Veikkausliiga alkaa viikonloppuna – Unibetillä mainio uusien asiakkaiden erikoistarjous!

Jalkapallon Veikkausliigan kausi 2021 lähtee käyntiin tulevana lauantaina, ja peliyhtiö Unibetillä on Veikkausliigan alkamisen kunniaksi mainio uusien asiakkaiden erikoistarjous:

Unibetillä uudet pelaajat voivat lunastaa ilmaisvetoja yhteensä 50 € edestä pelaamalla aluksi vähintään 10 €:llä.

Ensimmäisen talletuksen ja sillä pelaavien uusien asiakkaiden ilmaisvedot ovat 10 € arvoisia ja niitä annetaan viisi kappaletta. Kampanja käynnistyi maanantaina ja siihen voi osallistua 4. toukokuuta asti.

OSALLISTU KAMPANJAAN UNIBETILLÄ!

Unibetin kampanjaan osallistuminen on helppoa. Uusien asiakkaiden tulee tehdä ensimmäinen talletus ja asettaa vetoja vähintään 10 € edestä. Uudet pelaajat saavat sen jälkeen viisi kappaletta ilmaisvetoja, joista jokainen on arvoltaan 10 €. Ensimmäisen talletuksen on oltava vähintään 10 €. Talletuksella tehtävien vetojen tulee olla 1,40 tai sitä suuremmilla kertoimilla. Vedot tulee tehdä 30 päivän kuluessa osallistumisesta. Ilmaisvedot annetaan heti, kun talletuksella tehdyt vedot on ratkaistu.

Kaikissa ilmaisvedoissa kertoimien tulee olla sama 1,40 tai sitä suurempi. Yhdistelmävedoissa jokaisen kertoimen on oltava myös vähintään 1,40. Ilmaisvedoista saatavat mahdolliset voitot maksetaan ilman kierrätysvaatimuksia, joten ilmaisvetojen voitot ovat suoraan oikeaa rahaa. Niistä ei kuitenkaan palauteta panoksia. Ilmaisvetoja ei voi käyttää moottoriurheilun vedonlyöntiin. Lunastetut ilmaisvedot peruvat tervetuliaistarjouksen, joten uudet asiakkaat voivat saada vain toisen uuden pelaajan bonuksen.

Kampanja on voimassa pelkästään Unibetin uusille asiakkaille, jotka eivät ole lunastaneet tervetuliaistarjousta. Jos olet käyttänyt bonuspaketin, niin et voi osallistua tähän kampanjaan. Tarvittaessa voit kysyä Unibetin asiakaspalvelusta, oletko oikeutettu osallistumaan uuteen kampanjaan. Katso bonussäännöt ja -ehdot vielä huolella. Erikoistarjous on lunastettavissa kerran taloutta kohden.

Jalkapallon Veikkausliiga on myös alkavalla kaudella vahvasti mukana Unibetin vedonlyöntitarjonnassa. Unibetillä saa lyödä vetoa mahdollisia poikkeuksia lukuun ottamatta jokaisesta Veikkausliigan ottelusta myös live-vedonlyönnissä. Asiakkaille tarjotaan kertoimet myös Veikkausliigan voittajavetoon, parhaaseen maalintekijään ja siihen, mitkä joukkueet putoavat kauden päätteeksi miesten Ykköseen. Veikkausliiga lähtee käyntiin kahdella upealla ottelulla, kun HJK isännöi FC Honkaa ja FC Inter KuPSia.

Unibet on yksi suomalaisten eniten suosimista vedonlyöntiyhtiöistä. Unibetillä on runsaasti kampanjoita ja tarjouksia myös vanhoille pelaajille. Unibetin uuden pelaajan bonus on normaalisti 100 % 100 € saakka ja 10 € ilmaisveto. Kierrätysvaatimukset ovat markkinoiden helpoimmasta päästä. Lisäksi Unibet TV tarjoaa paljon huippu-urheilua maksutta.

Unibet

  • Vedonlyöntiin: 100 € + 10 € ilmaisveto
  • Kasinolle: 200 € + 10 ilmaiskierrosta
Erikoisbonus jääkiekon MM-kisoihin!
LYÖ VETOA

Vedonlyöntibonus 100% talletusbonus aina 100€ asti | 10€ riskitön mobiiliveto | Uudet asiakkaat | Minimitalletus 10€ | Kierrätysvaatimus 4x, 30pv | Vähimmäiskerroin 1.4 | Säännöt ja ehdot voimassa | 18+ Säännöt ja ehdot pätevät

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö