Norja – Itävalta vihje ja kertoimet

Norja – Itävalta
O2 Arena
19/05/2024 – 17.20

Vihjemedia vihje – Itävalta voittaa – Kerroin 2.80* Veikkaus

(Kertoimet vedettiin 19/05 klo. 11.00)

Parhaat kertoimetVeikkausNubetBet365
Norja voittaa2.08*2.21*2.25*
Tasapeli4.25*4.20*4.10*
Itävalta voittaa2.80*2.80*2.70*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Norja on pelannut turnauksessa yhden voiton ja neljän tappion merkeissä. Vuonomaa on ehtinyt voittaa vain Tanskan.
  • Norja on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti juuri Tanskaa vastaan ja ilman pisteitä Kanadaa vastaan.
  • Norja on pelannut maaliodottamien suhteella karvan yli 30 % lukemalla. Tehtyjen ja päästettyjen suhde on ollut sama.
  • Itävalta on järjestänyt turnauksessa jo muutamia valtavia yllätyksiä, joista uusin oli tietysti upea voitto Suomea vastaan.
  • Itävalta on ollut sensaatiosta minuutin päässä hankkia pisteitä kolmelta kierrokselta Sveitsiltä, Kanadalta ja Suomelta.
  • Itävalta pelasi edellisellä kierroksella Tshekkiä vastaan ilman saumoja taistella pisteistä. Vastustaja oli odotetun hyvä.
  • Norja oli turnauksen alla rankingissa hieman Itävallan yllä, mutta maiden ero on mennyt rankingissa olemattomaksi.
  • Varsinkin Itävallalla on vielä realistiset mahdollisuudet yltää lohkossa jopa neljän joukkoon vastoin kaikkia odotuksia.
  • Parhaat pelivalinnat löytyvät Itävallan menestyksestä, sillä alppimaa saa voiton noin 37 prosentin todennäköisyydellä.

Jääkiekon MM-kisoissa vastakkain asettuvat Norja ja Itävalta. Vuonomaa on saalistanut turnauksessa yhden voiton ja hävinnyt muuten kaikki ottelunsa. Joukkue on päässyt voittojen makuun Tanskaa vastaan, mutta kaikki muut koitokset ovat menneet vastustajien eduksi. Norja pelasi edellisellä kierroksella Kanadaa vastaan omaamatta mahdollisuuksia taistella pisteistä. Toki vuonomaan kannalta tärkeämpi taisto oli toiseksi edellisellä kierroksella pelattu koitos Tanskaa vastaan. Alppimaa on ollut lähellä jo kolmea jättimäistä yllätystä. Ottelu Sveitsiä vastaan päättyi vastustajan niukkaan voittoon viimeisellä minuutilla tulleen maalin myötä. Taisto Kanadaa vastaan piti sisällään joukkueen kannalta MM-kisoissa yhden kaikkien aikojen kolmansien erien kiristä. Ottelu Suomea vastaan päättyi sensaatiomaiseen voittoon viimeisen sekunnin osumalla. Tshekki ei sentään ollut kaadettavissa. Itävalta oli rankingissa turnauksen alla hieman Norjan alapuolella, mutta vuonomaa ei ole enää korkeammalle kuuluva miehistö. Itävallalla on vielä realistiset mahdollisuudet nousta lohkossa neljän sakkiin.

Vuonomaa jäi viimeksi odotetusti Kanadan jalkoihin

Norja pelasi edellisellä kierroksella Kanadaa vastaan ottelun, jossa vuonomaa ei saanut kahden ensimmäisen erän aikana yhtään laukausta kohti vastustajan maalia. Se kertoi hyvin tasoerosta vaahterapaitojen eduksi. Norja on voittanut toistaiseksi vain Tanskan, mutta vuonomaalla on silti vielä teoreettiset mahdollisuudet mennä jopa puolivälieriin. Se olisi kuitenkin valtavan kokoluokan yllätys, ja jopa lohkon viimeiseksi jääminen eli putoaminen ei ole vielä tässä kohdassa pois laskettua. Norja on pelannut maaliodottamien suhteella hieman yli 30 % lukemalla ja myös joukkueen tehtyjen ja päästettyjen maalien suhde on ollut samanlainen. Vuonomaa on pelannut etukäteen ajateltuna runsasmaalisempia otteluita. Joukkue oli turnauksen alla hieman Itävaltaa korkeammalle rankattu ryhmä, mutta ei ole enää kuin korkeintaan aavistuksen. Ennen turnausta tilanne oli hieman enemmän vuonomaan eduksi. Norjan kuuluu lähteä tällaiseen otteluun vain marginaalisena ennakkosuosikkina, sillä yliarvostettu vuonomaa on saanut jostain syystä liian suuren voittajaehdokkaan aseman.

Alppimaalla realistiset saumat mennä jopa pudotuspeleihin

Itävalta on pelannut todella erikoisen lohkovaiheen, sillä kukaan ei varmasti kuvitellut, että joukkue olisi ollut minuutin päässä venyä pisteille niin Sveitsiä, Kanadaa kuin Suomea vastaan. Alppimaa nappasi sensaatiomaisesti irronneen voiton Leijonista, kun ratkaiseva maali syntyi viimeisellä sekunnilla. Ottelu Tshekkiä vastaan ei mennyt kuitenkaan enää samalla tavalla. Se päättyi vastustajan neljän maalin voittoon. Silloin enää sensaatioista ei ollut tietoakaan. Itävalta on pelannut kiistatta odotuksia paremman turnauksen, vaikka myös alppimaa on saanut vasta yhden voiton. Pitää kuitenkin muistaa, että Itävalta on pystynyt viimeistelemään esimerkiksi Kanadaa vastaan suuren määrän maaleja ja laittamaan Sveitsin todella tiukoille. Joukkue on viimeistellyt kuitenkin selkeästi liian kovalla prosentilla, sillä ryhmän ei olisi pitänyt iskeä maaliodottamien näkökulmasta lainkaan niin paljon osumia. Parhaat pelivalinnat löytyvät Itävallan menestyksestä, vaikka alppimaa palasi hieman normaaliin päiväjärjestykseen kokemalla selkeän tappion Tshekkiä vastaan. Nyt asetelmat ovat lähes 50-50 %.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.