Jalkapallon veikkausvihjeet ja otteluennakot 1.8.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Suomessa ja Englannissa. Tässä ovat vakiovihjeet lauantaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen voi pelata itselle parhaalla tavalla.

HJK – KuPS Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/07 klo. 20)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
HJK voittaa 1,92 Aseta veto Gutsilla

Jalkapallon Veikkausliigassa HJK pelaa KuPSia vastaan. Kotijoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa ja yhden tappion, kun taas kuopiolaiset ovat pelanneet ensimmäiset viikot neljän voiton ja kahden pistejaon merkeissä. Helsinkiläiset pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Ilvestä vastaan ja Klubin peliesitys oli viimeksi laadukas ja kontrolloitu. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto TPS:stä. HJK:lla varsinkin hyvä alakerta on toiminut vahvasti. Ainoa voitoton kamppailu on ollut FC Interiä vastaan. Peltola on sivussa ja Brownen pelaaminen selviää myöhemmin. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti maalilla SJK:ta vastaan. Kuopiolaisten passivoituminen ylivoimalla oli maksaa viimeksi voiton. Keltamustien alakerta on toiminut niin ikään hyvin. Jyry ja Thiaw ovat sivussa, kun taas Rangel ei liene vielä mukana. Ottelussa haetaan asetelmia jo Veikkausliigan mestaruuteen. Helsinkiläiset joutuvat nyt aiempaa isomman haasteen eteen, mutta siihen pitäisi olla kaikki eväät. HJK on noin pykälän KuPSia parempi miehistö ja nousee hieman yli kerran kahdesta voittavaksi ennakkosuosikiksi. Oikein pelattu ykkönen tulee piikiksi.

FC Inter – IFK Mariehamn Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/07 klo. 20)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
FC Inter voittaa 1,40 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät FC Inter ja IFK Mariehamn. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla FC Hakaa vastaan, ja turkulaiset ovat esiintyneet muutenkin ensimmäisillä kierroksilla hienolla tavalla. Sinimustat olivat viimeksi selvästi parempi miehistö, joten voitto tuli ansaitusti ja kontrolloidun peliesityksen päätteeksi. FC Inter on ollut varsinkin hyökkäyspäässä hienossa pelivireessä. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvällä tavalla. Poikkeus oli heikompi ottelu KuPSia vastaan. FC Inter on valmis pelaamaan paikoista heti kärjen alla. Vierasjoukkue pelasi edellisessä ottelussaan tappiollisesti kolmella maalilla HIFK:ta vastaan. Saarelaisten tekeminen näytti kaikkea muuta kuin hyvältä. Viimeksi ilta oli käytännössä tasabuukki. Varsinkin alakerran kanssa on saatava parannusta. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut tasapeli neljän maalin illassa FC Hakaa vastaan. Pelaaminen ei ole ollut lainkaan niin valmista kuin turkulaisten leirissä. Ottelussa on aineksia useita maaleja sisältävään iltaan. Selvästi vahvempi ja parempi FC Inter nousee päälle 65 prosentin ennakkosuosikiksi. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa, mutta sinimustat napataan varmaksi.

Ilves – HIFK Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/07 klo. 20)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Ilves voittaa 1,88 Aseta veto Gutsilla

Ilves pelaa HIFK:ta vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Veikkausliigassa. Tamperelaiset ovat saaneet otteluistaan kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhtä monta tappiota. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla HJK:ta vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen tasapeli RoPSin kanssa. Ilves on ollut ensimmäisten kierrosten aikana pieni pettymys, mutta kotijoukkueen pitäisi pystyä taistelemaan paikoista ylemmässä keskikastissa. Tamperelaiset ovat pelanneet muutamissa otteluissaan liian passiivisesti. Alakerta on ollut totutusti voittavalla tasolla, mutta esimerkiksi RoPSia vastaan olisi pitänyt pystyä parempaan. Ratkaisuvoimaa tulee saada enemmän. Viimeksi pisteetön ottelu oli ansaittu. Kotona on pelattu viimeksi maaliton KuPSin kanssa. Vierasjoukkue voitti viimeksi IFK Mariehamnin selvällä tavalla. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli voitto SJK:ta vastaan. Punapaidat ovat ehtineet tehdä muutoksia valmennukseensa ja alun perusteella se on tuottanut hyviä juttuja. Tekeminen on mennyt parempaan suuntaan. Vähämaalisessa ottelussa yli luokkaa parempi Ilves on päälle 50 prosentin voittajasuosikki. Hieman alipelattu ykkönen tulee piikiksi.

SJK – FC Haka Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 30/07 klo. 10)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,30 Aseta veto Unibetillä
FC Haka voittaa 3,00 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Veikkausliigassa vastakkain asettuvat SJK ja FC Haka. Isännät ovat saaneet viidellä kierroksella yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti HIFK:ta ja KuPSia vastaan. SJK sai ensimmäisellä kierroksella voiton TPS:ää vastaan, mutta sen jälkeen on menty lähes täysin ilman pisteitä. Kuopiossa vastustaja passivoitui ja tarjosi Kerholle vielä puitteet päästä jopa pistejakoon, mutta siihen ei pystytty. SJK:lla on varsinkin pallollisena vielä selvästi kehitettävää. Pelaaminen on näyttänyt kauttaaltaan yllättävän heikolta. Seinäjokelaisilla on osaamista varmasti parempaan. Kotona viimeisin kamppailu on ollut tappio maalilla IFK Mariehamnia vastaan. Vainionpää on sivussa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Miehistö esiintyi viimeksi tappiollisesti FC Interiä vastaan. Valkeakoskelaisten tappiossa ei ollut kahta sanaa. Ensimmäinen voitto tekisi fiilikselle varmasti hyvää. Aiemmin Suomen Cupissa oltiin hyviä, mutta ainakaan vielä vastaavaa iskua ei ole saatu siirrettyä Veikkausliigaan. Tien päällä on oltu turhan passiivisia. SJK on ryhmistä laadukkaampi, mutta nipuille on vaikea löytää varsinaista tasoeroa. SJK voittaa noin 40 prosentilla. Viitisen pinnaa ylipelattu ykkönen on syytä ohittaa.

RoPS – TPS Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/07 klo. 20)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,20 Aseta veto Unibetillä
TPS voittaa 2,85 Aseta veto Unibetillä

Jalkapallon Veikkausliigassa RoPS saa vastaansa TPS:n. Rovaniemeläiset ovat saaneet otteluistaan kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti FC Honkaa vastaan ja vähämaalisessa tasapelissä Ilveksen kanssa. Sinipaitoja ennakoitiin kauden alla häntäpäähän, joten ensimmäisten kierrosten vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Ratkaisuvoiman löytäminen on vaikeaa. RoPS taisteli viimeksi hyvin FC Honkaa vastaan, mutta alussa 20 minuutilla tullut vastustajan maali ratkaisi illan. Ilvestä vastaan napattu pistejako oli onnistuminen ja lopussa tehty tasoitus oli fiilikselle tärkeä juttu. Vierasjoukkue pelasi viimeksi tappiollisesti FC Lahtea vastaan. Turkulaiset ovat saaneet vain tappioita. TPS:ssä pelataan jatkossa uuden päävalmentajan johdolla, kun Jonatan Johansson saapui Turkuun. Hänellä on ryhmänsä kanssa paljon töitä ja onnistumisia kaivataan nopeasti. Pistetili olisi avattava pikaisesti. Pelillisesti TPS on ollut hieman perässä. Vieraita povattiin myös häntäpäähän. Säilymisen kannalta puhutaan tärkeästä ottelusta. Luvassa on lähes varmasti vähämaalinen ja hyvin tasainen ilta. RoPS voittaa noin 40 pinnalla. Paljon ylipelattu ykkönen ohitetaan.

VPS – KPV Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/07 klo. 22)

vihje Pitkävetokertoimet Mene
KPV voittaa 2,10 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon miesten Ykkösessä KPV matkustaa VPS:n vieraaksi. Vaasalaiset ovat napanneet otteluistaan kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti AC Oulua vastaan ja voitollisesti heikkoa SJK Akatemiaa vastaan. Kotijoukkue putosi viime kauden jälkeen Veikkausliigasta, mutta paluu sinne ei ole pikaisesti todennäköistä. VPS:n pelaaminen ei ole ollut viime kierroksesta huolimatta vakuuttavaa. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeuksia. Alakerran toiminta on ollut kunnossa. Raita on pelannut edellistä otteluaan lukuun ottamatta vain hyvin vähämaalisesti. Toiseksi edellisellä kierroksella VPS:n tekeminen oli vähän parempaa kuin ilman voittoa menneessä ottelussa MuSaa vastaan. AC Oulua vastaan ainokainen tuli heti tauon jälkeen. Vierasjoukkue on Ykkösen paras miehistö ja ainoa tavoite on palata Veikkausliigaan. Kokkolalaiset ovat erittäin vahvoja ja myös tien päällä lähes aina ennakkosuosikkeja. Alku on ollut silti hapuileva. Viimeksi tuli tappio maalilla AC Oulua vastaan. Tasapeli olisi ollut sopivampi lopputulos. Kabashi ei ole mukana. KPV voittaa yli 40 prosentilla. Kohde on pelattu päin mäntyä. Paljon alipelattu kakkonen on hyvä tolppa.

AC Oulu – FF Jaro Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/07 klo. 22)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
AC Oulu voittaa 1,60 Aseta veto Rizkillä
Tasapeli 4,20 Aseta veto Mr Greenillä

Jalkapallon miesten Ykkösessä toisensa kohtaavat AC Oulu ja FF Jaro. Kotijoukkue on ollut ensimmäisten kierrosten aikana mainiossa pelivireessä. Isännät ovat saaneet otteluistaan yhtä monta voittoa. Oululaiset ovat napanneet voittoja muun muassa VPS:ää ja KPV:tä vastaan. AC Oulu on ollut aiemmin alisuorittaja, mutta kotijoukkue omaa taas hyvät puitteet taistella kärjen joukossa. Isäntien materiaali ei ole Ykkösen parhaasta päästä, mutta kaikki puitteet on pelata hyvistä sijoituksista. AC Oulu voitti viimeksi mainitun KPV:n, mutta pistejako olisi kuvannut iltaa paremmin. Laivastonsinisten itseluottamus on silti varmasti korkealla. Omiin on mennyt vain yksi osuma, joten kiitosta on annettava varsinkin hyvälle alakerralle. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kolme voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Pietarsaarelaiset ovat pelanneet viime aikoina tappiollisesti heikossa illassa EIF:iä vastaan ja voitollisesti MyPasta. Toiseksi edellisessä ottelussa omiin meni viisi palloa, mutta viimeksi päästiin takaisin voittojen pariin ja aineksia olisi ollut napata koko pistepotti useammalla osumalla. Jeppisläiset ovat pelanneet alussa suotuisalla otteluohjelmalla. FF Jaro on vähintään keskikastin porukoita. AC Oulu voittaa karvan yli kolme kertaa viidestä. Kymmenisen prosenttia ylipelattu ykkönen varmistetaan ristillä.

MyPa – AC Kajaani Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 29/07 klo. 22)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
AC Kajaani voittaa 1,85 Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon miesten Ykkösessä MyPa isännöi AC Kajaania. Kotijoukkue on saanut kolmella kierroksella yhtä monta tappiota. Isännät ovat pelanneet ensimmäisten viikkojen aikana ilman pisteitä AC Oulua, VPS:ää ja FF Jaroa vastaan. MyPa on tehnyt kolmella kierroksella yhden osuman ja esimerkiksi FF Jaroa vastaan omissa olisi voinut soida hyvin enemmän kuin kerran. Punavalkoisten materiaali on yksi Ykkösen heikoimmista, joten vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä. MyPalle varsinkin maalinteko tulee olemaan luultavasti myös jatkossa vaikeaa. Kotonaan punavalkoiset voivat venyä yllätyksiin, mutta taistelua käydään varmasti putoamista vastaan. Tosin ensimmäiset kierrokset on pelattu hyviä nippuja vastaan. Laitinen ei ole mukana. Vierasjoukkue on muuttunut viime kaudesta taas isolla kädellä. Miehistö on kausittain vaikeasti ennakoitava ryhmä ja otteissa voi olla merkittävää ailahtelua. AC Kajaani kärsi viimeksi tappion EIF:iä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli tappio MP:tä vastaan. Molemmista otteluista olisi pitänyt olla hyvin saatavilla pisteitä. AC Kajaani haluaa pelata aloitteellisesti ja aktiivisesti, mutta miehistön alakerta ei ole vakuuttanut. Se on epävarma. AC Kajaani voittaa vahvempana miehistönä noin 47 prosentilla. Kakkosta on pelattu selvästi liian vähän. Siitä napataan kelvollinen piikki.

NJS – JäPS Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 31/07 klo. 16)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 4,25 Aseta veto Speedybetillä
JäPS voittaa 1,51 Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon miesten Kakkosessa NJS pelaa JäPSia vastaan. Kotijoukkue on saanut otteluistaan yhden voiton, tasapelin ja neljä tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti EPS:ää vastaan ja vähämaalisen tasapelin PKKU:ta vastaan. Nurmijärveläisten ainoa voitto on napattu kolmen maalin voitossa PEPO:a vastaan. NJS pelasi edellisellä kierroksella ansaitusti pistejakoon päättyneen ottelun. Maalinteko on varmasti myös jatkossa Palokärjille vaikeaa. Kotijoukkue on materiaaliltaan lohkon alempaa keskikastia ja pelaa luultavasti paikastaan Kakkosessa. Sentään kahdessa edellisessä ottelussa alakerran toiminta on antanut itsestään paremman vaikutelman. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan neljä voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Järvenpääläiset ovat esiintyneet viime aikoina selvässä tappiossa PK-35:lle ja pistejaossa PEPO:n kanssa. JäPS on yksi lohkon parhaista miehistöistä ja menestystä pitäisi olla pian taas luvassa. Viimeksi tappio oli toki ansaittu, mutta numerot olivat yläkanttiin. Toiseksi edellisessä taistossa voitto menetettiin lopussa. Tulivoimainen JäPS voittaa lähes 60 pinnalla. Kakkonen on ehtinyt saada liikaa kannatusta, joten yllättävä risti tulee rinnalle.

Reipas – PEPO Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 31/07 klo. 16)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
PEPO voittaa 1,83 Aseta veto ComeOnilla

Jalkapallon miesten Kakkosessa Reipas saa vieraakseen PEPO:n. Lahtelaiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti FC Kultsua vastaan ja tappiollisesti kotonaan MiPKiä vastaan. Kotijoukkue nappasi ensimmäisellä kierroksella hienon voiton PK-35:sesta, mutta isännillä on ollut sen jälkeen vaikeaa. Ainoa onnistuminen on tullut avauksen jälkeen mainittua FC Kultsua vastaan. Edellisellä kierroksella pistejako olisi kuvannut ottelua silti paremmin. Viimeinen 30 minuuttia oltiin miehen vajaalla. Ratkaisuvoiman kanssa on haasteita. Tuomi on pelikiellossa. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja yhden tappion. Lappeenrantalaiset lähtivät kauteen taas isoilla odotuksilla, mutta kesä ei ole mennyt vierailta häävisti. Voittaminen on ollut miehistölle yllättävän vaikeaa. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta vähämaalinen tasapeli EPS:n kanssa ja maaliton Honka Akatemiaa vastaan. Tien päällä viimeisin kamppailu on ollut vähämaalinen tasapeli JäPSin kanssa ja silloin päästiin pistejakoon lähellä ottelun loppua. Oikkonen palaa takaisin PEPO:n vahvuuteen. Obi ei ole mukana. Tulivoimaa on varmasti nähtyä enemmän. PEPO ei ole ollut materiaalinsa edellyttämällä tasolla, mutta voitto tulee Lappeenrantaan noin 50 pinnalla. Paljon alipelattu kakkonen on hieno varma.

FC Jazz – P-Iirot Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 31/07 klo. 16)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,85 Aseta veto Gutsilla
P-Iirot voittaa 3,70 Aseta veto Rizkillä

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät FC Jazz ja P-Iirot. Kotijoukkue on pelannut kuudella ensimmäisellä kierroksella ilman voittoja, mutta tappioitakin on pystytty välttämään hyvällä tavalla. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaan tasapelin SalPan kanssa ja tappiollisesti kahdella maalilla Klubi 04:selle. FC Jazzilla alakerran kestävyys herättää epävarmuutta ja ensimmäisen voiton metsästäminen on varmasti itseluottamuksen kannalta tärkeässä asemassa. Viime kierroksella tullut tappio oli odotettu ja ansaittu, sillä ottelussa oltiin suuria altavastaajia. Tasapeli SalPan kanssa oli vähintään kelvollinen juttu, sillä vastustaja oli tuolloin ennakkoon vahvempi miehistö. Vierasjoukkue on saanut otteluistaan yhden voiton, tasapelin ja neljä tappiota. Miehistön ainoa voitto on napattu TPV:tä vastaan. Sen jälkeen on ehditty pelata tappiollisesti neljän maalin illassa Atlantikselle. Ottelu meni viimeksi nopeasti pieleen, mutta toki vastassa oli parempi ryhmä. P-Iiroilla on ollut varsinkin maalinteossa ongelmia. Alakertaa tulee myös tiivistää. FC Jazz ja P-Iirot ovat lähes samaa tasoa. Ottelu on myös paikallinen. FC Jazz voittaa hippasen yli 50 prosentilla. Selvästi ylipelattu ykkönen tulee sivuun.

Kemi City – RFA Vakio

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 17:00
 • Live Stream:

(Kertoimet vedettiin 31/07 klo. 16)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Tasapeli 3,60 Aseta veto Rizkillä
RFA voittaa 2,95 Aseta veto Gutsilla

Kemi City isännöi RFA:ta, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Kotijoukkue on voittanut kahdella kierroksella ja hävinnyt muut ottelunsa. Isännät ovat esiintyneet viime aikoina tappiollisesti OLSia ja FCV:tä vastaan. Sarjanousijan voitot ovat irronneet KuFua ja VIFK:ta vastaan. Viimeksi homma oli puoliajalle hallussa, mutta sen jälkeen ottelu alkoi mennä väärään suuntaan. Vastustaja osui toisella jaksolla kolmesti. Viimeksi tullut tappio oli lopulta ansaittu. Kemi City on saanut kotonaan ilonaiheita, kun taas vieraissa on ollut vaikeaa. Viimeisin kotona pelattu tappiollinen taisto OLSille oli yllätys. Korkeamäki ei ole mukana. Vierasjoukkue on pelannut voitollisesti kahdesti, pistejakoja kerran ja hävinnyt kolmesti. Rovaniemeläiset ovat esiintyneet viime aikoina tasapelissä Herculeksen kanssa ja niukasti tappiollisesti GBK:lle. Pistejako olisi kuvannut ottelua paremmin. RFA on mennyt viime kauden jälkeen heikompaan suuntaan. Heinäkuun alussa kahdessa ottelussa omiin meni seitsemän palloa, mutta niiden jälkeen alakerran työskentely on ollut parempaa. RFA on hieman vahvempi ryhmä. Kemi City saa olla vain marginaalinen ennakkosuosikki. Ykkönen on selvästi ylipelattu, joten sen ohitus on hieno juttu.

Arsenal – Chelsea Vakio & Live Stream

 • Ottelun aika: 01/08/2020 – 19:30
 • Live Stream: Unibet

(Kertoimet vedettiin 30/07 klo. 12)

Vihje Pitkävetokertoimet Mene
Chelsea voittaa 2,15 Aseta veto LeoVegasilla

Jalkapallon Englannin FA Cupin finaalissa Arsenal pelaa Chelseaa vastaan. Tykkimiehet on voittanut Lontoon derbyn alla neljään otteluunsa kolmesti ja niistä viimeisin oli Valioliigan viimeisellä kierroksella Watfordia vastaan. Pistejako olisi kuvannut ottelua silti paremmin. Punavalkoiset pelasivat Valioliigassa viimeisillä kierroksilla ilman panoksia, mutta pelivire oli syytä pitää kunnossa FA Cupin vuoksi. Heinäkuun aikana parhaat onnistumiset napattiin Liverpoolia ja Manchester Cityä vastaan. Jälkimmäinen voitto tuli FA Cupin välierissä, joskin se oli onnekas juttu. Chambers, Özil, Bellerin, Martinelli, Guendouzi, Mari ja Mustafi eivät ole mukana. Sama tilanne lienee Lenolla. Sinipaidat selvittivät tiensä Mestarien liigaan ja nappasivat Valioliigan viimeisellä kierroksella voiton Wolverhamptonia vastaan. Hetkeä aiemmin oltiin tehty kolme maalia Liverpoolia vastaan, mutta omiin meni viisi palloa. Chelsea pelaa vielä tällä kaudella Mestarien liigassa, mutta Bluesin mahdollisuudet ovat siellä menneet. Gilmour ja Kante ovat ulkona, kun taas Willian on epävarmalla statuksella. Chelsea on miehistöistä vahvempi ryhmä ja voittaa lähes 50 pinnalla. Selvästi alipelattu kakkonen on vahva tolppa.

Uusille asiakkaille korotetut kertoimet otteluun Arsenal – Chelsea. Lunasta tarjous tästä!

Vedonlyöntibonuksia

PELISIVUSTO Vedonlyöntibonus Kierrätysvaatimus Esittely Rekisteröidy
Betsafe logo 150 € Esittely Siirry kasinolle
Unibet logo 100 € Esittely Siirry kasinolle
Esittely Siirry kasinolle
Betsson logo 100 € Esittely Siirry kasinolle
500 € Esittely Siirry kasinolle

Kiinnostaako kasinot? Katso parhaat kasinot ja bonukset.

Vakio 1 jalkapallo 1.8.2020 | Tilastot

HJK KuPS
Sarjataulukossa 3 1
Voitot-tasapelit-häviöt 4-0-1 4-2-0
Tehdyt-päästetyt maalit 11-2 10-2
Kuntopuntari 6 edellistä 4-0-1 4-2-0
Maalipuntari 6 edellistä 11-2 10-2
FC Inter IFK Mariehamn
Sarjataulukossa 2 8
Voitot-tasapelit-häviöt 4-1-1 1-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit 12-4 7-10
Kuntopuntari 6 edellistä 4-1-1 1-2-2
Maalipuntari 6 edellistä 12-4 7-10
Ilves HIFK
Sarjataulukossa 6 5
Voitot-tasapelit-häviöt 2-2-2 3-0-2
Tehdyt-päästetyt maalit 7-11 6-7
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-2 3-0-2
Maalipuntari 6 edellistä 7-11 6-7
SJK FC Haka
Sarjataulukossa 9 10
Voitot-tasapelit-häviöt 1-1-3 0-3-2
Tehdyt-päästetyt maalit 4-6 6-10
Kuntopuntari 6 edellistä 1-1-3 0-3-2
Maalipuntari 6 edellistä 4-6 6-10
RoPS TPS
Sarjataulukossa 11 12
Voitot-tasapelit-häviöt 0-2-3 0-0-5
Tehdyt-päästetyt maalit 4-8 2-10
Kuntopuntari 6 edellistä 0-2-3 0-0-5
Maalipuntari 6 edellistä 4-8 2-10
VPS KPV
Sarjataulukossa 6 8
Voitot-tasapelit-häviöt 2-2-1 1-2-1
Tehdyt-päästetyt maalit 5-3 5-5
Kuntopuntari 6 edellistä 2-2-1 1-2-1
Maalipuntari 6 edellistä 5-3 5-5
AC Oulu FF Jaro
Sarjataulukossa 1 3
Voitot-tasapelit-häviöt 5-0-0 3-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit 7-1 9-8
Kuntopuntari 6 edellistä 5-0-0 3-1-1
Maalipuntari 6 edellistä 7-1 9-8
MYPA AC Kajaani
Sarjataulukossa 11 9
Voitot-tasapelit-häviöt 0-0-3 1-2-2
Tehdyt-päästetyt maalit 1-4 6-7
Kuntopuntari 6 edellistä 0-0-3 1-2-2
Maalipuntari 6 edellistä 1-4 6-7
NJS JäPS
Sarjataulukossa 10 2
Voitot-tasapelit-häviöt 1-1-4 4-1-1
Tehdyt-päästetyt maalit 5-11 15-8
Kuntopuntari 6 edellistä 1-1-4 4-1-1
Maalipuntari 6 edellistä 5-11 15-8
Reipas PEPO
Sarjataulukossa 8 6
Voitot-tasapelit-häviöt 2-0-4 2-3-1
Tehdyt-päästetyt maalit 7-9 6-6
Kuntopuntari 6 edellistä 2-0-4 2-3-1
Maalipuntari 6 edellistä 7-9 6-6
FC Jazz P-Iirot
Sarjataulukossa 10 11
Voitot-tasapelit-häviöt 0-4-2 1-1-4
Tehdyt-päästetyt maalit 7-11 4-13
Kuntopuntari 6 edellistä 0-4-2 1-1-4
Maalipuntari 6 edellistä 7-11 4-13
Kemi City RFA
Sarjataulukossa 10 8
Voitot-tasapelit-häviöt 2-0-4 2-1-3
Tehdyt-päästetyt maalit 10-10 10-11
Kuntopuntari 6 edellistä 2-0-4 2-1-3
Maalipuntari 6 edellistä 10-10 10-11
Arsenal Chelsea
Sarjataulukossa 8 4
Voitot-tasapelit-häviöt 14-14-10 20-6-12
Tehdyt-päästetyt maalit 56-48 69-54
Kuntopuntari 6 edellistä 3-1-2 4-0-2
Maalipuntari 6 edellistä 9-7 12-10
Laukauksia/ottelu 10,7 16,4
Pallonhallinta 52,9 57,9
Syöttöprosentti 83,6 85,2
Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö