Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Viaplay live stream

Viaplay kokemuksia urheilun, elokuvien ja käytettävyyden osalta. Viaplay on erilaisia lähetyksiä tarjoava palvelu, jota voi kokeilla toisinaan ilmaiseksi elokuvien osalta, mutta se on pääosin maksullinen. Alennuskoodit ovat väliaikaisia eikä jatkuva ilmainen katselu ole mahdollista. Siltä osin se eroaa reilusti Unibet-TV palvelusta, joka tarjoaa ilmaisia lähetyksiä urheiluun, mutta siltä puuttuu totta kai elokuvat ja sarjat, sillä kyseessä on kuitenkin vedonlyöntiyhtiön Unibet lisäpalvelu.

Rekisteröidy Unibet-TV asiakkaaksi ilmaiseksi ja tutustu palveluun

Viaplay

Viapaly tarjoaa erilaisia paketteja, joiden nimet ovat Viaplay urheilu, total ja pelkkä viaplay. Pelkkä Viaplay sisältää sarjat, elokuvat ja lasten suosikit. Katselu onnistu myös ilman aktiivista nettiyhteyttä.

Viaplay total

Viaplay total sisältää urheilun, sarjat, lastenohjelmat ja elokuvat eli kaiken.

Viaplay urheilu

Viaplay urheilun tarjontaa kuuluu urheilun lisäksi sarjat ja osa lastenohjelmista. Jännittävät kokemukset odottavat Viaplay urheilun parissa!

Viaplay on luotettava ja hyvä valinta. Tarjonta on kattava. Harvat pettyvät, mutta jos haluat taukoa tai lopettaa voi palvelun keskeyttää helposti ilman lisämaksuja.

Viaplay | Tilaus, hinnasto ja lisätiedot

viaplay urheilu kokemukset

Viaplay kokemuksista voi nauttia TV:n, tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen välityksellä.

Viaplay tarjonta: Sarjat, elokuvat, lapset, vuokraamo ja urheilu

Viaplay ylävalikosta näkyy selkeästi heti tarjonnan pääosat: Viaplay urheilu, sarjat, elokuvat, vuokraamo ja lapsille. Hieno tarjonta takaa upeita Viaplay kokemuksia.

Viaplay sarjat

Viaplay sarjat tarjoavat suosittuja sarjoja menneiltä vuosia sekä uutta seurattavaa. Sarjoista mainittakoon Greyn anatomia, Black widows, House of Lies, The X-files, Blacklist, Johan Falk, Frendit, South Park, Outlander, Walking Dead, 24, Mad men, Seinfeld ja lista jatkuu. Viaplay sarjat tarjoavat varmasti satoja tunteja laadukasta katselua. Mikä parasta katsot milloin haluat. Osan jaksosta tai vaikka koko kauden kerrallaan! Sarjat ovat Viaplay urheilu ja total pakettien hienoa tarjontaa.

Viaplay elokuvat

Viaplay elokuvat kuuluvat vain total pakettiin. Se on kuitenkin vain muutaman euron urheilupakettia kalliimpi. Elokuvat ovat jaettu useaan eri osaan: Oscar -voittajia, top lista, uudet leffat, Vauhdikkaat leffat, komedia, tositapahtumiin perustuvat elokuvat, Blockbusters, Urheiluleffat eli erilaisia elokuvia urheiluun liittyen, Kuka on syyllinen? – leffat, Disney Movies, suosittelemme, Pohjoismaiset, kriitikoiden ylistämät, perheleffat ja lopuksi vielä viimeksi lisätyt ja vielä ehdit elokuvat.

Viaplay lapset

Viaplay lapset tarjoaa kattavan listauksia elokuvia ja sarjoja lapsille. Osa on listattu ajankohdan mukaan kuten suosikkia elokuvia kesälomalle tai talvilomalle, mutta mukana on muitakin tärkeitä listauksia kuten uudet lastenleffat, uudet lastenohjelmat, satuhetket, katsotuimmat ja paljon muuta. Mukana on myös ruotsinkielisiä ohjelmia ja totta kai kermana kakun päällä Disney leffat.

Viaplay vuokraamo

Vuokraamon kautta voi myös lainata elokuvia ja sarjoja.

Viaplay urheilun tarjonta

Tarjontaan kuuluu runsaasti jalkapalloa, jääkiekkoa ja muuta urheilua. Tässä tarjonnan suosituimmat: Jalkapallon Mestarien Liiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A, Englannin Valioliiga (alkaa kesän jälkeen), FA CUP, jääkiekosta NHL, KHL & Jokerit ja NHL Game Center. Lisäksi NFL & Super Bowl ja paljon muuta.

  • Jalkapallo: Mestarien liiga, Valioliiga kaudesta 2016-17 lähtien, FA cup, Englannin liigacup, La Liga, Serie A, Ligue 1 (alkaen 2016-17) jne!
  • Jääkiekko: World Cup, NHL, KHL jne!
  • Muut: Golf, Nascar ja muu moottoriurheilu, koripallo, NFL, kamppailulajit (nyrkkeily, UFC) ja paljon muuta!

Parasta on että tarjonta ei sisällä yksittäisiä otteluita vaan runsaasti otteluita näytetään jopa samaan aikaan, jopa samasta sarjasta. Valinnanvaraa on.

Viaplay | Tilaus, hinnasto ja lisätiedot

Viaplay urheilu kokemuksia

Via play urheilusta on käytännössä vain hyviä kokemuksia. Tarjonta on todella hyvä, suomiselostus laadukas ja pelejä näytetään erittäin kattavasti. Kun pelejä pelataan esimerkiksi Serie A:sta useita samaan aikaan voit valita minkä peleistä katsot.

Viaplay elokuvat ja sarjat kokemuksia

Viaplay elokuvat ja sarjat listaukset päivittyvät mukavasti ja katsottavaa riittää.

Chromecast käyttö Viaplayssa

Haluatko katsoa TV:stä? Yksi tapa on edullinen Chromecast lisälaite, josta saa lisätietoa helposti ViaPlay asiakaspalvelusta.

Viaplay asiakaspalvelu

Viaplay asiakaspalvelu auttaa ja vastaa kysymyksiin suomeksi. Lisäksi sivuilla on useimmin kysytyt kysymykset listaus, josta saa monesti jo vastaukset kysymyksiinsä. Palvelu on kuitenkin toimiva ja helppokäyttöinen, joten suurin osa ei ole koskaan yhteyttä asiakaspalveluun tarvinnut missään vaiheessa.

Viaplay ilmainen kuukausi

Viaplay ilmainen kuukausi on toisinaan tarjolla, mutta vaihtelevasti eikä yleensä urheiluun vaan ainoastaan elokuviin. Alennuskoodit ovat voimassa rajoitetun ajan ja kun ne ovat voimassa kerromme niistä seuraavan otsikon alla.

Viaplay alennuskoodi

Viaplay alennuskoodit eivät ole tällä hetkellä voimassa, mutta sivujen on kuitenkin toisinaan tarjouksia.

viaplay kokemuksia

Viaplay vai Unibet-TV?

Vaikea verrata. Unibet-TV tarjoaa kikat joilla kuvanlaadun saa paremmaksi, mutta Viaplay vie kuitenkin voiton kuvanlaadussa. Urheilutarjonta on vaikea verrata, sillä kyseessä on makuasiat. Unibetin tarjonnassa on mm. runsaasti tennistä, NBA koripalloa, MLB, jalkapallosta La Liga, Serie A sekä tiettyä jalkapalloa Englannista. Tarjonta on laajempi, mutta mm. NHL ja Valioliiga puuttuu.

Rekisteröidy Unibetille ja tutustu palveluun

Viaplay kokemukset ovat varmasti kokonaisuutena kuitenkin paremmat jos hintaa ei ajatella. Unibetin jatkuva katsominen on ilman veloitusta kun taas Viaplay maksaa. Kumpikaan ei pätki eikä niissä ole mainoksia jotka häiritsevät. Viaplay tarjoaa sarjat ja elokuvat kun taas Unibet vedonlyönnin ennen otteluita ja jopa ottelun aikana. Lisäksi tarjolla on vedonlyöntibonus 100% 100€ eli talleta 100€ ja saat vedonlyöntiin 200€. Toisaalta vedonyöntibonukset voi hyödyntää vaikka on Viaplay asiakas.

Viaplay | Tilaus, hinnasto ja lisätiedot

Viaplay kokemuksia lyhyesti

Viaplay kokemuksia listattuna lyhyesti:

  • Kattava tarjonta urheilua, elokuvia ja sarjoja
  • Erittäin toimiva ja hyvä kuva
  • Voi kytkeä eri laitteisiin: TV, älyuhelin, tabletti, tietokone
  • Kalliimpi kun Unibet

Lisätietoja Viaplay Suomen sivuilta.

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö