Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Davis cup live stream

Davis cup live stream tennis ilmaiseksi netissä kuuluu myös Unibet-TV tarjontaan.

Rekisteröidy ilmaiseksi peliyhtiölle Unibet | Katso Davic cupia livenä

 

Tenniksen Davis Cup on lajin merkittävin maajoukkueturnaus, ja samalla se on myös kaikki lajit huomioon ottaen erittäin suuri kilpailu, johon otetaan osaa ympäri maanosia. Davis Cupia pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1900 ja vuonna 2008 turnaukseen osallistui 126 joukkuetta. Myös naiset pelaavat vastaavaa turnausta, joka on nimeltään Fed Cup. Se on idealtaan hyvin samantyyppinen kilpailu kuin Davis Cup.

Davis Cupia ei pelattu vuosina 1901 ja 1910, eikä vuosina 1915–1919 ja 1940–1945, jotka olivat maailmansotavuosia. Turnausta oli jo aikaisemmin epävirallisesti kutsuttu Davis Cupiksi, sillä palkinnon nimenä pidettiin Davis Cupia, ja vuodesta 1946 se on ollut turnauksen virallinen nimi. Kaudelle 2015 hallitsevana mestarina lähti Sveitsi.

Davis Cupin maailmanlohkossa pelaa yhteensä 16 joukkuetta. Loput osallistujamaat jaetaan kolmeen maanosalohkoon, jotka jakaantuvat vielä neljään tasoon eli ryhmään. Osallistujamaiden maanosalohkot ovat Eurooppa ja Afrikka, Amerikka ja Aasia ja Oseania. Davis Cupin maaottelu ratkeaa paras viidestä -periaatteella. Otteluita ovat neljä kaksinpeliä ja nelinpeli, jotka pelataan kolmeen voitettuun erään. Davis Cupissa yksittäisten otteluidenkin voittamiseen siis tarvitaan kolme erävoittoa. Se tarkoittaa, että turnauksessa pelataan samalla periaatteella verrattuna Grand Slam-turnauksiin. Davis Cupissa mestaruuden vie lopulta se, joka voittaa maailmanlohkon.

Kiinnostaako vedonlyönti? Tutustu myös vedonlyöntibonuksiin

Suomen Davis Cupin maajoukkue toimii Suomen tennisliiton alaisuudessa. Sinivalkoiset ovat karsineet useita kertoja pääsystä maailmanlohkoon. Suomi karsi ensimmäisen kerran maailmanlohkon paikasta vuonna 1990 kamppailussa Ruotsia vastaan. Sinikeltaiset voittivat kaikki viisi ottelua. Yhdeksää vuotta myöhemmin Suomi pelasi maailmanlohkon karsinnoissa Italiaa vastaan, jossa saapasmaa oli lopulta parempi. Kolmannen kerran Suomi karsi paikasta maailmanlohkoon vuonna 2002. Tuolloin vastustajana oli Hollanti, joka ei taipunut, vaan antoi sinivalkoisille vain yhden voiton.

Tennis davis cup live stream

Suomen tennistähti Jarkko Nieminen lopetti pelaajauransa vuoden 2015 Tukholman ATP-turnauksessa, mutta on mahdollista, että maskulainen on maajoukkueen mukana vielä kaudella 2016. Suomen maajoukkue on kokemassa suuria muutoksia, sillä Niemisen lisäksi Micke Kontinen ilmoitti kesällä 2015 lopettavansa pelaajauran.

Davis Cup live stream netissä ja laajasti tennislähetyksiä tarjoaa veloituksetta Unibet peliyhtiö.

Vuoden 2014 Davis Cupin voiton vei Sveitsi, joka kaatoi loppuottelussa Ranskan. Pelipaikkana toimi Lille. Alppimaan suurin tähti Roger Federer kärsi ennen loppuotteluita hankalista selkävaivoista, ja hän joutui jättämään ennen Davis Cupia pelatun World Tour Finalsin finaalin pelaamatta. Vuonna 2013 Tshekki nappasi mestaruuden kaatamalla Serbian numeroin 3-2. Sitä edellisenä vuonna Tshekki juhli jälleen mestaruutta. Tällä kerralla häviävänä osapuolena toimi Espanja. Viime vuosina useamman mestaruuden on pystynyt nappaamaan Tshekin lisäksi myös Espanja.

Davis cup live stream netissä

Davis cup live stream lähetykset netissä tarjoaa peliyhtiö Unibet. Lähetykset ei veloita pelitiliä. Tutustu tarkemmin tarjontaan kun olet rekisteröitynyt.

Katso tennistä | Rekisteröidy peliyhtiölle Unibet

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö