Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 19.9.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa, Mestaruussarjassa ja Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Arsenal – West Ham Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 8)

VihjePitkävetokertoimetMene
Arsenal voittaa1,55Aseta veto Gutsilla
Tasapeli4,45Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal pelaa West Hamia vastaan. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella selvästi voitollisesti Fulhamia vastaan. Tykkimiesten peliesitys oli ensimmäisellä kierroksella vahva ja voitto tuli ansaitusti. Maaliodottamissa oltiin kaksi maalia vastustajaa edellä. Arsenal sai Mökkiläisten vieraana hyvän alun, sillä maalinteossa onnistuttiin jo ensimmäisellä kympillä. Ottelu ratkesi pikaisesti toisen jakson alussa. Gunners oli voittanut elokuun lopulla FA Community Shieldin ottelussa Liverpoolin. Martinelli, Mustafi, Mari, Luiz ja Chambers ovat sivussa. Lisäksi epävarmoja tapauksia ovat Sokratis ja Xhaka. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Newcastlea vastaan. Vastustaja nappasi voiton kahdella maalilla. Tapahtumiin nähden ilta oli kuitenkin tasainen. Maaliodottamissa Harakat oli vain hieman vahvempi miehistö. Wilsheren pelaaminen selviää myöhemmin. West Ham pelasi viikolla Englannin Liigacupissa Charltonia vastaan ja sai voiton kolmella maalilla. Hammers oli viime kaudella pettymys. Arsenal nousee Lontoon paikallisessa noin 60 prosentin voittajasuosikiksi. Ykköstä on pelattu yli 10 prosenttia liikaa, joten vähän kannatettu risti tulee kaveriksi.

Manchester United – Crystal Palace Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 8)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester United voittaa1,33Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Manchester United ja Crystal Palace. Isännät aloittavat kautensa vasta nyt, sillä punapaidat eivät pelanneet vielä viikko sitten. Kotijoukkue sijoittui viime kaudella neljän sakkiin ja paikka aukesi Mestarien liigaan. Red Devilsin pitäisi taistella sijoituksista taas samoilla haminoilla. Manchester United on vahvimmillaan nopeissa hyökkäyksissä, mutta isännät pystyvät pelaamaan ja hyökkäämään monipuolisesti ja laajalla rintamalla. Manchester Unitedille matalan blokin murtaminen saattaa tuottaa ongelmia, mutta tällaisissa otteluissa punapaitojen pitäisi olla täysin ohjaksissa. Tuanzebe ei ole mukana, kun taas Pogban ja Jonesin pelaaminen selviää myöhemmin. Vierasjoukkue esiintyi viikko sitten voitollisesti maalin ottelussa Southamptonista. Voitto hyvästä vastustajasta oli heti itseluottamukselle tärkeä juttu. Tapahtumiin nähden pistejako ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Kotkat oli maaliodottamissa hieman edellä. Cahill, Benteke, Van Aanholt, Tomkins ja Wickham eivät ole mukana. Eagles ehti pelata myös viikolla Englannin Liigacupissa ja tippui Bournemouthille. Manchester United voittaa lähes 75 prosentilla. Oikein rastittu ykkönen on selvä asia.

Leeds – Fulham Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 8)

VihjePitkävetokertoimetMene
Leeds voittaa1,62Aseta veto Gutsilla

Leeds saa vastaansa Fulhamin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella Liverpoolia vastaan ja onnistui maalinteossa kolme kertaa. Ottelusta tuli kuitenkin tappio, mutta vain maalin erolla ja isäntien peliesitys oli viikko sitten hyvä. Whites onnistui luomaan maaliodottamaa kuitenkin sen verran vähän, että kolmen maalin tekeminen oli yläkanttiin. Toisaalta itseluottamukselle kolme osumaa Valioliigan hallitsevaa mestaria vastaan oli varmasti hieno juttu. Tappio ei ollut silti vääryys. Leedsin voi hyvin pelata paikoista keskikastissa. Sarjapaikan kanssa ei pitäisi olla vaikeuksia. Forshaw ei ole mukana, kun taas Cooper on epävarma tapaus. Vierasjoukkue pelasi viikko sitten tappiollisesti kolmella maalilla Arsenalille. Viikko sitten ottelu alkoi heikosti, sillä Gunners pääsi nopeasti edelle. Fulhamilla maalinteko on liikaa yhden pelaajan varassa, sillä Mitrovicin maalit ovat valtavassa roolissa. Mökkiläisillä kaikki muu olisi yllättävää kuin pelata putoamista vastaan. Seri on ehkä sivussa. Molemmat miehistöt pelasivat Englannin Liigacupissa. Leeds prässää korkealta ja haluaa pelata aktiivisesti. United voittaa noin 60 prosentilla. Melkein oikein rastittu ykkönen on tolppa.

Norwich – Preston Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 9)

VihjePitkävetokertoimetMene
Norwich voittaa1,85Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Preston matkustaa Norwichin vieraaksi. Kanarialinnut pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti maalin ottelussa Huddersfieldiä vastaan. Kamppailussa ainokainen viimeisteltiin noin kymppi ennen illan päätöstä. Ensimmäisellä kierroksella tullut voitto oli ansaittu. Kotijoukkue putosi viime kauden jälkeen Valioliigasta alemmas ja taistelee pääsystä takaisin samoihin ympyröihin. Isännät ovat materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä, mutta suoraa nousua on vaikea nähdä. Vähintään nousukarsintoihin on kuitenkin mainio mahdollisuus. Laatua pitäisi löytyä hyvin. Buendia kärsii pelikieltoa. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti maalin erolla Swanseaa vastaan. Ottelu oli ennakkoon yksi kierroksen tasaisimmista kohtaamisista. Ottelussa ainokainen tehtiin lähes heti toisen jakson alussa. Preston on materiaaliltaan ylempää keskikastia. Miehistö pelasi viikolla Englannin Liigacupissa ja nappasi siellä voiton Derbyä vastaan. Norwich tulee otteluun paremmin levänneenä. Canaries on vähän yli kerran kahdesta voittava ennakkosuosikki. Ykköstä on kannatettu viitisen prosenttia liikaa, mutta ykkönen on kelvollinen tolppa.

Swansea – Birmingham Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,30Aseta veto LeoVegasilla
Birmingham voittaa4,00Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Swansea kohtaa Birminghamin. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti maalin ottelussa Prestonia vastaan. Kamppailussa ainokainen viimeisteltiin lähes heti toisen puoliajan alussa, mutta pistejako ei olisi kuvannut ottelua heikosti. Joutsenet eteni viime kaudella nousukarsintoihin ja vastaavaa menestystä pitäisi olla taas tiedossa. Valkopaidat ovat materiaaliltaan ylempää keskikastia. Syyskuu alkoi heikosti Englannin Liigacupin tappiolla, mutta ensimmäisellä kierroksella varsinkin alakerta toimi hyvin. Byers ei ole käytettävissä. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Brentfordia vastaan. Voitto vahvasta vastustajasta oli itseluottamukselle heti tärkeä juttu. Pistejako ei olisi kuvannut iltaa kuitenkaan heikosti. Brumilla oli matkassa hyvää onnea. Kentällä ei oltu parempia. Peliesitys ei ollut erikoinen, mutta kausi aloitettiin silti hyvin. Englannin Liigacupin tappio kuitattiin hyvällä voitolla. Birmingham kuuluu alempaan keskikastiin. Viime kaudella sijoitus oli myös siellä. McEachern ei ole mukana ja Leko on epävarma osallistuja. Swansea voittaa noin 45 prosentilla. Paljon liikaa pelattu ykkönen on hyvä ohittaa.

Middlesbrough – Bournemouth Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bournemouth voittaa2,65Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Middlesbrough ja Bournemouth. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti maalin ottelussa Watfordia vastaan. Ensimmäisen kierroksen ottelussa vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin aikaisessa vaiheessa. Ottelu oli kuitenkin tasainen ja tiukka, joten pistejako ei olisi kuvannut illan kulkua heikosti. Middlesbrough oli viime kaudella vähintään osittainen pettymys, sillä kotijoukkueen pitäisi taistella sijoituksista paremmissa asemissa. Boro on ennakoitu tälle kaudelle keskikastiin. Punaiset pelasivat viikolla Englannin Liigacupissa ja koki siellä tappion kahdella maalilla Barnsleyta vastaan. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisessä ottelussaan voitollisesti Blackburnista. Voitto tuli vielä viime kaudella Valioliigassa esiintyneelle Cherriesille ansaitusti. Bournemouth on valmis pelaamaan paikoista heti kärjen alla. Vierasjoukkue ei ole yksi parhaista miehistöistä, mutta menestystä pitäisi tulla siten, että paikka aukeaa vähintään nousukarsintoihin. Bournemouth eteni Englannin Liigacupissa kohti seuraavaa vaihetta. Cherries on noin 40 pinnan voittajasuosikki. Käytännössä oikein pelattu kakkonen on palkitseva tolppa.

Brentford – Huddersfield Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brentford voittaa1,57Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Huddersfield matkustaa Brentfordin vieraaksi. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella yllättäen tappiollisesti Birminghamia vastaan. Beesin olisi kuulunut napata ottelusta pistejako, mutta Brum onnistui venymään hienoon voittoon. Punavalkoiset olivat ottelussa selviä ennakkosuosikkeja, mutta vain vastustaja onnistui kerran maalinteossa. Brentford on viime kauden tapaan vahva ehdokas taistelemaan paikoista kärjen joukossa. Bees on materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä. Menestystä pitäisi olla tiedossa vahvasti. Siitä hyvä osoitus tuli Englannin Liigacupissa, kun voitto irtosi kahdella maalilla laadukasta Southamptonia vastaan. Vierasjoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella ilman pisteitä, kun vastassa oli Norwich. Ottelu oli pitkään ilman maaleja, mutta vastustaja onnistui maalinteossa noin kymppi ennen illan päätöstä. Tappio oli ansaittu. Huddersfieldille maalinteko on selvä haaste. Materiaali on alempaa keskikastia. Brentford on ottelussa ansaitusti vahvoilla. Kotijoukkueen pitäisi napata tällaisista kamppailuista voittoja parilla maalilla. Aktiivinen, rohkea ja vahva Brentford voittaa yli 60 pinnalla. Oikein pelattu ykkönen on varma.

Sheffield Wednesday – Watford Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,35Aseta veto Unibetillä
Watford voittaa2,65Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield Wednesday isännöi Watfordia. Isännät esiintyivät ensimmäisellä kierroksella hienosti nappaamalla voiton kahdella maalilla Cardiffia vastaan. Tapahtumiin nähden Owlsin voitto ei ollut vääryys, sillä kotijoukkue pelasi ensimmäisessä kamppailussaan laadukkaasti. Sheffield Wednesday lähti kauteen takamatkalta, mutta viime aikoina on tullut onnistumisia Mestaruussarjan ohella myös Englannin Liigacupissa. Siellä voitto saatiin Rochdalesta. Pöllöjen materiaali on kokenut heikennystä. Taistelua käydään jopa sarjapaikan puolesta. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti maalin ottelussa Middlesbroughia vastaan. Ainokainen tehtiin aikaisessa vaiheessa. Hornets pelasi viime kaudella Valioliigassa, mutta siellä homma ei toiminut, joten vauhtia on haettava alempaa. Keltamustat ovat materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä. Vieraiden pitäisi saada menestystä vahvalla tavalla. Watford pelasi myös Englannin Liigacupissa ja meni jatkoon, mutta se oli vaikean kaavan kautta. Taustalla on poissaoloja. Vieraat ovat noin 40 prosentin voittajasuosikkeja. Kohde on pelattu aika lailla oikein. Mennään iltaan ristikakkosella.

