VPS – FC Honka vihje ja kertoimet

VPS – FC Honka
Elisa Stadion
22/06/2022 – 18.00

Vihjemedia vihje – VPS voittaa – Kerroin 3.50

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • VPS on pelannut vähintään kelvollisen alkukauden ja saanut tulosta neljästä voitosta ja tasurista.
  • VPS voi olla alkukauteensa tyytyväinen, sillä vaasalaisille lupailtiin sesongin alla monia ongelmia.
  • VPS pelasi edellisellä kierroksella HIFK:n vieraana ja onnistui maalinteossa huimasti viisi kertaa.
  • VPS on ollut viime aikoina muutenkin iskussa ja kukisti maajoukkuetauon alla IFK Mariehamnin.
  • FC Honka on pelannut vahvan alkukauden, esiintynyt hienosti edukseen ja menestynyt komeasti.
  • FC Honka on ollut kiistatta yksi alkukauden parhaista onnistujista ja esiintynyt yllättävän hyvin.
  • FC Honka on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti HIFK:ta ja KuPSia vastaan.
  • FC Honka on saanut hyvin maalipaikkoja, mutta espoolaisten maalinteko ei ole ollut yhtä vahvaa.
  • FC Honka on pelannut toki mainiosti, mutta vieraiden kuuluu olla Vaasassa vain minisuosikkeja.
  • VPS:lle on tiedossa laadukasta pelattavaa. VPS voittaa ottelun vähän päälle 30 prosentin arviolla.

Jalkapallon Veikkausliigassa VPS kohtaa FC Hongan. Kotijoukkue on pelannut alkukaudella saldolla neljä voittoa, tasapeli ja viisi tappiota. Isännät ovat pelanneet onnistuneen alkukauden, sillä vaasalaisille lupailtiin sesongin alla monia ongelmia ja taistelua putoamista vastaan. Raidan matka on alkanut hyvissä merkeissä, ja pohjanmaalaiset tekivät viimeksi rumaa jälkeä yöttömän yön ottelussa HIFK:sta. Maalinteossa onnistuttiin viisi kertaa. Vierasjoukkue on pelannut komean alkukauden, esiintynyt hienosti edukseen ja ollut toistaiseksi yksi parhaista onnistujista. Espoolaiset ovat pelanneet kiistatta odotuksia paremman alkukauden ja luoneet hienosti maalipaikkoja. Vierailla on alla iso voitto KuPSista.

Kotijoukkue teki viimeksi rumaa jälkeä surkeasta HIFK:sta

VPS on pelannut odotuksiin nähden vähintään kelvollisen alkukauden ja saanut menestystä neljästä voitosta ja pistejaosta. Kotijoukkue nousi viime kauden päätteeksi Suomen korkeimmalle sarjatasolle ja on pystynyt pelaamaan sesongilla toistaiseksi ainakin materiaalinsa mukaisesti. Raita on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti IFK Mariehamnia ja HIFK:ta vastaan. Vaasalaiset onnistuivat viimeksi maalinteossa vaatimattomasti viisi kertaa. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, joskin pallot myös pomppivat suotuisasti ja numerot olivat maaliodottamien valossa yläkanttiin. VPS on pelannut alkukaudella sen verran hyvin, että kotijoukkueen kuuluu olla Vaasassa vain pieni altavastaaja.

Espoolaiset pelanneet odotuksia paremman alkukauden

FC Honka lähti Veikkausliigaan pelaamaan paikoista ylemmässä keskikastissa, ja vierasjoukkue on aloittanut urakkansa enemmän kuin hienosti. Espoolaiset ovat olleet hienossa pelivireessä, esiintyneet komeasti edukseen ja olleet yksi alkukauden parhaista onnistujista. Vieraat ovat pystyneet esiintymään enemmän kuin materiaalinsa mukaisesti ja tehneet hyvää jälkeä kentän molemmissa päissä. FC Honka on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti HIFK:ta ja KuPSia vastaan. Vierasjoukkue esiintyi viimeksi hienosti ja voitti KuPSin ansaitusti. Espoolaiset ovat olleet kiistatta vahvassa pelivireessä ja lähtevät myös Vaasaan ennakkosuosikin roolissa, mutta sitä on ehditty liioitella turhaan.

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö