Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Valioliiga live stream

VALIOLIIGA LIVE STREAM

Valioliiga live stream lähetykset ovat harvinaisemipa netissä ilmaiseksi katsottavaksi. Tämä on ikävä fakta ja usein maksukanavien yksinoikeudella näytettävää livenä tarjottavaa huippu-urheilua. Sen sijaan Englannin jalkapallo kuten maajoukkueen pelit, Englannin cup, FA cup, Mestaruussarja ja paljon muuta näytetään ilman lisäveloitusta. Palvelun takana on Unibet-TV. Unibet-TV sivulta saat lisätietoja palvelusta tai voit rekisteröityä heti.

Palvelun livelähetykset vaativat pelitilin. Se on ilmaista.

Rekisteröidy heti ja katso huippu-urheilua livenä!

valioliiga live stream

VALIOLIIGA

Jalkapallon Englannin Valioliiga on maan korkein sarjataso, jossa pelaa Englannin 20 parasta joukkuetta, jotka taistelevat Valioliigan mestaruudesta. Ensimmäinen kausi Valioliigassa pelattiin kaudella 1992–1993, jolloin silloisessa ensimmäisessä divisioonassa pelanneet 22 joukkuetta erosivat The Football Leaguen alaisuudesta saaden itse päättää televisiointi- ja sponsorisopimusasioista. Ensimmäisen divisioonan historiahan ulottuu aina kaudelle 1888-1889, jolloin siinä pelattiin ensimmäinen kausi. Nykyisen Valioliigan perustaminenhan tehtiin muun muuassa kaupallisista syistä.

Valioliigassa pelaa 20 joukkuetta, joista jokainen pelaavat toisiaan vastaan kaksi kertaa kauden aikana: kerran kotona ja kerran vieraissa. Näin ollen jokainen seura pelaa kauden aikana otteluita 38 kappaletta. Voitosta joukkue saa kolme pistettä, tasapelistä yhden ja häviöstä ei pisteitä lainkaan. Kauden päätteeksi eniten pisteitä kerännyt joukkue on Englannin mestari ja Valioliigan kolme viimeiseksi jäänyttä joukkuetta putoaa suoraan Mestaruussarjaan, joka tunnettiin ennen kautta 2004–2005 ykkösdivisioonana. Mestaruussarjan kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan, ja kolmannesta sarjanousijapaikasta taistelevat sijoille 3–6 selvinneet joukkueet.

Valioliigakauden parhaimmat joukkueet pääsevät mukaan Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Kolme parasta joukkuetta etenevät suoraan Mestarien liigan lohkovaiheeseen, ja neljänneksi sijoittunut pääsee mukaan karsintavaiheeseen. Lisäksi viidenneksi sijoittuneella on mahdollisuus pelata Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

UNIBET live stream lähetyksiin kuuluu jalkapallon lisäksi useita muita lajeja. Kyseessä on vedonlyöntiyhtiö, joka tarjoaa myös vedonlyöntibonuksen. Talleta 100€ ja saat 200€. Erikoista? Ei vaan mahtavaa. Kilpailu vedonlyöntialalla on kova ja kiitoksena useat yhtiöt kilpailevat asiakkaista tarjoamalla yhä parempia tarjouksia. Parhaat on listattu sivulle vedonlyöntibonukset.

2010-luvulla Valioliigan menestyneimpiä joukkueita ovat olleet Manchester United, Manchester City ja Chelsea. Kauden 2014-2015 mestaruuteen ylsi Chelsea, kun taas kaudella 2013-2014 mestaruutta juhli Manchester City. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Arsenalin viime mestaruudesta on aikaa yli kymmenen vuotta. Valioliigassa muutamat seurat ovat ylitse muiden, sillä Manchester Unitedin, Manchester Cityn, Chelsean ja Arsenalin takana mestaruuksien suhteen on hiljaista.

Valioliigan parhaimpia maalintekijöitä kautta aikojen ovat muun muuassa Alan Shearer, joka viimeisteli 260 maalia ja Andy Cole, joka viimeisteli puolestaan 187 maalia. Myös Wayne Rooney, Frank Lampard, Thierry Henry ja Robbie Flowler lukeutuvat kautta aikojen parhaimpiin Englannin korkeimman sarjatason maalintekijöihin.

Suomessa Valioliigan televisiointioikeudet ovat olleet pitkän MTV:n omistamilla MTV Sport-kanavilla. MTV Sportin kanavilta on mahdollista seurata viikoittain jopa seitsemästä kahdeksaan suoraa Valioliigalähetystä viikoittain riippuen viikkokierrosten määrästä, joita pelataan tiistaista torstaihin.  Kuitenkin kaudesta 2016-2017 lähtien ovat oikeudet Viasatilla. Englannissa televisiointioikeudet ovat satelliittiyhtiö BSkyB:n Sky Sportsilla ja myös valtiollisen teleyhtiö British Telecomin BT Sportilla.

Live stream | Valioliiga livenä netissä

Ikävä kyllä Valioliiga live stream palvelut joita tällä hetkellä netissä tarjotaan eivät kuulu palveluun, mutta tarjolla on reilusti muuta.

TARJONTAA:

 • Englannin jalkapalloa
 • Mestaruussarja
 • FA cup
 • Englannin
 • cup
 • Espanjan La Liga
 • Ranskan Ligue 1
 • Saksan Bundesliiga
 • Paljon muuta jalkapalloa
 • MLB baseball
 • NBA koripallo
 • Muut lajit kuten jääkiekko ja tennis

Katso ilman veloitusta, rekisteröidy nyt! Muistathan, että kyseessä on vedonlyöntiyhtiö jossa tili on aktiivinen mikäli tilillä on rahaa vähintään sentti. Tällöin voi katsoa kaikki lähetykset livenä ilman veloitusta. Kun jätät tilille aina vähintään sentin voit aina katsoa kaikki lähetykset ilman veloitusta. Mahtava palvelu.

Katsoa veloituksetta | Rekisteröidy ilmaiseksi

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö