EM 2021 otteluohjelma ja vihjeet 12.6.

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan lauantaina 12.6. ottelut Wales – Sveitsi, Tanska – Suomi ja Belgia – Venäjä. Nappaa talteen vedonlyöntivihjeet päivän otteluihin ja lunasta halutessasi uusien pelaajien bonukset.

Wales vs. Sveitsi

Ajankohta: 12.6.2021 klo 16.00
Vihje otteluun: Tasapeli

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Wales kohtaa Sveitsin. Wales pelasi itsensä viime EM-kisoissa upeasti neljän joukkoon, ja Lohikäärmeillä on myös tällä kerralla valtavasti yllätyspotentiaalia. Wales on niukasti lohkon heikoin joukkue, mutta Lohikäärmeillä on aito sauma taistella jatkopaikasta. Walesin parhaat vahvuudet löytyvät kiistatta loistavasta puolustuksesta. Lohikäärmeiden alakerta on ryhmän takuuhyvä selkäranka.

Sveitsi on kokenut arvokisakävijä, vaikka alppimaa ei ole päässyt nauttimaan suuresta menestyksestä. Sveitsi lähtee turnaukseen lohkon toiseksi parhaana joukkueena, ja Natilla on aidosti mahdollisuus taistella jopa lohkon ykkössijasta. Sveitsin pelaamisessa on paljon samoja asioita kuin Walesilla, ja myös alppimaa perustaa pelinsä vahvasti mainioon puolustamiseen. Sveitsiä vastaan maalinteko on hankalaa.

Sveitsi lähtee otteluun hieman yli 40 prosentin voittajasuosikkina. Luvassa on äärettömän tiukka, pienten marginaalien ja vähäisten maalipaikkojen ottelu, jossa ratkaisut nähdään erittäin pienillä eroilla.

Unibet tervetuliaistarjous banneri

Tanska vs. Suomi

Ajankohta: 12.6.2021 klo 19.00
Vihje otteluun: Tanska voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Tanska pelaa Suomea vastaan. Tanska lähtee turnaukseen hyvistä asetelmista, ja juuteilla on hieno mahdollisuus edetä EM-kisoissa pudotuspeleihin. Tanska on lohkon toiseksi paras joukkue, ja juutit pääsee aloittamaan urakkansa käytännössä helpoimmalla ottelulla. Vahvan Tanskan pelivire on ollut jo pidempään hienossa kunnossa, ja Tanskassa on ollut myös muuten hyvää futisbuumia.

Suomelle pelaaminen EM-kisoissa on upea asia, mutta Huuhkajien mahdollisuudet menestyä turnauksessa ovat olemattomat. Suomen olisi pelattava käytännössä historiansa parasta jalkapalloa, jotta Huuhkajat voisi edetä turnauksessa pitkälle. Suomi on heti Tanskaa vastaan hyvin selvän altavastaajan asemassa, ja jos juutit esiintyy tasollaan, niin Huuhkajien kunnon maalipaikat ovat vähissä.

Tanska lähtee otteluun noin 65 prosentin ennakkosuosikkina. Suomella on kerran kolmesta sauma pisteille. Huuhkajien tappio on kiistatta lähellä, mutta turnauksessa parhaat saumat yllättää ovat alussa.

888sport tervetuliaistarjous banneri

Belgia vs. Venäjä

Ajankohta: 12.6.2021 klo 22.00
Vihje otteluun: Belgia voittaa

Otteluennakko

Jalkapallon EM-kisoissa Belgia kohtaa Venäjän. Belgia lähtee EM-kisoihin yhtenä voittajasuosikkina. Kultaisella sukupolvella on loistava sauma mennä päätyyn saakka. Belgia on materiaaliltaan valtavan laadukas ja monipuolinen huippujoukkue, josta löytyy upeita maailmanluokan pelaajia jokaiselle pelipaikalle. Belgiaa vastaan menestyminen myös muilta mestarisuosikeilta on kiistatta hyvin vaikeaa.

Venäjän rosteri koostuu pitkälti Venäjän Valioliigassa olevista pelaajista. Venäjällä ei ole mukana yhtään huippuluokan pelaajaa, mutta joukkuetta ei voi myöskään aliarvioida, sillä Venäjän Valioliiga on kuitenkin kovatasoinen ja sisältää paljon kansainvälisesti hyviä pelaajia. Venäjä lähtee turnaukseen lohkon kolmanneksi parhaana joukkueena, mutta tasoeroa Tanskaan on monien papereissa vain vähän.

Venäjä saa pelata lohkovaiheen alussa Pietarissa, mikä kasvattaa Nashi Rebyatan saumoja. Belgia on silti niin äärettömän vahva miehistö, että De Rode Duivels nostetaan karvan yli 55 pinnan voittajasuosikiksi.

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö