Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 17.10.

Lauantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

Chelsea – Southampton Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/10 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Chelsea voittaa1,52Aseta veto LeoVegasilla
Tasapeli4,75Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Chelsea saa vastaansa Southamptonin. Kotijoukkue on pelannut alussa saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja tappio. Isännät ovat napanneet voittoja Brightonia ja Crystal Palacea vastaan ja pisteille on päästy myös kuuden maalin tasapelissä West Bromwichia vastaan. Chelsea on saanut ensimmäisillä kierroksilla hyvin tulivoimaa, mutta alakerran kanssa on tehtävä parannusta. Kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu seitsemän kertaa, mutta alakerta kaipaa selvästi parannusta. Chelsea on valmis pelaamaan paikoista heti kärjen alla, sillä sinisten materiaali on eittämättä korkealla tasolla. Vierasjoukkue on pelannut kahden voiton ja kahden tappion merkeissä. Saints on napannut voittoja Burnleysta ja West Bromwichista. Southampton aloitti kautensa tuloksellisesti heikosti, mutta vierasjoukkue oli pelillisesti jo silloin numeroita parempi. Lisäksi tauolle mentiin hyvällä fiiliksellä. Kahdessa ottelussa omiin ei mennyt palloja. Maaliodottamissa Southampton on ollut hieman epäonninen. Chelsea voittaa päälle 60 pinnalla. Ylipelattu ykkönen varmistetaan ristillä.

Manchester City – Arsenal Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 19:30
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/10 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester City voittaa1,50Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Manchester City ja Arsenal. Kotijoukkueen kausi on lähtenyt liikkeelle yllättävän heikosti, sillä isäntien tekeminen on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttavaa. Manchesterilaisten materiaali on äärettömän laadukas ja miehistön pitäisi päästä pikaisesti onnistumisten pariin. Citizens on pelannut kolmella kierroksella voiton, tasapelin ja tappion merkeissä. Ainoa voitto on napattu avauksesta Wolverhamptonia vastaan. Sen jälkeen on pelattu pistejako Leedsin kanssa ja heikosti ilman pisteitä Leicesteriä vastaan. Tuolloin omiin meni viisi palloa. Maaliodottamissa Manchester City ei ole ollut myöskään hyvässä iskussa. Pisteitä voisi olla jopa hieman nykyistä vähemmän. Suunta tulee muuttumaan. Näyttöhalut ovat tietysti valtavat. Vierasjoukkue on saanut kolme voittoa ja tappion. Miehistö on napannut voittoja Fulhamia, West Hamia ja Sheffield Unitedia vastaan. Tykkimiesten otteet ovat olleet hyviä, mutta matkassa on ollut selvästi hyvää onnea. Sitä on ollut varsinkin maalinteossa. Sky Blues voittaa noin 65 prosentilla. Alipelattu ykkönen on varma.

Newcastle – Manchester United Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 22:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/10 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Manchester United voittaa1,69Aseta veto Mobilebetillä

Newcastle isännöi Manchester Unitedia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Isännät ovat pelanneet alussa saldolla kaksi voittoa, tasapeli ja tappio. Kotijoukkue on päässyt voittojen makuun West Hamia ja Burnleyta vastaan ja pisteille myös Tottenhamia vastaan. Harakat nappasi edellisellä kierroksella voiton ansaitulla tavalla, mutta Magpies on pelannut muuten maaliodottamien valossa ylisuorittaen. Pisteitä pitäisi olla nykyistä vähemmän. Newcastlen ensimmäiset viikot ovat menneet kuitenkin hyvin ja alussa menestystä on saatu laadukkaasti. Kotijoukkue on taas häntäpäähän kuuluva miehistö, mutta varsinkin viimeksi pelaaminen näytti hyvältä. Tulivoimaa saatiin myös kolmella osumalla. Newcastlella on yhä poissaoloja. Vierasjoukkue on saanut voiton ja kaksi tappiota. Manchesterilaiset ovat voittaneet Brightonin, kun taas pisteittä on menty Crystal Palacea ja Tottenhamia vastaan. Viime ottelusta on turha sanoa mitään. Suunta muuttuu varmasti. Varsinkin alakerran on pakko pelata kunnolla. Manchester United voittaa noin 60 pinnalla. Paljon alipelattu Red Devils on otettava varmaksi.

Rotherham – Norwich Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/10 klo. 18)

VihjePitkävetokertoimetMene
Norwich voittaa2,10Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Rotherham kohtaa Norwichin. Kotijoukkue on saanut neljällä kierroksella yhden voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Wycombea vastaan ja pisteille myös Birminghamia ja Huddersfieldiä vastaan. Rotherhamin ensimmäiset kierrokset ovat menneet tuloksellisesti hyvin, mutta maaliodottamien valossa Millersin pitäisi olla nykyistä heikommassa tilanteessa. Pisteitä pitäisi olla kasassa vähemmän. Isännät ovat voittaneet maaliodottaman vain yhdessä ottelussa. Rotherham on jäänyt pisteittä kuitenkin yhdellä kierroksella, joten onnistumiset ovat tehneet heikon materiaalin omaavalle ryhmälle varmasti hyvää. Vierasjoukkue on saanut voiton, tasapelin ja kaksi tappiota. Canaries on päässyt juhlimaan voittoa Huddersfieldiä vastaan. Pisteille on päästy myös Prestonia vastaan. Norwich pelasi ennen taukoa kahdella kierroksella siten, että maalinteossa ei onnistuttu itse kertaakaan. Viimeksi tuli niukasti tappio Derbylle. Keltaisten olisi kuulunut saada pisteitä. Norwich voittaa melkein 50 prosentilla. Alipelattu Kanarialinnut on tolppa.

Barnsley – Bristol Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/10 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
Barnsley voittaa2,75Aseta veto ComeOnilla
Tasapeli3,35Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley pelaa Bristolia vastaan. Kotijoukkue on saanut neljällä kierroksella tasapelin ja kolme tappiota. Isännät ovat päässeet pisteille maalittomassa illassa Coventrya vastaan, kun taas ilman pisteitä on pelattu kolmella muulla kierroksella. Barnsley on ollut tuloksellisesti kurjassa pelivireessä, mutta kotijoukkueen pelaaminen on ollut numeroita parempaa. Tykesin tekemisestä löytyy monia hyviä asioita, joten ensimmäisen voiton nappaaminen on pian täysin tehtävissä. Barnsley oli viime kaudella maaliodottamien valossa yksi Mestaruussarjan suurimmista epäonnea kärsineistä miehistöistä. Sama homma on jatkunut myös uuden kauden alussa. Barnsleylla on toki haasteita viimeistelyn kanssa, mutta maalipaikkoja luodaan aivan riittävästi. Vierasjoukkue on ollut alussa loistava. Robins on saanut neljällä kierroksella yhtä monta voittoa. Täysiä pistepotteja on tullut muun muassa Nottinghamia ja Stokea vastaan. Bristol on ollut myös onnekas. Siitä esimerkki tuli viimeksi. Ottelu on lähes tasabuukki. Ykkösristi on tasokas peli-idea, sillä vieraita on pelattu aivan liikaa.

Middlesbrough – Reading Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/10 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
Middlesbrough voittaa2,20Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Middlesbrough ja Reading. Isännät ovat pelanneet alussa saldolla yksi voitto, kaksi tasapeliä ja tappio. Kotijoukkue on päässyt voittojen makuun viimeksi Barnsleyta vastaan ja pistejakoon QPR:n kanssa. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa ei napattu pisteitä. Middlesbroughin kausi on lähtenyt liikkeelle haastavasti, sillä kasassa on siis yksi voitto, mutta vastustajien taso on ollut myös kovaa luokkaa. Toisessa päässä ovat olleet esimerkiksi Watford ja Bournemouth. Maaliodottamien valossa viisi pistettä on kuitenkin vähän yläkanttiin. Vierasjoukkue on ollut alussa hienossa pelivireessä. Royals on saanut otteluistaan vain voittoja. Täysiä pistepotteja on napattu esimerkiksi Watfordia ja Cardiffia vastaan. Reading on ollut samalla onnekas ja ylisuorittanut miehistö, sillä vierasjoukkue on voittanut maaliodottamat kerran. Royalsin suunta tulee laskemaan. Toisaalta itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Tiedossa on hyvin tiukka ottelu. Laadukkaampi Middlesbrough voittaa vähän yli 45 prosentilla. Selvästi alipelatut punapaidat otetaan rohkeasti tolpaksi.

Brentford – Coventry Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 15/10 klo. 20)

VihjePitkävetokertoimetMene
Brentford voittaa1,60Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Coventry matkustaa Brentfordin vieraaksi. Kotijoukkue on saanut neljällä kierroksella yhden voiton, tasapelin ja kaksi tappiota. Isännät ovat päässeet maistamaan voittoa Huddersfieldiä vastaan ja pisteille myös Millwallia vastaan. Brentford on materiaaliltaan taas yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä, joten ensimmäiset kierrokset ovat menneet punavalkoisten osalta odotettua vaisummin. Toisaalta peliesitysten valossa ei ole syytä huoleen. Miehistö on pelannut laadukkaasti ja pisteitä tulisi olla nykyistä enemmän. Omiin meni kuitenkin viime ottelussa neljä maalia, joten alakerran kanssa on tehtävä parannusta. Brentford menestyi viime kaudella hyvin ja samaa pitäisi tulla siis myös tällä kaudella. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan myös voiton, tasapelin ja kaksi tappiota. Sarjanousija on napannut täyden pistepotin QPR:ää vastaan. Alla on tappio Bournemouthille. Maaliodottamissa Coventrylla pitäisi olla nykyistä vähemmän pisteitä. Terveystilanne on ryhmistä heikompi. Brentford voittaa karvan yli 60 prosentilla. Melkein oikein pelattu Bees on tolppa.

Swansea – Huddersfield Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 16/10 klo. 08)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,60Aseta veto LeoVegasilla
Huddersfield voittaa4,00Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Swansea kohtaa Huddersfieldin. Joutsenet on ollut alussa hyvässä pelivireessä ja on napannut neljältä kierrokselta kolme voittoa ja tasapelin. Kotijoukkue on päässyt voittojen makuun Prestonia, Wycombea ja Millwallia vastaan. Swansealla varsinkin alakerta on toiminut laadukkaasti, sillä omiin on mennyt vasta yksi osuma. Valkopaidoilla pelaaminen on näyttänyt muutenkin hyvältä, mutta se ei tullut juuri yllätyksenä, sillä Swansin materiaalilla on kaikki eväät taistella paikoista nousukarsinnoissa. Taukoa edelsi niukka voitto mainitusta Millwallista ja tuolloin ottelun kaikki osumat tehtiin toisella jaksolla. Vierasjoukkue on pelannut saldolla yksi voitto, tasapeli ja kaksi tappiota. Terriers on päässyt maistamaan voittoa Nottinghamia vastaan. Taukoa edelsi vähämaalinen tasapeli Rotherhamia vastaan. Vierailla on ollut haasteita tulivoiman ja ylipäätänsä hyville maalipaikoille pääsemisessä. Huddersfieldin materiaalilla taistellaan paikoista alemmassa keskikastissa. Swansea voittaa lähes kerran kahdesta. Isosti ylipelattu Swans on pakko ohittaa. Ykköstä on pelattu yli 70 pinnaa.

Bournemouth – QPR Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 16/10 klo. 08)

VihjePitkävetokertoimetMene
Bournemouth voittaa1,72Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Bournemouth pelaa QPR:ää vastaan.  Kotijoukkue on saanut neljällä kierroksella kolme voittoa ja tasapelin. Isännät ovat päässeet voittojen makuun Blackburnia, Norwichia ja Coventrya vastaan. Kirsikoiden kausi on lähtenyt liikkeelle hyvin ja kyseessä on yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä. Bournemouthilla on löytynyt ratkaisuvoimaa hienosti, mutta yhtä lailla alakerran toiminta on ollut hyvää. Pelillisesti tekeminen näyttää vahvalta. Onnistumisia on syytä odottaa myös tulevissa otteluissa. Viime kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Ottelua edelsi niukka voitto Norwichia vastaan. Isännillä on kaikki saumat pelata ensi kaudella taas Valioliigassa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Superhoopsin voitto on tullut Nottinghamista. Alla on tasapeli Sheffield Wednesdayn kanssa. QPR:llä voisi olla pisteitä vähän nykyistä enemmän, sillä vieraiden pelaaminen on ollut taitoihin nähden hyvää. Laadukas ja vahva Cherries voittaa karvan yli 55 pinnalla. Ykköstä on pelattu vähän liikaa, mutta isännät otetaan varmaksi.

Luton – Stoke Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 16/10 klo. 08)

VihjePitkävetokertoimetMene
Stoke voittaa2,50Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Luton ja Stoke. Kotijoukkue on pelannut alussa kolmen voiton ja tappion merkeissä. Isännät ovat päässeet maistamaan voittoja Barnsleyn, Derbyn ja Wycomben kustannuksella. Hatters on ollut ensimmäisten viikkojen aikana hienossa pelivireessä. Viime kauden lopulla alkanut komeat onnistumiset ovat saaneet jatkoa. Toisaalta vastustajien taso on ollut sopivaa luokkaa. Lisäksi oranssipaitojen todellinen iskukyky on varmasti nykyistä heikompi. Itseluottamus on silti varmasti kunnossa. Taukoa edeltäneessä ottelussa napattiin voitto kahdella maalilla Wycombea vastaan. Lutonilla on laadukkaita miehistöjä vastaan ongelmia alakerrassa. Vierasjoukkue on saanut voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Potters on saanut voiton Prestonista. Tehottomuuden kanssa tarvitaan parannusta ja ylipäätänsä hyökkäyksessä on haasteita. Neljään otteluun on tehty itse kaksi osumaa. Viimeksi tuli vähämaalinen pistejako Birminghamin kanssa. Stoke voittaa Lutonin hyvistä otteista huolimatta noin 40 prosentilla. Selvästi alipelattu Potters on hieno piikki.

Birmingham – Sheffield Wednesday Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 16/10 klo. 08)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,10Aseta veto LeoVegasilla
Sheffield Wednesday voittaa2,88Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Birmingham ja Sheffield Wednesday. Kotijoukkue on pelannut alussa saldolla yksi voitto ja kolme tasapeliä. Isännät ovat pelanneet ensimmäiset viikot ilman tappioita, mutta Brum on hävinnyt kaikilla kierroksilla maaliodottamat, joten nykyisellä tekemisellä ensimmäinen tappio ei ole varmasti kaukana. Toisaalta alakerran kanssa on tullut hyvin onnistumisia. Birmingham pelasi ennen taukoa vähämaalisen tasapelin Stoken kanssa. Vierasjoukkue lähti liikkeelle miinuksella 12 pisteen muodossa, mutta ensimmäiset viikot ovat menneet Pöllöiltä vähintään kelvollisesti. Miehistö on saanut otteluistaan voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Neljään otteluun on päästy kolmesti pisteille ja Owlsin tilanteessa se on hyvin tärkeä juttu. Vaikeuksista huolimatta kausi on lähtenyt liikkeelle positiivisesti ja Sheffield Wednesday on taitojensa puolesta hyvin keskikastia. Vieraiden alakerta on toiminut laadukkaasti. Tiedossa on erittäin tasainen, tiukka ja vähämaalinen ottelu. Ilta on lähes tasabuukki. Ristikakkonen on selvä asia, sillä Brumia on pelattu liikaa.

Wycombe – Millwall Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 16/10 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Millwall voittaa1,80Aseta veto LeoVegasilla

Wycombe pelaa Millwallia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on esiintynyt alussa saldolla neljä tappiota. Isännät eivät ole päässeet vielä pisteiden makuun ja sarjanousijan materiaalilla vaikeuksia on tulossa myös jatkossa. Wanderersin perustaso on yksi Mestaruussarjan heikoimmista, joten putoaminen on varmasti lähellä. Wycombe pystyy pelaamaan yksittäisiä kelvollisia otteluita, mutta edes välttävän luokan menestyminen on isännille vaikeaa. Ratkaisuvoiman kanssa on isoja ongelmia. Neljään otteluun ei ole tehty yhtään maalia. Kotijoukkue pelasi taukoa edeltäneellä kierroksella tappiollisesti Lutonia vastaan. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Leijonat on saanut voiton Rotherhamia vastaan. Lions pelasi viimeksi niukasti ilman pisteitä Swanseaa vastaan. Miehistö on ollut pieni pettymys ja silti jopa vähän onnekas. Osaamista on paljon parempaan. Millwall saa nyt hyvän paikan päästä takaisin onnistumisten pariin. Leijonat voittaa noin kerran kahdesta. Ylipelattu Lions on pitkin hampain tolppa.

Blackburn – Nottingham Vakio

 • Ottelun aika: 17/10/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 16/10 klo. 10)

VihjePitkävetokertoimetMene
Tasapeli3,50Aseta veto LeoVegasilla
Nottingham voittaa3,75Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Blackburn ja Nottingham. Isännät ovat saaneet otteluistaan kaksi voittoa, tasapelin ja tappion. Rovers on päässyt juhlimaan voittoja Wycombea ja Derbyä vastaan. Kotijoukkue on ollut muutenkin hienossa pelivireessä, sillä maaliodottamien valossa kyseessä on alussa yksi Mestaruussarjan parhaista miehistöistä. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hienosti, mutta myös alakerta on ollut hyvässä iskussa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen omiin ei ole mennyt palloja. Alla on edellisestä ottelusta maaliton Cardiffin kanssa. Blackburn ei ole materiaaliltaan toki näin vahva miehistö, mutta itseluottamus on varmasti kunnossa. Vierasjoukkue on ollut surkeassa kunnossa jo viime kauden lopusta lähtien. Forest on pelannut neljän tappion merkeissä. Miehistö ei ole saanut vielä pisteitä, mutta toki punapaidat ovat taidoiltaan selvästi parempi porukka. Onnistumisia on tullut vain niukasti. Kahdessa edellisessä ottelussa vastustajat ovat olleet selvästi edellä. Blackburn voittaa aika tarkkaan 50 prosentilla. Rajusti ylipelattu ykkönen lienee pakko ohittaa, vaikka Rovers on ollut iskussa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100 % 100 € + 10 € ilmaisveto4 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 17.10.2020 | Tilastot

ChelseaSouthampton
Sarjataulukossa711
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-12-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit10-65-6
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-12-0-2
Maalipuntari 6 edellistä10-65-6
Laukauksia/ottelu13,510,3
Pallonhallinta56,20 %55,10 %
Syöttöprosentti87,30 %76,10 %
LoukkaantumisetGilmour,  Chilwell (?), Mendy (?)Salisu (?), Armstrong (?)
Pelikiellossa
Manchester CityArsenal
Sarjataulukossa144
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-13-0-1
Tehdyt-päästetyt maalit6-78-5
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-13-0-1
Maalipuntari 6 edellistä6-78-5
Laukauksia/ottelu17,77,5
Pallonhallinta58,60 %53,10 %
Syöttöprosentti87,20 %86,30 %
LoukkaantumisetJesus (?), Agüero (?), de Bruyne (?), Sterling (?), Zinchenko (?)Chambers, Mari, Mustafi, Aubameyang (?)
Pelikiellossa
NewcastleManchester United
Sarjataulukossa916
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-11-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit6-55-11
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-11-0-2
Maalipuntari 6 edellistä6-55-11
Laukauksia/ottelu9,39,7
Pallonhallinta44,70 %52,20 %
Syöttöprosentti76,50 %84,80 %
LoukkaantumisetGayle, Dubravka, Ritchie, Dummett (?), Lascelles (?), M. Longstaff (?), Almorin (?), Calrk (?)Bertrand, Jones, Cavani
PelikiellossaMartial
RotherhamNorwich
Sarjataulukossa1116
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-11-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit3-33-4
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-11-1-2
Maalipuntari 6 edellistä3-33-4
Laukauksia/ottelu1014
Pallonhallinta45,40 %56,30 %
Syöttöprosentti55,20 %82,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BarnsleyBristol
Sarjataulukossa211
Voitot-tasapelit-häviöt0-1-34-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit1-58-2
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-34-0-0
Maalipuntari 6 edellistä1-58-2
Laukauksia/ottelu11,311
Pallonhallinta50,20 %51,10 %
Syöttöprosentti71,50 %75,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
MiddlesbroughReading
Sarjataulukossa102
Voitot-tasapelit-häviöt1-2-14-0-0
Tehdyt-päästetyt maalit4-47-1
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-14-0-0
Maalipuntari 6 edellistä4-47-1
Laukauksia/ottelu12,37,3
Pallonhallinta47,80 %49,80 %
Syöttöprosentti61,40 %80,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordCoventry
Sarjataulukossa1418
Voitot-tasapelit-häviöt1-1-21-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit6-65-7
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-21-1-2
Maalipuntari 6 edellistä6-65-7
Laukauksia/ottelu1510,8
Pallonhallinta50,10 %45,50 %
Syöttöprosentti76,70 %73,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaHuddersfield
Sarjataulukossa419
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-01-1-2
Tehdyt-päästetyt maalit5-12-5
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-01-1-2
Maalipuntari 6 edellistä5-12-5
Laukauksia/ottelu11,310,8
Pallonhallinta54,50 %54,60 %
Syöttöprosentti77,70 %79,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BournemouthQPR
Sarjataulukossa39
Voitot-tasapelit-häviöt3-1-01-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit8-46-5
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-01-2-1
Maalipuntari 6 edellistä8-46-5
Laukauksia/ottelu13,39,8
Pallonhallinta50,00 %54,00 %
Syöttöprosentti77,60 %74,80 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LutonStoke
Sarjataulukossa513
Voitot-tasapelit-häviöt3-0-11-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit5-22-3
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-11-2-1
Maalipuntari 6 edellistä5-22-3
Laukauksia/ottelu811,8
Pallonhallinta48,40 %56,50 %
Syöttöprosentti69,70 %78,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BirminghamSheffield Wednesday
Sarjataulukossa824
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-01-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit3-23-3
Kuntopuntari 6 edellistä1-3-01-2-1
Maalipuntari 6 edellistä3-23-3
Laukauksia/ottelu9,58,5
Pallonhallinta43,90 %45,50 %
Syöttöprosentti68,00 %64,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
WycombeMillwall
Sarjataulukossa2311
Voitot-tasapelit-häviöt0-0-41-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit0-103-3
Kuntopuntari 6 edellistä0-0-41-2-1
Maalipuntari 6 edellistä0-103-3
Laukauksia/ottelu89,5
Pallonhallinta42,50 %47,30 %
Syöttöprosentti55,70 %68,90 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BlackburnNottingham
Sarjataulukossa622
Voitot-tasapelit-häviöt2-1-10-0-4
Tehdyt-päästetyt maalit11-31-7
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-10-0-4
Maalipuntari 6 edellistä11-31-7
Laukauksia/ottelu1913,3
Pallonhallinta52,40 %52,40 %
Syöttöprosentti77,70 %76,60 %
Loukkaantumiset
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.