Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Vedonlyöntipörssi

Vedonlyöntipörssit ovat vedonlyönnissä harvinaisia, mutta pari varteenotettavaa vaihtoehtoa löytyy kuitenkin. Mikä etu on käyttää vedonlyöntipörssiä ja onko sellaista, jota erityisesti voi suositella?

vedonlyöntipörssit

Vedonlyöntipörssit tarjoavat back vaihtoehtoa kun haluat lyödä kohdetta. Lay puolestaan kun tarjoat kerrointa. Kertoimien alla näkyy tarjottu rahamäärä toistaiseksi. Tutustu rauhassa ja sivusto alkaa tuntumaan selkeältä.

Vedonlyöntipörssit käytännössä

Vedonlyöntipörssit erottuvat perinteisestä vedonlyöntitoimistosta siltä osin, että voit olla myös itse vedonvälittäjä. Voit tarjota kerrointa, jota muut voivat pelata. Voit määrittää, että tarjoat otteluun 1,80 kerrointa 100€ verran. Tätä voivat muut poimia ja pelata. Todennäköisesti et ole ainoa joka tarjoaa kertoimia, joten parhaat kertoimet poimitaan tietenkin päältä pois. Vedonlyöntipörssit tuovat näin jotain todella kiinnostavaa lisää vedonlyöntiin on sitten kyseessä harrastus tai ammatti. Vedonlyöntipörssit ottavat pääosin hyvin panosta sisään, joten suurellakin pelikassalla operoiva saa pelattua hyvin kohteita. Kohdevalikoima on usein heikompi kun monella muulla vedonvälittäjällä eikä erikoiskohteita löydä samalla tavalla. Suuret sarjat ja tapahtumat toimivat kuitenkin erinomaisesti vedonlyöntipörsseissä ja voikin sanoa, että vedonlyöntipörssit ovat ammattimaiseen vedonlyöntiin loistava lisä. Täällä pelaavat myös ammattilaiset.

Vedonlyöntipörssit tarjoavat huippukertoimia

Vedonlyöntipörssit tarjoavat huikeita kertoimia, mutta kyseessä on osittain hämäystä. Tämä johtuu siitä, että kertoimet joita näytetään ovat niitä joita tarjotaan ilman välityspalkkiota. Kun perinteiset vedonvälittäjät ottavat voittonsa tarjoamalla kertoimia, jotka ovat ”vajaita” eli palautus vähän tai paljon alle 100% niin vedonlyöntipörssien periaate on eri. Kertoimet ovat kovat, mutta niistä poistetaan välityspalkkiot. Esimerkiksi vedonlyöntipörssi Matchbook ottaa 1% välityspalkkion voitetuista ja hävityistä vedoista Toinen vedonlyöntipörssi on Betfairin, jonka periaate on ottaa välityspalkkio vain voitetuista vedoista, mutta se puolestaan ottaa sitä vähän enemmän. Molemmat on hyvä olla käytössä, mutta Matchbook on ottamassa kiinni Betfairia ja tietyiltä osin ajanut ohi.

Betfair dominoi pitkään vedonlyöntipörssien markkinoita täysin yksinään. Kun Matchbook tuli vakavalla otteella markkinoille on tilanne tasoittunut ja monien mielestä on Matchbook jopa ajanut Betfairin ohi. Eikä ihme, sillä mm. välityspalkkiot hoituvat selkeästi ja jopa edullisemmin. On kuitenkin suositeltavaa, että molemmat on käytössä.

Onko vedonlyöntipörssit käytön arvoisia?

Välityspalkkiosta huolimatta on sanottava, että vedonlyöntipörssit tarjoavat mahdollisuuksia panostukselle joka miellyttää on se sitten pieni tai jopa todellla iso. Kertoimet ovat välityspalkkioiden jälkeenkin huippua, joten kyllä vedonlyöntipörssejä voi vahvasti suositella. Lisäksi molemmat, sekä Betfair että Matchbook tarjoaa tarjouksia ja riskittömiä vetoja, joiden avulla voi jo sivustoon tutustua. Lisätietoja sivulla vedonlyöntibonukset.

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö