New York Rangers – Winnipeg Jets vihje ja kertoimet

New York Rangers – Winnipeg Jets
Madison Square Garden
21/02/2023 – 02.00

Vihjemedia vihje – New York Rangers voittaa – Kerroin 2.00* Bet365

(Kertoimet vedettiin 20/02 klo. 11.30)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Mr Green
New York Rangers voittaa1.80*2.00*1.94*
Tasapeli4.55*4.20*4.50*
Winnipeg Jets voittaa3.50*3.10*3.25*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • New York Rangers on ollut loistavassa pelivireessä ja esiintynyt hienosti edukseen. Kotijoukkue on saanut paljon onnistumisia.
  • New York Rangers koki edellisellä kierroksella niukan tappion jatkoilla, mutta kotijoukkueen tilanne jatkuu muuten mainiona.
  • New York Rangersin tekeminen on ollut erittäin laadukasta ja tarjonnut hienot puitteet saada menestystä laajalla rintamalla.
  • New York Rangers on monien papereissa yksi NHL:n parhaiden mestarisuosikkien kärkipään haastajista ja täysin ansaitusti.
  • New York Rangers on saanut viime viikkoina edellistä kierrosta lukuun ottamatta käytännössä pelkkiä voittoja ja ollut mainio.
  • Winnipeg Jets on pelannut myös hienon kauden ja ollut vahvassa pelivireessä. Vierasjoukkue on ollut selkeästi iloinen yllättäjä.
  • Winnipeg Jetsin suunta on ollut pienessä laskussa, sillä vierasjoukkueen tekeminen varsinkaan lähiaikoina ei ole ollut yhtä hyvää.
  • Winnipeg Jets on esiintynyt parilla viime kierroksella vaisusti ja kokenut tappiot Columbus Blue Jacketsille ja New Jersey Devilsille.
  • New York Rangersin tulee olla kotonaan kiistaton ennakkosuosikki. New York Rangers on taistossa noin 53 prosentin ennakkosuosikki.

Jääkiekon NHL:ssä yhteen iskevät New York Rangers ja Winnipeg Jets. Kotijoukkue on ollut taas jo pidempään hienossa pelivireessä, saanut onnistumisia laajalla rintamalla ja esiintynyt muutenkin vahvasti edukseen. Isännät ovat saaneet hienosti menestystä ja olleet myös viime aikoina lähes pelkästään voitokkaita. Sinipaidat kokivat viimeksi jatkoilla tulleen tappion Calgary Flamesille, mutta nykiläisten menestyminen on ollut muuten hyvässä jamassa. Viime aikoina on tullut muuten vain voittoja. Tekemisen taso on ollut myös hienossa kunnossa. Vierasjoukkue on pelannut myös hienon kauden ja kuuluu sesongin parhaisiin onnistujiin. Kanadalaiset ovat pelanneet kiistatta odotuksia paremmin ja menestyneet yllättävän hienosti. Vieraiden suunta on ollut kuitenkin pienessä laskussa. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta kaksi tappiota ja vaisua peliesitystä. Winnipeg Jets on materiaaliltaan New York Rangersia heikompi miehistö, ja vaikka vierasjoukkue on pelannut yhä todella komean kauden, niin pykälän huonompien kanadalaisten tulee olla vieraissa ehdoton altavastaaja.

Kotijoukkueella kertoimiaan paremmat saumat palata voittojen pariin

New York Rangersin kausi on edennyt lähes odotusten mukaisesti. Kotijoukkue on tehnyt vahvaa jälkeä ja saanut onnistumisia laajalla rintamalla. Isännät ovat pelanneet hienosti ja tehneet hyvää työtä kaukalon molemmissa päissä. Nykiläiset kokivat viimeksi niukan tappion Calgary Flamesille, mutta sinipaitojen pelivire on ollut muuten hienossa iskussa. Viiteen edelliseen otteluun on tullut neljä voittoa ja myös isommassa mittakaavassa viime aikoina pelkästään voittoja. Viimeksi tuli pitkästä aikaa voitoton koitos. Toiseksi edellisellä kierroksella irtosi voitto pitkän kaavan mukaan Edmonton Oilersista. Sitä edelsi täysi pistepotti Vancouver Canuksia vastaan. New York Rangers jäi viimeksi maaliodottamissa enintään minimaalisesti toiseksi, sillä sinisten uusin ottelu oli myös datan näkökulmasta äärimmäinen tasainen. Ei ollut vääryys, että ratkaisua haettiin pitkän kaavan kautta. New York Rangers kuuluu materiaaliltaan lähes heti NHL:n parhaiden mestarisuosikkien taakse, ja erittäin laadukkaalla ja vahvalla kotijoukkueella on hyvät edellytykset palata nopeasti takaisin voittojen pariin.

Komean kauden pelanneen vierasjoukkueen pelivire mennyt laskuun

Winnipeg Jetsin kausi on ollut komea ja odotuksia parempi. Vierasjoukkueen sesonki on ollut iloinen yllätys, sillä kanadalaiset ovat esiintyneet hienosti edukseen ja saaneet menestystä yllättävän laajalla rintamalla. Manitobalaisten pelivire on mennyt kuitenkin pieneen laskuun, sillä vierailla on alla kaksi tappiota ja selkeästi heikompaa ottelua. Viimeksi tappio tuli New Jersey Devilsiä vastaan. Uusin tappio tuli maaliodottamien valossa ansaitusti. Vastustaja voitti maaliodottamat ja oli pelillisesti muutenkin parempi miehistö. Sitä edelsi tappio Columbus Blue Jacketsia vastaan. Varsinkin toiseksi edellisellä kierroksella tullut tappio oli heikko. Maaliodottamat menivät lähes tasan, joten numerot eivät kuvanneet iltaa parhaalla tavalla. Vastustaja vei silti maaliodottamat marginaalisesti, joten kaveri oli niukasti parempi ryhmä. Winnipeg Jets on olla kauteensa yhä enemmän kuin tyytyväinen, mutta vieraiden ote on menossa pieneen laskuun. Kanadalaiset laittavat sinipaidat kovaan testiin ja tarjoavat hienon pelillisen haasteen, mutta pelivalinnat tehdään manitobalaisten tappiolle.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.