Maccabi Haifa – Apollon vihje ja kertoimet

Maccabi Haifa – Apollon
Sammy Ofer Stadium
03/08/2022 – 20.00

Vihjemedia vihje – Maccabi Haifa voittaa – Kerroin 1.77* Mr Green

(Kertoimet vedettiin 30/07 klo. 21.00)

Parhaat kertoimet Veikkaus Bet365 Mr Green
Maccabi Haifa voittaa 1.64* 1.61* 1.77*
Tasapeli 3.70* 3.75* 3.50*
Apollon voittaa 4.95* 5.25* 4.50*

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä alla olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Ota parhaat bonukset täältä!

Ennakko ja lähtöasetelma otteluun

  • Maccabi Haifa ylsi Mestarien liigan kolmannelle karsintakierrokselle voittamalla Olympiakoksen.
  • Maccabi Haifa pelasi Olympiakosta vastaan odotuksia paremmin ja meni vähän yllättäen jatkoon.
  • Maccabi Haifa pelasi äsken Israelin Super Cupin finaalissa jatkoilla häviten Hapoel Beer Shevalle.
  • Maccabi Haifalla on mainiot saumat mennä Mestarien liigan karsinnoissa viimeiseen vaiheeseen.
  • Apollon on hoitanut itsensä Mestarien liigan karsinnoissa näin pitkälle ilmaiseksi ilman otteluita.
  • Apollon on pelannut heinäkuun aikana vain neljä ystävyysottelua eikä yhtään kilpailullisia taistoja.
  • Apollon ei ole pelannut yhtään panoksellista ottelua kevään jälkeen, kun Kyproksen kausi päättyi.
  • Apollonin todellinen iskukyky on selkeä arvoitus, ja vieraille on luvassa varmasti tuskainen ottelu.
  • Maccabi Haifa on Apollonia laadukkaampi ryhmä ja kotonaan ottaa varmasti ottelun hallintaansa.
  • Maccabi Haifalle löytyy sopivaa pelattavaa. Maccabi Haifa on noin 59 prosentin ennakkosuosikki.

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa Maccabi Haifa saa vastaansa Apollonin. Kotijoukkue ylsi Mestarien liigan karsinnoissa välieriin kaatamalla edellisessä vaiheessa yllättäen Olympiakoksen. Miehistöjen ensimmäinen koitos päättyi vähämaaliseen tasapeliin ja toinen israelilaisten voittoon peräti neljän maalin erolla. Isännät pääsevät jatkamaan matkaansa karsinnoissa hyvästä tilanteesta ja on vahvoilla edetä viimeiseen vaiheeseen. Vierasjoukkue ei ole pelannut karsinnoissa vielä yhtään ottelua ja esiintynyt kesällä vain yksittäisissä ystävyysotteluissa. Kyproslaiset ovat päässeet näin pitkälle ilmaiseksi, mutta heikon pelituntuman omaavat vieraat joutuvat Israelissa nopeasti tukalaan paikkaan.

Kotijoukkue nappasi komean päänahan Olympiakoksesta

Maccabi Haifa pelasi Mestarien liigan karsintojen edellisessä vaiheessa Olympiakosta vastaan, joka lähti ottelupariin kiistattomana ennakkosuosikkina. Kreikkalaisten kuului olla monien papereissa vahvoilla etenemään jatkoon, mutta jo ensimmäinen ottelu päättyi israelilaisten kannalta vähintään kelvollisesti vähämaaliseen tasapeliin. Toisessa ottelussa vihreävalkoiset pelasivat mainiosti ja onnistuivat maalinteossa neljä kertaa. Paremmuudesta ei jäänyt kahta sanaa, vaikka numerot olivat yläkanttiin. Ottelu alkoi Greensin kannalta hienosti aikaisen maalin merkeissä. Maccabi Haifalla on rosterinsa ja paljon paremman pelituntumansa puolesta hienot saumat mennä karsinnoissa viimeiseen vaiheeseen.

Vieraat eivät ole pelanneet kilpailullisesti kevään jälkeen

Siinä missä Maccabi Haifa on ehtinyt pelata heinäkuussa Mestarien liigan karsintojen ohella myös Israelin Super Cupissa, niin samaa ei voi sanoa Apollonista. Vierasjoukkue ei ole esiintynyt kevään jälkeen yhdessäkään kilpailullisessa ottelussa. Kyproslaiset ovat päässeet käytännössä ilmaiseksi Mestarien liigan karsinnoissa välieriin pelaamatta yhtään ottelua. Apollon on pelannut viimeksi keväällä, jolloin Kyproksen kausi päättyi tappioon AEK Larnacaa vastaan. Vierasjoukkueen todellinen iskukyky on selkeä arvoitus ja materiaali israelilaisia heikompi. Sinivalkoisille on luvassa varmasti hankala ilta, ja etenkin vaisulla pelituntumalla operoivat limassolilaiset joutuvat luultavasti nopealla tahdilla ongelmiin.

Lunasta bonus vauhdittamaan vedonlyöntiä!

* Kertoimet ovat esillä vain informatiivisenä esimerkkinä. Huomioithan, että uhkapelaaminen on Suomessa rajoitettua ja sallitaan vain Veikkauksen kautta. Käytä yllä olevaa linkkiä vain, jos vierailet muualta kuin Suomesta käsin.

Vihjemedia.com © 2022 | Sivustokartta - Evasteet - Tietosuojakäytäntö