Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 25.7.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Suomessa, Italiassa ja Ruotsissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 2:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

TPS – FC Lahti Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 17.00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 21)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
TPS voittaa 3,20 Aseta veto Unibetillä
Tasapeli 3,10 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät TPS ja FC Lahti. Kotijoukkue on saanut neljältä ensimmäiseltä kierrokselta yhtä monta tappiota. Turkulaiset pelasivat kahdella ensimmäisellä kierroksella niukasti tappiollisesti SJK:ta ja Ilvestä vastaan. Mustavalkoiset pelasivat kolmannella kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla FC Honkaa vastaan ja viime ottelussaan HJK:ta vastaan. TPS on tehnyt neljään otteluunsa yhden maalin. Hyvä asia on ollut se, että esimerkiksi kahdessa ensimmäisessä ottelussa vastustajille annettiin iltaa kohden yhdet osumat. TPS on yksi Veikkausliigan heikoimmista miehistöistä, joten vaikea aloitus kaudelle ei ole tullut yllätyksenä. Raitapaidoille on erittäin tärkeää saada onnistumisia juuri kotonaan, jotta sarjapaikka voisi olla säilytettävissä. Muzaci sai viimeksi punaisen kortin. Vierasjoukkue pelasi viimeksi tappiollisesti kolmella maalilla KuPSia vastaan. Ottelussa ei ollut paremmuudesta kahta sanaa. Lahtelaiset olivat kärsineet aiemmin myös yhden selvän tappion, mutta se oli HJK:lle. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli voitto ja hyvä peliesitys HIFK:sta. Mustat Kuhnurit on karvan yli 40 prosentin voittajasuosikki. Selvästi ylipelattu kakkonen on ohitettava.

HJK – Ilves Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 18:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 21)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
HJK voittaa 1,67 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Veikkausliigassa Ilves matkustaa HJK:n vieraaksi. Helsinkiläiset ovat napanneet neljältä ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa ja yhden tappion. Isännät ovat saaneet voittoja FC Lahtea, FC Hakaa ja TPS:ää vastaan, kun taas ainoa epäonnistuminen on tullut kierroksella FC Interiä vastaan. HJK on ollut ensimmäisten viikkojen aikana hyvässä pelivireessä ja onnistumisia on tullut vahvassa tahdissa, vaikka FC Interiä vastaan jäätiin ilman osumia. Viikolla ottelu alkoi hyvin, sillä ottelussa päästiin nopeasti edelle. Vastustajan punainen tappoi turkulaisten mahdollisuudet tulla otteluun mukaan. Voitto oli ansaittu. HJK on Veikkausliigan paras ryhmä ja ainoa tavoite on mestaruus. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa maalinteossa oltiin onnistuttu seitsemän kertaa. Vierasjoukkue on saanut viideltä kierrokselta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappion. Tamperelaiset ovat pelanneet viime aikoina maalittoman KuPSin kanssa ja pistejaon RoPSin kanssa. Niitä edelsi tappio neljällä maalilla FC Interille, joskin numerot olivat yläkanttiin. Viimeksi voitottomuus oli varmasti yllätys. Ilves on silti valmis pelaamaan paikoista heti parhaiden ryhmien alla. HJK voittaa lähes 60 prosentilla. Ykkönen on ylipelattu, mutta se pääsee piikiksi.

KTP – MP Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 16:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 22)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
KTP voittaa 1,53 Aseta veto Gutsilla

KTP pelaa MP:tä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Ykkösessä. Kotkalaiset ovat saaneet neljällä ensimmäisellä kierroksella kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Isännät ovat napanneet voitot SJK Akatemiaa ja Gnistania vastaan, kun taas pistejaot on pelattu KPV:tä ja MuSaa vastaan. KTP on jättänyt ensimmäisen kierroksen jälkeen vastustajansa ilman maaleja. Ensimmäisessä ottelussa pelattu tasapeli KPV:tä vastaan oli niin ikään onnistuminen. Viimeksi homma alkoi toimia hyvin lähes heti toisen puoliajan alussa. Ensimmäisellä jaksolla vihreävalkoiset olivat kuitenkin jo parempi miehistö. Ottelu oli hyvin hallinnassa. Kotijoukkue omaa hyvät mahdollisuudet taistella sijoituksista heti parhaiden ryhmien alla. KTP:n itseluottamus on ensimmäisten viikkojen jälkeen varmasti kunnossa ja onnistumisia on tullut hyvällä tavalla. Kiitos kuuluu varsinkin alakerralle. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan voiton ja kaksi tappiota. Voitto irtosi viimeksi AC Kajaania vastaan. Peliesitys oli Pietarsaaren reissuun verrattuna parempi ja voitto oli ansaittu. Kokoonpanoon oli tullut useita muutoksia. Avauksessa oltiin hävitty maalilla KPV:lle. KTP voittaa päälle 60 prosentilla. Ykköstä on pelattu liikaa, mutta siitä napataan tolppa.

AC Kajaani – EIF Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 22)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
AC Kajaani voittaa 2,30 Aseta veto Unibetillä
Tasapeli 3,75 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon miesten Ykkösessä AC Kajaani saa vastaansa EIFin. Kotijoukkue on saanut ensimmäisistä otteluistaan yhden voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Isännät ovat ehtineet napata voiton MuSaa vastaan, mutta sen jälkeen on saatu otteluista MP:tä ja Gnistania vastaan vain pistejako. Kajaanilaiset ovat tehneet kuitenkin kaikilla kierroksilla maaleja ja kahdella ensimmäisellä kierroksella yhteensä neljä osumaa. Miehistö on muuttunut taas viime kauden jälkeen, mutta sarjapaikka on täysin tehtävissä. Vierasjoukkue on saanut neljästä ottelustaan kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Voitot ovat tulleet SJK Akatemiaa ja FF Jaroa vastaan. Pistejaot on pelattu KPV:tä ja VPS:ää vastaan. Tammisaarelaisten ensimmäiset viikot ovat sujuneet laadukkaasti. SJK Akatemiaa vastaan saatiin pelata selvästi heikompaa ryhmää vastaan, mutta varsinkin pistejako KPV:n kanssa ja selvä voitto FF Jarosta olivat hyviä juttuja. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hienosti. EIF on pelannut Ykkösen alussa kuitenkin ylisuorittaen. Kyseessä ei pitäisi olla näin laadukkaasti esiintyvästä miehistöstä. Hieman heikompi AC Kajaani voittaa noin 40 prosentilla. Kohde on pelattu päin mäntyä, sillä EIFiä on pelattu yli 60 pinnaa. Ykkösristi on selvä homma.

MuSa – Gnistan Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 22)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,35 Aseta veto Unibetillä
Gnistan voittaa 3,15 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon miesten Ykkösessä yhteen iskevät MuSa ja Gnistan. Porilaiset ovat esiintyneet neljällä ensimmäisellä kierroksella voitollisesti kerran, pistejaon merkeissä kahdesti ja hävinnyt yhdellä kierroksella. Kotijoukkue pelasi kahdella ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla AC Kajaania vastaan ja pistejaon ilman maaleja KTP:tä vastaan. Sen jälkeen on ehditty pelata voitollisesti SJK Akatemiaa vastaan ja vähämaalinen tasapeli VPS:ää vastaan. MuSalle maalinteko on ollut vaikeaa, joskin edellisellä kierroksella onnistuttiin tekemään kaksi osumaa. Kolmeen ensimmäiseen otteluun oltiin tehty yhteensä yksi osuma. MuSa on perustasoltaan Ykkösen alempaa keskikastia. Vierasjoukkue on saanut neljästä ottelustaan yhden tasapelin ja kolme tappiota. Ensimmäinen piste napattiin AC Kajaania vastaan. Tappiot on koettu AC Oulua, FF Jaroa ja KTP:tä vastaan. Viimeksi homma oli hallinnassa hieman puoliajan yli, mutta sitten alkoi olla vaikeuksia. Toki ilta oli vastustajan kontrollia. Varsinkin alakertaa tulee saada paremmaksi. Gnistan on keski-iältään Ykkösen iäkkäin miehistö. Vierasjoukkueen kyvyt riittävät pelaamaan jopa paikoista ylemmässä keskikastissa. MuSa voittaa noin 45 prosentilla. Ykköstä on pelattu vaatimattomasti päälle 80 pinnaa, joten valinta tuskin on iso arvoitus.

 KPV – AC Oulu Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 22/07 klo. 22)

vihje Pitkävetokertoimet Mene
KPV voittaa 2,15 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon miesten Ykkösessä toisensa kohtaavat KPV ja AC Oulu. Kotijoukkue on saanut kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta yhden voiton ja kaksi tasapeliä. Isännät ovat pelanneet voitollisesti maalilla MP:tä vastaan ja pistejakojen merkeissä KTP:n ja EIF:in kanssa. KPV:n piti pelata edellisellä kierroksella MyPaa vastaan, mutta kamppailu oli pakko siirtää toiseen ajankohtaan mahdollisten koronaviruksesta aiheutuvien ongelmien vuoksi. KPV on materiaaliltaan Ykkösen paras miehistö ja vahva ehdokas pääsemään ensi kaudeksi takaisin Veikkausliigaan. Kokkolalaiset jäivät edellisessä ottelussaan yllättävään pettymykseen, kun EIF onnistui tasoittamaan viimeisten hetkien aikana. KPV:llä on edellisestä ottelusta hieman enemmän aikaa, mutta kotijoukkueen perustasolla pitäisi päästä takaisin hyvään pelivireeseen. Vierasjoukkue on ollut Ykkösen alussa hienossa pelivireessä. Oululaiset ovat napanneet otteluistaan täydet pisteet. Miehistö on kerännyt neljältä kierrokselta yhtä monta voittoa ja saanut heti hyvin itseluottamusta. AC Oulu on alisuorittanut aiemmin selvästi, joten nyt on syytä tulla hyvää tulosta. Varsinkin alakerran työskentely on ollut hyvää. Parempi KPV voittaa noin 45 prosentilla. Ykköstä on pelattu selvästi liian niukasti, joten se on piikki, vaikka sinivalkoiset ovat esiintyneet vahvasti.

JJK – JIPPO Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 10)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
JIPPO voittaa

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat JJK ja JIPPO. Kotijoukkue on saanut viidellä ensimmäisellä kierroksella neljä voittoa ja yhden tasapelin. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti FC Kiistoa ja JBK:ta vastaan. Jyväskyläläisten ensimmäiset viikot ovat menneet uudella sarjatasolla hienosti ja menestystä on tullut vahvalla tavalla. Tosin lähiaikoina on pelattu myös vaisuja miehistöjä vastaan, sillä esimerkiksi ottelussa FC Kiistoa vastaan saatiin olla suuria ennakkosuosikkeja. Edellisessä ottelussa homma oli taukoon mennessä lähes ratkennut, sillä puoliajalla oltiin kolme maalia edellä. Vastustaja tuli vielä maalin päähän. JJK ei ole kuitenkaan näin hyvä miehistö, vaikka itseluottamus on varmasti korkealla. Vierasjoukkue on pelannut voitollisesti kolme kertaa ja kerran esiintynyt pistejaon merkeissä. Alla on kahdesta edellisestä ottelusta voitot Herculesista ja VIFK:sta. Viimeksi homma alkoi hyvin, sillä ottelussa päästiin heti edelle. Paremmuudesta ei jäänyt epäilyksiä. JIPPO on vahva ehdokas taistelemaan paikoista kärjen joukossa. Vahvemmat joensuulaiset ovat noin 45 prosentin voittajasuosikkeja. Ilta on rastittu hassusti. Selvästi alipelattu kakkonen on piikki.

Brescia – Parma Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 18:15
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 10)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Parma voittaa 2,15 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Italian Serie A:ssa yhteen iskevät Brescia ja Parma. Kotijoukkue on pelannut heikon kauden ja on menossa ensi kaudeksi Italian toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Isännät nappasivat toiseksi edellisellä kierroksella voiton SPALista, mutta muuten onnistumiset ovat olleet vähissä ja varsinkin alakerran työskentely on ollut usein ongelmissa. Brescia pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Lecceä vastaan. Viiteen edelliseen otteluun omiin on mennyt neljä kertaa ainakin kolme osumaa. Vierasjoukkue nappasi viimeksi komean voiton Napolia vastaan. Miehistö oli hieman aiemmin taistelemassa vielä paikoista Euroopan kentille, mutta kausi on päättymässä sijoitukseen kympin tuntumassa. Parma on kerännyt otteisiinsa nähden liikaa pisteitä, mutta vierasjoukkue on Bresciaan verrattuna ehdottomasti parempi ja vahvempi miehistö. Viime ottelussa maaliodottamissa oltiin hippasen Napolia edellä. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio viiden maalin ottelussa Sampdoriaa vastaan. Crociati voittaa päälle 45 prosentilla. Hieman alipelattu kakkonen on sopiva piikki.

 Genoa – Inter Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 20:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 10)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 4,20 Aseta veto Unibetillä
Inter voittaa 1,65 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Genoa pelaa Interiä vastaan. Kotijoukkue taistelee vielä viimeisillä kierroksilla putoamista vastaan ja on esiintynyt kahdessa edellisessä kamppailussaan voitollisesti Sampdoriaa ja Lecceä vastaan. Genoan kausi on ollut pettymys, mutta lähiaikoina napatut voitot ovat mahdollistaneet hyvät asetelmat ajatellen putoamistaistelua ja siellä piste-eroa Lecceen on kertynyt neljä pistettä. Kotijoukkueen kuuluisi olla otteidensa valossa sarjataulukossa useita sijoituksia korkeammalla, mutta onnistumiset ovat jääneet odotettua vaisummiksi. Vierasjoukkue on menossa varmasti Mestarien liigaan, mutta milanolaisilla ei ole enää mahdollisuutta pelata Serie A:n mestaruudesta. Viimeisillä kierroksilla kamppaillaan lähinnä paikoista toisena, kolmantena ja neljäntenä. Sinimustat voivat päättää kautensa sarjassa toisena, joten se on viimeisiin otteluihin hyvä motivaatio. Inter on onnistunut maalinteossa toiseksi eniten Atalantan jälkeen. Alla on kuitenkin kaksi voitotonta ottelua ja niistä varsinkin ilta Fiorentinaa vastaan oli pettymys. Lähiaikoina ratkaisuvoimaa on löytynyt muuten taas hyvin. Inter voittaa lähes 60 pinnalla. Selvästi ylipelattu kakkonen on varmistettava ristillä.

Napoli – Sassuolo Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 22:45
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 10)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Napoli voittaa 1,58 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Napoli isännöi Sassuoloa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Udineseä vastaan ja tappiollisesti yllättäen maalilla Parmaa vastaan. Turkoosipaitojen kausi on ollut Serie A:ssa pettymys, mutta onnistumisia saatiin aiemmin sentään Coppa Italiassa. Napolin kausi meni Serie A:ssa pilalle jo aiemmin, mutta kotijoukkue voi taistella paikoista vielä viiden joukossa. Napoli kärsi viimeksi hyvin yllättävän tappion, mutta se kuvasti hyvin kotijoukkueen kauden epätasaisuutta. Otteissa on ollut liikaa ailahtelua ja menestyminen on jäänyt odotettua vaisummaksi. Neljään viimeiseen otteluun ainoa voitto on tullut mainittua Udineseä vastaan. Tosin tappioitakaan ei ole tullut moneen viikkoon kuin odottamattomasti Parmaa vastaan. Vierasjoukkue oli hieman aiemmin mainiossa pelivireessä, mutta sen jälkeen on ollut vaikeampaa. Miehistö on pelannut kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Sassuolo on omannut aiemmin ratkaisuvoimaa hyvällä tavalla, mutta lähiaikoina otteissa on näkynyt väsymisen merkkejä. Kahteen viimeiseen otteluun on pelattu vähämaalinen tasapeli Cagliarin kanssa ja koettu tappio maalilla AC Milanille. Sassuolo on ollut ylisuorittaja. Partenopei voittaa päälle 60 prosentilla. Ylipelattu ykkönen otetaan pitkin hampain piikiksi.

Odd – Aalesund Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 19:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Odd voittaa 1,70 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Norjan Eliteserienissä yhteen iskevät Odd ja Aalesund. Kotijoukkue on saanut yhdeksältä ensimmäiseltä kierrokselta neljä voittoa, yhden tasapelin ja neljä tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Brannia vastaan ja tappiollisesti kahdella maalilla Sarpsborgia vastaan. Hieman aiemmin oli tullut voitto tien päällä Vikingia vastaan. Viime ottelussa molemmat maalit viimeisteltiin tunnin pelaamisen jälkeen. Brannia vastaan hieman toisen puoliajan alun jälkeen tullut maali riitti voittoon. Aiemmin muutamissa otteluissa alakerran kanssa oli merkittäviä haasteita, mutta alakertaa on saatu parempaan kuntoon. Oddin materiaalilla sijoituksen pitäisi löytyä keskikastista. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina pisteittä Sandefjordia ja Stabaekia vastaan. Miehistö on pelannut yhdeksällä kierroksella saalistaen vain kolme pistejakoa. Ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Omiin on mennyt melkein 30 maalia, joten alakerran työskentely on ensimmäinen juttu, jota on pakko saada parempaan jamaan. Aalesund on yksi sarjan heikoimmista miehistöistä, joten vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Sentään toiseksi edellisessä ottelussa omiin ei mennyt maalia enempää. Odd voittaa yli 55 prosentilla. Ykkönen on ylipelattu, mutta se otetaan piikiksi.

Brann – Kristiansund Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 21:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Brann voittaa 2,35 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Norjan Eliteserienissä toisensa kohtaavat Brann ja Kristiansund. Isännät ovat saaneet otteluistaan neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti maalilla Oddia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Startia vastaan. Miehistö on voittanut edellisen kerran pari viikkoa sitten Sandefjordin. Hieman aiemmin alakerran kanssa oli merkittäviä haasteita, mutta alakertaa on saatu sittemmin parempaan kuntoon. Tosin neljään viimeiseen otteluun ei ole tullut muita voittoja. Edellisessä kamppailussa ilman voittoa mennyt ilta oli varmasti pettymys. Ottelussa oli myös huonoa onnea, sillä vastustajan ainokainen tuli omasta pelaajasta. Brannin materiaalilla sijoitusta tavoitellaan varmasti ylemmästä keskikastista. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kaksi voittoa, viisi tasapeliä ja kaksi tappiota. Miehistön alku kaudelle oli hyvä, mutta sen jälkeen on ollut vaikeaa. Voittaminen on ollut haastavaa, joskin sentään on saatu lähiaikoinakin pistejakoja. Viime aikoina on hävitty Bodo/Glimtille ja pelattu maaliton Vålerengan kanssa. Viimeksi omiin ei mennyt sentään vähintään kahta palloa. Alakerta on epävarma. Brann voittaa päälle 40 prosentilla. Laadukkaammat isännät otetaan tolpaksi, vaikka ykköstä on pelattu useita prosentteja liikaa.

FC Zürich – St. Gallen Vakio

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 21:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
St. Gallen voittaa

Jalkapallon Sveitsin Superliigassa FC Zürich pelaa St. Gallenia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti viidellä maalilla Young Boysia vastaan ja ilman pisteitä Luganoa vastaan. Viimeksi vastustajan yksi maali tarkoitti koko pistepottia. Hieman aiemmin oli tullut tappio neljällä maalilla FC Baselia vastaan. FC Zürich pelaa viimeisillä kierroksilla paikoista Euroopan kentille, mutta varsinkin alakerran työskentely on ollut kurjassa kunnossa. Lähiaikoina myös ratkaisuvoimaa on löytynyt lähes olemattomasti. Toki viime aikoina on pelattu muutamia sarjan parhaita ryhmiä vastaan. Viimeisin voitto on napattu heinäkuun alussa Servetteä vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt edellisillä kierroksilla ilman pisteitä Thunia ja FC Baselia vastaan. Viime kierroksella omiin meni viisi osumaa. St. Gallen on voittanut viimeksi Luzernin kolmella maalilla. Vierasjoukkueen kausi on ollut kaksikosta selvästi parempi ja piste-eroa kärjessä Young Boysiin ei ole kahta pistettä enempää. Ottelu on pelattu enemmän. St. Gallenin tulee menestyä lopussa myös hyvin, jotta mestaruus voisi olla napattavissa. Parempi St. Gallen on noin 50 prosentin voittajasuosikki. Selvästi alipelattu kakkonen otetaan varmaksi.

Öster – Sundsvall Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 16:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 13)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Öster voittaa 2,55 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Ruotsin Superettanissa yhteen iskevät Öster ja Sundsvall. Kotijoukkue on saanut seitsemällä kierroksella kolme voittoa, kolme tasapeliä ja yhden tappion. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Dalkurdin kanssa ja tappiollisesti kahdella maalilla Jönköpingia vastaan. Viime ottelussa homma alkoi hyvin, mutta vastustaja teki noin puolen tunnin sisällä toisistaan yhteensä kolme osumaa. Östersin ainoa tappio on tullut edellisellä kierroksella, joten ensimmäiset viikot ovat menneet kotijoukkueelta laadukkaasti. Isäntien materiaalilla sijoituksen pitäisi olla ylemmässä keskikastissa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa ja kolme tasapeliä. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Örgrytea vastaan ja maalittoman Norrbya vastaan. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin ja vieraiden materiaalilla pitäisi taistella niin ikään paikoista ylemmässä keskikastissa. Tosin edellisessä kamppailussa voitotta jääminen oli varmasti pettymys. Kahteen viimeiseen taistoon omiin ei ole mennyt palloja. Ottelu on hyvin tasainen, sillä Öster on vain minitason voittajasuosikki. Ykköstä on rastittu rajusti alakanttiin, joten ykkösestä otetaan rohkea tolppa.

Västerås – Norrby Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 16:00
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 13)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Västerås voittaa 1,92 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Ruotsin Superettanissa vastakkain asettuvat Västerås ja Norrby. Isännät ovat saaneet seitsemältä kierrokselta kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti maalilla Ljungskilea vastaan ja tappiollisesti Akropolisia vastaan. Viime ottelussa oltiin vähintään lieviä voittajasuosikkeja, mutta ensimmäisen puoliajan lopussa tullut vastustajan toinen maali oli henkisesti kova kolaus. Toiseksi edellisessä kamppailussa napattu voitto oli itseluottamukselle tärkeä onnistuminen, sillä ensimmäisen kierroksen jälkeen oltiin pelattu ilman voittoja. Alakerran kanssa tulee tehdä parannusta, mutta esimerkiksi viimeksi pistejako ei olisi kuvannut illan kulkua heikosti. Västeråsin materiaalilla sijoitusta tavoitellaan varmasti ylemmästä keskikastista, vaikka ensimmäiset viikot ovat menneet hieman alisuorittaen. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan myös kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Miehistö on pelannut kahdessa edellisessä taistossaan vähämaalisen pistejaon Akropolisin kanssa ja ilman maaleja menneen ottelun Sundsvallin kanssa. Se oli onnistuminen. Norrby on materiaaliltaan keskikastiin kuuluva miehistö. Västerås voittaa aika tasan kerran kahdesta. Lähes oikein pelattu ykkönen on kelvollinen piikki.

Trelleborgs – Dalkurd Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 18:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 13)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,15 Aseta veto Unibetillä
Dalkurd voittaa 3,05 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Ruotsin Superettanissa pisteistä taistelevat Trelleborgs ja Dalkurd. Isännät ovat saaneet otteluistaan kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti kahdella maalilla GAISista ja ilman pisteitä maalin ottelussa Degerforsille. Viime ottelussa tunnin kohdalla tullut vastustajan maali tarkoitti koko pistepottia. Trelleborgs on tehnyt seitsemällä kierroksella keskimäärin hieman alle maalin ottelua kohden. Viimeksi tappio ei tullut yllätyksenä, mutta lopussa tarjottiin hyvä paikka tulla pistejakoon, mutta rankkari ei mennyt sisään. Hieman aiemmin isännät ovat johtaneet Akropolisia kahdella osumalla, mutta vastustaja tuli lopussa tasapeliin. Trelleborgsin kuuluu taistella materiaalinsa puolesta keskikastissa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan voiton, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Alla on lähiajoilta pistejaot Östersia ja Ljungskilea vastaan. Viimeksi illan toinen puoliaika sisälsi neljä osumaa ja toisen jakson lopussa noustiin kahden maalin takaa tasapeliin. Se oli tärkeä onnistuminen. Seitsemään otteluun yksi voitto on silti lukema, jota on syytä parantaa pikaisesti. Trelleborgs voittaa noin 40 prosentilla. Rajusti ylipelattu ykkönen merkataan sivuun.

Jönköpings – Brage Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 18:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Jönköpings voittaa 2,38 Aseta veto Unibetillä
Tasapeli 3,20 Aseta veto Unibetillä

Jönköpings pelaa Bragea vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ruotsin Superettanissa. Kotijoukkue on saanut seitsemällä kierroksella kolme voittoa ja neljä tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti maalin ottelussa Degerforsia vastaan ja voitollisesti Östersia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa vastustajan ainokainen syntyi hieman ennen puoliaikaa. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa, vaikka ottelu alkoi heikosti. Vastustaja pääsi nopeasti maalin johtoon. Jönköpingsin otteet ovat olleet ensimmäisten viikkojen aikana selvästi ailahtelevaisia ja epätasaisia. Kotijoukkueen tulee voida pelata tasaisemmin, jotta otteet eivät heittelehdi näin paljoa. Sodralla on materiaalinsa puolesta hyvät puitteet pelata jopa ylemmässä keskikastissa. Vierasjoukkue on kerännyt otteluistaan neljä voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Alla on kahdesta edellisestä kamppailusta voitot Eskilstunaa ja Örgryteä vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa voittoon vienyt maali tehtiin lisäajan tuntumassa. Hieman aiemmin oli tullut voitto myös Ljungskilea vastaan. Brage on materiaaliltaan hieman kaksikosta edellä. Jönköpings voittaa aika tarkkaan 40 prosentilla. Ottelu on rastittu aivan pieleen, sillä kakkosta on pelattu päälle 55 prosenttia. Ykkösristi on oikein vahva peli-idea.

Halmstad – Akropolis Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 25/07/2020 – 18:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 23/07 klo. 14)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Halmstad voittaa 1,45 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Ruotsin Superettanissa yhteen iskevät Halmstad ja Akropolis. Kotijoukkue on saanut otteluistaan viisi voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Umeå:ta ja Eskilstunaa vastaan. Edellisellä kierroksella vastustaja pääsi nopeasti maalin johtoon, mutta homma käännettiin kahdella maalilla, joskin matkassa oli myös hyvää onnea. Toinen maali syntyi vastustajan omasta pelaajasta. Halmstad on materiaaliltaan sarjan parhaimmistoa, joten hyvä pelivire ei ole tullut uutisena. Kotijoukkueen perustaso on korkeaa luokkaa, joten menestystä tavoitellaan varmasti aivan kärjen tuntumassa. Halmstad on jopa sarjan suurin voittajasuosikki. Varsinkin mainio alakerta toimii hyvällä tavalla. Kuudella edellisellä kierroksella omiin on mennyt yhteensä yksi maali. Vierasjoukkue on saanut kamppailuistaan kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja yhden tappion. Alla on kahdesta edellisestä ottelusta vähämaalinen tasapeli Norrbyn kanssa ja voitto kahdella maalilla Västeråsia vastaan. Edellisessä ottelussa pistejako ei olisi kuvannut illan kulkua heikosti. Akropolis on materiaaliltaan sarjan keskikastia. Halmstad voittaa noin 65 prosentilla. Ykkönen on ylipelattu, mutta vahvat isännät merkataan varmaksi. Monet tekijät puoltavat taas yhtä onnistumista.

Vedonlyöntibonuksia

PELISIVUSTO Vedonlyöntibonus Kierrätysvaatimus Esittely Rekisteröidy
Betsafe logo 150 € Esittely Siirry kasinolle
Unibet logo 100 € Esittely Siirry kasinolle
Esittely Siirry kasinolle
Betsson logo 100 € Esittely Siirry kasinolle
500 € Esittely Siirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 25.7.2020 | Tilastot

TPS FC Lahti
Sarjataulukossa 12 9
Voitot-tasapelit-häviöt 0-0-4 1-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit 1-7 3-7
Kuntopuntari 6 edellistä 0-0-4 1-1-2
Maalipuntari 6 edellistä 1-7 3-7
HJK Ilves
Sarjataulukossa 3 4
Voitot-tasapelit-häviöt 3-0-1 2-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit 9-2 7-9
Kuntopuntari 6 edellistä 3-0-1 2-1-1
Maalipuntari 6 edellistä 9-2 7-9
KTP MP
Sarjataulukossa 3 9
Voitot-tasapelit-häviöt 2-2-0 1-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit 7-1 3-6
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-0 1-0-2
Maalipuntari 6 edellistä 7-1 3-6
AC Kajaani EIF
Sarjataulukossa 5 2
Voitot-tasapelit-häviöt 1-2-1 2-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit 6-5 10-3
Kuntopuntari 6 edellistä 1-2-1 2-2-0
Maalipuntari 6 edellistä 6-5 10-3
MuSa Gnistan
Sarjataulukossa 7 10
Voitot-tasapelit-häviöt 1-2-1 0-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit 3-3 2-8
Kuntopuntari 6 edellistä 1-2-1 0-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 3-3 2-8
KPV AC Oulu
Sarjataulukossa 6 1
Voitot-tasapelit-häviöt 1-2-0 4-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit 5-4 6-1
Kuntopuntari 6 edellistä 1-2-0 4-0-0
Maalipuntari 6 edellistä 5-4 6-1
JJK JIPPO
Sarjataulukossa 1 3
Voitot-tasapelit-häviöt 4-1-0 3-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit 12-6 8-1
Kuntopuntari 6 edellistä 4-1-0 3-1-0
Maalipuntari 6 edellistä 12-6 8-1
Brescia Parma
Sarjataulukossa 19 12
Voitot-tasapelit-häviöt 6-6-23 12-7-16
Tehdyt-päästetyt maalit 33-74 49-51
Kuntopuntari 6 edellistä 2-0-4 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 8-16 9-13
Genoa Inter
Sarjataulukossa 17 3
Voitot-tasapelit-häviöt 9-9-17 21-10-4
Tehdyt-päästetyt maalit 44-65 74-36
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 9-9 12-7
Napoli Sassuolo
Sarjataulukossa 7 8
Voitot-tasapelit-häviöt 16-8-11 13-9-13
Tehdyt-päästetyt maalit 56-47 64-60
Kuntopuntari 6 edellistä 3-2-1 3-2-1
Maalipuntari 6 edellistä 10-8 13-10
Odd Aalesund
Sarjataulukossa 7 16
Voitot-tasapelit-häviöt 4-1-4 0-3-6
Tehdyt-päästetyt maalit 13-11 11-29
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 0-2-4
Maalipuntari 6 edellistä 8-7 6-16
Brann Kristiansund
Sarjataulukossa 6 9
Voitot-tasapelit-häviöt 4-2-3 2-5-2
Tehdyt-päästetyt maalit 13-13 17-13
Kuntopuntari 6 edellistä 2-1-3 1-3-2
Maalipuntari 6 edellistä 6-10 8-9
FC Zürich St. Gallen
Sarjataulukossa 6 2
Voitot-tasapelit-häviöt 12-6-14 19-5-9
Tehdyt-päästetyt maalit 40-62 69-52
Kuntopuntari 6 edellistä 1-1-4 2-2-2
Maalipuntari 6 edellistä 5-14 11-13
Öster Sundvall
Sarjataulukossa 5 3
Voitot-tasapelit-häviöt 3-3-1 4-3-0
Tehdyt-päästetyt maalit 7-5 12-5
Kuntopuntari 6 edellistä 2-3-1 3-3-0
Maalipuntari 6 edellistä 5-4 9-4
Västerås Norrby
Sarjataulukossa 9 7
Voitot-tasapelit-häviöt 2-3-2 2-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit 8-10 8-8
Kuntopuntari 6 edellistä 1-3-2 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 7-10 7-6
Trelleborgs Dalkurd
Sarjataulukossa 10 12
Voitot-tasapelit-häviöt 2-2-3 1-4-2
Tehdyt-päästetyt maalit 6-7 11-8
Kuntopuntari 6 edellistä 1-2-3 1-3-2
Maalipuntari 6 edellistä 5-7 11-8
Jönköpings Brage
Sarjataulukossa 8 4
Voitot-tasapelit-häviöt 3-0-4 4-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit 10-11 11-10
Kuntopuntari 6 edellistä 3-0-3 4-1-1
Maalipuntari 6 edellistä 10-10 10-6
Halmstad Akropolis
Sarjataulukossa 1 6
Voitot-tasapelit-häviöt 5-1-1 2-4-1
Tehdyt-päästetyt maalit 12-2 9-7
Kuntopuntari 6 edellistä 5-1-0 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 12-1 9-7
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö