ja ilman pisteitä SJK:ta vastaan.
  • AC Oulu voi olla kauteensa edelleen hyvin iloinen, vaikka isäntien paras pelivire on ehtinyt hävitä.
  • HJK:n kausi on ollut takkuinen ja odotuksia heikompi, mutta vierailla on tullut silti hyvin tulosta.
  • HJK on saanut osittain ansaitusti kovaakin kritiikkiä, mutta Klubi on tehnyt myös vahvaa jälkeä.
  • HJK on napannut kolmella viime kierroksella kolme voittoa ja kukisti viimeksi IFK Mariehamnin.
  • HJK:lla on yhä kiireitä Euroopan kentillä, mutta tasoero sinivalkoisten eduksi on silti hyvin selvä.
  • HJK pystyy kaikesta huolimatta saamaan Suomessa useita voittoja myös keskinkertaisilla otteilla.
  • HJK:lle löytyy pelattavaa. HJK voittaa asian handicap -1:n tasoituksella karvan yli 50 prosentilla.

Jalkapallon Veikkausliigassa AC Oulu kohtaa HJK:n. Kotijoukkue on pelannut hienon kauden ja ollut yksi sesongin onnistujista, vaikka laivastonsinisten paras pelivire alkaa olla takana. Isännät ovat saaneet yhä voittoja ja tulosta, mutta oululaisten pelaaminen ei ole ollut enää niin isosti yli oman taitotason. Pohjoisen ylpeys on pelannut lähiaiaikoina voitollisesti IFK Mariehamnista ja hävinnyt SJK:lle. AC Oululla on alkanut näkyä enemmän viitteitä siitä, että kotijoukkueen suunta on lähdössä laskuun. Toki isäntien kausi on ollut silti hieno. Vierasjoukkueen kausi on ollut hieman takkuinen ja odotuksia heikompi, mutta raitapaidat ovat saaneet silti hyvin menestystä. Klubilla on alla Suomesta kolme voittoa.

Juhlivatko laivastonsiniset peräti toista voittoaan Klubista?

AC Oulun kausi on ollut menestyksellinen ja selkeästi odotuksia vahvempi, sillä kotijoukkue lähti sesongille pelaamaan paikoista viimeisten joukossa ja taistelemaan sarjapaikkansa puolesta. Laivastonsiniset ovat onnistuneet upeasti ja olleet lähes jatkuvasti enemmän kuin materiaalinsa mukaisessa pelivireessä. Pohjoisen ylpeys on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti IFK Mariehamnia vastaan ja ilman menestystä SJK:n vieraana. AC Oulu voi olla kauteensa yhä hyvin tyytyväinen, sillä kotijoukkue taistelee edelleen paikoista kuuden joukossa. Isäntien pelaamisessa on ollut silti viitteitä laskusta ja siitä, että laivastonsiniset saattavat hyvin pudota vielä pois kuuden sakista.

Helsinkiläiset Veikkausliigassa kolmen ottelun voittoputkessa

HJK on saanut tällä kaudella ansaitusti kritiikkiä, sillä vierasjoukkue ei ole pystynyt pelaamaan timanttisen hyvällä materiaalillaan niin hyvin mitä valtaosa varmasti on odottanut illasta toiseen. Klubi on saanut toki hyvin onnistumisia ja menestystä, mutta raitapaitojen tulisi näin hyvällä rosterilla tehdä vielä kovempaa jälkeä kentän molemmissa päissä. Sinivalkoisten ottelut jatkuvat vielä Euroopassa NK Mariboria vastaan, mutta helsinkiläisten keskittymisen tulee olla täysillä myös Veikkausliigassa. HJK on saanut kotimaassa kolmella edellisellä kierroksella kolme voittoa, vaikka vierasjoukkueen pelaaminen on ollut yhä kaukana upeasta. Hyvin laadukas Klubi kerää silti useita voittoja myös keskinkertaisilla otteilla.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevia linkkejä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö