UNA Strassen – KuPS vihje ja kertoimet

UNA Strassen – KuPS
Stade Municipal de la Ville de Differdange
11/07/2024 – 20.00

Vihjemedia vihje – Alle 2,5 maalia – Kerroin 2.11* GGbet

(Kertoimet vedettiin 11/07 klo. 12.10)

Parhaat kertoimetVeikkausGGbetPinnacle
UNA Strassen voittaa6.10*6.22*6.10*
Tasapeli4.15*4.03*4.04*
KuPS voittaa1.44*1.52*1.49*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • UNA Strassen pelaa ensimmäistä kertaa Euroopan kentillä yltämällä viime kaudella Luxemburgin liigassa kuudenneksi.
  • UNA Strassen on päälle 100-vuotias jalkapalloseura, joten pelaajiston tunnetilis on varmasti korkealla kotiyleisön edessä.
  • UNA Strassenin ei pitänyt päästä mukaan Euroopan kentille, mutta se tuli mahdolliseksi muutamien poisjääntien vuoksi.
  • UNA Strassen lähestyy otteluita vahvasti puolustuksen ja riskittömyyden kautta, jotka korostuvat lisää Euroopan kentillä.
  • KuPS pelasi äsken Veikkausliigassa voitollisesti, kun ilta Gnistania vastaan päättyi kotona odotetusti parin maalin voittoon.
  • KuPS on varmasti Luxemburgissa nopeasti kuskin paikalla ja saa vastaansa tiiviisti ja matalalta puolustavan UNA Strassenin.
  • KuPSin kärsivällisyys voi olla avauksessa koetuksella, kun savolaisilla on vastassaan viiden alakerta Denis Schütten johdolla.
  • KuPS on otteluparissa luonnollisesti suuren ennakkosuosikin asemassa, mutta Luxemburgista niukkakin voitto olisi jo hyvä.
  • Parhaat peli-ideat löytyvät vähämaalisuuden muodossa. Alle 2,5 maalia toteutuu vähän alle 50 prosentin todennäköisyydellä.

Jalkapallon Konferenssi-liigan karsinnoissa toisensa kohtaavat UNA Strassen ja KuPS. Kotijoukkue on pitkien perinteiden jalkapalloseura, jolla on ikää reilut 100 vuotias. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun luxemburgilaiset nähdään Euroopan kentillä. Isäntien pelaajiston tunnetila ja fiilis ovat kotiyleisön edessä korkealla. Punapaidat sijoittuivat viime kaudella Luxemburgin pääsarjassa kuudenneksi maalieron kääntyessä niukasti plussan puolelle. Vierasjoukkue pelasi viimeksi voitollisesti Veikkausliigassa neljän maalin koitoksessa Gnistania vastaan. Kukkojengi ehti mennä ensimmäisellä jaksolla jo kolmen maalin johtoasemaan, jonka jälkeen myös vastustaja pääsi otteluun mukaan niin yhden kavennuksen kuin pelillisesti muutenkin. Paljon laadukkaammat keltamustat menevät otteluparista hyvin todennäköisesti jatkoon, mutta Luxemburgissa vastassa on viiden alakerta ja tiivis joukkuepuolustus. Savolaiset lähtevät ottelupariin tietysti suursuosikkeina, mutta on vaikea kuvitella, että varsinkaan avauksesta olisi odotettavissa ainakaan tuloksen muodossa yksipuolista iltaa.

Kotijoukkue ensimmäistä kertaa Euroopan kentillä

UNA Strassenille pelaaminen Euroopan kentillä näkee ensimmäistä kertaa päivänvalon, sillä kuten todettu, niin kotijoukkue ei ole ollut ennen mukana tällaisissa otteluissa. Isännät sijoittuivat viime kaudella Luxemburgissa kuudenneksi maalieronsa kanssa yltäen niukasti plussalle. Punapaidat pelaavat vahvasti puolustuksen ja riskittömyyden kautta, jonka on helppo odottaa jatkuvan myös Euroopan kentillä. Tuskin myöskään kotona on luvassa normaalia rohkeampaa ja aktiivisempaa pallollista tai pallotonta pelaamista. Keskittyminen on siinä, että ensikertalainen pitää otteluparin elossa myös toiseen koitokseen. UNA Strassenin kannalta on ikävää, että seuran oma stadion ei täytä eurokriteereitä, joten isäntien kotona pelaamansa ottelut joudutaan pelaamaan Differdangessa 25 kilometrin päässä. UNA Strassenin mahdollisuudet mennä otteluparista jatkoon ovat auttamatta pienet, mutta kotijoukkue pystyy Luxemburgissa pitämään Kukkojengin todennäköisesti odotettua vähemmillä hyvillä maalipaikoilla ja tyrehdyttymään muutenkin vieraiden paperilla paljon vahvemman hyökkäyspään.

Kukkojengi vieraissakin vahva ennakkosuosikki

KuPSille pelaaminen Konferenssi-liigan karsintojen ensimmäisellä kierroksella pitäisi olla vastustajan kannalta sopivaa kauraa, sillä vierasjoukkueella ei tulisi olla tällaisessa otteluparissa vaikeuksia mennä jatkoon. Kukkojengi on materiaaliltaan ja taitotasoltaan niin paljon luxemburgilaisia parempi miehistö, että keltamustien tulisi pystyä ottamaan ottelu hallintaansa jo aikaisessa vaiheessa. On kuitenkin vaikea nähdä, että savolaiset pystyisivät ratkaisemaan koko leikin jo ensimmäisessä ottelussa. Tasoero on tietysti selkeä ja luvassa on vieraissakin vahvaa hallintaa, mutta vieraiden on varottava samalla ylipelaamista ja ylihyökkäämistä. Kärsivällisyys on tällaisessa ottelussa isossa roolissa. KuPSilla on myös hyvä huomioida, että vierasjoukkue saa olla varuillaan siinä, että Kukkojengi ei joudu yllätetyksi kuten HJK:lle kävi ennakkoon lähes samanlaisessa ottelussa Mestarien liigan karsinnoissa. Klubin piti olla vieraissakin lähellä jopa parin maalin voittoa, mutta ilta päättyi helsinkiläisittäin karusti. Savolaiset olisivat todennäköisesti tyytyväisiä näistä asetelmista niukkaankin voittoon.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.