Reading – Barnsley Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,35Aseta veto Unibetillä
Barnsley voittaa3,15Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading saa vastaansa Barnsleyn. Royals pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti kahden maalin ottelussa Derbyä vastaan. Kotijoukkue nappasi ensimmäisestä ottelustaan ansaitusti tulleen voiton, mutta vastustaja pelasi odotettua vaisummin. Reading esiintyi Englannin Liigacupissa vähemmän hyvin, sillä siellä tuli tappio maalilla Lutonia vastaan. Reading on alemman keskikastin miehistö, joka taistelee samoista sijoituksista kuin viime kaudella. Siitä tulee luultavasti vähän pudotusta. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti vähämaalisessa ottelussa Lutonia vastaan. Tykes olisi voinut saada ottelusta hyvin pistejaon. Maaliodottamissa oltiin hieman vastustajaa edellä. Englannin Liigacupissa tuli menestystä Middlesbroughia vastaan. Aiemmin oli tullut jo voitto Nottinghamista. Reading ja Barnsley ovat materiaaliltaan lähes samaa luokkaa. Vierasjoukkue on jopa aavistuksen parempi miehistö. Tiedossa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Maaleilla ei varmasti mässäillä. Reading saa olla vain minitason voittajasuosikki. Ykkösen ohitus on kierroksen parhaita valintoja, sillä Royalsia on ehditty pelata rajusti.

Blackburn – Wycombe Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 12)

VihjePitkävetokertoimetMene
Blackburn voittaa1,60Aseta veto Gutsilla
Tasapeli4,00Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Blackburn ja Wycombe. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti viiden maalin illassa Bournemouthia vastaan. Isäntien ensimmäisen kierroksen kamppailu sisälsi tapahtumiin nähden paljon maaleja. Rovers pelasi Englannin Liigacupissa Newcastlea vastaan ja hävisi siellä vähämaalisen ottelun. Blackburn on materiaaliltaan keskikastin miehistö, jolla ei pitäisi olla vaaraa joutua pelaamaan sarjapaikkansa puolesta, mutta ei liene asiaa myöskään nousukarsintoihin. Avauksessa kaksi maalia tasokasta vastustajaa vastaan oli hyvä juttu, mutta alakerran toiminta ei jättänyt itsestään vahvaa kuvaa. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tasaisen ottelun, mutta hävisi sen niukasti Rotherhamia vastaan. Pistejako olisi kuvannut iltaa paremmin. Ottelussa ei onnistuttu itse maalinteossa. Wycombe on yksi sarjanousijoista ja tavoite on sarjapaikan säilyttäminen. Vierasjoukkueella on siihen realistinen mahdollisuus, mutta materiaali ei ole hyvä. Englannin Liigacupissa oli tullut hieman aiemmin tappio jatkoilla Brentfordille. Wanderersilla lienee useita poissaoloja. Blackburn voittaa yli 55 pinnalla. Ylipelattu ykkönen on varmistettava ristillä.

Rotherham – Millwall Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 23)

VihjePitkävetokertoimetMene
Millwall voittaa2,70Aseta veto Rizkillä

Rotherham kohtaa Millwallin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue esiintyi ensimmäisessä kamppailussaan voitollisesti Wycombea vastaan. Ottelussa viimeisteltiin vain yksi osuma ja se tehtiin aivan taiston lopussa. Millers palasi Mestaruussarjaan vuoden tauon jälkeen ja sai ensimmäisellä kierroksella itseluottamukselle hienon voiton. Toki tapahtumiin nähden pistejako ei olisi ollut väärä lopputulos. Numerot olivat hieman illan kuvaa vasten. Rotherham on materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä, joten tavoite löytyy vain sarjapaikan säilyttämisestä. Rotherham oli ehtinyt hävitä Englannin Liigacupissa jo aiemmin, joten viikolla ei tullut pelattua. Vierasjoukkue pelasi omassa avauksessaan maalittoman Stoken kanssa. Englannin Liigacupissa tuli voitto kahdella maalilla Cheltenhamia vastaan. Millwall on valmis pelaamaan materiaalinsa puolesta jopa paikoista nousukarsinnoissa. Vierailla on kaikki eväät pelata laadukas kausi. Millwall on monien papereissa hyvä ehdokas yllättäjäksi, mutta viimeistelyssä on parannettavaa. Toki Stokea vastaan maalit olivat ennakkoon vähissä. Millwall voittaa noin 40 prosentilla. Hieman alipelattu Lions on rohkea tolppa.

Luton – Derby Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 23)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,35Aseta veto LeoVegasilla
Derby voittaa2,65Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Luton pelaa Derbyä vastaan. Isännät esiintyivät ensimmäisellä kierroksella voitollisesti vähämaalisessa ottelussa Barnsleyta vastaan. Kamppailussa tehtiin vain yksi osuma ja siitä vastasi Hatters, kun ottelua oltiin pelattu päälle 70 minuuttia. Tapahtumiin nähden pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin. Kentällä oltiin hieman vastustajaa jopa heikompi ryhmä. Luton selvitti itsensä viime kaudella juuri putoamisviivan paremmalle puolelle. Kotijoukkue on taas materiaaliltaan yksi Mestaruussarjan heikoimmista miehistöistä. Luton nappasi viikolla jatkopaikan Englannin Liigacupissa Readingia vastaan. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisessä ottelussaan pisteittä Readingia vastaan. Ramsin pitäisi pystyä pelaamaan materiaalinsa puolesta ylemmässä keskikastissa, mutta Pässien ongelmat löytyvät varsinkin epätasaisuudesta. Siitä hyviä esimerkkejä saatiin myös viime kaudella. Ensimmäisessä ottelussa peliesitys ei jättänyt itsestään hyvää kuvaa. Derbyllä on osaamista selvästi parempaan. Vierasjoukkue hävisi viikolla Englannin Liigacupissa maalilla Prestonille. Derby saa olla minisuosikki. Ykkösen ohitus on selvä asia, sillä oranssipaidat ovat saaneet prosentteja aivan liikaa.

Oxford – Sunderland Vakio

 • Ottelun aika: 19/09/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 17/09 klo. 23)

VihjePitkävetokertoimetMene
Oxford voittaa2,55Aseta veto Unibetillä
Tasapeli3,20Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Oxford ja Sunderland. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kahden maalin ottelussa Lincolnia vastaan. United pelasi ensimmäisellä kierroksella sen verran vahvasti, että pistejako olisi kuvannut ottelun kulkua parhaiten. Oxfordia on povattu taistelemaan tällä kaudella sijoituksista kärjen tuntumassa. Ensimmäisessä ottelussa viimeistelyn kanssa oli ongelmia, mutta muuten tekemisestä löytyi paljon hyviä ominaisuuksia. Isännät pelasivat viikolla Englannin Liigacupissa ja putosivat siellä niukasti Watfordia vastaan. Vierasjoukkue esiintyi avauksessaan pistejakona Bristolia vastaan. Molemmat miehistöt osuivat tolppien väliin kerran ja lopputulos oli varmasti Black Catsille suurempi pettymys. Voittoon olisi ollut kaikki eväät. Kentällä oltiin vastustajaa parempi ryhmä. Sunderlandin pitäisi taistella myös paikoista kärjen tuntumassa. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Oletus löytyy vahvasti vähämaalisuudesta. Oxford ja Sunderland ovat miehistöinä lähes samaa tasoa, sillä Black Cats on vain hieman edellä. Oxford on minisuosikki. Ykkösristi on selvä valinta, sillä kakkonen on vahvasti ylipelattu.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 19.9.2020 | Tilastot

ArsenalWest Ham
Sarjataulukossa117
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-00-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit3-00-2
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-00-0-1
Maalipuntari 6 edellistä3-00-2
Laukauksia/ottelu1315
Pallonhallinta53,30 %55,10 %
Syöttöprosentti89,80 %82,90 %
LoukkaantumisetMartinelli, Mustafi, Mari, Luiz, Chambers, Sokratis (?), Xhaka (?)Wilshere (?)
Pelikiellossa
Manchester UnitedCrystal Palace
Sarjataulukossa97
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-01-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-01-0
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-01-0-0
Maalipuntari 6 edellistä0-01-0
Laukauksia/ottelu5
Pallonhallinta36,00 %
Syöttöprosentti51,70 %
LoukkaantumisetTuanzebe, Pogba (?), Jones (?)Van Aanholt, Cahill, Tomkins, Benteke, Wickham
Pelikiellossa
LeedsFulham
Sarjataulukossa1319
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-10-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit3-40-3
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-10-0-1
Maalipuntari 6 edellistä3-40-3
Laukauksia/ottelu65
Pallonhallinta51,00 %46,70 %
Syöttöprosentti75,60 %88,10 %
LoukkaantumisetForshaw, Cooper (?)Seri (?)
Pelikiellossa
NorwichPreston
Sarjataulukossa515
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-00-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-00-1
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-00-0-1
Maalipuntari 6 edellistä1-00-1
Laukauksia/ottelu1611
Pallonhallinta51,50 %57,00 %
Syöttöprosentti75,80 %75,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaBirmingham
Sarjataulukossa55
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-01-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-01-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-01-0-0
Maalipuntari 6 edellistä1-01-0
Laukauksia/ottelu611
Pallonhallinta43,00 %41,30 %
Syöttöprosentti60,80 %68,40 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughBournemouth
Sarjataulukossa153
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-11-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-13-2
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-11-0-0
Maalipuntari 6 edellistä0-13-2
Laukauksia/ottelu1112
Pallonhallinta49,50 %50,30 %
Syöttöprosentti64,20 %72,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordHuddersfield
Sarjataulukossa1515
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-10-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit0-10-1
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-10-0-1
Maalipuntari 6 edellistä0-10-1
Laukauksia/ottelu167
Pallonhallinta58,70 %48,50 %
Syöttöprosentti81,90 %73,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Sheffield WednesdayWatford
Sarjataulukossa245
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-01-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit2-01-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-01-0-0
Maalipuntari 6 edellistä2-01-0
Laukauksia/ottelu810
Pallonhallinta42,90 %50,50 %
Syöttöprosentti56,00 %64,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
ReadingBarnsley
Sarjataulukossa115
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-00-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit2-00-1
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-00-0-1
Maalipuntari 6 edellistä2-00-1
Laukauksia/ottelu810
Pallonhallinta45,90 %51,10 %
Syöttöprosentti80,10 %66,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnWycombe
Sarjataulukossa1315
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-10-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit2-30-1
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-10-0-1
Maalipuntari 6 edellistä2-30-1
Laukauksia/ottelu1410
Pallonhallinta49,70 %47,00 %
Syöttöprosentti70,70 %36,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
RotherhamMillwall
Sarjataulukossa511
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-00-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-00-0
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-00-1-0
Maalipuntari 6 edellistä1-00-0
Laukauksia/ottelu129
Pallonhallinta53,00 %46,50 %
Syöttöprosentti49,50 %64,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonDerby
Sarjataulukossa521
Voitot-tasapelit-häviöt1-0-00-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit1-00-2
Kuntopuntari 6 edellistä1-0-00-0-1
Maalipuntari 6 edellistä1-00-2
Laukauksia/ottelu39
Pallonhallinta48,90 %54,10 %
Syöttöprosentti60,50 %85,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
OxfordSunderland
Sarjataulukossa2011
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-10-1-0
Tehdyt-päästetyt maalit0-21-1
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-10-1-0
Maalipuntari 6 edellistä0-21-1
Laukauksia/ottelu925
Pallonhallinta59,40 %64,70 %
Syöttöprosentti82,90 %77,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.