Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 23.11.

Lauantaina jalkapalloa on taas Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Manchester City – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City pelaa Chelseaa vastaan. Kotijoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia tappiollisesti Liverpoolia vastaan ja voitollisesti Southamptonista. Taivaansinisten kausi on mennyt tuloksellisesti odotettua vaisummin, mutta isäntien pelaaminen on ollut kokonaisuutena kunnossa. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli kuitenkin monella tavalla raskas ja vaikea juttu. Ottelussa oltiin nopeasti kaksi maalia perässä. Kotona on tullut kuudesta ottelusta neljä voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. On selvää, että jo edellisen kierroksen seurauksena kentällä nähdään äärimmäisen sitoutunut ja voittoa haluava nippu. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden otteluita voitollisesti Watfordista ja Crystal Palacesta. Lontoolaiset ovat olleet hyvässä iskussa, sillä alla on sarjasta kuusi voittoa. Ratkaisuvoiman kanssa on saatu hyvin onnistumisia, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella. Maajoukkueiden tauolle mentiin hyvällä fiiliksellä. Nyt vastustajan taso on jotain muuta kuin aiemmilla kierroksilla. Luvassa lienee kierroksen viihdyttävin ottelu. Citizensin materiaali on sen verran edellä, että manchesterilaisten voitto tulee kotona noin 65 prosentilla. Kannatusta on vajaat kymmenisen prosenttia liian vähän, joten otetaan ykkösestä aivan sopiva tolppa.

Crystal Palace – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace isännöi Liverpoolia. Kotkat on pelannut neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja, joten isännillä maajoukkueiden tauko tuli varmasti toivottuun saumaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Chelseaa ja Leicesteriä vastaan. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut merkittäviä haasteita. Tosin edellisten kierrosten osalta on pelattu tasokkaita nippuja vastaan. Neljään viimeiseen otteluun on jääty silti kolme kertaa ilman osumia. Edellisellä kierroksella oltiin tauolla vielä maalittomassa, mutta toisen jakson alussa tullut maali oli henkisesti kova isku. Vierasjoukkue pääsi maajoukkueiden tauolle voittamalla Manchester Cityn isossa ottelussa maalein 3-1. Punapaidat ovat olleet muutenkin mainiossa pelivireessä. Onnistumisia on tullut onnistumisten perään. Sarjassa pelattiin viimeksi tien päällä voitollisesti Aston Villaa vastaan. Osassa otteluista voittoja on tullut myös pikkuisen vaisummilla peliesityksillä. Kummallakin ryhmällä on poissaoloja. Redsin vahvassa komennossa edetään, sillä lontoolaiset vetäytyvät matalalle. Kakkonen tulee noin 70 pinnalla. Kakkonen on kerännyt peliä liikaa, mutta usein osuvana siitä otetaan hyvä tolppa.

Everton – Norwich

Norwich matkustaa Evertonin vieraaksi, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Sinipaidat pääsivät maajoukkueiden koitosten alla takaisin voittojen pariin, kun täysi pistepotti napattiin Southamptonia vastaan. Kotona pelattiin toiseksi edellisellä kierroksella vähämaalinen pistejako Tottenhamin kanssa. Isäntien peliesitysten valossa sijoituksen pitäisi olla nykyistä parempi, mutta edellisellä kierroksella tullut voitto oli itseluottamukselle tärkeä juttu. Viimeksi tullut onnistuminen oli peliesitykseltään oikein hyvää tekemistä. Ottelussa mentiin johtoon jo ensimmäisten hetkien aikana. Jotkut ovat ehtineet vaatia jopa päävalmentajan potkuja, mutta monet merkit antavat ymmärtää, että suunta on menossa myös sijoituksen puolesta kohti parempaa. Vierasjoukkue jatkoi edellisellä kierroksella isoja haasteitaan häviämällä Watfordia vastaan. Kanarialinnut on pelannut jälleen pitkän aikaa ilman voittoja. Edes pisteeseen ei ole venytty syyskuun puolen välin jälkeen kuin kerran. Ratkaisuvoimaa on ollut vähän, mutta isoimmat haasteet ovat edelleen alakerrassa. Taustalla on myös useita poissaoloja. Mikään ei oikein puhu sen puolesta, että miehistö voisi säilyttää paikkansa sarjassa. Toffees on kotonaan noin 70 prosentin voittajasuosikki. Otetaan pikkuisen ylipelattu ykkönen varmaksi.

Brighton – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Brighton saa vastaansa Leicesterin. Albion lähti maajoukkueiden tauolle kärsittyään kahden maalin tappion Manchester Unitedia vastaan, mutta isännät ovat pelanneet kotonaan oikein hyvin. Siellä on tullut kolmella edellisellä kierroksella yhtä monta voittoa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Norwichia vastaan. Kotijoukkue on esiintynyt sen verran hyvin, että sijoitus lähes kympin joukossa ei ole mikään isompi vääryys. Kotona kokonaan pisteittä on jääty vain Southamptonia vastaan. Lewis Dunk on pelikiellossa ja muutamat pelaajat ovat sivussa terveysmurheiden takia. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden otteluita voitollisesti Arsenalia vastaan. Ketut on pelannut kaikilla mittareilla mainion syksyn, mutta nippu on ollut osittain myös onnekas. Itseluottamus on silti Foxesilla varmasti kunnossa. Onnistumisia on tullut vahvalla tahdilla. Alla on yhdeksään viimeiseen kilpailulliseen otteluun kahdeksan voittoa. Liverpooliakin vastaan oltiin hyvin lähellä venyä pistejakoon. Miehistö on myös tien päällä hyvin ilkeä vastustaja. Kakkonen tulee vähän alle kerran kahdesta. Kakkosta on pelattu turhan paljon, mutta täyttä ohitustakaan ei uskalla tehdä. Merkataan risti kaveriksi.

Arsenal – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Arsenal ja Southampton. Lontoolaiset ovat pelanneet seitsemään viimeiseen kilpailulliseen otteluunsa voitollisesti vain kerran. Kotijoukkue esiintyi ennen maajoukkueiden otteluita tappiollisesti Leicesteriä vastaan. Tykkimiesten peliesitykset eivät ole olleet muutenkaan mitään kummoisia. Peliesitykset eivät ole vakuuttaneet oikeastaan jo pidempään aikaan, eikä joidenkin lähteiden mukaan pelaajien tuki päävalmentajan suuntaan ole kunnossa. Sarjassa on voitettu viimeksi lokakuun alussa. Sen jälkeen on muun muassa ehditty hävitä Sheffield Unitedille, jäädä kotona voitotta Crystal Palacea vastaan ja hävitä siis viimeksi Leicesterille. Vierasjoukkue on ollut niin ikään kaukana mistään edes kelvollisesta pelivireestä. Saints pelasi ennen maajoukkueiden otteluita tappiollisesti Evertonia vastaan. Sitä edelsi kaksi tappiota Manchester Citylle, joista toinen meni Englannin Liigacupissa. Nippu on voittanut viimeksi syyskuussa. Ratkaisuvoimaa ei oikein ole, mutta alakerta ei ole myöskään laadukas. Taidoiltaan Gunners on niin paljon edellä, että ykkönen tulee vähän alle 65 pinnalla. Ykkönen on aika lailla ylipelattu, joten haetaan suurta kalaa ottamalla kakkonen rinnalle.

Bournemouth – Wolverhampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pisteistä kamppailevat Bournemouth ja Wolverhampton. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Newcastlelle ja voitollisesti Manchester Unitedia vastaan. Cherriers pelaa ajoittain hyvinkin vahvaa jalkapalloa ja venyy yksittäisillä kerroilla hyviin suorituksiin, mutta peliesitykset tarvitsevat ehdottomasti tasaisuutta. Vähän aikaa sitten tullut voitto Manchester Unitedista oli itseluottamukselle hyvä juttu. Taustalla on yhä useampi poissaolo. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia vähämaalisen pistejaon Arsenalin kanssa ja voitollisesti Aston Villaa vastaan. Sudet tunnetaan hyvin organisoituna nippuna, joka on myös monelle kärjen ryhmälle vaikeasti voitettavissa. Sarjassa on pelattu viimeiset kuusi kierrosta ilman tappioita. Edellisellä kierroksella tullut voitto oli ansaittu. Tien päällä on menty kolme edellistä kilpailullista ottelua ilman voittoja. Oranssimustilla on myös muutamia poissaoloja. Kirsikoille vieraiden hyvän alakerran murtaminen tuottanee ongelmia. Tosin itselle on tehty pitkään yhtä kertaa lukuun ottamatta vähän maaleja. Ilta on lähes tasabuukki. Ristiä on pelattu selvästi liikaa, joten mennään peliin ykköskakkosella.

Watford – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Watford ja Burnley. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella itseluottamuksen kannalta massiivisen voiton, kun täysi pistepotti tuli kahden heikosti pärjänneen nipun kohtaamisessa Norwichia vastaan. Keltamustien syksy on ollut vaikea ja voittojen nappaaminen on ollut erittäin tukkoista, mutta edellisellä kierroksella tullut voitto saattoi olla heti tulevien kierrosten kannalta hyvinkin iso juttu. Hornets on sijoitustaan parempi porukka, mutta varsinkin ratkaisuvoimaa kaivataan pikaisesti lisää. Toisaalta edellisellä kierroksella maaleja tehtiin sentään pari kappaletta. Matkalla on ollut myös huonoa onnea. Taustalla on yhä poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia selvästi voitollisesti West Hamia vastaan. Clarets on esiintynyt lähiaikoina muuten vaisusti. Kolmeen edelliseen taistoon omiin on mennyt kahdesti vähintään kolme osumaa. Tien päällä tuli viimeksi selvästi kuonoon Sheffield Unitedilta. Reissussa ei ole saatu yhtään voittoa. Johann Gudmundsson ja Daniel Drinkwater lienevät yhä sivussa. Ykkönen tulee vähän yli 40 pinnalla. Kannatusta on kymmenisen pinnaa liian vähän, joten ykkönen on maistuva tolppa.

Bristol – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bristol pelaa Nottinghamia vastaan. Kotijoukkue lähti maajoukkueiden tauolle voitettuaan tien päällä Cardiffin numeroin 0-1. Koitosta edelsi viihdyttävä pistejako Barnsleyn ja Wiganin kanssa. Vierasjoukkueen viimeisin ottelu meni voitollisesti Derbyä vastaan. Miehistöt ovat pelanneet kokonaisuutena hyvin samaa luokkaa olevan syksyn, mutta perustasoltaan City on kaksikosta laadukkaampi nippu. Isännät kuuluvat taidoiltaan osaksi nousukarsintojen sijoituksia, mutta esimerkiksi pistejaot Barnsleyn ja Wiganin kanssa olivat hyviä esimerkkejä otteluista, jotka olisivat olleet syytä voittaa. Toisessa ottelussa oltiin melko lopussa vielä kahden maalin johdossa, mutta se ei riittänyt kuin pisteeseen. Forest on ollut ylisuorittaja, mutta esimerkiksi tien päällä ainoa tappio on ehditty kokea Wigania vastaan. Edellisellä kierroksella voittoon vienyt osuma tehtiin toisen jakson aika alussa. Kummallakin ryhmällä on 2-3 poissaoloa. Ykkönen tulee päälle 40 prosentilla. Oikein pelattua ykköstä ei uskalla ottaa ilman ristiä, joten lähdetään niillä liikkeelle.

Luton – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Luton ja Leeds. Isäntien vaikeudet jatkuivat ennen maajoukkueiden otteluita tappiollisesti Nottinghamia ja Readingia vastaan. Hatters on hävinnyt edellisellä neljällä kierroksella, joten maajoukkueiden kamppailut tulivat varmasti hyvään saumaan. Oranssipaidat haluavat olla aloitteellisia ja rohkeita, mutta sitä on tehty liikaa alakerran kustannuksella. Omiin on mennyt aivan liikaa osumia. Siitä esimerkki saatiin myös aiemmin marraskuun aikana. Kotona on saatu seitsemästä ottelusta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Vierasjoukkue on pelannut hyvän syksyn ja kuuluu perustasoltaan yhdeksi sarjan parhaaksi porukaksi. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta voitot QPR:ää ja Blackburnia vastaan. Syyskuun jälkeen ainoa tappio on koettu Millwallia vastaan. Varsinkin tasokas alakerta on ollut illasta toiseen vastustajille myrkkyä. Omiin on mennyt vain yhdeksän osumaa. Ajoittain ratkaisuvoimaa ja viimeistelyn terävyyttä soisi olla lisää, mutta Whites on poissaoloista huolimatta vahva ennakkosuosikki. Suurin osa tekijöistä puoltaa jälleen Unitedin onnistumista. Kakkonen tulee yli 60 prosentilla. Karvan ylipelattu kakkonen on vahva tolppa.

Swansea – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Millwall matkustaa Swansean vieraaksi. Kotijoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia voitollisesti Wigania vastaan ja viihdyttävän pistejaon Sheffield Wednesdayn kanssa. Edellisellä kierroksella oltiin lähellä menettää johdon tilanne tappioksi, mutta lisäajalla tehtiin myös itse illan toinen osuma. Joutsenten syksy on mennyt kokonaisuutena hyvin, mutta kotona on voitettu viidellä edellisellä kierroksella vain kerran. Lisäksi alakerran kanssa on ollut ajoittain jopa merkittäviä haasteita. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Charltonista ja niukasti tappiollisesti Readingia vastaan. Neljään viimeiseen kamppailuun on saatu kaksi voittoa, tasapeli ja tappio, joten maajoukkueiden tauolle saatiin lähteä hyvällä mielellä. Ratkaisuvoiman kanssa saatiin myös onnistumisia. Leijonat tunnetaan fyysisenä ja yleensä kotonaan vahvana nippuna, mutta ensimmäiselle voitolle myös tien päällä alkaa olla oikeutusta. Swans on kotonaan vähän yli 45 prosentin ennakkosuosikki, mutta kannatusta on päälle 65 pinnaa. Kyseessä on vahva ohituksen paikka.

Derby – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Derby isännöi Prestonia. Kotijoukkue kärsi maajoukkueiden koitosten alla niukan tappion Nottinghamia vastaan. Rams on ollut kotonaan vahvassa pelivireessä, mutta varsinkin tasaisuuden kanssa on ollut selviä haasteita ja menestystä onkin tullut turhan paljon vain kotona. Kotona napattiin toiseksi edellisellä kierroksella kahden maalin voitto Middlesbroughista. Isännät ovat pelanneet kokonaisuutena pikkuisen alisuorittaen, mutta kuten jo todettu, kotonaan nippu on ollut hyvässä iskussa. Vierasjoukkue löytyy edelleen sarjataulukosta kärjen tuntumasta. North End on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Charltonia ja Huddersfieldiä vastaan. Miehistö on hävinnyt kolmannen kierroksen jälkeen vain kerran. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on saatu paljon aikaan. Onnistumisia on tullut aivan ansaitusti, mutta matkalla on ollut myös hyvää onnea. Tien päällä on alla siis myös voitto, mutta reissussa on ollut kotona pelaamista vaikeampaa. Kummallakin ryhmällä on yhä poissaoloja. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Ilta on käytännössä tasabuukki. Kohde on rastittu oikein. Vieraat ovat olleet sen verran vahvoja, että otetaan kakkosesta rohkea tolppa.

West Bromwich – Sheffield Wednesday

West Bromwich pelaa Sheffield Wednesdayta vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isäntien syksy on sujunut mainiosti, sillä kotijoukkue löytyy edelleen sarjataulukon kärjestä. Baggies on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Stokea ja Hullia vastaan. Nippu on ansainnut paikkansa sarjataulukon kärjessä, mutta miehistö on ollut myös osittain onnekas. Ainoa tappio on tullut Leedsiä vastaan. Kotona on tullut seitsemällä kierroksella kolme voittoa ja neljä tasapeliä. Taustalla on useampia poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden otteluita tappiollisesti Blackburnia vastaan ja viihdyttävän pistejaon Swansean kanssa. Owls voisi olla hyvin muutamia sijoja ylempänä, sillä Pöllöt on esiintynyt kokonaisuutena hyvin. Tosin viiteen viimeiseen otteluun alla ei ole voittoa enempää. Alakerta on ollut lähiaikoina vähän normaalia heikompi, mutta muuten puolustus on tasokas. Alakerta on jopa sarjan parhaita. Poissaoloja ei juuri ole. Albionin voitto tulee aika tasan kerran kahdesta. Kannatusta on noin 70 prosentin edestä, joten peli-idea on selvä juttu.

Huddersfield – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Huddersfield ja Birmingham. Kotijoukkue on voittanut kolmella edellisellä kierroksella kaksi kertaa. Isännät pelasivat ennen maajoukkueiden koitoksia voitollisesti Brentfordia vastaan ja tappiollisesti Prestonille. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Cardiffia ja Fulhamia vastaan. Niitä edelsi kuitenkin täysi pistepotti kahdesta kotona pelatusta ottelusta. Terriers on hävinnyt kahdeksaan viimeiseen kamppailuunsa kerran, joten miehistön heikko kauden alku on saatu kunnolla muutettua. Maajoukkueiden tauolle lähdettiin hyvällä itseluottamuksella. Tosin viimeksi varsinkin alakerrassa oli selviä haasteita. Taustalla on yhä useampia poissaoloja, mutta Brum kärsii niin ikään poissaoloista. Vierailla on ollut tien päällä vaikeaa ja se koskee varsinkin maalintekoa. Siellä on tullut putkeen neljä tappiota. Miehistöt ovat perustasoiltaan lähellä toisiaan. Townia on vaikea nähdä juuri parempana nippuna. Ykköselle annetaan pikkuisen alle 40 prosenttia. Vahvasti ylipelattu ykkönen laitetaan sivuun.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 23.11.2019 | Tilastot

Manchester CityChelsea
Sarjataulukossa43
Voitot-tasapelit-häviöt8-1-38-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit35-1327-17
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-26-0-0
Maalipuntari 6 edellistä11-715-4
Laukauksia/ottelu21,517
Pallonhallinta61,10 %56,70 %
Syöttöprosentti88,50 %84,60 %
LoukkaantumisetLaporte, Zinchenko, SaneRüdiger, Barkley (?), Pulisic (?), Loftus-Cheek (?)
PelikiellossaB. Silva
Crystal PalaceLiverpool
Sarjataulukossa121
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-511-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit10-1628-10
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-35-1-0
Maalipuntari 6 edellistä6-911-5
Laukauksia/ottelu9,816,6
Pallonhallinta44,60 %57,60 %
Syöttöprosentti76,90 %82,50 %
LoukkaantumisetZaha (?), Sakho (?). Ward (?)Hendersson, Robertson, Matip (?), Salah (?), Clyne
Pelikiellossa
EvertonNorwich
Sarjataulukossa1520
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-62-1-9
Tehdyt-päästetyt maalit14-1811-28
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-30-1-5
Maalipuntari 6 edellistä8-92-14
Laukauksia/ottelu13,511,2
Pallonhallinta52,60 %51,10 %
Syöttöprosentti77,90 %82,30 %
LoukkaantumisetBernard, A. Gomes, Gbamin, Tosun (?)Drmic (?), Lewis (?), Zimmermann, Hanley, Klose
Pelikiellossa
BrightonLeicester
Sarjataulukossa112
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-58-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit15-1729-8
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-35-0-1
Maalipuntari 6 edellistä10-921-3
Laukauksia/ottelu12,414,2
Pallonhallinta53,50 %55,10 %
Syöttöprosentti81,90 %82,30 %
LoukkaantumisetWebster, Bernardo, IzquierdoJames (?)
PelikiellossaDunk
ArsenalSouthampton
Sarjataulukossa619
Voitot-tasapelit-häviöt4-5-32-2-8
Tehdyt-päästetyt maalit16-1711-29
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-20-1-5
Maalipuntari 6 edellistä5-75-20
Laukauksia/ottelu12,511,2
Pallonhallinta54,00 %46,30 %
Syöttöprosentti83,60 %72,90 %
LoukkaantumisetCeballos
Pelikiellossa
BournemouthWolverhampton
Sarjataulukossa98
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-43-7-2
Tehdyt-päästetyt maalit15-1516-15
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-23-3-0
Maalipuntari 6 edellistä4-59-4
Laukauksia/ottelu11,711,2
Pallonhallinta47,20 %46,00 %
Syöttöprosentti76,20 %77,20 %
LoukkaantumisetKing (?), Fraser (?), Kelly, Stanislas, Brooks, DanielsBoly, Gibbs-White (?), Traore (?)
Pelikiellossa
WatfordBurnley
Sarjataulukossa1810
Voitot-tasapelit-häviöt1-5-64-3-5
Tehdyt-päästetyt maalit8-2317-18
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä4-59-11
Laukauksia/ottelu12,611,1
Pallonhallinta45,50 %42,90 %
Syöttöprosentti78,20 %67,50 %
LoukkaantumisetWelbeck, Sarr (?), Quina (?), Pereyra (?), Cleverley (?)Gudmundsson (?), Drinkwater (?)
PelikiellossaKabasele
BristolNottingham
Sarjataulukossa65
Voitot-tasapelit-häviöt7-7-28-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit25-2120-13
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä8-86-5
Laukauksia/ottelu11,512,7
Pallonhallinta48,30 %45,50 %
Syöttöprosentti72,60 %75,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonLeeds
Sarjataulukossa213
Voitot-tasapelit-häviöt4-2-109-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit22-3021-9
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-53-2-1
Maalipuntari 6 edellistä7-127-4
Laukauksia/ottelu10,216,4
Pallonhallinta50,10 %59,20 %
Syöttöprosentti77,20 %80,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaMillwall
Sarjataulukossa415
Voitot-tasapelit-häviöt8-5-35-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit22-1619-22
Kuntopuntari 6 edellistä2-2-23-1-2
Maalipuntari 6 edellistä7-911-9
Laukauksia/ottelu13,510,8
Pallonhallinta53,30 %41,90 %
Syöttöprosentti79,30 %66,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyPreston
Sarjataulukossa162
Voitot-tasapelit-häviöt5-6-59-4-3
Tehdyt-päästetyt maalit18-2131-17
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-34-1-1
Maalipuntari 6 edellistä5-613-6
Laukauksia/ottelu11,311,6
Pallonhallinta53,40 %51,20 %
Syöttöprosentti80,10 %70,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
West BromwichSheffield Wednesday
Sarjataulukossa18
Voitot-tasapelit-häviöt9-6-17-4-5
Tehdyt-päästetyt maalit29-1721-14
Kuntopuntari 6 edellistä4-2-02-3-1
Maalipuntari 6 edellistä12-66-5
Laukauksia/ottelu14,212,9
Pallonhallinta54,80 %46,80 %
Syöttöprosentti82,10 %72,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
HuddersfieldBirmingham
Sarjataulukossa1913
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-87-1-8
Tehdyt-päästetyt maalit18-2416-21
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-0-3
Maalipuntari 6 edellistä9-67-8
Laukauksia/ottelu8,913,5
Pallonhallinta50,90 %46,00 %
Syöttöprosentti76,30 %71,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.