Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 10.11.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Englannin Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Newcastle – Bournemouth 

Jalkapallon Englannin Valioliigan kamppailussa vastakkain asettuvat Newcastle ja Bournemouth. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella kauden ensimmäisen voittonsa kaatamalla Watfordin. Harakat ovat pelanneet paremmin mitä sarjataulukko antaa ymmärtää, mutta menestymistä on tullut silti vaatimattomasti. Esimerkiksi Manchester Unitedia vastaan mustavalkoiset olivat parhaimmillaan kahden maalin johtoasemassa, mutta matkaan ei tarttunut lopulta pistettäkään. Hyökkäyspelaaminen on tuottanut isännille useasti valtavia vaikeuksia, sillä maalintekovoiman löytäminen ei meinaa millään luonnistua. Puolustuspelaaminen on toiminut voittavalla tasolla, mutta mikäli hyökkäystehot ovat jatkossakin nähtyä luokkaa, putoamisviivan tuntumassa operoidaan jatkossakin. Vierasjoukkue hävisi viimeksi niukasti Manchester Unitedille, mutta Cherries on ollut muuten hyvässä pelivireessä. Heiltä maalintekovoimaa on löytynyt selvästi Magpiesia enemmän. Manchester Unitedia vastaan peliesitys oli varsinkin avausjaksolla hyvä. Kahteen edelliseen vierasotteluunsa miehistö on tehnyt seitsemän osumaa. Lähiaikojen vastustajat ovat olleet yhtä peliä lukuun ottamatta kaukana huipputasosta. Tiedossa on kierroksen vaikeimmin ennustettavia otteluita, sillä koillisenglantilaisten kotietu tekee lähtökohdat hyvin tasaisiksi. Lievänkin voittajasuosikin löytäminen on näillä perusteluilla vaikeaa.

Southampton – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Southampton kohtaa Watfordin. Isännät kokivat edellisessä ottelussaan rajun murskatappion, kun Manchester Cityä vastaan omissa verkot soivat kuuteen otteeseen. Kotijoukkueen pelivire on ollut muutenkin vaisu, sillä voittoon on pystytty vain kertaalleen. Hyökkäyspelaaminen on ollut kovin vaatimatonta, mutta toisaalta alakerran kanssa on ollut yhtä lailla paljon hankaluuksia. Kotona edellinen voitto on tullut huhtikuussa. Manchester City -ottelun jälkeen on selvää, että erityispainotusta annetaan puolustuspelaamiselle. Pienenä puolustuksena voinee sanoa, että monien pettymysten vastapainoksi on tullut sentään neljä tasapeliä. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta selvästi paremman alkukauden, mutta edellisessä taistossaan keltamustat hävisivät niukasti Newcastlelle. Kolmeen edelliseen peliinsä miehistö on saalistanut kaksi voittoa. Hornetsin hyökkäyspelaaminen on ollut Saintsiin nähden vahvaa, mutta vierailijoiden terveystilanne ei ole edelleenkään parhaassa kunnossa. Todennäköisesti muutama tärkeä pelaaja on loukkaantuneena. Perustasoltaan kotiyleisön suosikit ovat parempia mitä sarjataulukko osoittaa, mutta pelivirettä ei meinata saada millään vastaamaan omaa osaamista. Näillä tiedoilla lähtökohtia voidaan pitää hyvin tasaisina, sillä punavalkoisia on hankalaa saada kotonaan kuin minimaaliseksi voittajasuosikiksi.

Leicester – Burnley | Viasat Jalkapallo

Leicester isännöi heikkoa Burnleyta, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Sinipaidat nappasivat edellisellä kierroksella voiton Cardiffin kustannuksella, kun taas vierasjoukkue jatkaa edelleen onnettomassa pelivireessä. Miehistö on voittanut edellisen kerran syyskuun puolella. Puolustuspelaamisen kanssa on suuria haasteita, josta hyvä esimerkki nähtiin viimeksi West Hamia vastaan. Clarets on tunnetusti kaikkea muuta kuin mainio vierailija. Terveystilannekaan ei ole parhaassa kunnossa. Mikäli lancashirelaiset eivät saa alakertaansa parempaan jamaan, kaudesta on odotettavissa erittäin vaikea. Epävarma puolustustyöskentely heijastuu vahvasti muuhunkin tekemiseen. Ketut ovat materiaaliltaan kaksikosta laadukkaampi porukka ja kotonaan jopa selvä voittajasuosikki. Heillä ei pitäisi olla juurikaan terveysongelmia. Miehistö on voittanut neljään edelliseen otteluunsa vain kerran, mutta peliesitykset ovat olleet luottamusta herättäviä. On myös hyvä huomioida, että kyseessä on ensimmäinen kotiottelu miehistön pomon kuoleman jälkeen, joten tunteikas ilta on odotettavissa. Halu voittaa lienee valtava. Tässä taisteluparissa kotietu on ollut merkittävässä roolissa, ja tälläkin kerralla toisenlainen lopputulos kuin kotivoitto olisi odottamatonta.

Huddersfield – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät vihdoin avausvoittonsa napannut Huddersfield ja West Ham. Kotijoukkue pääsi edellisellä kierroksella voittojen makuun, kun Fulham kaadettiin niukimmalla mahdollisella tavalla. Se oli koko kauden ensimmäinen voitto, joten pelaajiston itseluottamukselle onnistuminen tuli hyvään saumaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa on edelleen suuria vaikeuksia, mutta toisaalta puolustuspelaaminen on alkanut toimimaan hieman paremmin. Neljään edelliseen otteluun vain kerran omissa verkot ovat soineet enemmän kuin kertaalleen. Vierasjoukkue voitti edellisessä kamppailussaan Burnleyn, mutta pelivire on ollut muuten vaatimaton. Pitkästä aikaa hyökkäyspelaamisen kanssa saatiin hyvin onnistumisia. Terveyshuolet ovat edelleen vahvasti läsnä, sillä pahimmillaan monta tärkeää pelaajaa on loukkaantuneena. Materiaaliltaan Hammers on kaksikosta laadukkaampi porukka ja vieraissakin pieni ennakkosuosikki, mutta lähtökohdat ovat muuten hyvin tasaiset. Terriers on parantanut omaa tekemistään, vaikka hyökkäyspäässä maalintekovoimaa onkin onnettoman vähän. Heillä poissaoloja ei juurikaan ole, joten vierailijoiden eduksi oleva tasoero muuttuu lieväksi. Tasapelin todennäköisyys vaikuttaa korostuvan.

Crystal Palace – Tottenham | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace saa vastaansa Tottenhamin. Kotijoukkueen pelivire on vaatimaton, sillä kuuteen edelliseen otteluun alla ei ole yhtään voittoa. Viimeksi Kotkat hävisivät ansaitusti Chelseaa vastaan. Isäntien itseluottamus ei ole varmasti korkealla, sillä miehistöllä on ollut valtavia vaikeuksia löytää säännöllistä maalintekovoimaa. Kotietukin on ollut pitkään olematon, sillä yhtään kotivoittoa ei ole tullut kuluvan kauden aikana. Terveyshuoliakin on yhä rasitteena. Vierasjoukkue on päässyt takaisin hyvään pelivireeseen, sillä alla on Mestarien liigan taisto mukaan lukien kolme voittoa putkeen. Spursilla valmistautumisaikaa on jäänyt kaksikosta vähemmän, mutta tasoero on odotetusti suuri. Myös valkopaidoilla on omat terveyshuoleensa, mutta nyt kun pelaajiston itseluottamus on palautumassa hyväksi, voittajasuosikista ei ole epäselvyyttä. Nippu on saalistanut viiteen edelliseen matkaotteluunsa neljä voittoa. Toki on selvää, että otteluruuhka loukkaantumistenkin kannalta on haittana. Vieraissakin lontoolaisjätin pitäisi olla kuskin paikalla ja lähellä täyttä pistepottia.

Middlesbrough – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa tasokas Middlesbrough kohtaa Wiganin. Punapaidat pelasivat edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin Stokea vastaan, kun taas Athletic hävisi odotetusti Leedsiä vastaan. Kotijoukkue on materiaaliltaan yksi sarjan suurimmista mestariehdokkaista, mutta hyökkäyspelaaminen on tuottanut vaikeuksia. Miehistön puolustuspelaaminen on erittäin vahvaa, mutta kentän toisessa päässä ratkaisuvoimaa on jäänyt puuttumaan jo moneen otteeseen. Kyseessä on hyvin organisoitu ja tiivis porukka. Vierasjoukkue on ollut pitkään vaatimattomassa pelivireessä, vaikka viime kuun loppupuolella kaadettiin komeasti West Bromwich. Varsinkin vieraissa miehistö on ollut heikko. Loukkaantumiset ovat edelleen riesana, sillä etenkin hyökkäyspelaaminen joutuu tulemaan toimeen ilman muutamaa tärkeää pelaajaa. Tien päällä alakerran kanssa on ollut monesti tuskaa. Ryhmien välinen tasoero on selvä, eikä ennakkosuosikista pitäisi olla näillä tiedoilla epäselvyyttä. Todennäköisesti vähämaalisesta ottelusta on kuitenkin kysymys, sillä kotiyleisön suosikkien hyökkäyspelaaminen on ollut kaikkea muuta kuin hohdokasta.

Norwich – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelutarjontaa, paremmuudestaan kamppailevat hyvässä pelivireessä olevat Norwich ja Millwall. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä kamppailustaan neljä voittoa, mutta yksi taistoista pelattiin Englannin Liigacupin puolella. Edellisellä kierroksella Kanarianlinnut nappasivat murskavoiton Sheffield Wednesdayn kustannuksella. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Vierasjoukkue on ollut niin ikään hyvässä pelivireessä, vaikka viimeisimmässä taistossaan Lions koki kahden maalin tappion Brentfordille. Sitä edelsi neljästä edellisestä pelistä kolme voittoa. Vieraissa pelaaminen tuottaa kuitenkin edelleen vaikeuksia. Kyseessä on ollut kaikkea muuta kuin kummoinen vierailija. Toisaalta heidän fyysinen pelitapansa on keltavihreille haastava asetelma, kun kotiyleisön suosikit kärsivät edelleen poissaoloista. Sentään erinomaisesti esiintynyt Teemu Pukki on tehnyt paluun tositoimiin. Hänellä on ollut ja on valtava merkitys nippunsa hyökkäyspelaamiselle. Materiaaliltaan isännät ovat kaksikosta laadukkaampi osapuoli ja kotonaan ansaitusti ennakkosuosikin roolissa, mutta terveyshuolet ja etelälontoolaisten vahva nousuvire muuttavat lähtökohtia tasaisimmaksi. Olisi vierailijoiden menestyminen silti yllätys.

Bristol – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan kamppailussa Bristol ja Preston iskevät yhteen. Kotijoukkue hävisi edellisellä kierroksella runsasmaalisen taiston päätteeksi Readingia vastaan, kun taas vierasjoukkue pelasi vähämaalisen tasapelin Ipswichin kanssa. Pelitilanteiden valossa City olisi ansainnut edelliseltä kierrokselta jopa täyden pistepotin. Todennäköisesti Niki Mäenpää tekee paluun maalinsuulle. Kotona alla on niukka tappio Stokelle, mutta tuolloinkin pelitapahtumat olivat toisenlaiset mitä lopputulos osoitti. Alakerta on toiminut pääasiassa hyvin, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Vierailijoilla ykkösmaalivahti on sivussa, eikä terveystilanne ole muutenkaan parhaassa kunnossa. Nipun peliesitys ei ollut viimeksi lainkaan vakuuttava. Tien päällä ensimmäinen voitto antaa odotuttaa itseään, mutta alla on yhteensä kuusi kierrosta putkeen ilman tappioita. Reissussa puolustuspelaamisen kanssa on ajoittain suuria haasteita. Tässä taisteluparissa North End on ollut vaikeasti kaadettavissa. Tasaiseen iltaan bristolilaiset lähtevät voittajasuosikkina kotietunsa turvin.

Derby – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisistaan mittaa ottavat Derby ja Aston Villa. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella täyden pistepotin hyvin esiintyneen Birminghamin kustannuksella, kun taas vierasjoukkue ei antanut mahdollisuuksia heikossa pelivireessä olevalle Boltonille. Villansilla pelivire on ollut muuten kaikkea muuta kuin vahva. Isännät eivät ole hävinneet sarjassa puolestaan kuuteen edelliseen kierrokseen. Englannin Liigacupissa pudottiin jatkosta huipputasokasta Chelseaa vastaan, mutta kuitenkin erinomaisen taistelun jälkeen. Vierailijoiden vaikeudet löytyvät reissussa pelaamisesta, sillä tien päällä voittoja ei ole tullut kuin kertaalleen. Materiaaliltaan Pässit ja birminghamilaiset kuuluvat taisteluun paikoista nousukarsintasijoituksille, joten laadukkaista nipuista on kysymys. Kotiyleisön suosikeilla on edelleen terveyshuolia, mutta myöskään vierailijat eivät pääse taistoon ilman mitään poissaolomurheita. Ramsilta voinee kotonaan odottaa aktiivista otetta ja pelitapahtumien hallintaa, mutta mikäli Birminghamin ylpeys pääsee takaisin omalle tasolleen, lähtökohdista on muodostumassa erittäin tasaiset. Reissussa peliesitykset ovat kuitenkin kaukana siitä mitä materiaali pitäisi edellyttää. Näillä perusteluilla isäntien niukka voitto taitaa olla lähellä.

Nottingham – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Nottingham saa vastaansa Stoken. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella vastoin pelitapahtumia voiton Sheffield Unitedin kustannuksella, kun taas vierasjoukkue pelasi maalittoman tasapelin Middlesbroughin kanssa. Isäntien edellinen taisto olisi voinut päättyä hyvin pistejakoon. Forestin puolustuspelaaminen on vahvuus, ja Potterskin operoi vahvasti alakertansa johdolla. Heitä on syytetty liikaa altavastaajatyyppisestä jalkapallosta. Aitoa osaamista olisi taistella paikoista nousukarsintasijoituksille. Kyseessä on yksi alkukauden pahimmista alisuorittajista. Suunta on kuitenkin kohti parempaa, mutta maalintekovoimaa pitäisi löytää lisää. Muutamat poissaolot lienevät edelleen rasitteena. Vieraissa ryhmä on tehnyt edellisen kerran enemmän kuin yhden maalin syyskuun puolella. Tasainen ja vähämaalinen ilta on odotettavissa, eikä näillä tiedoilla lievänkään voittajasuosikin löytäminen ole helppoa. Marginaalit ovat todennäköisesti erittäin pienet. Kotiyleisön suosikit ovat hävinneet kahdeksasta kotiottelustaan yhden, mutta kotipelivire on ollut kuitenkin vähän laskussa. Materiaalin puolesta heillä ei ole etulyöntiasemaa.

QPR – Brentford

Lontoolaiset QPR ja Brentford taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Ärrät hävisivät edellisellä kierroksella Blackburnia vastaan, mutta kotijoukkue on ollut muuten hyvässä pelivireessä. Neljään edelliseen taistoon alla on kolme voittoa. Kotonaan miehistö pelaa selvästi aktiivisemmin kuin vieraissa. Muutama poissaolo on todennäköisesti rasitteena. Vierasjoukkue on yksi alkukauden pahimmista alisuorittajista, sillä aitoa osaamista pitäisi olla taistella sijoituksista sarjataulukon kärkipäässä. Edellisessä kamppailussaan Bees voitti Millwallin, mutta muuten on ollut vaikeaa. Syyskuun puolen välin jälkeen tilillä on vain yksi voitto. Edellisen kierroksen voitto teki pelaajiston itseluottamukselle varmasti hyvää. Muutenkin voinee sanoa, että heikoista tuloksista huolimatta peliesitykset ovat olleet nousussa. Viime viikonlopun onnistuminen saattoi avata monia lukkoja, joten suunnan pitäisi olla kohti omaa todellista tasoa. Tulivoimaa nipulla kyllä pitäisi riittää, mutta pelaajiston heikon itseluottamuksen takia tehottomuuskin on ollut esillä. Luvassa lienee viihdyttävä ja vauhdikas välienselvittely, johon punavalkoiset lähtevät lievänä voittajasuosikkina paremman materiaalinsa turvin. Lähtökohdat ovat muuten varsin ympäripyöreät.

Bolton – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa kohtaavat Bolton ja Swansea. Kotijoukkueen onneton pelivire sai jatkoa edellisellä kierroksella Aston Villaa vastaan. Wanderers ei ole voittanut otteluakaan moneen viikkoon, eikä pelaajiston itseluottamus ole varmasti kunnossa. Kausi lähti isänniltä käyntiin hyvin, mutta paluu normaaliin päiväjärjestykseen tapahtui nopeasti. Materiaaliltaan kyseessä on alemman keskikastin nippuja, joten vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Kolmeen edelliseen kotiotteluun alla ei ole yhtään tehtyä maalia. Terveyshuoletkin ovat edelleen läsnä. Vierasjoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan yllättäen heikkoa Rotherhamia vastaan, mutta pelivire on muuten kelvollinen. Kolmesta edellisestä taistosta alla on kaksi voittoa. Materiaaliltaan Joutsenet voivat taistella sijoituksista nousukarsintapaikoille. Rotherhamia vastaan pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Reissussa hyökkäyspelaaminen on tuottanut monesti tuskaa, mutta tällaisessa matkataistossa hyville maalintekopaikoille pääseminen pitäisi luonnistua. Todennäköisesti vähämaalinen ottelu on kuitenkin luvassa, sillä molemmat miehistöt operoivat vahvasti puolustuspelaaminen edellä. Tasoero on sen verran iso, että voittajasuosikista ei liene epäselvyyttä.

West Bromwich – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät tasokkaat West Bromwich ja Leeds. Tiedossa on yksi kierroksen mielenkiintoisimmista välienselvittelyistä. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen otteluunsa ainoastaan yhden voiton. Viime viikonloppuna Albion koki vähämaalisen tappion Hullia vastaan. Kyseessä oli kieltämättä epäonninen taisto, mutta pelivire on muutenkin yllättävän huono. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kunnossa. Suurimmat vaikeudet löytyvät puolutuspelaamisesta, mutta hyökkäyspelaaminen on ollut toisaalta sarjan parhaimmistoa. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella täyden pistepotin Wiganista. Voitto oli pelitilanteiden valossa ansaittu. Syyskuun 22. päivän jälkeen alla on vain yksi tappio. Vieraissa United on jättänyt pitkään yhtä kertaa lukuun ottamatta vastustajansa korkeintaan yhteen maaliin. Materiaaliltaan molemmat miehistöt lukeutuvat sarjan parhaimmistoon, ja kummallakin nipulla ainoana tavoitteena on tehdä nousu Valioliigaan jo ensi kevään aikana. Pelivireeltään sarjakärjellä lähtökohdat ovat paremmat, samoin heidän alakertansa on ollut mainio. Hyökkäyspelaamisessa vaaka kallistuu kuitenkin Baggiesin eduksi. Heillä on kuitenkin hieman terveysmurheita. Kärkipään seurojen kohtaamiseen lievänkin voittajasuosikin löytäminen on vaikeaa.

Vedonlyöntibonuksia

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
EsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 10.11.2018 | Tilastot

 NewcastleBournemouth
Sarjataulukossa176
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-76-2-3
Tehdyt-päästetyt maalit7-1420-14
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-1-2
Maalipuntari 6 edellistä3-610-7
Laukauksia/ottelu9,812,5
Pallonhallinta42,20 %49,40 %
Syöttöprosentti69,10 %78,70 %
LoukkaantumisetLejeune, SterryKing
Pelikiellossa  
   
   
   
 SouthamptonWatford
Sarjataulukossa168
Voitot-tasapelit-häviöt1-4-66-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit7-2016-13
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-42-1-3
Maalipuntari 6 edellistä1-146-8
Laukauksia/ottelu14,512,5
Pallonhallinta45,90 %47,00 %
Syöttöprosentti77,50 %74,30 %
Loukkaantumiset Cleverley, Janmaat, Prodl, Deeney
Pelikiellossa  
   
   
   
 LeicesterBurnley
Sarjataulukossa1015
Voitot-tasapelit-häviöt5-1-52-2-7
Tehdyt-päästetyt maalit17-1612-25
Kuntopuntari 6 edellistä3-1-22-1-3
Maalipuntari 6 edellistä9-79-15
Laukauksia/ottelu12,18,3
Pallonhallinta51,60 %43,10 %
Syöttöprosentti80,30 %72,20 %
LoukkaantumisetAmartey, JamesPope, Ward, Cork, Gibson
Pelikiellossa  
   
   
   
 HuddersfieldWest Ham
Sarjataulukossa1813
Voitot-tasapelit-häviöt1-3-73-2-6
Tehdyt-päästetyt maalit5-2113-17
Kuntopuntari 6 edellistä1-1-42-2-2
Maalipuntari 6 edellistä3-108-6
Laukauksia/ottelu10,311,6
Pallonhallinta47,50 %47,60 %
Syöttöprosentti76,40 %79,30 %
LoukkaantumisetWilliamsYarmolenko, Wilshere, Reid, Lanzini, Carroll, Sanchez 
Pelikiellossa Noble
   
   
   
 Crystal PalaceTottenham
Sarjataulukossa144
Voitot-tasapelit-häviöt2-2-78-0-3
Tehdyt-päästetyt maalit8-1619-10
Kuntopuntari 6 edellistä0-2-45-0-1
Maalipuntari 6 edellistä4-109-4
Laukauksia/ottelu11,212,7
Pallonhallinta47,60 %55,80 %
Syöttöprosentti78,50 %82,20 %
LoukkaantumisetWard, Benteke, WickhamDembele, Dier, Vertonghen, Janssen
Pelikiellossa  
   
   
   
 MiddlesbroughWigan
Sarjataulukossa416
Voitot-tasapelit-häviöt7-7-26-2-8
Tehdyt-päästetyt maalit17-819-24
Kuntopuntari 6 edellistä2-3-11-1-4
Maalipuntari 6 edellistä5-45-12
Laukauksia/ottelu13,612,5
Pallonhallinta47,30 %48,50 %
Syöttöprosentti72,00 %69,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NorwichMillwall
Sarjataulukossa219
Voitot-tasapelit-häviöt9-3-44-4-8
Tehdyt-päästetyt maalit24-1719-25
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-13-1-2
Maalipuntari 6 edellistä10-410-9
Laukauksia/ottelu13,513,5
Pallonhallinta53,70 %44,60 %
Syöttöprosentti78,40 %63,00 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BristolPreston
Sarjataulukossa1221
Voitot-tasapelit-häviöt6-4-63-6-7
Tehdyt-päästetyt maalit20-1825-30
Kuntopuntari 6 edellistä2-1-32-4-0
Maalipuntari 6 edellistä5-614-9
Laukauksia/ottelu14,313
Pallonhallinta51,90 %51,50 %
Syöttöprosentti72,80 %71,80 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 DerbyAston Villa
Sarjataulukossa514
Voitot-tasapelit-häviöt8-4-45-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit25-1724-23
Kuntopuntari 6 edellistä3-3-02-1-3
Maalipuntari 6 edellistä12-68-8
Laukauksia/ottelu14,613,4
Pallonhallinta55,30 %54,00 %
Syöttöprosentti77,90 %79,30 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 NottinghamStoke
Sarjataulukossa615
Voitot-tasapelit-häviöt6-8-25-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit23-1619-20
Kuntopuntari 6 edellistä3-2-13-2-1
Maalipuntari 6 edellistä10-55-2
Laukauksia/ottelu11,412
Pallonhallinta51,50 %52,40 %
Syöttöprosentti74,30 %78,70 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 QPRBrentford
Sarjataulukossa1113
Voitot-tasapelit-häviöt7-2-75-6-5
Tehdyt-päästetyt maalit15-2025-20
Kuntopuntari 6 edellistä4-1-11-2-3
Maalipuntari 6 edellistä8-27-8
Laukauksia/ottelu12,514,4
Pallonhallinta45,40 %55,40 %
Syöttöprosentti69,30 %78,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 BoltonSwansea
Sarjataulukossa209
Voitot-tasapelit-häviöt4-4-86-5-5
Tehdyt-päästetyt maalit11-2218-13
Kuntopuntari 6 edellistä0-1-52-1-3
Maalipuntari 6 edellistä1-108-7
Laukauksia/ottelu9,912,2
Pallonhallinta43,70 %54,00 %
Syöttöprosentti67,00 %81,50 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa  
   
   
   
 West BromwichLeeds
Sarjataulukossa71
Voitot-tasapelit-häviöt7-4-58-6-2
Tehdyt-päästetyt maalit33-2428-13
Kuntopuntari 6 edellistä1-2-33-2-1
Maalipuntari 6 edellistä8-108-5
Laukauksia/ottelu13,914,9
Pallonhallinta54,00 %58,80 %
Syöttöprosentti78,90 %78,60 %
Loukkaantumiset  
Pelikiellossa 

 

Lisää bonuksia vedonlyöntiin:

CasinoVedonlyöntibonusKierrätysvaatimusEsittelyRekisteröidy
Voitot x3 (maksetaan ilmaisvetoina)Ei kierrätystäEsittelySiirry kasinolle
Talleta 10 € ja pelaa 50 € tai talleta 100 € ja pelaa 200 €8 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
mrgreen-logo IlmaisvetoEi kierrätysehtoaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €Ei kierrätysvaatimuksiaEsittelySiirry kasinolle
50 % 100 €12 kertaa vähintään 2,00 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €10 X DEsittelySiirry kasinolle
100 € ilmaisveto5 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
Unibet logo 100% 100€ + 10€4 X BEsittelySiirry kasinolle
100 % 100 €6 kertaa vähintään 1,75 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
100 % 500 SEK6 kertaa bonusEsittelySiirry kasinolle
100 % 50 €5 kertaa vähintään 1,60 kertoimillaEsittelySiirry kasinolle
10bet-logo 100% 100€ 5 X D+BEsittelySiirry kasinolle
karamba logo 100 %100 €EsittelySiirry kasinolle
100 % 300 € tai 10 € = 50 €6 kertaa talletus ja bonusEsittelySiirry kasinolle
200 % 100 € + 100 FSEsittelySiirry kasinolle
Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.