VPS – Zalgiris vihje ja kertoimet

VPS – Zalgiris
Lemonsoft Stadion
11/07/2024 – 20.00

Vihjemedia vihje – Yli 2,5 maalia – Kerroin 1.80* 18bet

(Kertoimet vedettiin 11/07 klo. 11.30)

Parhaat kertoimetVeikkaus18betPinnacle
VPS voittaa2.62*2.60*2.56*
Tasapeli3.30*3.40*3.34*
Zalgiris voittaa2.44*2.60*2.54*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • VPS on ollut viime aikoina heikossa pelivireessä ja pelannut neljä edellistä kilpailullista otteluaan ilman voittoja.
  • VPS on esiintynyt Veikkausliigassa parilla viime kierroksella pisteittä FC Interiä ja todella yllättäen EIFiä vastaan.
  • VPS on ollut Veikkausliigassa kotonaan todellinen maalijuhlien miehistö maalikeskiarvon ollessa kiitettävä 3,38.
  • VPS on pelannut myös viime otteluissaan todella viihdyttäviä otteluita, joissa etenkin puolustus on ollut kovilla.
  • Zalgiris johtaa Liettuan liigaa ja on ollut kahdesta vaisusta ottelustaan huolimatta selkeästi sarjan vahvin ryhmä.
  • Zalgirisilla on alla pari vaikeampi ottelu, mutta vierasjoukkueen tulivoima on ollut muuten todella hyvällä tasolla.
  • Zalgirisin tulivoiman pitäisi päästä hyvin oikeuksiinsa parin vaikeamman ottelun jälkeen taas Europelien alkaessa.
  • VPS:n aktiivinen ja rohkea prässipelaaminen laittavat etenkin otteluparin avauksessa Zalgirisin alakerran ongelmiin.
  • Runsasmaalisuuden kautta on löydettävissä pientä etua. Yli 2,5 maalia tulee noin 57 prosentin todennäköisyydellä.

Jalkapallon Konferenssi-liigan karsinnoissa VPS saa vastaansa Zalgirisin. Kotijoukkueella on ollut viime aikoina erityisesti tuloksellisesti selkeästi vaikeampaa. Raita on pelannut neljä edellistä kilpailullista otteluaan ilman voittoja ja haasteita on riittänyt varsinkin puolustuksen kanssa. Vaasalaiset ovat esiintyneet Veikkausliigassa kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti FC Interiä ja EIFiä vastaan. Etenkin viimeksi tullut tappio oli yllättävä, joskin vastustaja pääsi pelaamaan pitkään ylivoimalla. VPS on ollut kotonaan hyvin viihdyttävä miehistö, jonka otteluissa maaleja on tehty kovalla keskiarvolla. Vierasjoukkue on Liettuan selkeä ykkönen, vaikka vihreävalkoisilla on alla pari vaikeampaa ottelua. Kyseessä on kuitenkin mainion kauden pelannut miehistö, jonka tulivoiman pitäisi päästä hyvin esille taas Konferenssi-liigan karsinnoissa. Žaliai Balti on tehnyt Liettuan liigassa maaleja parin osuman keskiarvolla. Omissa on soinut vähän, mutta pohjanmaalaisten aktiivinen ja rohkea prässipelaaminen laittavat ottelupariin ennakkosuosikkina lähtevät vieraat etenkin avauksessa ahtaalle.

Vaasalaiset pelanneet paljon hyvin viihdyttäviä otteluita

VPS nappasi hieman kesäkuun puolen välin jälkeen pistejaon AC Oulua vastaan ja on esiintynyt sen jälkeen kolmessa tappiollisessa ottelussa. Vaasalaiset ovat pelanneet yhä Veikkausliigassa komean kauden, mutta Raidan suunta on ollut kiistatta laskussa. Kotijoukkueen paras pelivire on ollut kateissa jo jonkin aikaa, mutta se ei ole muuttunut mihinkään, että pohjanmaalaisten otteluissa maaleja on nähty varsinkin kotona kiitettävään tahtiin. Osumia on tehty sen verran kovassa tahdissa, että esimerkiksi EIFikin onnistui viimeksi maalinteossa vieraissa kolmeen kertaan. Tosin kuten jo todettu, niin vastustaja pääsi pelaamaan ison osan ajasta ylivoimalla. VPS lähestyy ottelua varmasti samalla tavalla kuin muita varsinkin kotonaan pelaamiaan otteluita. On vaikea kuvitella, että Raita lähestyisi Europelien starttia varovaisemmin kuin normaalisti tai vaihtamalla omaa identiteettiään. Kentällä nähdään heikosta pelivireestä huolimatta rohkeasti ja aktiivisesti yltäältä ottavat isännät, jotka haluavat varmasti kotonaan saada otteet itselleen ja päästä ylipäätään vaisuhkossa iskussa takaisin onnistumisten pariin.

Vieraat ennakkosuosikkeja myös otteluparin avauksessa

Zalgiris on ollut Liettuan liigassa odotetusti vakuuttavassa pelivireessä, vaikka vierasjoukkueella on alla pari vaikeampaa ottelua. Vihreävalkoiset eivät ole olleet lähiaikoina kaksisessa pelivireessä, sillä vierailla on takana kahden maalin tappio Hegelmannia vastaan ja ilman pisteitä edennyt ilta Kaunoa vastaan. Esimerkiksi viimeksi tullut tappio ei kuitenkaan kuvannut iltaa hyvin. Vastustaja oli otteidensa valossa heikompi miehistö. Ottelun olisi pitänyt päättyä Žaliai Baltin eduksi. Toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio ei ollut varsinaisesti väärin, mutta vastustajan olisi kuulunut voittaa korkeintaan maalin erolla. Numerot olivat tapahtumien kannalta liian suuret. Zalgiris lähtee ottelupariin ansaittuna ennakkosuosikkina ja on sellainen myös ensimmäisessä taistossa Vaasassa. Liettualaisten ratkaisuvoima ei ole ollut parissa viime ottelussa odotetulla tasolla, mutta paluuta normaaliin päiväjärjestykseen on syytä odottaa taas tuloksellisesti pienen vaikeamman ajanjakson jälkeen. Korkean temmon pitäisi sopia vieraille sujuvasti, jonka maalintekokyvyn potentiaali on vahvalla tasolla.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.