SJK – FC Honka vihje ja kertoimet

SJK – FC Honka
OmaSp Stadion
10/07/2022 – 16.00

Vihjemedia vihje – FC Honka -0,5 maalin tasoituksella

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • SJK on pelannut edelleen heikon alkukauden, ollut vaisu ja esiintynyt merkittävästi alle odotusten.
  • SJK on voittanut yhä vasta kolmesti, kärsinyt monista ongelmista ja ollut kaikkea muuta kuin hyvä.
  • SJK on pelannut viime aikoina taas ilman voittoja ja esiintyi viimeksi pistejaossa FC Hakan kanssa.
  • SJK:n pelaamisesta hyvä näyte tuli taas viimeksi FC Hakaa vastaan, joka sai täysin ilmaisen maalin.
  • FC Honka on pelannut vahvan alkukauden, esiintynyt hienosti edukseen ja ollut komeassa iskussa.
  • FC Honka kuuluu alkukauden parhaisiin onnistujiin, sillä espoolaiset ovat olleet jopa todella hyviä.
  • FC Honka jäi viimeksi tasuriin IFK Mariehamnin kanssa, vaikka vieraat olisivat ansainneet voiton.
  • FC Hongan tekeminen on ollut kentän molemmissa päissä huonosti pelannutta SJK:ta vahvempaa.
  • FC Honka lähtee otteluun kiistatta ennakkosuosikkina. FC Honka voittaa karvan yli 45 prosentilla.

Jalkapallon Veikkausliigassa SJK saa vastaansa FC Hongan. Kotijoukkue on pelannut edelleen huonon alkukauden, esiintynyt kaikkea muuta kuin edes kelvollisesti ja ollut yhä yllättävän suurissa vaikeuksissa. Seinäjokelaiset pelaavat vahvalla materiaalilla, mutta isännät eivät ole saaneet rosterinsa mukaisia tuloksia ja voittaneet vasta kolme kertaa. Kerho on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaot FC Interiä ja FC Hakaa vastaan. SJK:lla on osaamista paljon parempaan, mutta isäntien otteissa riittää yhä parannettavaa. Vierasjoukkue on pelannut komean alkukauden ja ollut toistaiseksi yksi parhaista onnistujista. Keltamustat ovat esiintyneet hienosti ja tehneet vahvaa jälkeä kentän molemmissa päissä. Vieraiden tilanne jatkuu hyvänä.

Seinäjokelaiset pelanneet edelleen vahvasti alakanttiin

SJK lähti Veikkausliigaan pelaamaan taas paikoista ylemmässä keskikastissa, sillä kotijoukkue on liikkeellä vahvalla rosterilla ja pitäisi pystyä tekemään laadukasta jälkeä kentän molemmissa päissä. Seinäjokelaisten alkukausi on edennyt kuitenkin vahvasti odotuksia heikommin. Kerho on ollut kaikkea muuta kuin edes kelvollisessa pelivireessä ja esiintynyt oudon vaisusti. Pohjanmaalaiset ovat voittaneet vasta kolme kertaa ja jäivät taas viimeksi ilman voittoa, kun ottelu FC Hakaa vastaan päättyi tasuriin. SJK:lla on osaamista paljon parempiin tuloksiin, mutta kotijoukkueen pelaaminen on ollut sen verran virheherkkää ja materiaalia heikompaa, että isännillä riittää selkeään muutokseen paljon parannettavaa ja kehitettävää.

Vieraat pelanneet komean alkukauden ja esiintyneet hyvin

FC Honka kuuluu alkukauden parhaisiin onnistujiin, sillä vierasjoukkue on pelannut toistaiseksi hienosti ja ollut mainiossa pelivireessä. Espoolaiset ovat tehneet hienoa jälkeä ja pystyneet pelaamaan vähintään materiaalinsa mukaisella tasolla. Keltamustat ovat saaneet hyvin onnistumisia ja tehneet varsinkin hyökkäyspäässä maalipaikkojen luomisessa hyvää työtä. Vieraat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti VPS:ää vastaan ja vähämaalisen tasurin IFK Mariehamnin kanssa. Viimeksi tullut pistejako oli selkeä pettymys. FC Honka on alkukauden perusteella kiistatta SJK:ta parempi miehistö, ja vaikka espoolaiset joutuvat nyt tien päälle, niin monet tekijät puoltavat hienosti pelanneiden vieraiden menestystä.

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö