New York Rangers – New Jersey Devils vihje ja kertoimet

New York Rangers – New Jersey Devils
Madison Square Garden
25/04/2023 – 02.00

Vihjemedia vihje – New York Rangers voittaa – Kerroin 2.15* Bet365

(Kertoimet vedettiin 24/04 klo. 11.00)

Parhaat kertoimetVeikkausBet365Pinnacle
New York Rangers voittaa1.97*2.15*2.05*
Tasapeli4.25*4.00*4.33*
New Jersey Devils voittaa3.10*2.90*3.08*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • New York Rangers lähti ottelusarjaan pienenä altavastaajana, mutta kotijoukkue johtaa voitoin 2-1 ja on ollut vahvassa pelivireessä.
  • New York Rangers oli varsinkin ottelusarjan alussa mainiossa iskussa ja nappasi kahdesta ensimmäisestä taistosta kaksi selvää voittoa.
  • New York Rangers hävisi viimeksi ottelusarjan kolmannen koitoksen jatkoilla, mutta numerot eivät kuvanneet ottelua parhaalla tavalla.
  • New York Rangers oli viimeksi maaliodottamien valossa parempi miehistö ja olisi ollut oikeutettu juhlimaan myös kolmatta voittoaan.
  • New Jersey Devils oli runkosarjassa iloinen yllättäjä ja onnistuja, mutta vierasjoukkueen pudotuspelit eivät ole alkaneet samalla tyylillä.
  • New Jersey Devils on ollut yllättäen maaliodottamien valossa ja pelillisesti ottelusarjan kaikissa kolmessa taistossa heikompi osapuoli.
  • New Jersey Devils on ollut maaliodottamissa kaikki tilanteet huomioiden perässä, mutta avauksen 5 vs 5:ssä ne menivät omaksi eduksi.
  • New Jersey Devils pääsi viimeksi voittojen makuun, mutta vierasjoukkueen pelaaminen ei ole ollut vielä missään tapauksessa odotettua.
  • New Jersey Devilsin voimaluku oli runkosarjassa yli 60 prosenttia, mutta vieraiden alku pudotuspeleissä on jättänyt paljon parannettavaa.
  • New York Rangersin kuuluu olla kotonaan hieman kertoimiaan suurempi ennakkosuosikki. New York Rangers voittaa noin 48 prosentilla.

Jääkiekon NHL:n pudotuspelit jatkuvat, kun New York Rangers pelaa New Jersey Devilsiä vastaan. Kotijoukkue voitti ottelusarjan kaksi ensimmäistä kohtaamista vieraissa yhteensä maalein 2-10 ja esiintyi niissä todella vahvasti ja vakuuttavasti. Sinipaidat olivat ottelusarjan kahdessa ensimmäisessä taistossa erinomaisessa pelivireessä ja saivat onnistumisia laajalla rintamalla. Miehistöjen kolmas kohtaaminen päättyi punapaitojen eduksi, jotka lähtivät ottelusarjaan alun perin pienenä ennakkosuosikkina. Vieraat eivät saaneet ottelusarjan kahdessa ensimmäisessä taistossa juuri mitään aikaan ja olisivat ansainneet toisaalta kokea tappion myös edellisessä ottelussa. New York Rangers on ollut maaliodottamien valossa ja pelillisesti kaikki tilanteet huomioiden parempi miehistö, ja kotijoukkue on ollut pudotuspelien alussa kiistatta New Jersey Devilsiä paremmassa pelivireessä. Vierasjoukkueen voimaluku oli runkosarjassa komeasti 60:n paremmalla puolella, mutta punapaidat eivät ole päässeet pudotuspeleissä vielä lainkaan samalle tasolle. Etenkin puolustuksessa on riittänyt parannettavaa.

Kotijoukkue aloittanut ottelusarjan vahvoilla otteilla ja ollut hyvä

New York Rangers lähti ottelusarjaan lievän altavastaajan asemassa, mutta kotijoukkue on ollut pudotuspeleissä mainiossa pelivireessä ja olisi ansainnut mennä ottelusarjassa jo kolmen voiton etulyöntiasemaan. Sinipaidat ovat olleet kiistatta New Jersey Devilsiä parempi miehistö, mutta viimeksi pelattu ensimmäinen nykiläisten kotiottelu päättyi ansaitsemattomasti vastustajan voittoon. Ottelun olisi pitänyt päättyä maaliodottamien kannalta toisin päin. New York Rangers pelasi hyvän runkosarjan ja oli myös pelillisesti vahvassa iskussa, vaikka kotijoukkueen voimaluku ei ollut aivan New Jersey Devilsin tasolla. Isäntien voimaluku oli vähän alle 60 prosentin tuntumassa. New York Rangersin ei tarvitse muuttaa ottelusarjan edetessä oikeastaan mitään, sillä kotijoukkue on ollut sen verran vahvassa pelivireessä, että isännillä on hyvät saumat palata nopeasti voittojen pariin. Sinipaidat tekivät varsinkin ottelusarjan kahdessa ensimmäisessä taistossa hienoa jälkeä ja saivat onnistumisia laajalla rintamalla. Viimeksi ainokainen syntyi toisen erän ensimmäisen viiden minuutin aikana.

Punapaidat pelanneet selvästi odotuksia heikomman ottelusarjan

New Jersey Devilsin pudotuspelit ovat alkaneet odotuksia heikommin. Vierasjoukkue pääsi aloittamaan ottelusarjan kahdella kotiottelulla, mutta punapaidat eivät onnistuneet niissä lainkaan ja New York Rangers sen sijaan teki maaleja ja sai tulosta kovalla prosentilla. Vieraat saivat viimeksi voittotilinsä auki ja pelasivat jo paremmin, mutta maaliodottamat menivät kaikki tilanteet huomioiden vastustajan eduksi. Tosin ensimmäisessä ottelussa tilanne oli osittain toisin päin, mutta kaveri onnistui maalinteossa viisi kertaa. Viimeinen syntyi tyhjiin. New Jersey Devils pelasi mainion runkosarjan ja päätti sen yli 60 prosentin voimaluvulla, mutta vierasjoukkueen matka pudotuspeleissä ei ole edennyt vielä samalla tavalla. Punapaidoilta on lupa odottaa selvää parannusta, mutta varsinkin kahden ensimmäisen ottelun alakerran pelaaminen jätti kysymysmerkkejä. New Jersey Devils oli rankingissa hieman New York Rangersia edellä, mutta vierasjoukkueen osakkeet ovat olleet pienessä laskussa. Punapaitojen runkosarja oli iloinen yllätys, mutta vieraat ovat nyt paljon kovemmassa paikassa.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.