Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 9.2.

Lauantaina pelataan jalkapalloa Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Liverpool – Bournemouth | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool isännöi Bournemouthia. Kotijoukkueen pelivire on laskusuunnassa, sillä alla on kuuteen edelliseen kilpailulliseen otteluun vain muutama voitto. Sarjassa kahteen viimeiseen peliin saldona on kaksi vähämaalista tasapeliä. Punapaidat ovat edelleen vahvasti mukana mestaruustaistossa, mutta nyt olisi palattava nopeasti takaisin omalle tasolle. Viimeksikin West Hamia vastaan olisi ollut hyvä mahdollisuus napata täysi pistepotti, mutta jo pidemmän aikaa maalinteko on ollut monesti vaikeaa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi hieman yllättäen Cardiffille, mutta sitä edelsi kaksi voittoa putkeen. Kirsikat ovat materiaaliltaan valtavasti Redsiä heikompi, eikä vierailijoiden terveystilanne ainakaan muuta asetelmaa heidän kannaltaan paremmaksi. Edelleen sivussa on useita tärkeitä pelaajia. Vieraissa voittoihin ei ole pystytty moneen kuukauteen, ja vaikka toiseksi edellisellä kierroksella venyttiin kotona erinomaiseen voittoon Chelseasta, nyt lähes kaikki tekijät puoltavat suursuosikin voittoa. Ärsytetyt isännät ottavat tapahtumat pikaisesti hallintaansa.

Huddersfield – Arsenal

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal matkustaa Huddersfieldin vieraaksi. Isännät hävisivät edellisellä kierroksella rumin lukemin Chelsealle, eikä Terriersin tilanne näytä muutenkaan hyvältä. Kotona alla on niukka tappio Evertonille. Miehistö on onnistunut maalinteossa viimeksi tammikuun alussa. Pettymyksiä tulee pettymysten perään, eikä tätä menoa sarjapaikan säilyttäminen onnistu. Vierasjoukkueella alla on odotettu tappio Manchester Citylle, mutta lontoolaiset ovat voittaneet viimeisten viikkojen aikana niin Cardiffin kuin Chelsean. Gunners on materiaaliltaan monta luokkaa kotijoukkuetta tasokkaampi, mutta vieraissa Tykkimiehet ovat olleet kaukana vakuuttavista. Seitsemään edelliseen kilpailulliseen reissutaistoon kasassa on vain yksi voitto. Alakerrassa on ollut yllättävää epävarmuutta. Heillä on hyvä mahdollisuus päästä Euroopan kenttien sijoituksille, mutta tällaisista otteluista ei olisi varaa pistemenetyksiin. Terveystilanne ei ole toki ihanteellinen, mutta sarjajumbokaan ei ole liikenteessä poissaoloitta. Heidän kotietunsakin on ollut niin surkea, että siellä edes pisteeseen on venytty viimeksi marraskuussa. Punavalkoiset ovat vahvoja voittajehdokkaita.

Watford – Everton

Watford saa vastaansa Evertonin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Hornetsilla on alla maaliton tasapeli Brightonin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa vastustajalla olisi ollut hyvä mahdollisuus voittoon. Vierasjoukkueen vaikeudet jatkuivat viikonloppuna tappiollisessa taistossa Wolverhamptonia vastaan. Perään viikolla Toffees hävisi odotetusti Manchester Citylle. Mikäli suuntaa ei saada muutettua, valmennukseen tulee pian muutoksia. Vieraissa sinipaidat ovat voittaneet vain kolmesti. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on edelleen vaikeuksia. Useissa taistoissa myös alakerta on ollut haavoittuvainen. Pelaajiston itseluottamus ei ole odotetusti kummoinen. Kotijoukkue on voittanut omien kannattajiensa edessä lokakuun jälkeen vain kerran. Heilläkin viimeiset viikot ovat olleet maalinteon suhteen hankalia. Miehistöjen välillä tasoeroa voidaan kuvailla olemattomaksi. Kumpikaan nippu ei liene liikenteessä poissaoloitta. Keltamustilla on hieman lepoetua. Odotettavissa on yksi kierroksen tasaisimmista peleistä. Iltaan on vaikeaa löytää juuri pientäkään ennakkosuosikkia.

Crystal Palace – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace pyrkii kaatamaan West Hamin. Kotkilla edellisen kierroksen kamppailu tuotti voiton Fulhamista, kun taas vierasjoukkueella alla on pistejako Liverpoolin kanssa. Isäntien pelivire on ollut positiivinen, sillä viimeisten viikkojen aikana on myös voitettu FA Cupissa Tottenham ja pelattu pistejako Southamptonin kanssa. Varsinkin puolustuspelaamiseen on saatu tiiviyttä. Viimeksi peliesitys oli hyvä. Se tuli vieläpä ilman tärkeintä hyökkääjää. Hammers on voittanut edellisen kerran noin kuukausi sitten Arsenalia vastaan, ja varsinkin alakerran kanssa on ollut välillä isojakin hankaluuksia. Neljään viimeiseen kilpailulliseen vierasotteluun kolmesti on jääty maaleitta. Ailahtelevaisuus on ollut myös huolena. Wolverhamptonia vastaan toinen puoliaika oli pieni romahdus. Loukkaantumisiakin on edelleen rasitteena, mutta suunta on terveystilanteessa matkalla kohti parempaa. Isännillä on hieman enemmän valmistautumisaikaa. Lontoon paikallistaistossa kotiedun merkitys ei ole iso. Melko ympäripyöreässä koitoksessa Eagles on lievä voittajaehdokas.

Southampton – Cardiff

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Cardiff matkustaa Southamptonin vieraaksi. Walesilaiset nappasivat edellisellä kierroksella monella tavalla helpottavan voiton, kun Bournemouth saatiin kaadettua. Vaikka se tuli pelitilanteiden vastaisesti, itseluottamuksenkin kannalta täysi pistepotti tuli tarpeeseen. Tilanne on muuten edelleen vaikea, sillä varsinkin maalinteon kanssa on tuskaa. Vieraissa ainoa voitto on tullut Leicesteristä. Matkaa putoamisviivan paremmalle puolelle ei ole paria pistettä enempää, mutta nykyisellään kyseessä on vahva ehdokas putoamaan. Monella osa-alueella tarvitaan parannusta, jotta sarjapaikan säilyttäminen olisi todennäköistä. Muutama loukkaantuminen on rasitteena. Nyt vastassa on hyvässä pelivireessä oleva kotijoukkue, joka on hävinnyt sarjassa viimeksi joulukuun lopulla. Saints on tekemässä nousua enemmän omalle todelliselle tasolleen, sillä osaamista löytyy taistella paikoista keskikastissa. Viimeksi oltiin lähellä voittaa vieraissa Burnley, mutta vastustaja pääsi tasoihin viimeisten hetkien aikana. Materiaaliltaan isännät ovat selvästi parempi osapuoli ja omaa kotiedun ohella paremman itseluottamuksen. Niukka kotivoitto on lähellä.

Brighton – Burnley | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Brighton ja Burnley. Kotijoukkue nappasi viikolla jatkopaikan FA Cupissa West Bromwichista, mutta sarjassa voittoihin ei ole pystytty joulukuun lopun jälkeen. Kotona alla on maaliton tasapeli Watfordin kanssa. Lokit olisivat ansainneet tuolloin enemmän. Vierasjoukkue on pelannut edelliset neljä kilpailullista taistoaan voitoitta, mutta viimeksi päästiin pistejakoon loppuhetkien osumalla Southamptonia vastaan. Clarets on hävinnyt tapaninpäivän jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien vain FA Cupissa Manchester Citylle. Alakerta on kehittynyt. Toisaalta hyökkäyspelaaminen on usein edelleen kapealla pohjalla. Vieraissa voittoihin ei ole pystytty kahta kertaa enempää. Pari poissaoloa on rasitteena. Lancashirelaisilla on enemmän lepoaikaa. Kotonaan Seagulls pyrkii aktiivisuuteen, mutta siellä on tehty viimeksi enemmän kuin maali joulukuun alussa. Alla on kotona kolme edellistä kilpailullista ottelua osumitta. Toisaalta heille on tehty kotona järjestäen pieniä maalimääriä. Siellä ainoat tappiot ovat tulleet kärkipään nipuille. Sinivalkoiset ovat materiaaliltaan vain aavistuksen parempia. Tiukka ja vähämaalinen koitos on odotettavissa.

Stoke – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa West Bromwich matkustaa Stoken vieraaksi. Pottersin vaikeudet jatkuivat viimeksi Hullia vastaan. Punavalkoiset ovat pelanneet jälleen alle tasonsa, mutta Hullia vastaan pisteeseen venyminen olisi ollut oikeutettua. Kotona alla on tappio Prestonille. Hyökkäyspelaaminen on taas tuskaa. Leedsin kaataminen aiemmin oli hyvä onnistuminen, mutta vastapainoksi on tullut liikaa pettymyksiä. Albion hävisi viikolla FA Cupissa jatkoilla Brightonille, joten keskittyminen on nyt sarjassa. Miehistö on yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista. Rasitusta on kuitenkin alla. Viikonloppuna hävittiin runsasmaalinen koitos Middlesbroughille. Puolustuspelamisen kanssa on ollut ajoittain hankaluuksia. Marraskuun kolmannen päivän jälkeen vieraissa ainoa tappio on tullut Blackburnille. Kamppailussa kotietu ei ole ihan normaali. Isännät voisivat saada aikaan selvästi parempaa menestymistä, mutta ei heidän kotietunsakaan ole ollut kummoinen. Siellä maalinteossa on onnistuttu keskimäärin vähän yli kerran ottelua kohden. Hankalasti ennakoitava ilta on edessä, sillä monella osa-alueella Baggies on edellä, mutta kotijoukkue on tuoreempi ja pelaa kotonaan. Ehkä vierailijoiden parempi tulivoima ja itseluottamus kääntävät vaa’an silti lievästi heille.

Sheffield Wednesday – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Sheffield Wednesday pyrkii kaatamaan Readingin. Kotijoukkue voitti edellisessä taistossaan heikon Ipswichin, kun taas vierasjoukkueella alla on maaliton tasapeli Aston Villan kanssa. Sheffieldiläiset ovat saalistaneet neljään viimeiseen kilpailulliseen otteluunsa kolme voittoa. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut aiemmin hankaluuksia, mutta sittemmin alakertaa on saatu tiivistettyä. Lisäksi itseluottamus on paremmassa jamassa. Materiaalista saadaan irti jatkuvasti enemmän. Osaamista olisi taistella sijoituksista monta pykälää korkeammalla. Royals on voittanut edelliseen 15 kamppailuunsa vain kerran. Viimeksi maaliton tasapeli Aston Villaa vastaan oli positiivinen suoritus, mutta nykyisellään kyseessä on yksi vahvimmista ehdokkaista putoamaan. Voittaminen on erittäin vaikeaa. Tien päällä siihen ei ole pystytty kuin kerran. Reissussa maalinteko on onnistunut onnettoman heikosti. Siellä on tehty viimeksi vähintään kaksi maalia ihan alkukaudesta. Isännät ovat hävinneet kotonaan edellisen kerran marraskuun lopulla Derbylle. Materiaaliltaan Owls on parempi osapuoli ja näillä tiedoilla vahvoilla.

Derby – Hull

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Derby isännöi Hullia. Kotijoukkueen pelivire on melko hyvä, sillä alla on neljään viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun kolme voittoa ja yksi tasapeli. Yksi voitoista tuli FA Cupissa rangaistuspotkuilla Southamptonista. Edellisellä kierroksella Rams pelasi maalittoman tasapelin Prestonia vastaan, mutta vastustajan täysi pistepotti ei olisi ollut vääryys. Elokuun jälkeen kotona ei ole hävitty kuin kerran, mutta monen tiukan taiston kääntäminen omalle nipulle on ollut vaikeaa. Viimeksi kotonakin sentään voitettiin Reading. Nousukarsintojen ulkopuolelle jääminen olisi selvä takaisku. Vierasjoukkueella alla on voitto Stokesta, mutta tasapeli olisi ollut oikeutettu lopputulos. Tiikerit eivät ole perustasoltaan niin hyviä mitä sarjataulukko kertoo. Todellinen taso on alemmassa keskikastissa. Ryhmä on ollut onnekas. Viimeisten viikkojen aikana puolustuspelaaminen on ollut epävarmaa. Siitä esimerkki saatiin tappiossa Blackburnille. Nippujen terveystilanteet eivät ole ihanteellisia. Materiaaliltaan isännät ovat laadukkaampia ja kotonaan ansaitusti ennakkosuosikkeja.

QPR – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, vastakkain asettuvat QPR ja Birmingham. Ärrät pääsivät viimeksi pitkästä aikaa voittojen makuun, kun FA Cupissa kaadettiin Portsmouth. Sarjassa voittoihin on pystytty viimeksi tammikuun alkupuolella. Alakerrassa on ollut ajoittain selviä vaikeuksia. Vierasjoukkue nappasi viimeksi voiton Nottinghamista, mutta sitä aiempi voitto tuli tapaninpäivänä. Hieman paremmalla onnella alkuvuosi olisi voinut sisältää useampia voittoja. Toisaalta Nottinghamia vastaan pistejako olisi ollut oikeutettu. Tien päällä alla on runsasmaalinen pistejako Swansean kanssa, mutta voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Voitto menetettiin lopussa. Heilläkin alakerran kanssa on ollut hankaluuksia. Kolmeen viimeiseen kilpailulliseen reissutaistoon omiin on mennyt kahdeksan osumaa. Sarjataulukossa sijoitus on kymmenen joukossa, mutta perustaso ei ole niin hyvä. Hoops pyrkii kotonaan aktiivisuuteen, mutta Bluesin reissupelit ovat myös monesti viihdyttäviä. Lontoolaisilla on vähemmän valmistautumisaikaa, mutta alla itseluottamukselle tärkeä onnistuminen ja kotietu. Ympäripyöreästä pelistä odotellaan viihdyttävää. Kotijoukkue on pikkusuosikin asemassa.

Blackburn – Bristol

Blackburn saa vieraakseen mainiossa iskussa olevan Bristolin, kun taistot jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Roversilla alla on ruma tappio Brentfordin vieraana, mutta sitä edelsi sarjassa neljä voitollista kamppailua. Brentfordia vastaan alakerta oli isoissa vaikeuksissa ja tekeminen muutenkin kovin epävarmaa. Alku oli kuitenkin hyvä. Kotona voitettiin viimeksi laadukkaasti Hull. Vierasjoukkue jatkaa edelleen mielettömän hyvässä pelivireessä. Voittoja tulee voittojen perään. Pelaajiston itseluottamus on katossa. Viimeksi City nappasi voiton Swanseasta. Alla on kaikki kilpailut mukaan lukien seitsemän voittoa putkeen. Varsinkin puolustuspelaaminen on toiminut vahvasti. Muutenkin heidän alakertansa on ollut yksi sarjan parhaimmista. Tien päällä pisteittä on jääty viimeksi marraskuussa. Sarjassa hyvän pelivireen ohella FA Cupissakin matka jatkuu seuraavaan vaiheeseen. Robins lähtee jopa vieraissakin kamppailuun pienenä ennakkosuosikkina. Isännät eivät ole hävinneet sarjassa kotonaan kahta kertaa enempää, mutta nyt kolmannen tappion kokeminen on hyvin varteenotettavaa. Sarjakutosen tekeminen on ollut pitkään niin hyvää, että vähämaalisuuteen kallistuvassa koitoksessa vierailijat omaavat vahvan mahdollisuuden jatkaa mainiota pelivirettään.

Swansea – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat Swansea ja Millwall. Joutsenet hävisivät edellisessä kamppailussaan Bristolille, kun taas kotona alla on runsasmaalinen tasapeli Birminghamin kanssa. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ajoittain selviäkin vaikeuksia. Pelivire on ollut muuten hyvä, sillä tapaninpäivän jälkeen ainoa tappio on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien Bristolille. Vierasjoukkue pelasi viimeksi maalittoman tasapelin heikon Rotherhamin kanssa, mutta voittoon saakka olisi ollut hyvä mahdollisuus. FA Cupissa napattiin itseluottamukselle hyvää tehnyt voitto Evertonista. Fyysisesti pelaavat Leijonat ovat hankalasti horjutettavissa, mutta kyseessä on nippu, joka menestyy aivan liian heikosti vieraissa. Tien päällä voittoihin on pystytty kerran. Reissussa maalinteossa on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Vieraissa pelattiin viimeksi pistejako Middlesbroughin kanssa, mutta tappion kokeminenkaan ei olisi ollut väärin. Walesilaisilla on muutamia loukkaantumisia. Kotona marraskuun jälkeen tilillä on tappioita yhdestä taistosta. Swansille taiston hallitseminen ei ole yleensä iso vahvuus. Valkopaidat ovat silti ansaitusti lieviä ennakkosuosikkeja.

Nottingham – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Nottingham ja Brentford. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella tappiollisessa taistossa Birminghamia vastaan. Forest on voittanut joulukuun ensimmäisen päivän jälkeen vain kahdesti. Birminghamia vastaan pisteeseen venyminen ei olisi ollut vääryys. Valmennukseen haettiin muutoksia, sillä pelivire on ollut pitkään liian heikko. Loukkaantumisia on edelleen rasitteena. Vierasjoukkueen tilanne on täysin päinvastainen, sillä pelivire on hyvä, itseluottamus on kunnossa ja varsinkin maalinteko toimii mainiosti. Viimeksi miehistö nappasi voiton sarjassa Blackburnista ja FA Cupissa Barnetista. Lontoolaiset ovat tehneet edelliseen viiteen kilpailulliseen otteluunsa jokaisella kerralla vähintään kolme maalia. Kyseessä on tulivoimainen nippu, mutta alkukausi oli vaatimatonta tekemistä. Nyt materiaalista saadaan irti tehoja ihan toisella tavalla. Tappio on tullut viimeksi joulukuun puolessa välissä. Vieraissa voittoihin on pystytty toki edelleen vain kerran, mutta sielläkin alla on neljä viimeistä kilpailullista taistoa tappioitta. Aineksia on jopa yhteen kierroksen runsasmaalisimpaan koitokseen. Monella osa-alueella etu on Beesin hyväksi. Kyseessä on kamppailuun jopa tien päälläkin pieni ennakkosuosikki. Näillä tiedoilla nipulla on mainio mahdollisuus jatkaa laadukasta tekemistään.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 9.2.2019 | Tilastot

 LiverpoolBournemouth
Sarjataulukossa210
Voitot-tasapelit-häviöt19-5-110-3-12
Tehdyt-päästetyt maalit56-1537-44
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä13-810-11
Laukauksia/ottelu14,912
Pallonhallinta58,10 %48,20 %
Syöttöprosentti84,60 %78,50 %
Loukkaantumiset Gomez, Lovren,  Oxlade-Chamberlain, Alexander-Arnold Wilson, Francis, Brooks, Cook
Pelikiellossa  
   
   
   
 HuddersfieldArsenal
Sarjataulukossa206
Voitot-tasapelit-häviöt2-5-1814-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit13-4651-36
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-53-0-3
Maalipuntari 6 edellistä1-1210-11
Laukauksia/ottelu10,812,3
Pallonhallinta48,10 %56,10 %
Syöttöprosentti76,10 %83,60 %
Loukkaantumiset  Mbenza, Williams, Sabiri Bellerin, Holding, Sokratis, Welbeck
Pelikiellossa  
   
   
   
 WatfordEverton
Sarjataulukossa89
Voitot-tasapelit-häviöt9-7-99-6-11
Tehdyt-päästetyt maalit33-3436-38
Kuntopuntari 6 edellistä1-4-12-0-4
Maalipuntari 6 edellistä7-75-8
Laukauksia/ottelu11,612,5
Pallonhallinta47,60 %50,90 %
Syöttöprosentti74,90 %77,30 %
Loukkaantumiset Kiko, Prodl,  Doucoure Jagielka, Baines, Mina
Pelikiellossa  
   
   
   
 Crystal PalaceWest Ham
Sarjataulukossa1412
Voitot-tasapelit-häviöt7-5-139-5-11
Tehdyt-päästetyt maalit26-3331-38
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-2-3
Maalipuntari 6 edellistä9-84-10
Laukauksia/ottelu12,911,5
Pallonhallinta46,90 %48,20 %
Syöttöprosentti77,40 %77,80 %
Loukkaantumiset Kouyate, Souare Lanzini, Reid, Balbuena, Wilshere, Sanchez, Nasri, Arnautovic
Pelikiellossa  
   
   
   
 SouthamptonCardiff
Sarjataulukossa1618
Voitot-tasapelit-häviöt5-9-116-4-15
Tehdyt-päästetyt maalit27-4222-46
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-1-3
Maalipuntari 6 edellistä7-74-8
Laukauksia/ottelu13,111
Pallonhallinta45,60 %39,70 %
Syöttöprosentti75,10 %64,70 %
Loukkaantumiset Lemina, Obafemi Morrison, Arter, Camarasa
Pelikiellossa  
   
   
   
 BrightonBurnley
Sarjataulukossa1317
Voitot-tasapelit-häviöt7-6-126-6-13
Tehdyt-päästetyt maalit27-3625-46
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-3-0
Maalipuntari 6 edellistä6-99-5
Laukauksia/ottelu9,89,5
Pallonhallinta43,40 %43,70 %
Syöttöprosentti73,90 %71,20 %
Loukkaantumiset Izquierdo, Steele Lennon, Walters, Defour, Lowton
Pelikiellossa  
   
   
   
 StokeWest Bromwich
Sarjataulukossa154
Voitot-tasapelit-häviöt9-11-1014-8-7
Tehdyt-päästetyt maalit33-3959-38
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä3-109-7
Laukauksia/ottelu11,414,3
Pallonhallinta51,50 %52,80 %
Syöttöprosentti77,40 %78,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 Sheffield WednesdayReading
Sarjataulukossa1622
Voitot-tasapelit-häviöt10-8-115-10-15
Tehdyt-päästetyt maalit34-4532-44
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-11-3-2
Maalipuntari 6 edellistä5-55-7
Laukauksia/ottelu11,511,4
Pallonhallinta48,60 %50,50 %
Syöttöprosentti73,50 %77,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 DerbyHull
Sarjataulukossa710
Voitot-tasapelit-häviöt13-8-812-7-11
Tehdyt-päästetyt maalit40-3543-38
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä8-1015-5
Laukauksia/ottelu13,611,1
Pallonhallinta53,60 %46,30 %
Syöttöprosentti77,20 %68,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 QPRBirmingham
Sarjataulukossa148
Voitot-tasapelit-häviöt11-6-1210-13-7
Tehdyt-päästetyt maalit35-4145-36
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-31-3-2
Maalipuntari 6 edellistä7-98-9
Laukauksia/ottelu1312,1
Pallonhallinta45,60 %42,40 %
Syöttöprosentti68,90 %61,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BlackburnBristol
Sarjataulukossa116
Voitot-tasapelit-häviöt11-10-913-8-8
Tehdyt-päästetyt maalit42-4637-29
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-25-1-0
Maalipuntari 6 edellistä11-99-2
Laukauksia/ottelu11,213,1
Pallonhallinta49,70 %50,90 %
Syöttöprosentti69,50 %72,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 SwanseaMillwall
Sarjataulukossa1320
Voitot-tasapelit-häviöt11-8-117-9-13
Tehdyt-päästetyt maalit40-3734-44
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä11-96-5
Laukauksia/ottelu12,512
Pallonhallinta54,00 %45,40 %
Syöttöprosentti82,20 %63,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NottinghamBrentford
Sarjataulukossa1217
Voitot-tasapelit-häviöt10-12-89-10-10
Tehdyt-päästetyt maalit42-3548-41
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-43-3-0
Maalipuntari 6 edellistä7-914-7
Laukauksia/ottelu11,714,6
Pallonhallinta51,60 %55,80 %
Syöttöprosentti74,80 %79,10 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 


Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.