Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Vetovihjeet | Twitter #betsit

Vetovihjeet betsit tagilla Twitterissä

Vihjemedia julkaisee vetovihjeet Twitterissä käyttäen aina tagia betsit. Eli käytännössä #betsit. Vetovihjeet julkaistaan myös tämän sivuston etusivulla sekä Facebookissa.

Seuraa Vihjemediaa – siirry etusivulla ja laita meidät suosikkeihin! Mikäli haluat aina heti tiedon kun vihje julkaistaan on hyvä seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa. Kumpi on valintasi?

Twitter betsit

Betsit on termi, joka on noussut yhä suositummaksi ja se johtunee paljon myös Twitteristä. Betsit Twitterissä ovatkin yleisiä eikä ihme, sillä siellä niitä on helppo jakaa. Tarjonta on laaja ja jokainen päättää tietenkin itse, että mitkä betsit tai vetovihjeet hyödyntää. Niin tai näin on hyvä seurata vetovihjeitä jonkin aikaa ennen kuin alkaa niihin oikeaa rahaa laittamaan. Poikkeus on tietenkin tilanne, jolloin on jo vihjaajan taso tiedossa.

Muussa tapauksessa on tosiaan hyvä seurata tilannetta. Vaikuttaako vihjaaja asiantuntevalta? Kestääkö kertoimet? Tulevatko betsit vähän kaikkeen vai tiettyyn lajiin ja sarjaan? Odottaa ei aina tarvitse, sillä mikäli vihjaaja on jo pidempään laittanut betsit Twitteriin voi hänen historiaansa tutkia.

Löydät oikealta puolelta laadukkaita muiden kun Vihjemedian Twitter betsit.

Hyödynnä vetovihjeet oikein

Vetovihjeet kannattaa aina hyödyntää oikein. Hyödynnä ne mahdollisimman nopeasti julkaisun jälkeen ja aina parhaalla mahdollisella kertoimella. Kerroin tekee sinusta voittavan vedonlyöjän. Voitolliset vetovihjeet ovat puolestaan nopeasti tappiollisia sinulle vaikka vihjeet tekisivät voittoa, jos hyödynnät vetovihjeet käyttämällä huonoja kertoimia. Kun kasassa on suuri määrä vetoja on kertoimissa pienikin ero suuri ero rahassa. Huonolla kertoimella tuhotaan parhaatkin vetovihjeet, sillä jos voitollinen vedonlyönti on kyseessä pelataan kerrointa eikä arvata voittajaa.

Jätä väliin vetovihjeet, joiden kerroin on pudonnut merkittävästi. Raja on vaikea määrittää, mutta mielestämme vain marginaalisia pudotuksia kannattaa hyväksyä. Muuten on hyvä passata. Selvästi nousseet kertoimet ovat myös vaarallisia. Tällöin markkina, joka sisältää paljon viisasta rahaa on eri mieltä. Jätä noussut kerroin väliin ellei sinulla ole erittäin vankka pohja sille miksi lyödä kohdetta. Taustalla voi olla myös kokoonpanotieto, jotta ei ollut hetkellä jolloin vetovihje julkaistiin.

Hyödynnä aina paras kerroin, joten avaa itsellesi runsaasti pelitilejä kerroinvertailua varten. Luotettavat peliyhtiöt sekä rahanarvoiset tervetuliaslahjat bonusten muodossa löydät sivulta vedonlyöntibonukset.

Twitter

Vetovihjeet ja Twitter betsit | Vihjemedia

Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.