Tampa Bay Lightning – San Jose Sharks vihje ja kertoimet

Tampa Bay Lightning – San Jose Sharks
Amalie Arena
08/02/2023 – 02.00

Vihjemedia vihje – San Jose Sharks voittaa – Kerroin 4.75* Bet365

(Kertoimet vedettiin 07/02 klo. 10.20)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Mr Green
Tampa Bay Lightning voittaa1.71*1.56*1.60*
Tasapeli4.70*4.75*5.10*
San Jose Sharks voittaa3.75*4.75*4.40*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

 • Tampa Bay Lightning palasi pieneltä tauolta pelaamalla huonon ottelun Florida Panthersia vastaan ja kokemalla ruman tappion.
 • Tampa Bay Lightningin kausi on ollut lähes odotetun mukainen, sillä kotijoukkue pelaa melkein itäisen konferenssin kärkipäässä.
 • Tampa Bay Lightning oli lähtenyt tauolle pelaamalla voitollisesti Los Angeles Kingsiä vastaan ja esiintymällä silloin laadukkaasti.
 • Tampa Bay Lightning ei ole pelannut maaliodottamien valossa aivan tulostensa mukaisesti ja kerännyt hieman liikaa pisteitä.
 • Tampa Bay Lightningin pisteodottama ei eroa merkittävästi toteutuneista, mutta isäntien pistesaldossa on silti lievästi ilmaa.
 • San Jose Sharks ei ole pelannut vielä pienen huilin jälkeen ensimmäistä otteluaan, joten vieraiden viime ottelusta on vähän aikaa.
 • San Jose Sharks on pelannut maaliodottamien valossa tuloksiaan paremmin ja olisi ansainnut kiistatta enemmän menestystä.
 • San Jose Sharks on kärsinyt huonosta onnesta ja varianssin negatiivisesta puolesta, joskin esimerkiksi maalivahdit ovat pettäneet.
 • San Jose Sharks esiintyi edellisellä kierroksella voitollisesti Pittsburgh Penguinsia vastaan ja sai paljon hyökkäyspään onnistumisia.
 • Tampa Bay Lightningista on saatu liian suuri ennakkosuosikki, joten parhaat pelivalinnat löytyvät San Jose Sharksin puolelta.
 • San Jose Sharksille löytyy ylikertoimia, jotka tulevat varmasti putoamaan. San Jose Sharks voittaa noin 25 prosentin arviolla.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät Tampa Bay Lightning ja San Jose Sharks. Kotijoukkue esiintyi edellisellä kierroksella rumassa tappiossa Florida Panthersia vastaan. Isännät palasivat pieneltä tauolta huonosti ja esiintymällä kaikkea muuta kuin edukseen. Vastustaja onnistui maalinteossa seitsemän kertaa, ja paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa. Otteluun lähdettiin käytännössä tasabuukista tai enintään vastustajan minimaalisesta ennakkosuosikin asemasta. Salamat on pelannut muuten lähes odotusten mukaisesti edenneen kauden hieman itäisen konferenssin kärjen takana. Vierasjoukkue kuuluu edelleen runkosarjan epäonnekkaimpien miehistöjen joukkoon. Haiparvi on esiintynyt tuloksiaan paremmin ja olisi ansainnut ehdottomasti enemmän menestystä. Vieraat eivät ole pelanneet vielä pienen tauon jälkeen ensimmäistä otteluaan. San Jose Sharksin mahdollisuuksia on aliarvioitu, sillä vierasjoukkueen sijoitus ei anna oikeutta Haiparven tekemisen tasolle. Tampa Bay Lightning on toki kotonaan ennakkosuosikki, mutta isännät eivät ole kertoimiensa mukainen miehistö.

Kotijoukkue palasi pieneltä tauolta kokemalla ruman tappion

Tampa Bay Lightningin kausi on edennyt tuloksellisesti lähes odotusten mukaisesti, sillä kotijoukkue pelaa itäisessä konferenssissa heti paikoista kärjen takana. Isännät esiintyivät edellisellä kierroksella Florida Panthersia vastaan ja kokivat ruman tappion kuuden maalin erolla. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, vaikka numerot olivat yläkanttiin. Lukemien olisivat pitäneet olla tasaisemmat, sillä vastustaja ei ollut niin paljon parempi miehistö myöskään maaliodottamien valossa. Salamat on esiintynyt muuten maaliodottamissa hieman tuloksiaan heikommin, sillä sinipaidat eivät ole pelanneet aivan niin hyvin mitä tulokset ovat antaneet ymmärtää. Pientä taukoa oli silti edeltänyt kolmen ottelun voittoputki ja runsaat onnistumiset kaukalon molemmissa päissä. Tosin toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto oli datan kannalta hyvin tasainen. Numerot olivat yläkanttiin. Toki materiaali ja pelaajien taitotaso ovat muuten edelleen huippuluokkaa. Tampa Bay Lightning lähtee otteluun kiistatta ennakkosuosikkina, mutta kotijoukkueesta on saatu jo liian selkeä voittajaehdokas.

Haiparvella kertoimiaan paremmat saumat napata menestystä

San Jose Sharksin kausi on edennyt tuloksellisesti haastavasti, mutta vierasjoukkue on pelannut maaliodottamien valossa pistepussiaan paremmin ja olisi ansainnut enemmän menestystä. Haiparvi ei ole pelannut vielä helmikuun aikana yhtään ottelua, joten vieraiden pieni tauko päättyy vasta tulevan kierroksen ottelussa. San Jose Sharks pelasi tammikuun lopussa voitollisesti Pittsburgh Penguinsia vastaan onnistumalla maalinteossa kuusi kertaa. Haiparvi voitti ottelun myös maaliodottamien valossa ansaitusti, mutta datassa ei ollut isoa eroa. Voitto meni silti oikealle miehistölle. Iltaa oli edeltänyt kaksi jatkoilla tullutta tappiota Detroit Red Wingsille ja Carolina Hurricanesille. San Jose Sharks pääsee otteluun siinä mielessä hyvästä tilanteesta, että vierasjoukkue voi olla otteisiinsa enemmän tyytyväinen mitä tulokset ovat antaneet ymmärtää ja tekemisen taso on ollut kunnossa. Toki on sanottava, että tulokset eivät johdu vain huonosta onnesta, sillä myös Haiparven materiaali on muutamalla osa-alueella hieman turhan heikko. Lisäksi haasteita on riittänyt varsinkin maalivahtien kohdalla.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.