Martin Gould – Judd Trump | Live Stream

Katso Gould – Trump live stream ilmaiseksi netistä. Vedonlyöjälle suunnattuun palveluun pääsee mukaan rekisteröitymällä Unibetille. Lisätiedot: Unibet-TV.

Snookerin English Openissa ottelut jatkuvat jälleen torstaina. Päivän yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään, kun kaksi englantilaista iskevät tv-pöydällä yhteen. Martin Gouldin ja Judd Trumpin välisestä taistosta on lupa odottaa hyvin viihdyttävää ja korkeatasoista ottelua kahden loistavan breakbuilderin välillä. Gould ja Trump ovat toisilleen tutut vastustajat, sillä he ovat pelanneet paljon vastakkain. Viiteen edelliseen kohtaamiseen ”The Ace in the Pack” on voittanut neljä kertaa.

Gould ja Trump ovat pelanneet vastakkain edellisen kerran tämän vuoden maaliskuussa Eurooppa Tourilla, jolloin ennakkosuosikki voitti vain viiteen freimiin edenneen kamppailun, mutta monet muistavat varmasti kuukautta aikaisemmin pelatun ottelun German Mastersissa, jolloin ”The Pinner Potter” voitti katkaisufreimin kautta. Se oli monella tapaa altavastaajalle tärkeä voitto, sillä Gould juhli lopulta turnauksen mestaruutta. Finaalissa kaatui belgialainen huippulupaava Luca Brecel freimein 9-5.

Tällä viikolla Gould on päässyt normaalille omalle tasolleen. Ennen English Openia ”The Pinner Potter” oli kieltämättä jonkin aikaa hieman hukassa. Englantilainen oli neljän ottelun tappioputkessa ja useat tappiot tulivat selkeästi. English Openissa Gould on ollut kuitenkin erinomainen: Sydney Wilson ja Zhou Yuelong kaatuivat niin, että he saivat yhteensä vain kolme freimiä. Englantilainen sai kotiturnaukseen hyvän aloituksen jo, kun International Championshipin karsinnoissa kaatui nuori Scott Donaldson.

Vaikka Gould on ollut English Openissa hyvässä pelivireessä, hän ei ole tehnyt yhtään 100 pisteen ylittävää breikkiä. Miestä vastaan sellainen kylläkin tehtiin ja siitä vastasi Yuelong. Siitä huolimatta ”The Pinner Potter” on breakbuilderina on pelaaja, joka pystyy normaalilla peliesityksellä voittamaan aikalailla kenet tahansa. Gould on hyvin hyökkäävä pelaaja, mutta kokonaisvaltaisesti myös hänen safetypelaaminen kestää hyvin vertailun huippunimiin. Korkeimmillaan rankingissa Gould on ollut 11:s.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana Gould on tehnyt tiettyjä elämäntapavalintoja liittyen snookerin pelaamiseen. Yksi tälläinen on esimerkiksi se, että englantilainen ei käytä ollenkaan alkoholia. Hän on tällä hetkellä rankingissa noin parinkymmenen sijan tuntumassa, mutta näillä taidoilla ja elämäntapavalinnoilla olisi kieltämättä aito potentiaali parempaankin. Gouldhan ei ole voittanut urallaan kuin yhden ranking-turnauksen, mutta pienempien kisojen voittoja on tullut useampi kappale.

Trump on tällä hetkellä hurjassa pelivireessä. Englantilainen voitti viime viikolla European Mastersin ja finaalissa kaatui lajin suurin tähti Ronnie O’Sullivan katkaisufreimin kautta. ”The Ace in the Packin” itseluottamus on kaikesta päätellen äärimmäisen korkealla, mutta ultrahyökkäävästä pelityylistä huolimatta myös hänen safetypelaaminen on kehittynyt valtavasti. Trump on poikkeuksellisen inhottava vastustaja, sillä hänen pelityylillään englantilainen voi pommittaa vastustajansa ulos pöydältä.

English Openissa on nähty jo hyvin, että miten Trumpin itseluottamus on valtavan korkealla. Englantilainen tekee sellaisia palloja, joita todennäköisesti kukaan muu ei tekisi. Hyvä esimerkki tälläisestä saatiin vaikkapa ottelussa Ken Dohertyä vastaan. Toisaalta Trumpilla on myös huomattavasti kovemmat paineet verrattuna vaikkapa Gouldiin, sillä ”The Ace in the Packilta” odotetaan menestymistä kotiturnauksen lisäksi myös MM-kisoissa, mutta maailmanmestaruus on vielä saavuttamatta.

Keskiviikkona illalla Trump oli suurissa ongelmissa Jamie Bodlea vastaan, joka pakotti suuren voittajasuosikin pelaamaan täydet seitsemän freimiä. Bodlen voitto olisi ollut turnauksen ehdottomasti suurin yllätys. Trump teki tuossa kamppailussa siitä huolimatta kolme kappaletta isoja breikkejä ja isoin niistä oli peräti 134 pistettä. Takkuisemmat ja tiukemmat feimit menivät yllättäen järjestäen altavastaajan eduksi. Katkaisufreimissä Trump voitti lopulta pistein 28-74 varmistaen paikan torstaille.

Gould tulee olemaan ensimmäinen todellinen testi Trumpille English Openissa, sillä kahdessa ensimmäisessä kamppailussa ennakkosuosikki on pelannut niin rajusti heikompia pelaajia vastaan. Gouldin pelaaminen näytti vajaa kuukausi sitten surkealta, kun hän hävisi esimerkiksi Shanghai Mastersin villikortti-kierroksen ottelussaan murskalukemin kiinalaisnuorukaiselle, mutta nyt pelivire on huomattavasti parempi. Pelivalinnat löytyvät sen kautta, että pelissä tulee vähintään kuusi freimiä.

Pitkävetovihjeet otteluun:

  • Yli 5,5 freimiä William Hillin kertoimella 1,73. Panoksemme on 1/5.

Katso Gould – Trump live stream ilmaiseksi netissä rekisteröitymällä Unibetille. Tilillä oltava vähintään sentti rahaa, jotta lähetykset voi katsoa livenä netissä. 

Copyright © 2020. All Rights Reserved. Vihjemedia | Flytonic Theme by Flytonic.