Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Mobiilivedonlyönti | Mobiiliveikkaus

Mobiilivedonlyönti tai mobiiliveikkaus on yhä suositumpaa eikä sinällään ihme, sillä onhan se erittäin kätevää. Varsinkin, jos paikan päällä on urheilutapahtumassa on mobiilivedonlyönti käytännössä ainoa vaihtoehto. Tietokonetta kun harvalla on mukana, mutta matkapuhelin, älypuhelin tai tabletti on helposti kuljetettava ja käytännöllinen juuri tämänlaisissa tilanteissa.

Mobiilivedonlyönti käytännössä

Mobiilivedonlyönti on käytännössä yksinkertaista ja helppoa. Useimmiten kyseessä ei ole mikään erikseen ladattava ohjelma vaan kätevästi toimiva nettisivu, joka soveltuu mobiilipelaamiseen. Toisinaan hyvällä mobiililaitteella voi mobiilivedonlyönti toimia erinomaisesti jopa normaalilla vedonlyöntitoimiston sivulla. Kuitenkin mobiilaitteet on paremmin huomioitu, jos erillinen mobiilisivusto on tehtynä. Tällöin mobiiliveikkaus on sujuvampaa.

Eli käytännössä yksinkertaista: Tee pelitili ensin, joka hoituu ehkä kuitenkin kätevämmin tietokoneella tehtynä. Se on nopeampaa ainakin. Tämän jälkeen lisää vedonlyöntitoimiston sivu suosikkeihin tai mobiililaitteesi työpöydälle. Avaa mobiilivedonlyöntisivu ja kirjaudu sisään. Selaa kohteita joita tulossa tai livekohteita. Mobiiliveto lyödään käytännössä samalla tavalla kun normaalisti tietokoneella. Tallettaminen hoituu myös vaikka on helpompi suorittaa tietokoneella. Kuitenkin mobiilitallettaminen onnistuu, joten kun on tarve tallettaa voi sen tehdä.

Missä parhaat mobiilivedonlyönti -sivustot?

Mobiilikasinot jos pitää laittaa järjestykseen niin totuus on aika lähellä seuraavanlaine. Mukana on myös vedonlyöntibonukset.

  1. Bet365 tarjoaa erittäin kattavan pelivalikoiman ja on livevedonlyönnin osalta myös mobiilissa erinomainen. Ensitalletus tuplataan 100€ = 200€. Kielivaihtoehtoina vain englanti, ruotsi ja muutama muu.
  2. Unibet on vasta neljäntenä ehkä monelle yllätyksenä. Pelivalikoima, palvelu, erikoisvedot ym. ovat huippuluokkaa ja siltä osin on Unibet myös mobiilivedonlyöntinä hyvä. Kuitenkin sivusto on jonkin veran hidas ja kömpelö. Kannattaa toki kokeilla miten omalla laitteella toimii, sillä kokonaisuutena on kyseessä erinomainen valinta. Unibet tupltaa myös ensitalletuksen 100€ asti ja lisäksi sen tarjoama mobiilivedonlyönti bonus on 10€ ilmaisen mobiiliveto. Näin mobiilivedonlyönti alkaa ilmaiseksi.

Mobiilivedonlyönti bonukset

Mobiilivedonlyönti bonukset eivät pääosin erotu normaaleista bonuksista, joten sen takia voit ottaa kaikki bonukset joita haluat sivulta vedonlyöntibonukset. Ne ovat kaikki mobiilivedonlyönti bonuksia myös, sillä voit pelata niitä mobiilissa.

Mobiilivedonlyönnin ongelmat

Mobiilivedonlyönti sujuu hyvin ja on ongelmatonta pääosin, mutta yksi hankaluus on joka on merkittävä jopa. Nimittäin kerroinvertailu ei ole aivan helppoa ja nopeaa. Live mobiilivedonlyöntiin suositellaan, että pidetään 2-3 mobiilisivua auki joista sitten katsotaan kertoimet ja lyödään paras.

Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.