Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Ammattina vedonlyönti

Vedonlyönti ammattina on kovaa hommaa, mutta myös ammattimainen vedonlyönti vaatii töitä ja ennen kaikkea järkevää pelaamista.

Ammattimainen vedonlyönti

Ammattina vedonlyönti tai ammattimainen vedonlyönti on haastavaa sekä palkitsevaa. Kyseessä on monen unelma ja harvan todellisuus. Tavoitteita saa ja pitää kuitenkin olla ja jos vedonlyönti ammattina on jotain mitä tavoittelet tee töitä ja usko siihen. Ammattimainen vedonlyönti on jotain mistä aloittaa ja sitä voi myös suositella harrastepelaajalle joka kaipaa lisätienestejä. Tämän ei tarvitse olla harrastus, joka vie rahaa ja tuo jännitystä. Voit saada enemmän, mutta myös viihde ja jännitys ovat asioita, joita voi arvostaa ja niistä maksetaan mielellään. Rajat pitää kuitenkin asettaa, mutta viihdevedonlyönti ei ole tämän artikkelin sisältö vaan vedonlyönti ammattina sekä ammattimainen vedonlyönti. Nämä ovat käytännön tasolla lähes sama asia, mutta ei kuitenkaan.

Ammattimainen vedonlyönti on tietenkin sitä, että harrastaa vedonlyöntiä. Panostaa siihen tosissaan, mutta aika ei ihan riitä siihen, että kyseessä olisi ammatti. Tulot tulevat pääosin oikeista töistä, mutta unelmana saattaa olla vedonlyönti ammattina. Kunhan pelikassa on suurempi ja aikaa riittää.

Ammattina vedonlyönti

Vedonlyönti voi olla ammatti ja kun vedonlyönti on ammattina on se tarkkaa työtä. Silloin siitä on kaukana ns. hupipelaaminen ja gamblaaminen. Hulluihin panoksiin ei ole varaa ja hulluilla panoksilla tarkoitetaan tietenkin panoksia suhteessa pelikassaan. Pelikassan on tietenkin oltava suuri, jotta vedonlyönti voisi olla ammattisi.

Kun sanotaan, että panos on kohteen laatuun sidottu ja siihen kuinka usein osuva kohde on kyseessä on suositeltava panos 0,1-2,0% pelikassasta. Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että kymmenen tuhannen euron pelikassalla on panos maksimissaan 200€. Se ei loppupeleissä ole niin huikea ammattimaiselle vedonlyöjälle, mutta 2% pelikassasta on iso panos. Tästä johtuen hupipelaaminen on usein se hauskempi valinta.

Kuitenkin aloita kassanhallinnasta mikäli vedonlyönti kiinnostaa tosissaan. Se on ehdottomasti järkevää ja pitkän tähtäimen rakentelua itsellesi kohti voittoja. 20 000€ pelikassa on jo hyvä kassa, mutta ammattilaisena on hienoa jos se on vielä tätäkin suurempi. Toisaalta kaikki aikanaan ja hyvää tuottoa voikin vedonlyönti antaa jo selvästi pienemmällä kassalla.

Ammattimainen vedonlyönti voi alkaa jo ennen kuin olet ammattilainen. Se onkin ehdottomasti suositeltavaa. Lisätienestinä on hyvä suhtautua vedonlyöntiin alkuun. Itse asiassa on hyvä muistaa, että vedonlyönti ei toimi kaikille. Osalla ei pää kestä tavalla tai toisella. Tilttejä, matemaattiset kyvyt, keskittyminen, ajankäyttö ja monet muut yksityiskohdat ovat oleellinen osa vedonlyöntiä. Samalla on hyvä muistaa, että ei sinun tarvitse tuottaa kaikkia vihjeitä vedonlyöntiin itse. Voit myös ”peesata” eli käyttää muiden vihjeitä hyväksesi. Löydä voitolliset vihjeet ja vedonlyönti sen kun paranee.

Mistä aloittaa? Alkuun on hyvä sääntö se, että vihjeiden on oltava voitollisia ja tulosseurannan tulee se todistaa. Voit seurata pelaamistasi ja vetojen onnistumista vedonlyöntikirjanpidon avulla. Tulosseuranta ei ole kiinnostava, jos vihjeitä on vain kymmeniä. Vähintään satoja vihjeitä tarvitaan ja tästä syystä onkin Vihjemedian veikkausvihjeet hyvä paikka aloittaa. Poimi itsellesi täältä parhaat.

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö