Washington Capitals – Anaheim Ducks vihje ja kertoimet

Washington Capitals – Anaheim Ducks
Capital One Arena
24/02/2023 – 02.00

Vihjemedia vihje – Washington Capitals voittaa – Kerroin 1.65* Jetbull

(Kertoimet vedettiin 23/02 klo. 12.00)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Jetbull
Washington Capitals voittaa1.47*1.59*1.65*
Tasapeli5.20*4.50*4.50*
Anaheim Ducks voittaa5.30*4.50*4.33*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Washington Capitals on ollut varsinkin viime aikoina onnettomassa pelivireessä ja kokenut käytännössä tappioita illasta toiseen.
  • Washington Capitals ei ole esiintynyt muutenkaan edukseen ja kuulunut erityisesti kuluvan vuoden aikana kauden pettymyksiin.
  • Washington Capitals on esiintynyt parilla edellisellä kierroksella tappiollisesti Carolina Hurricanesia ja Detroit Red Wingsiä vastaan.
  • Washington Capitals on ollut myös maaliodottamien valossa yllättävän vaisu ja kokenut uusimmatkin tappiot datassa oikeutetusti.
  • Anaheim Ducksilta odotettiin tällä kaudella tasonnostoa, mutta vierasjoukkueen tekeminen on ollut surkeaa ja tulokset sen mukaisia.
  • Anaheim Ducks kuuluu heittämällä NHL:n surkeimpien miehistöjen joukkoon ja hävinnyt jälleen järjestäen melkein kaikki ottelunsa.
  • Anaheim Ducks on pelannut taas kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Florida Panthersia ja Tampa Bay Lightningia vastaan.
  • Anaheim Ducks rimpuili itselleen pisteen Florida Panthersilta, mutta Ankat olisi ansainnut myös silloin kokea tappion ilman tulosta.
  • Washington Capitals on ollut yhtä lailla kurja, mutta kaksikosta silti kiistatta parempi. Washington Capitals voittaa noin 64 prosentilla.

Jääkiekon NHL:ssä toisensa kohtaavat Washington Capitals ja Anaheim Ducks. Kotijoukkue on ollut varsinkin viime aikoina surkeassa pelivireessä ja esiintynyt onnettoman heikosti. Isännät ovat kokeneet pelkkiä tappioita, olleet huonoja kaukalon molemmissa päissä ja esiintyneet kaikkea muuta kuin kaksisesti. Caps on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Carolina Hurricanesia ja Detroit Red Wingsiä vastaan. Molemmat tappiot olivat ansaittuja, mutta ottelu Detroit Red Wingsiä vastaan oli myös maaliodottamien valossa tasainen. Vastustaja vei silti maaliodottamat lievästi, joten kaveri voitti oikeutetusti. Washington Capitals ei ole onnistunut varsinkaan tämän vuoden aikana häävisti, mutta nyt jopa kotijoukkueen on syytä palata voittojen pariin. Vierasjoukkue kuuluu NHL:n surkeimpien miehistöjen joukkoon ja pelannut myös viime aikoina sen mukaisesti. Ankat on kärsinyt tappioita toisensa perään ja jäi viimeksi Tampa Bay Lightningin jyräämäksi. Omiin meni kuusi kiekkoa. Vieraat saivat onnekkaan pisteen Florida Panthersilta, mutta senkin olisi pitänyt jäädä väliin.

Heikkovireisen kotijoukkueen on palattava nyt voittojen pariin

Washington Capitals on ollut surkeassa pelivireessä, sillä kotijoukkue on kokenut viime aikoina pelkästään tappioita, esiintynyt monella osa-alueella vaisusti ja saanut onnistumisia viimeksi helmikuun toisessa ottelussaan. Isännät ovat pelanneet sen jälkeen viisi kierrosta tappiollisesti ja kokenut taas kahdella edellisellä kierroksella tappiot Carolina Hurricanesia ja Detroit Red Wingsiä vastaan. Viimeksi maaliodottamissa oli sentään vain vähän eroa vastustajan eduksi, mutta sitä edeltänyt tappio tuli vähintäänkin ansaitusti. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Taisto Detroit Red Wingsiä vastaan olisi voinut mennä maaliodottamien valossa jopa jatkoille, mutta kuten todettu, niin vastustaja vei datan lievästi. Washington Capitalsin materiaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan ja erityisesti palaamaan varsinkin tällaisessa ottelussa voittojen pariin. Kotijoukkue on ollut kiistatta heikko ja yllättävän huono kaukalon molemmissa päissä, mutta Capsin rosterilla on edelleen osaamista aivan toisinlaisiin tuloksiin. Isäntien vaisuudesta ja alisuorittamisesta huolimatta nyt punapaidoilta on odotettava tasonnostoa.

Vierasjoukkueen surkeus jatkunut myös viime aikojen otteluissa

Anaheim Ducksin kausi on mennyt täysin pieleen, sillä vierasjoukkue on ollut umpisurkea ja poistunut kaukalosta tappion kokeneena lähes järjestäen jatkuvalla syötöllä. Ankat on saanut vain yksittäisiä onnistumisia ja ollut muuten pulassa melkein ottelusta toiseen. Vieraat ovat pystyneet pelaamaan vain satunnaisesti materiaalinsa mukaisesti, sillä se ei ole niin surkea mitä tulokset ovat antaneet ymmärtää. Otteet ovat kuitenkin olleet käytännössä juuri niin huonoja mitä sarjataulukko osoittaa. Anaheim Ducks nappasi toiseksi edellisellä kierroksella pisteen Florida Panthersilta, mutta Ankat oli silloinkin maaliodottamien valossa heikompi ja olisi ansainnut hävitä. Vierasjoukkue esiintyi viimeksi rumasti tappiollisesti Tampa Bay Lightningia vastaan. Vastustaja onnistui maalinteossa kuusi kertaa ja ratkaisi ottelun toisessa erässä. Anaheim Ducksin tekeminen on ollut edelleen sen verran vaatimatonta ja kurjalla tasolla, että vierasjoukkueelta on vaikea odottaa jatkossakaan parempia tuloksia tai menestystä. Ankkojen tekemisen jänne ei kestä yhä millään kuin osan otteluista.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.