Turkki – Georgia vihje ja kertoimet

Turkki – Georgia
BVB Stadion
18/06/2024 – 19.00

Vihjemedia vihje – Georgia +0,5 tasoituksella – Kerroin 2.23* Pinnacle

(Kertoimet vedettiin 17/06 klo. 19.30)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
Turkki voittaa1.67*1.70*1.74*
Tasapeli3.85*3.60*3.75*
Georgia voittaa5.30*5.25*5.36*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Turkki lähtee EM-kisoihin alemman keskikastin joukkueena, joka nauttinee myös kotiedusta ison turkkilaisvähemmistönsä kautta.
  • Turkki esiintyi EM-karsinnoissa hienosti nappaamalla viisi voittoa, pari tasuria ja tappion. Joukkue jätti taakseen vahvan Kroatian.
  • Turkki pelasi parissa viimeisessä valmistavassa ottelussaan maaleitta hallitsevan mestarin Italian kanssa ja häviten Puolaa vastaan.
  • Turkin suurimmat kysymysmerkit löytyvät maalinteosta ja puolustuksesta. Etenkin alakerran kestävyys on ehdottomasti arvoitus.
  • Georgia on EM-kisojen ainoa ensikertalainen. Kyseessä on kiistatta myös materiaaliltaan ja taitotasoltaan turnauksen häntäpäätä.
  • Georgia ei ole kuitenkaan niin heikko mitä monet saattavat odottaa. Joukkue ei ole tällaisessa ottelussa lainkaan iso altavastaaja.
  • Georgialta löytyy yksittäisiä aidosti hyviä pelaajia kuten maalivahti Giorgi Mamardashvili ja hyökkäyksen Khvicha Kvaratshkhelia.
  • Georgia panostaa oman maalinsa suojeluun, mutta joukkue osaa luoda Turkin tasoista ryhmää vastaan pidempiäkin hyökkäyksiä.
  • Georgialle löytyy hyvää pelattavaa, sillä ensikertalaiselle ei löydy tarpeeksi luottoa. Georgia venyy pisteille noin 47 pinnan arviolla.

Jalkapallon EM-kisoissa vastakkain asettuvat Turkki ja Georgia. Ay-Yıldızlılar nappasi paikan EM-kisoihin sijoittumalla EM-karsinnoissa lohkonsa ykköseksi. Kyseessä ei ole kuitenkaan alempaan keskikastiin korkeammalle kuuluva miehistö, joten mistään keskinkertaista paremmasta ryhmästä ei ole kyse. Punapaidat ottavat tällaisessa ottelussa varmasti pallonhallinnan ja pystyvät pakottamaan Georgian ison osan ajasta puolustusmuotoonsa, mutta Bizim Çocuklar ei ole materiaaliltaan ja taitotasoltaan edes turnauksen keskikastia. Turkki nauttii todennäköisesti jonkinlaisesta kotiedusta, sillä Saksassa asuu iso turkkilaisväestö, joten paikalla on varmasti paljon joukkueen kannattajia. Jvarosnebi pelaa ensimmäistä kertaa EM-kisoissa ja on rosteriltaan yksi turnauksen heikoimmista joukkueista. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään heittopussi ja pystyy laittamaan Turkin tasoisen ryhmän odotettua tiukemmille. Ensikertalainen operoi tiiviinä joukkuepuolustuksena ja pyrkii turhauttamaan ennakkosuosikkina otteluun lähtevien punapaitojen alustavasti paremman hyökkäyskaluston.

Ay-Yıldızlılar kuuluu vain turnauksen alempaan keskikastiin

Turkki lähtee EM-kisoihin tavoittelemaan realistisesti lohkon toista paikkaa. Kyseessä on hyvin lähelle Tshekin tasoinen joukkue, jonka pitäisi olla tasavertainen ryhmä juuri sen kanssa. Turkki oli viime EM-karsinnoissa tuloksellisesti hyvässä pelivireessä ja nappasi menestystä lohkon ykkössijaan oikeuttaneella tavalla. Toiseksi jäänyt Kroatia oli hyvä osoitus siitä, että Turkki pelasi vahvasi edenneet EM-karsinnat. Kyseessä on luonnollisesti vähintään pykälän Georgiaa laadukkaampi joukkue, mutta tasoero ei ole lainkaan niin suuri mitä saattaisi helposti ajatella. Saksassa suuren kannatuksen saava ja käytännössä toisena “kotijoukkueena” pelaava Ay-Yıldızlılar on tietysti paljon rutinoituneempi ryhmä, joka ottaa varmasti pallonhallinnan ja ottelun kontrolloinnin. Georgia pakotetaan todennäköisesti operoimaan suuren osan ajan ottelusta syvällä omalla puolustusmuodossaan. Turkin suurimmat kysymysmerkit löytyvät puolustuksesta ja maalinteosta. Joukkueen alakerta ei ole lähellekään turnauksen huippuluokkaa. Samaa voi sanoa hyökkäyspäästä, joka on hyvin keskinkertainen.

Ensikertalaisella kertoimiaan paremmat saumat yllättää

Georgialle pelaaminen EM-kisoissa on jo itsessään todella hieno suoritus, sillä joukkue ei ole edennyt koskaan EM-kisoihin. Kyseessä on materiaaliltaan ja taitotasoltaan yksi turnauksen heikoimmista joukkueista, mutta kyseessä ei ole niin heikko miehistö mitä voisi helposti ajatella. Jvarosnebi ei ole myöskään rosterinsa valossa heittopussin asemassa. Joukkueelta löytyy muutamia kansainvälisesti tasokkaita pelaajia, joiden varaan on hyvä rakentaa tiiviistä joukkuepuolustusta, yksittäisiä vastaiskuja ja erikoistilanteita. Valencian Giorgi Mamardashvili on laadukas maalivahti ja kestää vertailua moneen muuhun joukkueeseen. Khvicha Kvaratshkhelia oli vuosi sitten Napolissa erinomaisessa pelivireessä ja johdatti joukkueensa suureen menestykseen. Georgia saapuu EM-kisoihin hyvällä itseluottamuksella, fiiliksellä ja luottamuksella siihen, että joukkueella on aito sauma tavoitella paikkaa lohkon kolmosena ja siten edetä jopa pudotuspeleihin. Georgia tuskin lähtee prässäämään Turkkia rohkeasti ryhmän antaessa ennakkosuosikin pitää palloa puolustusmuotonsa ulkopuolella.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.