Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 14.12.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen on mahdollista käyttää itselle sopivalla tavalla.

Leicester – Norwich

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Leicester isännöi Norwichia. Kotijoukkueen mainiot peliesitykset jatkuivat edellisellä kierroksella Aston Villaa vastaan. Isännät ovat voittaneet yhdeksään edelliseen kilpailulliseen otteluunsa yhtä monta kertaa. Kotona on alla koko pistepotti Watfordia vastaan. Ketut on esiintynyt kaikilla mittareilla loistavasti, mutta sinipaidoilla on ollut pikkuisen myös hyvää onnea. Varsinkin muutamasta ottelusta voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Foxes saa kuitenkin onnistumisia kovalla prosentilla ja pelaajiston itseluottamus on korkealla. Vierasjoukkue kärsi viimeksi taas yhden tappion, kun kotona jäätiin pisteittä Sheffield Unitedia vastaan. Tien päällä pelattiin sitä ennen tappiollisesti Southamptonia vastaan. Kanarialintujen alakerta on edelleen kovin epävarma ja virheherkkä. Nipun onnistumiset tulevat kovin harvakseltaan. Tien päällä on saatu kahdeksasta ottelusta voitto ja pistejako. Miehistön terveystilanne on mennyt sentään parempaan suuntaan. Ykkönen tulee viihdyttävässä ottelussa noin 75 prosentilla. Lähes oikein pelattu ykkönen on hyvä tolppa.

Chelsea – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Chelsea pelaa Bournemouthia vastaan. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella kahden maalin tappion Evertonia vastaan, mutta kotijoukkue pääsi viikolla takaisin onnistumisten pariin. Täysi pistepotti tuli Mestarien liigassa Lilleä vastaan. Mestarien liigassa napattiin itselle myös lohkon toinen jatkopaikka. Bluesilla on ollut Valioliigassa tuloksellisesti pikkuisen vaisumpaa, mutta peliesitykset ovat olleet edelleen laadukkaita. Kotona tuli toki edellisellä kerralla kolme pistettä Aston Villaa vastaan. Vierasjoukkueen vaisut peliesitykset jatkuivat viimeksi tappiollisesti Liverpoolia vastaan. Kirsikat on pelannut viidellä edellisellä kierroksella yhtä monta tappiollista ottelua. Syyskuun puolen välin jälkeen ainoa voitto on saatu Manchester Unitedista. Cherries tarvitsee varsinkin alakertaansa pikaisesti parannusta. Nippu on ollut myös muuten sen verran heikko, että muutoksia tarvitaan monelle osa-alueelle. Taustalla on myös yhä poissaoloja. Vahvasti parempien lontoolaisten voitto tulee yli 75 prosentilla. Lähes oikein pelattu ykkönen napataan varmaksi.

Sheffield United – Aston Villa

Sheffield United testaa Aston Villan pelivireen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue nappasi viimeksi hyvän onnistumisen, kun koko pistepotti saatiin Norwichia vastaan. Blades ehti pelata ennen edellistä kierrosta marraskuun alun jälkeen ilman voittoja. Edellisellä kierroksella tauolla oltiin vielä maalin tappiolla, mutta toisen jakson alussa tehtiin lyhyen ajan sisällä kaksi osumaa. Isännät ovat olleet sarjanousijoista paras nippu, mutta peliesitysten perusteella sijoitus voisi olla muutaman sijan alempana. Kotona kärsittiin toiseksi edellisellä kierroksella kahden maalin tappio Newcastlea vastaan. Se oli ensimmäinen tappio aikoihin. Vierasjoukkue koki viimeksi selvän tappion Leicesteriä vastaan. Omiin meni neljä maalia. Birminghamilaisten ainoa voitto seitsemään edelliseen kierrokseen on tullut Newcastlea vastaan. Tosin lähiaikoina on ehditty pelata useita tasokkaita ryhmiä vastaan. Nipun alakerta on silti kovin epävarma ja usein ongelmissa. Taustalla on kahdesta kolmeen poissaoloa. Vahvasti organisoidut ja laadukkaan alakerran omaavat punavalkoiset tulevat olemaan vieraille vaikeasti kaadettavissa. United on perustasoltaan noin yhden pykälän vieraita edellä. Ykkönen tulee vähän yli 50 prosentilla. Ykkönen on noin viisi prosenttia ylipelattu, joten nostetaan risti kylkeen.

Burnley – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Burnley ja Newcastle. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella kaksi selviin tappioihin päättynyttä ottelua. Isännille tehtiin edellisellä kierroksella viisi osumaa, kun ottelu Tottenhamia vastaan meni pahasti penkin alle. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut kotona selvä tappio Manchester Cityä vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Sheffield Unitedia ja Southamptonia vastaan. Clarets on kärsinyt sen verran paljon huonosta onnesta, että peliesitysten valossa miehistöllä pitäisi olla voittoja pari kappaletta lisää. Harakat on ollut ilman muuta yksi sarjan onnekkaimmista nipuista. Mustavalkoiset ovat saaneet pisteitä pelaamiseensa nähden aivan liikaa. Alla on kuitenkin kahdelta kierrokselta kuusi pistettä, joten itseluottamukselle ne ovat tehneet varmasti hyvää. Lisäksi hieman aiemmin ehdittiin pelata kotona vauhdikas pistejako Manchester Cityn kanssa. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Perustasoltaan lancashirelaiset ovat sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 50 prosentilla. Selvästi alipelattu ykkönen poimitaan rohkeasti tolpaksi. Ykköstä on rastittu kymmenisen prosenttia liian vähän.

Southampton – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Southampton kohtaa West Hamin. Kotijoukkue on napannut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella tappion Newcastlea vastaan, mutta Saints on ollut muuten aiempaa paremmassa pelivireessä. Täydet pistepotit on ehditty saada Watfordia ja Norwichia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Wolverhamptonia ja Arsenalia vastaan. Sentään hieman aiemmin tien päällä tuli koko pistepotti Chelseaa vastaan. Hammers on voittanut yli kymmeneen viimeiseen otteluunsa vain kerran. Miehistö on ollut pahassa luisussa. Varsinkin alakerran kanssa on ollut merkittäviä haasteita. Otteet ovat myös liian ailahtelevaisia. Perustasoltaan United on ilman muuta nähtyä parempi porukka. Olisi voinut olettaa, että voitto Chelseasta olisi tuonut nipulle selvää piristystä. Taustalla on yhä poissaoloja. Saints on ollut yksi kauden suurimmista pettymyksistä, mutta otteiden valossa sijoituksen soisi olla useita pykäliä parempi. Punavalkoisilla ei ole juuri poissaoloja. Ykköseen päädytään vähän yli 50 prosentilla. Ykköstä on rastittu reippaat viisi pinnaa liian vähän, joten merkataan ykkösestä suora tolppa.

Nottingham – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Nottingham pelaa Sheffield Wednesdayta vastaan. Punapaidat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella pistejaot Millwallin ja Middlesbroughin kanssa. Kotijoukkue on voittanut viiteen edelliseen kamppailuunsa kerran. Forest on kerännyt kokonaisuutena pisteitä otteisiinsa nähden selvästi liikaa. Kotona on tullut neljällä edellisellä kierroksella yksi voitto. Middlesbroughia vastaan vastustaja tuli tasoihin kymmenisen minuuttia ennen loppua. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Brentfordista ja vähämaalisen pistejaon Derbyn kanssa. Pöllöt on pelannut laadukkaasti, vaikka kahdeksaan edelliseen otteluun ei ole tullut kahta voittoa enempää. Owlsin otteet ovat olleet silti siis hyviä ja viimeksi voittokaan ei ollut noin kymmentä minuuttia kauempana. Tosin reissussa ei ole tullut kuudella edellisellä kerralla voittoa enempää. Viimeisin voitto oli Charltonista. Otteluun tullaan päivän pienemmällä lepoajalla. Molemmissa leireissä lienee muutamia poissaoloja. Luvassa on erittäin tasaisen asetelman omaava ilta. Mitään useiden maalien ottelua tuskin saadaan nähdä. Isännät saavat olla vain pieniä ennakkosuosikkeja. Liikaa ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Leeds – Cardiff

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa kovassa iskussa oleva Leeds isännöi Cardiffia. Kotijoukkueen mainiot peliesitykset jatkuivat edellisellä kierroksella voitollisesti Hullia vastaan. Isännät ovat voittaneet seitsemällä edellisellä kierroksella yhtä monta kertaa. Neljään viimeiseen kamppailuun omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Whitesin mainiot otteet eivät ole olleet vain numeroiden valossa, sillä sarjan ykkönen on ollut myös pelillisesti hienossa iskussa. Onnistumisia tulee kovalla tahdilla ja itseluottamus on varmasti kunnossa. Valkopaidat ovat varsinkin kotonaan erittäin vaikeasti kaadettavissa. Tällaisella tekemisellä suora nousu tulee hyvin kyseeseen. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Brentfordia vastaan ja voitollisesti Barnsleyta vastaan. Walesilaisilla on ollut vieraissa vaikeaa. Siellä ainoa voitto on ehditty napata Nottinghamia vastaan. Bluebirds on perustasoltaan ylempää keskikastia, mutta reissussa on pakko alkaa tulla parempaa tulosta. Lisäksi tasoeroa on itseä vastaan kyllä selvällä tavalla. Peacocksilla on kahdesta kolme poissaoloa, mutta poissaoloitta vieraatkaan eivät ole liikkeellä. Ykkönen tulee noin 70 pinnalla. Oikein pelattu ykkönen on hyvä tolppa.

Bristol – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Bristol ja Blackburn. Isännät olivat äsken kahden ottelun voittoputkessa, mutta sille tuli nopea stoppi edellisellä kierroksella Millwallia vastaan. Kotijoukkueen otteet eivät ole vakuuttaneet, vaikka sijoitus on komeasti neljäntenä. Edellisellä kierroksella vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina mainiosti, sillä alla on viiteen viimeiseen otteluun neljä voittoa. Edellisellä kierroksella tien päällä mentiin vähämaalisen pistejaon merkeissä Swansean kanssa, mutta muuten onnistumisia on tullut hienolla tavalla. Roversilla varsinkin laadukas alakerta on toiminut vahvasti. Viimeisin tappio on tullut yli kuukausi sitten. Jos tasaiset laadukkaat otteet jatkuvat tällaisina, sijoitus voi olla nopeasti jo heti kärjen alla. Tosin vieraissa on syytä olla vielä lisää terävyyttä. Viimeksi illan molemmat maalit tehtiin jo lähes heti alussa. Taustalla on kahdesta kolmeen poissaoloa, mutta ilman poissaoloja punavalkoiset eivät ole myöskään liikkeellä. Vieraat tulevat otteluun päivän pienemmällä lepoajalla, mutta Robinsia on hankala saada edes kotonaan 45 prosenttia isommaksi voittajasuosikiksi. Vahvasti ylipelattu ykkönen ohitetaan.

Barnsley – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley pelaa QPR:ää vastaan. Kotijoukkue on voittanut ensimmäisen kierroksen jälkeen vain kerran, joten Tykesin tilanne jatkuu vaikeana. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Readingin kanssa ja niukasti tappiollisesti Cardiffia vastaan. Sentään toiseksi edellisessä kotona pelatussa ottelussa oli tullut itseluottamukselle tärkeä voitto Hullia vastaan. Heikoista numeroista huolimatta punavalkoisten peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena hieman sijoitusta parempia. Otteiden perusteella sijoituksen kuuluisi olla viivan paremmalla puolella. Alakertaa pitäisi vaan saada tiiviimmäksi. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Prestonia ja Birminghamia vastaan. Niitä ennen Ärrät ehti pelata pitkään ilman voittoja, mutta kahden täyden pistepotin myötä itseluottamuskin on mennyt kohti parempaa. Aktiivisesti pelaavat vieraat ovat olleet yksi kauden suurimmista yllätyksistä. Sijoitus voisi olla vielä jopa pikkuisen nykyistä parempi. Iltaan mennään lähes tasabuukista, mutta Superhoops on vieraissakin minitason voittajasuosikki. Kohde on rastittu lähes oikein. Lähdetään peliin ykköskakkosella.

Swansea – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Swansea kohtaa Middlesbroughin. Joutsenet on pelannut kuudella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Kotijoukkue esiintyi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon merkeissä Blackburnin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio neljän maalin erolla West Bromwichia vastaan. Viimeisin voitto on ehditty saada marraskuun alussa, joten itseluottamukselle yksi kolmen pisteen onnistuminen tulisi tarpeeseen. Edellisellä kierroksella ilta alkoi vaikeasti, sillä vastustaja pääsi lähes heti edelle. Toisella jaksolla tunnin kohdalla itselle tuli punainen kortti, mutta vastustaja sai hetkeä myöhemmin myös yhden punaisen. Kotona on voitettu elokuun jälkeen vain kerran. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Charltonista ja vähämaalisen pistejaon Nottinghamin kanssa. Sijoitustaan paremmat punapaidat ovat pelanneet kuudella edellisellä kierroksella tappiollisesti vain kerran, joten vaikeasta kaudesta huolimatta tekeminen alkaa olla kohti parempaa. Kyseinen ainoa tappio tuli Leedsille. Otteluun tullaan vähän paremmin levänneenä. Kummassakin leirissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Swans saa olla kotonaan aika tarkkaan 50 prosentin voittajasuosikki. Reippaat viisi prosenttia ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Derby – Millwall

Derby pyrkii menestymään Millwallia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Rams on pelannut kuudella edellisellä kierroksella voitollisesti vain kerran. Kotijoukkue esiintyi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon merkeissä Sheffield Wednesdayn kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut niukka tappio Blackburnia vastaan. Aiemmin sentään kotona ehdittiin saada hyviä onnistumisia, mutta nyt kotonakin on alla pari kierrosta ilman voittoja. Tosin viimeksi pistejako ennakkoon parempia Pöllöjä vastaan oli aivan kelvollinen onnistuminen. Taustalla on yhä useampia poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina vauhdikkaan pistejaon Nottinghamin kanssa ja kolmen pisteen arvoisesti Bristolia vastaan. Edellisellä kierroksella päästiin jo lähes avauskympillä edelle. Neljään edelliseen otteluun kolmesti maalinteossa on onnistuttu kahdesti. Leijonat ei ole hävinnyt yhdeksään viimeiseen otteluunsa kuin kerran. Fyysinen ja ilkeänä vastustajana tunnettu Lions saa hieman paremmin lepoaikaa, mutta on vieraissa melko arka ryhmä. Sinipaidoilla on niin ikään poissaoloja. Ykkönen tulee aika tarkkaan 40 prosentilla. Liikaa ylipelattu ykkönen on hyvä laittaa sivuun.

Brentford – Fulham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Brentford pelaa Fulhamia vastaan. Isännät ovat voittaneet viidellä edellisellä kierroksella kolme kertaa. Kaikki voitot ovat tulleet omien kannattajien edessä. Edellisellä kierroksella koko pistepotti irtosi Cardiffia vastaan. Viimeksi heti toisen jakson alussa tullut toinen maali oli vastustajan selkärangalle paha isku. Beesillä on ollut tien päällä loppuvuodesta vaikeaa, mutta kotonaan punavalkoiset ovat saaneet hienosti onnistumisia. Kokonaisuutena menestystä ei ole tullut silti vain kotona, sillä vieraissa kahdesta lähiaikojen tappiosta huolimatta on tullut myös tulosta. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina niukasti tappiollisesti Bristolia ja Prestonia vastaan. Mökkiläisten materiaalilla tavoitellaan ilman muuta nousua Valioliigaan, joten kahdesta tappiosta huolimatta miehistö on laadukas, tulivoimainen ja valmis menestymään. Nippu oli äsken neljän ottelun voittoputkessa. Cottagers pääsee iltaan hieman paremmin levänneenä. Kummassakin leirissä on poissaoloja. Lontoon paikallisesta on lupa odottaa yhtä kierroksen viihdyttävintä vääntöä. Kotijoukkue voittaa pikkuisen yli 40 pinnalla. Otetaan viisi prosenttia alipelatusta ykkösestä rohkeasti suora tolppa.

Stoke – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Stoke ja Reading. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella koko pistepotin Lutonia vastaan. Kotijoukkue ehti pelata äsken kolme kierrosta putkeen ilman pisteitä, mutta viimeksi tullut voitto teki itseluottamukselle varmasti hyvää. Pottersin materiaalilla sijoituksen pitäisi olla jossain aivan muualla, mutta edellisen kauden tavoin punavalkoisten menestyminen on jäänyt kovin heikoksi. Taidot ja kyvyt nipulla ovat kuitenkin sijoitukseen nähden aivan toista luokkaa. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella kerran voitollisesti. Royals pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Barnsleyn kanssa. Ennakkoon kyseessä oli erittäin tasainen koitos, jossa ei ollut juuri edes pientä ennakkosuosikkia. Kotona tuli toiseksi edellisellä kierroksella niukka tappio Birminghamille. Miehistön perustaso löytyy alemmasta keskikastista. Tien päällä on voitettu elokuun jälkeen kerran. Tosin peliesitykset ovat olleet kauttaaltaan numeroita parempia. Taustalla on yhä hieman terveysmurheita. Koitokseen tullaan päivän pienemmällä lepoajalla. Ykkönen tulee aika tarkkaan kerran kahdesta. Vajaat viisi prosenttia alipelattu ykkönen on sopivaa tolpan ainesta.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 14.12.2019 | Tilastot

LeicesterNorwich
Sarjataulukossa219
Voitot-tasapelit-häviöt12-2-23-2-11
Tehdyt-päästetyt maalit39-1017-34
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-01-1-4
Maalipuntari 6 edellistä14-26-10
Laukauksia/ottelu1511,6
Pallonhallinta55,40 %50,90 %
Syöttöprosentti82,60 %81,20 %
LoukkaantumisetDrmic, Klose, Hanley (?)
Pelikiellossa
ChelseaBournemouth
Sarjataulukossa415
Voitot-tasapelit-häviöt9-2-54-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit31-2418-24
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-31-0-5
Maalipuntari 6 edellistä8-85-11
Laukauksia/ottelu17,111,1
Pallonhallinta57,50 %47,10 %
Syöttöprosentti85,30 %77,00 %
LoukkaantumisetGiroud (?), Loftus-Cheek (?), Tomori (?)Brooks, Cook, Stanislas, Kelly, King (?)
Pelikiellossa
Sheffield UnitedAston Villa
Sarjataulukossa817
Voitot-tasapelit-häviöt5-7-44-3-9
Tehdyt-päästetyt maalit19-1623-28
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä10-88-12
Laukauksia/ottelu10,413,1
Pallonhallinta45,50 %45,90 %
Syöttöprosentti75,40 %79,20 %
LoukkaantumisetMousset (?)Davis, Steer, Mings (?), Targett (?)
Pelikiellossa
BurnleyNewcastle
Sarjataulukossa1311
Voitot-tasapelit-häviöt5-3-86-4-6
Tehdyt-päästetyt maalit21-2917-23
Kuntopuntari 6 edellistä2-0-44-1-1
Maalipuntari 6 edellistä7-1411-8
Laukauksia/ottelu10,610,1
Pallonhallinta42,70 %38,30 %
Syöttöprosentti67,90 %73,00 %
LoukkaantumisetGudmundsson, Taylor (?), Long (?)Ritchie, Lascelles
Pelikiellossa
SouthamptonWest Ham
Sarjataulukossa1816
Voitot-tasapelit-häviöt4-3-94-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit18-3518-28
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-31-0-5
Maalipuntari 6 edellistä9-106-14
Laukauksia/ottelu12,410,6
Pallonhallinta47,10 %49,10 %
Syöttöprosentti73,20 %79,00 %
LoukkaantumisetArmstrongFabianski, Lanzini, Silva,  Jarmolenko (?), Wilshere (?), Cresswell (?)
Pelikiellossa
NottinghamSheffield Wednesday
Sarjataulukossa58
Voitot-tasapelit-häviöt9-7-49-6-6
Tehdyt-päästetyt maalit27-1729-20
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-12-3-1
Maalipuntari 6 edellistä8-410-8
Laukauksia/ottelu13,413,8
Pallonhallinta46,90 %47,00 %
Syöttöprosentti76,60 %72,10 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
LeedsCardiff
Sarjataulukossa19
Voitot-tasapelit-häviöt14-4-38-7-6
Tehdyt-päästetyt maalit32-1031-29
Kuntopuntari 6 edellistä6-0-03-1-2
Maalipuntari 6 edellistä13-28-7
Laukauksia/ottelu16,213,3
Pallonhallinta59,70 %43,30 %
Syöttöprosentti80,70 %62,60 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BristolBlackburn
Sarjataulukossa410
Voitot-tasapelit-häviöt9-8-49-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit34-3028-28
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-24-1-1
Maalipuntari 6 edellistä10-99-6
Laukauksia/ottelu11,111,1
Pallonhallinta48,60 %50,30 %
Syöttöprosentti74,00 %74,50 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BarnsleyQPR
Sarjataulukossa2412
Voitot-tasapelit-häviöt2-7-129-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit24-4232-37
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä10-138-9
Laukauksia/ottelu1412,8
Pallonhallinta50,70 %52,90 %
Syöttöprosentti69,20 %78,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
SwanseaMiddlesbrough
Sarjataulukossa1120
Voitot-tasapelit-häviöt8-7-64-9-8
Tehdyt-päästetyt maalit26-2618-28
Kuntopuntari 6 edellistä0-3-32-3-1
Maalipuntari 6 edellistä6-127-9
Laukauksia/ottelu13,212,4
Pallonhallinta52,80 %47,40 %
Syöttöprosentti79,70 %72,20 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
DerbyMillwall
Sarjataulukossa1613
Voitot-tasapelit-häviöt6-8-77-9-5
Tehdyt-päästetyt maalit21-2727-28
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-3-0
Maalipuntari 6 edellistä3-710-7
Laukauksia/ottelu11,311,2
Pallonhallinta52,00 %42,60 %
Syöttöprosentti79,00 %66,70 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
BrentfordFulham
Sarjataulukossa73
Voitot-tasapelit-häviöt10-3-810-5-6
Tehdyt-päästetyt maalit32-1733-23
Kuntopuntari 6 edellistä4-0-24-0-2
Maalipuntari 6 edellistä14-410-6
Laukauksia/ottelu13,914,1
Pallonhallinta55,20 %61,00 %
Syöttöprosentti79,50 %86,30 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
StokeReading
Sarjataulukossa2218
Voitot-tasapelit-häviöt5-2-146-4-10
Tehdyt-päästetyt maalit24-3525-27
Kuntopuntari 6 edellistä3-0-32-1-3
Maalipuntari 6 edellistä11-89-7
Laukauksia/ottelu12,313,4
Pallonhallinta48,40 %47,70 %
Syöttöprosentti74,60 %76,00 %
Loukkaantumiset
Pelikiellossa
CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.