Unkari – Tanska vihje ja kertoimet

Unkari – Tanska
Nokia Areena
13/05/2023 – 16.20

Vihjemedia vihje – Tanska voittaa -2,5 maalin tasoituksella – Kerroin 2.43* William Hill

(Kertoimet vedettiin 11/05 klo. 14.45)

Parhaat kertoimetVeikkausWilliam Hill888 Sport
Unkari voittaa10.50*7.00*8.00*
Tasapeli8.00*4.50*5.60*
Tanska voittaa1.17*1.30*1.30*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Unkari palaa jääkiekon MM-kisojen pääsarjaan esiinnyttyään viime vuosina ensimmäisessä divisioonassa ja noustuaan sieltä viime keväänä.
  • Unkari lähtee MM-kisojen pääsarjaan hyvin vaikeasta tilanteesta, sillä Magyarsin materiaali ja taitotaso ovat auttamatta aivan liian heikkoja.
  • Unkari on kiistatta MM-kisojen heikoimpia ryhmiä, ja Magyarsilta on turha odottaa mitään muuta kuin taistelua putoamisen välttämisestä.
  • Unkari on monien papereissa MM-kisojen huonoin joukkue, ja jos Magyars ei jää lohkonsa viimeiseksi, niin se olisi jo ehdottomasti yllätys.
  • Tanska oli viimeksi lähellä yltää jatkoon, mutta Juuttien matka päättyi lohkovaiheeseen. Joukkueen pistemäärä oli silti sama kuin Slovakialla.
  • Tanska pelaa realistisesti lohkon neljännestä paikasta ja etenemisestä jatkoon. Joukkueen tärkein haastaja viimeisestä jatkopaikasta on Saksa.
  • Tanska on todella vahvasti Unkaria parempi ja tasokkaampi miehistö ja heti ensimmäisellä kierroksella jättimäisen ennakkosuosikin roolissa.
  • Tanskalle on hyvää pelattavaa. Yksi viikonlopun todennäköisimmistä voittajista juhlii täyttä pistepottia -2,5 maalin erolla noin 50 prosentilla.

Jääkiekon MM-kisojen lohkovaiheen alussa Unkari pelaa Tanskaa vastaan. Kyseessä on lähtökohtaisesti yksi ensimmäisen viikonlopun yksipuolisimmista otteluista, sillä Juutit lähtee taistoon jättimäisenä ennakkosuosikkina ja omaa hyvät puitteet juhlia täyttä pistepottia myös useamman maalin erolla. Magyars on tehnyt paluun MM-kisojen pääsarjaan ja esiintyy mitä suuremmalla todennäköisyydellä näissä karkeloissa taas vain kuluvana keväänä. Joukkue on MM-kisojen heikoimpia maita ja monien papereissa turnauksen huonoin. Miehistö lähtee MM-kisoihin yrittämään putoamisen välttämistä, mutta se tulee olemaan todella vaikeaa. Tasoerot ovat vain liikaa. Danish Lions jäi viime vuonna niukasti lohkovaiheeseen, vaikka joukkueella oli sama pistemäärä kuin Slovakialla. Miehistö pelaa nyt todennäköisesti viimeisestä jatkopaikasta Saksaa vastaan. Tanska pääsee aloittamaan urakkansa MM-kisoissa sopivalla ottelulla, sillä Juutit on niin valtavasti Unkaria vahvempi ryhmä, että Danish Lions pääsee hakemaan onnistumisia heti laajalla rintamalla ja lienee jo avauserässä kuskin paikalla.

Magyars tekemässä MM-kisojen pääsarjaan ranskalaisen visiitin

Unkarille pelaaminen MM-kisojen pääsarjassa on vuosien tauon jälkeen komea juttu ja onnistuminen, sillä joukkue on ollut mukana edellisen kerran MM-kisojen pääsarjassa viime vuosikymmenen puolessa välissä. Unkari lähtee tämän vuoden turnaukseen pelaamaan luonnollisesti vain putoamista vastaan, mutta joukkueen materiaali ja taitotaso ovat auttamatta niin heikkoja, että pienetkin ilonaiheet olisivat enemmän kuin tervetulleita. Unkari on monien papereissa MM-kisojen huonoin miehistö, ja joukkue lähtee altavastaajana kaikkiin otteluihinsa. Altavastaajan asema on isossa osassa otteluita todella merkittävä. Unkaria ei voi tuomita automaattisesti palaamaan sarjaporrasta alemmaksi, mutta mikään ei varsinaisesti puolla sitä, että joukkue voisi pelata tosissaan ja menestyksellisesti säilymisensä puolesta. Rosteri koostuu käytännössä kotimaan pääsarjasta, joten se kuvastaa hyvin sarjanousijan onnetonta materiaalia. Unkarilla voisi olla teoriassa yllätyssaumat juuri turnauksen alussa, mutta jos Tanska pelaa vähänkin odotetusti, niin Magyars jäänee vaille saumoja.

Juutit pelaa viimeisestä jatkopaikasta yhdessä Saksan kanssa

Tanska oli viime vuonna lähellä yltää kahdeksan joukkoon, sillä Juutit keräsi saman määrän pisteitä kuin Slovakia, mutta punavalkoisten urakka päättyi kuitenkin niukasti lohkovaiheeseen. Danish Lions pelasi viime vuoden turnauksen lohkovaiheessa odotetusti ja pystyi taistelemaan loppuun saakka paikoista jatkossa. Tanska esiintyy tämän vuoden turnauksessa hyvin pitkälti saman tasoisella miehistöllä kuin viime vuosina. Danish Lions on paperilla Saksan kaltainen miehistö ja pelaa viimeisestä jatkopaikasta juuri kyseistä ryhmää vastaan. Tanskan materiaali on vähintään kelvollinen, sillä Juuttien vahvuudessa on muun muassa monia Euroopan laatusarjoissa esiintyneitä pelaajia. Tanska tavoittelee ehdottomasti ja täysin realistisesti tällaisella rosterillaan pääsyä pudotuspeleihin, ja Juuttien pitäisi pystyä dominoimaan surkeaa Unkaria. Tanska ei voi lähteä otteluun puolivaloilla tai pelaamaan vain osan ottelusta hyvin, sillä se voisi olla sarjanousijalle pieni oljenkorsi. Muita syitä on vaikea nähdä miten Juutit ei voittaisi. Parhaat peli-ideat löytyvätkin Danish Lionsin tasoituksista.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.