EM 2021 otteluohjelma ja vihjeet 17.6.

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan torstaina 17.6. ottelut Ukraina – Pohjois-Makedonia, Tanska – Belgia ja Hollanti – Itävalta. Nappaa talteen vedonlyöntivihjeet päivän otteluihin ja lunasta halutessasi uusien pelaajien bonukset.

Ukraina vs. Pohjois-Makedonia

Ajankohta: 17.6.2021 klo 16.00
Vihje otteluunUkraina voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Ukraina saa vastaansa Pohjois-Makedonian. Ukraina pelasi EM-kisojen alussa vauhdikkaan ottelun Hollantia vastaan ja hävisi runsasmaalisen illan viime hetkien osumalla. Ukraina nousi Hollantia vastaan komeasti kiinni pistejakoon, mutta se ei kantanut loppuun asti. Ukrainan hyvä alakerta oli odotuksia isommissa vaikeuksissa, mutta joukkueen avauksessa oli myös useita hyviä asioita.

Pohjois-Makedonia aloitti urakkansa tappiolla Itävaltaa vastaan. Pohjois-Makedonia lähti EM-kisoihin heikoimpana joukkueena, ja vaikka punakeltaiset pelaavat valtavalla motivaatiolla ja tahtotilalla, niin sen ei pitäisi riittää pitkälle. Pohjois-Makedonia jäi viimeksi ansaitusti ilman pisteitä. Pohjois-Makedonia ei tosin ole tullut vain puolustamaan, sillä Lynxes pyrkii myös pelaavuuteen ja panostamaan hyökkäyksiin.

Ukraina lähtee otteluun lähes 60 prosentin ennakkosuosikkina. Selvästi parempi Ukraina on ansaitusti lähellä voittoa, ja sinikeltaisten mainio alakerta pääsee isosti helpommalla kuin alussa Hollantia vastaan.

Unibet tervetuliaistarjous banneri

Tanska vs. Belgia

Ajankohta: 17.6.2021 klo 19.00
Vihje otteluun: Belgia voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Tanska kohtaa Belgian. Tanska kärsi EM-kisojen alussa tappion Suomea vastaan. Juuttien tappio oli punapaidoille lopulta täysin toissijainen asia, sillä ottelun tärkeimmät tapahtumat olivat paljon suurempia. Tanskan henkinen pelivire on selvästi arvoitus, vaikka Christian Eriksen on varsin hyvässä kunnossa. Juuttien on todennäköisesti hyvin vaikea pelata enää omalla parhaalla tasolla.

Belgia aloitti urakkansa vahvasti ja voitti Venäjän kolmella maalilla. Punaiset paholaiset lähti EM-kisoihin yhtenä parhaista mestarisuosikeista, ja joukkue pelasi heti turnauksen alussa kiitettävästi. Belgia oli vahvasti parempi joukkue ja ei jättänyt mitään sijaa selittelyille. Belgia on kärsinyt loukkaantumisista, mutta Punaisten paholaisten rosteri on timanttisen hieno ja sisältää huippulaatua kaikille pelipaikoille.

Belgia voittaa ottelun karvan alle 50 prosentilla. Tanska olisi ansainnut Suomelta pisteitä, vaikka juuttien huippupaikat olivat yllättävän vähissä. Illasta on tulossa kovasti erilainen kuin De rød-hviden avauksesta.

888sport tervetuliaistarjous banneri

Hollanti vs. Itävalta

Ajankohta: 17.6.2021 klo 22.00
Vihje otteluunHollanti voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Hollanti saa vastaansa Itävallan. Hollanti pelasi EM-kisojen alussa voitollisesti Ukrainaa vastaan. Oranssipaidat johtivat ottelua jo kahdella maalilla, mutta joukkue päästi Ukrainan takaisin otteluun. Oranje onnistui vielä maalinteossa lähellä päätöstä ja sai koko pistepotin. Hollanti voitti Ukrainan ansaitusti, ja Oranje haluaa hyökätä myös jatkossa hyvin aktiivisesti ja monipuolisesti.

Itävalta aloitti urakkansa voitolla Pohjois-Makedoniasta. Itävalta onnistui maalinteossa kolme kertaa ja voitti Hollannin tavoin oikeutetusti. Itävalta ei ollut vielä ensimmäisellä jaksolla lainkaan parhaassa terässä, mutta toinen jakso meni jo alppimaalta hyvin. Itävalta lähti EM-kisoihin lähes jaetusti lohkon toiseksi parhaana joukkueena, ja punavalkoisilla on hyvät saumat mennä turnauksessa pudotuspeleihin.

Hollanti lähtee iltaan karvan yli 60 prosentin ennakkosuosikkina. Hollanti lähtee viemään ottelun tapahtumia, kun taas Itävalta joutuu aiempaa enemmän puolustamaan. Pistejako tyydyttäisi alppimaata.

Bethard tervetuliaistarjous banneri

 

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö