Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 4.7.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Englannin Mestaruussarjassa, Italian Serie A:ssa ja Saksan Cupissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Leicester – Crystal Palace Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 17.00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Leicester voittaa1,70Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Leicester isännöi Crystal Palacea. Kotijoukkue on pelannut Valioliigassa keskeytyksen jälkeen vähämaalisen tasapelin Watfordin kanssa, maalittoman Brightonia vastaan ja tappiollisesti maalilla Evertonia vastaan. Ketuilla oli viikolla hyvä mahdollisuus päästä kahden maalin takaa kiinni pistejakoon, mutta kiri jäi vajaaksi. Leicester on kärsinyt keskeytyksen jälkeen varsinkin maalinteon vaikeuksista ja alla on FA Cup mukaan lukien neljä ottelua ilman voittoja. Alakerran kanssa homma on toiminut hyvin. Sinipaidoilla on vielä täysi työ pitää paikkansa Mestarien liigan sijoituksilla. Pereira ja Amartey ovat sivussa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina neljän maalin tappiossa Liverpoolia vastaan ja pettymyksen merkeissä Burnleyta vastaan. Kotkat jäi viimeksi ilman maaleja ja pisteitä, mutta tasapeli olisi ollut sopivampi lopputulos. Illan ainokainen tuli tunnin kohdalla. Lontoolaiset olivat aloittaneet urakkansa tauon jälkeen voittamalla vieraissa Bournemouthin. Liverpoolia vastaan ei ollut edes pieniä mahdollisuuksia. Kelly, Schlupp ja Tomkins ovat poissa vahvuudesta. Crystal Palace tulee otteluun paremmin levänneenä, mutta materiaaliltaan selvästi vahvemman Leicesterin voittoon päädytään noin 60 pinnalla. Lähes oikein pelattu ykkönen tulee piikiksi.

Manchester United – Bournemouth Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester United voittaa1,18Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Manchester United ja Bournemouth. Kotijoukkue nappasi viikolla voiton kolmella maalilla Brightonia vastaan. Red Devils on ollut keskeytyksen jälkeen muutenkin hyvässä pelivireessä, sillä alla on FA Cup mukaan lukien neljään kamppailuun kolme voittoa. Brightonia vastaan paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyksiä. FA Cupissa jatkopaikka tuli kuitenkin pitkällä kaavalla. Pelillisesti manchesterilaiset ovat olleet tauon jälkeen yhtä lailla hyvässä jamassa. Jättiläinen omaa hyvät mahdollisuudet päästä neljän joukkoon. Tuanzebe ja Jones ovat vielä mahdollisesti sivussa. Vierasjoukkueen vaikeudet jatkuivat viikolla kotona selvässä tappiossa Newcastlea vastaan. Kamppailusta olisi pitänyt saada vähintään pistejako, sillä Kirsikoiden tilanne on jo valmiiksi vaikea. Taistelua käydään putoamista vastaan. Viimeksi kamppailua oli edeltänyt ilman pisteitä mennyt ilta Wolverhamptonia vastaan. Keskeytyksen jälkeen ensimmäisessä ottelussa oli tullut tappio kahdella maalilla Crystal Palacelle. Pienenä puolustuksena viimeksi Newcastle viimeisteli erittäin kovalla prosentilla. Wilson on pelikiellossa, Francis on loukkaantunut ja Daniels lienee myös sivussa. Paremmin levännyt Manchester United voittaa vajaat neljä kertaa viidestä. Oikein pelattu ykkönen on selvä varma.

Wolverhampton – Arsenal Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Wolverhampton voittaa2,35Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,35Aseta veto LeoVegasilla

Wolverhampton saa vastaansa Arsenalin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Oranssimustat ovat esiintyneet keskeytyksen jälkeen kolmella voitollisella kierroksella. Susien voitot ovat irronneet West Hamia, Bournemouthia ja Aston Villaa vastaan. Wanderersia vastaan pelaaminen on erittäin vaikeaa, sillä kyseessä on yksi Valioliigan parhaiten organisoiduista nipuista ja tekeminen on muutenkin hyvin kontrolloitua. Omiin menee vähän maaleja. Bournemouthia ja Aston Villaa vastaan maalinteossa onnistuttiin itse kerran, mutta mainion alakerran vuoksi toisessa päässä ei tarvita isosti tulivoimaa. Viimeksi Wolverhampton ansaitsi myös voittonsa. Kotijoukkueella on hyvät puitteet päästä neljän joukkoon. Vierasjoukkue pelasi viikolla voitollisesti neljällä maalilla Norwichista. Homma oli puoliajalla aika lailla ratkennut. Gunnersin tekeminen on näyttänyt aiempaa vähän paremmalta. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto kahdella maalilla Southamptonista. Sheffield United kaadettiin äsken FA Cupissa. Leno, Chambers, Mari ja Martinelli ovat sivussa, kun taas epävarmoja tapauksia ovat Özil ja Torreira. Wolverhampton ei pelannut viikolla, joten Arsenal on ehtinyt levätä vähemmän. Susien voitto tulee karvan alle 45 prosentilla. Kohde on pelattu hyvin oikein. Suunnataan otteluun ykkösristillä.

Uusille asiakkaille korotetut kertoimet otteluun Wolverhampton – Arsenal. Lunasta tarjous tästä!

Chelsea – Watford Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Chelsea voittaa1,45Aseta veto Gutsilla
Tasapeli4,65Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Chelsea ja Watford. Isännät ovat saaneet keskeytyksen jälkeen neljästä ottelustaan kolme voittoa. Kotijoukkue on napannut Valioliigassa voitot Aston Villaa ja Manchester Cityä vastaan ja FA Cupissa Leicesteriä vastaan. Sinipaidat kokivat kuitenkin viikolla pettymyksen, kun ottelu West Hamia vastaan päättyi ilman pisteitä. Blues on esiintynyt muuten laadukkaasti ja saanut siis tauon jälkeen useita onnistumisia. Chelsealla on hyvä mahdollisuus pelata itsensä Mestarien liigan sijoituksille. Viikolla vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin hieman ennen ottelun päätöstä. Tomori on sivussa, kun taas epävarmoja tapauksia ovat Christensen, Hudson-Odoi ja Pulisic. Vierasjoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen vähämaalisen tasapelin Leicesterin kanssa, tappiollisesti maalilla Burnleyta vastaan ja pettymyksen merkeissä Southamptonia vastaan. Viimeksi tappion kokeminen ei ollut väärin, mutta se olisi voinut olla hyvin maalin erolla. Dawson on sivussa pelikiellon vuoksi, kun taas Janmaat ja Deulofeu ovat loukkaantuneina. Watford tulee otteluun paremmin levänneenä, sillä Chelsea pelasi viikolla, kun taas Hornets sai levätä. Vierailla on myös paljon pelattavaa, sillä taistelua käydään putoamisviivan tuntumassa. Sinipaidat voittavat vajaalla 70 prosentilla, mutta ykköstä on kannatettu kymmenisen pinnaa liikaa. Vähän pelattu risti otetaan kylkeen.

Blackburn – Leeds Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Leeds voittaa1,68Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds matkustaa Blackburnin vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen kolmella kierroksella voitollisesti Bristolia vastaan ja tappioiden merkeissä Wigania ja Barnsleyta vastaan. Isännät esiintyivät viikolla tappiollisesti Barnsleyta vastaan, mutta tappio maalin erolla tai jopa tasapeli eivät olisi kuvastaneet illan tapahtumia heikosti. Roversilla on edelleen mahdollisuudet nousukarsintaan, sillä sinne on piste-eroa viisi pistettä. Blackburn onnistui tauon jälkeen ensimmäisellä kierroksella maalinteossa kolmesti, mutta kahdessa edellisessä ottelussa on jääty ilman osumia. Brereton on pelikiellossa ja Evans on loukkaantunut. Lisäksi Bell ja Williams ovat epävarmoja tapauksia. Vierasjoukkue jäi viikolla vähämaaliseen tasapeliin Lutonia vastaan, vaikka Whitesin olisi kuulunut napata toki koko pistepotti. Miehistö on ollut Mestaruussarjan paras ryhmä ja on menossa ansaitusti ensi kaudeksi Valioliigaan. Suora nousu ei ole silti vielä varma juttu. Keskeytyksen jälkeen on ollut kuitenkin vähän haparointia. Maalinteon kanssa on hieman sakkaamista. Siitä hyvä esimerkki tuli viikolla Lutonia vastaan. Fulhamia vastaan tehtiin kolme maalia. Casilla on pelikiellossa. Tasokas Leeds voittaa yli 55 prosentilla. Viitisen prosenttia alipelattu kakkonen on oikein sopiva varma.

Bristol – Cardiff Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Cardiff voittaa2,30Aseta veto Speedybetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Bristol ja Cardiff. Kotijoukkue oli ennen keskeytystä yksi Mestaruussarjan eniten ylisuorittaneista ja onnekkaista miehistöistä. Isännät ovat pelanneet sen jälkeen kolmella kierroksella yhtä monta tappiollista ottelua. Robins on kokenut tappiot keskeytyksen jälkeen Blackburnia, Sheffield Wednesdayta ja Nottinghamia vastaan. Punapaitojen vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä, sillä isäntien kuuluu olla sarjataulukossa vieläkin alempana. Bristol keräsi pisteitä aiemmin aivan liian kovalla tahdilla. Nyt tilanne on mennyt kohti normaalia. Nottinghamia vastaan pistejako ei olisi ollut kuitenkaan vääryys. Williams sai viimeksi punaisen kortin. Lisäksi Pereira on kärsinyt loukkaantumisista. Vierasjoukkue aloitti urakkansa keskeytyksen jälkeen voittamalla upeasti Leedsin. Kamppailussa pistejako olisi ollut sopivampi lopputulos, mutta voitto toi Bluebirdsille paljon itseluottamusta ja se heijastui seuraavassa ottelussa voitollisesti Prestonia vastaan. Viikolla pelattiin pettymyksen merkeissä, kun ilta Charltonia vastaan meni maaleitta. Cardiffin kuuluisi olla Bristolin tavoin sarjataulukossa alempana, mutta päivän enemmän levännyt vierasjoukkue on ollut kauden mittaan pelillisesti isäntiä edellä. Kakkonen tulee noin 45 pinnalla. Se on oikein pelattuna tolppa.

Fulham – Birmingham Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Fulham voittaa1,78Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli3,80Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Fulham isännöi Birminghamia. Kotijoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen kolmella kierroksella voitollisesti QPR:stä ja tappiollisesti Brentfordia ja Leedsiä vastaan. Isännät esiintyivät viikolla QPR:ää vastaan onnistuen nousemaan toisella jaksolla voittoon ja näin mahdollisuudet pelata suorasta noususta ovat yhä olemassa. Mökkiläisten kaksi ensimmäistä kierrosta ehtivät mennä tauon jälkeen heikosti, sillä varsinkin ottelu Brentfordia vastaan oli kuuden pisteen ilta. Siinä mielessä oli tärkeä juttu saada koko pistepotti viikolla QPR:ää vastaan. Fulham on seitsemän pistettä suoraa Valioliigan paikkaa perässä, joten tällaisista otteluista on saatava voittoja hyvällä tahdilla. Kotijoukkue on ollut lähiaikoina pelillisesti vähän parempi mitä numerot antavat ymmärtää. Mitrovic on pelikiellossa. Vierasjoukkue pelasi viikolla selvästi tappiollisesti Huddersfieldille. Brumille oli oikein jäädä ottelusta ilman pisteitä, mutta numerot olivat yläkanttiin. Miehistö on esiintynyt tauon jälkeen voitoitta. Varsinkin alakerrassa on ollut ongelmia. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt kuusi maalia. Roberts ja Sunjic eivät ole mukana. Paremmin levännyt Fulham voittaa noin 55 prosentilla. Ykköselle on tullut liikaa kannatusta, mutta suoraa ohitusta ei tehdä. Risti otetaan kaveriksi.

Huddersfield – Preston Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,15Aseta veto LeoVegasilla
Preston voittaa2,85Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston matkustaa Huddersfieldin vieraaksi. Isännät ovat pelanneet keskeytyksen jälkeen kolmella kierroksella voitollisesti Birminghamia vastaan ja ilman pisteitä Wigania ja Nottinghamia vastaan. Kotijoukkue teki viikolla kolme maalia Birminghamia vastaan ja ansaitsi voittonsa, mutta numerot olivat yläkanttiin. Terriers ei ole tauon jälkeen ollut pelillisesti muutenkaan hyvässä iskussa, vaikka viimeksi saatiin itseluottamukselle tärkeä onnistuminen. Tauon jälkeen kahdessa ensimmäisessä ottelussa omiin oli mennyt viisi maalia. Huddersfield taistelee putoamista vastaan ja on nyt kaksi pistettä putoamisviivan paremmalla puolella. Elphick on sivussa ja Mounie on epävarmalla statuksella. Vierasjoukkue esiintyi viikolla tappiollisessa ottelussa Derbyä vastaan. Kamppailussa tehtiin vain yksi maali ja se viimeisteltiin ensimmäisellä 20 minuutilla. North End oli pelannut tauon jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Lutonin kanssa ja tappiollisesti kahdella maalilla Cardiffia vastaan. Viimeksi pistejako ei olisi kuvannut illan tapahtumia heikosti. Lisäksi Cardiffia vastaan numerot olivat yläkanttiin. Preston on ollut sijoitustaan parempi miehistö, joten vierasjoukkue omaa hyvät mahdollisuudet nousukarsintoihin. Sinne on nyt neljä pistettä. Kamppailu on käytännössä tasabuukki. Ilta on rastittu hyvin kohdilleen. Mennään siihen ristikakkosella.

Stoke – Barnsley Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,30Aseta veto Unibetillä
Barnsley voittaa3,40Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Stoke ja Barnsley. Kotijoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen kolmella kierroksella vähämaalisen tasapelin Readingin kanssa ja tappiollisesti Middlesbroughia ja Wigania vastaan. Isäntien pelaaminen oli arkena Wigania vastaan kaukana edes kelvollisesta. Tappio kolmella maalilla ei ollut vääryys. Miehistö on pelannut muuten sijoitustaan paremmin, mutta kuten on sanottu jo ties montako kertaa, Pottersin tilanne on mikä on. Menestystä ei tule, vaikka siihen olisi aihetta. Toki viimeksi ei ollut aihetta saada kuin selvä tappio. Middlesbroughia vastaan pistejako olisi ollut reilu lopputulos. Stoke taistelee putoamista vastaan, joten isäntien tilanne on vaikea. Miehistön pitäisi pelata muualla kuin putoamista vastaan. Tauon jälkeen otteet ovat olleet aiempaa heikompia. Allen on sivussa. Vierasjoukkue sai viimeksi voiton kahdella maalilla Blackburnista. Tykesin tilanne on vaikea, mutta miehistö on ollut sijoitustaan parempi ryhmä ja voi hyvin tulla pois putoamisviivalta. Tauon jälkeen kaksi ensimmäistä kierrosta olivat menneet maalittomana Millwallin kanssa ja voitollisesti maalilla QPR:stä. Suunta on siis kohti parempaa. Tosin viimeksi tasapeli ei olisi kuvannut illan tapahtumia väärin. Stoke voittaa noin 40 pinnalla. Liikaa ylipelattu Potters menee sivuun.

Luton – Reading Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,35Aseta veto Unibetillä
Reading voittaa2,80Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Luton haastaa Readingin. Kotijoukkue on pelannut tauon jälkeen kolmella kierroksella vähämaalisen tasapelin Prestonin kanssa, voitollisesti maalilla Swanseaa vastaan ja komean onnistumisen merkeissä, kun ilta Leedsiä vastaan meni vähämaalisena tasapelinä. Hatters on saanut tauon jälkeen kaikilta kolmelta kierrokselta pisteitä, mutta oranssimustien tilanne on sarjataulukossa edelleen vaikea. Lisäksi esimerkiksi viimeksi tappion kokeminen olisi ollut toki oikein. Itseluottamukselle onnistumiset ovat tulleet kuitenkin enemmän kuin hyvään saumaan, sillä ilonaiheita ei ole ollut liikaa. Viimeksi matkassa oli reippaasti myös hyvää onnea. Alakerran kanssa on nähty aiempaa parempaa tekemistä, mutta isossa kuvassa alakerta on yhä Mestaruussarjassa antavaista sorttia. Pelaaminen on mennyt nyt järkevämpään suuntaan. LuaLua on sivussa. Vierasjoukkue kärsi viikolla selvän tappion Brentfordia vastaan. Tauon jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella oltiin pelattu tappiollinen ilta Derbylle ja vähämaalinen pistejako Stokea vastaan. Voitottomuudesta huolimatta matkaa putoamisviivalle on yhdeksän pistettä. Miazga, Joao ja Yiadom ovat sivussa. Materiaaliltaan parempi Reading ei omaa samaa tarvetta pisteille kuin aktiivinen ja rohkea Luton, mutta ei parempia vieraita saa edes miniluokan altavastaajaksi. Selvästi alakanttiin pelatun kakkosen rinnalle otetaan risti.

Brentford – Wigan Vakio

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
 Brentford voittaa1,55Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Brentford pelaa Wigania vastaan. Kotijoukkue on ollut keskeytyksen jälkeen mainiossa pelivireessä ja alla on tauon jälkeen kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta täydet pistepotit Fulhamia, West Bromwichia ja Readingia vastaan. Keskeytyksen jälkeen kolmeen ensimmäiseen otteluun omiin ei ole mennyt yhtään palloa ja kentän toisessa päässä ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvällä tavalla. Bees on materiaaliltaan ja tulivoimaltaan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä. Brentford on varsinkin kotonaan erittäin vaikea vastustaja. Punavalkoisia vastaan menestyminen on haastavaa, sillä kyseessä on hyvin rohkea, aktiivinen ja korkean itseluottamuksen miehistö. Onnistumiset ovat ruokkineet uusia onnistumisia. Brentfordilla on vielä täydet mahdollisuudet taistella suorasta noususta Valioliigaan. Caños on ehkä käytettävissä. Vierasjoukkue on pelannut Brentfordin tavoin hienosti. Latics voitti viikolla Stoken kolmella maalilla. Tauon jälkeen kahdella ensimmäisellä kierroksella oltiin saatu koko pistepotti Huddersfieldiä ja Blackburnia vastaan. Wiganilla varsinkin laadukas alakerta on toiminut hienolla tavalla. Omiin ei ole mennyt seitsemään otteluun yhtään osumaa. Dunkley on sivussa. Taloustilanne vaikuttaa varmasti Wiganin otteisiin, vaikka onnistumisia on tullut hyvin. Brentford voittaa aika tarkkaan 60 prosentilla. Kohdilleen pelattu ykkönen kelpaa varmaksi.

Juventus – Torino Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 18:15
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
 Juventus voittaa1,28Aseta veto Gutsilla

Juventus pelaa Torinoa vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue on pelannut keskeytyksen jälkeen kolmella kierroksella yhtä monta voitollista ottelua. Isännät ovat napanneet koko pistepotit Bolognaa, Lecceä ja Genoaa vastaan. Viimeksi saatu voitto Genoaa vastaan oli toki ansaittu, mutta se olisi voinut olla hyvin maalin erolla. Vanha Rouva on sarjataulukossa neljä pistettä Laziota edellä. Juventus pystyy voittamaan otteluita kovalla prosentilla myös vähän heikommilla peliesityksillä. Lecceä ja Genoaa vastaan maalinteossa onnistuttiin itse yhteensä seitsemän kertaa. Miehistö pelasi hetkeä aiemmin Coppa Italian finaalissa tappiollisena osapuolena. Chiellini ja de Sciglio ovat yhä sivussa ja sama tilanne on Khediralla. Lisäksi Sandro on sivussa. Vierasjoukkue pelasi viikolla Laziota vastaan ja johti ottelua, mutta vastustaja käänsi kamppailun edukseen. Viimeksi pistejako ei olisi kuvannut illan tapahtumia heikosti. Viininpunaiset ovat pelanneet keskeytyksen jälkeen myös vähämaalisen tasapelin Parman kanssa, voitollisesti maalilla Udineseä vastaan ja ilman pisteitä Cagliaria vastaan. Tuolloin omiin meni neljä osumaa. Muuten alakerta on ollut aiempaa vähän parempi. Torino on kuusi pistettä putoamisviivan paremmalla puolella. Baselli ei ole käytettävissä. Kaikilla tavoilla parempi Juventus voittaa paikallisen aika tasan 75 prosentilla. Lähes kohdilleen pelattu ykkönen tulee varmaksi.

Leverkusen – Bayern München Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 4/07/2020 – 21:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 2/07 klo. 14)

VihjePitkävetokertoimetMene
 Bayern München voittaa1,31Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Saksan DFB Pokalin finaalissa vastakkain asettuvat Leverkusen ja Bayern München. Die Werkselfin kausi Bundesliigassa päättyi pettymykseen, joten miehistölle avautuu mahdollisuus saada onnistumisia vielä Saksan Cupin merkeissä. Leverkusen ei onnistunut pelaamaan itseään Mestarien liigaan, vaikka Bundesliigan viimeisellä kierroksella oli tullut voitto maalilla Mainzia vastaan. Merkittävä pettymys oli tappio kahdella maalilla viimeisessä vieraissa käydyssä ottelussa Hertha Berliniä vastaan. Bellarabi on sivussa. Saksan jättiläinen sai juhlia taas Bundesliigan mestaruutta ja oli lopulta selvästi paras miehistö. Bayern München metsästää tuplaa ja on ansaitusti vahvoilla myös Saksan Cupin finaalissa. Miehistöä vastaan menestyminen on äärettömän vaikeaa. Münchenilaiset ehtivät voittaa keskeytyksen jälkeen kaikilla kerroilla ja on hävinnyt kilpailullisesti viimeksi joulukuussa. Süle, Thiago, Tolisso ja Martinez ovat sivussa. Leverkusen ja Bayern München kohtasivat kesäkuun alussa, jolloin münchenilaiset viimeistelivät neljästi ja olivat selvästi edellä. Ottelu pelataan Berliinissä, joten edes nykyistä pientä kotietua ei ole. Käytännössä kaikilla tavoilla parempi ja laadukkaampi Bayern München voittaa melkein 70 prosentilla. Kakkosta on rastittu selvästi liian vähän, joten kyseessä on hieno varma.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 4.7.2020 | Tilastot

LeicesterCrystal Palace
Sarjataulukossa312
Voitot-tasapelit-häviöt16-7-911-9-12
Tehdyt-päästetyt maalit60-3128-37
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-0-2
Maalipuntari 6 edellistä6-55-5
Laukauksia/ottelu13,99,8
Pallonhallinta55,10 %46,20 %
Syöttöprosentti82,70 %76,00 %
LoukkaantumisetPereira, AmarteyKelly, Schlupp, Tomkins
Pelikiellossa
Manchester UnitedBournemouth
Sarjataulukossa519
Voitot-tasapelit-häviöt14-10-87-6-19
Tehdyt-päästetyt maalit51-3130-54
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-00-1-5
Maalipuntari 6 edellistä13-24-14
Laukauksia/ottelu14,610,2
Pallonhallinta54,00 %46,90 %
Syöttöprosentti83,10 %76,40 %
LoukkaantumisetTuanzebe (?), Jones (?)Francis, Daniels (?)
PelikiellossaWilson
WolverhamptonArsenal
Sarjataulukossa67
Voitot-tasapelit-häviöt13-13-611-13-8
Tehdyt-päästetyt maalit45-3447-41
Kuntopuntari 6 edellistä5-1-04-0-2
Maalipuntari 6 edellistä10-211-7
Laukauksia/ottelu12,511
Pallonhallinta48,20 %53,40 %
Syöttöprosentti79,00 %83,80 %
LoukkaantumisetLeno, Mari, Chambers, Martinelli, Torreira (?), Özil (?)
Pelikiellossa
ChelseaWatford
Sarjataulukossa417
Voitot-tasapelit-häviöt16-6-106-10-16
Tehdyt-päästetyt maalit57-4429-49
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä14-85-9
Laukauksia/ottelu16,611,1
Pallonhallinta57,30 %44,40 %
Syöttöprosentti84,90 %73,30 %
LoukkaantumisetTomori,  Christensen (?), Hudson-Odoi (?), Pulisic (?)Janmaat, Deulofeu
PelikiellossaDawson
BlackburnLeeds
Sarjataulukossa101
Voitot-tasapelit-häviöt15-11-1422-9-9
Tehdyt-päästetyt maalit55-5060-33
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-1011-3
Laukauksia/ottelu11,416,4
Pallonhallinta51,10 %59,90 %
Syöttöprosentti74,90 %80,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolCardiff
Sarjataulukossa126
Voitot-tasapelit-häviöt15-10-1515-16-9
Tehdyt-päästetyt maalit53-5957-51
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-43-2-1
Maalipuntari 6 edellistä5-109-4
Laukauksia/ottelu1012,5
Pallonhallinta47,90 %44,10 %
Syöttöprosentti72,60 %64,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
FulhamBirmingham
Sarjataulukossa517
Voitot-tasapelit-häviöt19-10-1112-13-15
Tehdyt-päästetyt maalit54-4451-63
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-20-4-2
Maalipuntari 6 edellistä6-76-11
Laukauksia/ottelu13,712,6
Pallonhallinta58,30 %47,20 %
Syöttöprosentti83,40 %69,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HuddersfieldPreston
Sarjataulukossa199
Voitot-tasapelit-häviöt12-9-1916-9-15
Tehdyt-päästetyt maalit49-6352-50
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä10-83-12
Laukauksia/ottelu10,811,5
Pallonhallinta50,70 %51,30 %
Syöttöprosentti75,80 %71,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeBarnsley
Sarjataulukossa2123
Voitot-tasapelit-häviöt12-7-2110-11-19
Tehdyt-päästetyt maalit50-6145-62
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-84-4
Laukauksia/ottelu12,213,9
Pallonhallinta48,70 %51,20 %
Syöttöprosentti73,10 %13,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonReading
Sarjataulukossa2416
Voitot-tasapelit-häviöt11-7-2213-10-17
Tehdyt-päästetyt maalit46-7348-48
Kuntopuntari 6 edellistä2-4-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä6-47-10
Laukauksia/ottelu9,311,9
Pallonhallinta47,90 %47,70 %
Syöttöprosentti72,90 %75,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordWigan
Sarjataulukossa314
Voitot-tasapelit-häviöt20-9-1113-11-16
Tehdyt-päästetyt maalit70-3345-50
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-15-1-0
Maalipuntari 6 edellistä14-411-0
Laukauksia/ottelu14,311,8
Pallonhallinta55,40 %48,30 %
Syöttöprosentti79,70 %72,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
JuventusTorino
Sarjataulukossa113
Voitot-tasapelit-häviöt23-3-39-4-16
Tehdyt-päästetyt maalit59-2533-52
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-01-1-4
Maalipuntari 6 edellistä15-26-10
Laukauksia/ottelu17,711,2
Pallonhallinta57,20 %48,70 %
Syöttöprosentti87,80 %78,70 %
LoukkaantumisetChiellini, de Sciglio, Khedira, SandroBaselli
Pelikiellossa
LeverkusenBayern München
Sarjataulukossa51
Voitot-tasapelit-häviöt19-6-926-4-4
Tehdyt-päästetyt maalit61-44100-32
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-26-0-0
Maalipuntari 6 edellistä8-819-4
Laukauksia/ottelu14,518,1
Pallonhallinta60,10 %61,50 %
Syöttöprosentti85,10 %86,90 %
LoukkaantumisetBellarabiThiago, Tolisso, Süle, Martinez
Pelikiellossa
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.