Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Tennis live stream ilmaiseksi netistä

Live stream tennis ilmaiseksi netistä kuuluu Unibet-TV palveluun.

Rekisteröidy vedonlyöntiyhtiölle Unibet | Katso tennistä ilmaiseksi

live stream tennisTennis perustietoa

Tennis on maailman yksi tunnetuimmista ja eniten pelatuimmista urheilulajeista. Tennispeli kehitettiin Englannissa 1800-luvun puolivälissä, ja laji levisi aluksi englanninkielisissä maissa varsinkin yläluokan keskuudessa. Tänä päivänä tennis on olympialaji, jolla arvioidaan olevan kymmeniä miljoonia harrastajia eri puolilla maailmaa. Tenniksen sääntöjä on muutettu vuosien aikana, mutta perusperiaate on pysynyt samana, ja lajin tulevaisuus harrastajien osalta onkin vähintään turvattu.

Tenniskausi pyörähtää käyntiin tammikuussa, jolloin valmistaudutaan kauden ensimmäiseen Grand Slam-turnaukseen, mikä pelataan Melbournessa. Turnauksen nimenä toimii Australian avoimet. Ennen Australian avoimien käynnistymistä pelataan ATP-tason turnauksia, joita kutsutaan ajoittain lämmittelyturnauksiksi. Australian avoimet järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1905. Vuodesta 1972 lähtien turnauksen pelipaikkana on toiminut Melbourne. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Australian avoimet ei ole aina ollut kovien kenttien turnaus, vaan sitä on järjestetty myös nurmikilpailuna. Viimeiset vuosikymmenet se on kuitenkin pelattu kovilla kentillä.

tennis live streamAustralian avointen jälkeen käynnistyy kevään massakiertue, joka huipentuu Pariisissa pelattaviin Ranskan avoimiin. Kyseessä on kauden toinen Grand Slam-turnaus. Se on ainoa kilpailu, joka ei pelata kovilla kentillä tai nurmiturnauksena. Ranskan avoimet pelattiin ensimmäistä kertaa vuonna 1891 kansallisena turnauksena. Vuonna 1925 sallittiin Ranskan ulkopuolelta tulevien pelaajien osallistuminen. Miesten kaksinpelissä Ranskan avoimissa parhaiten menestynyt pelaaja kautta aikain on espanjalainen Rafael Nadal, joka on voittanut mestaruuden kilpailussa peräti yhdeksän kertaa.

Kauden kolmas Grand Slam-turnaus pelataan Englannissa. Wimbledonin nimeä kantava kilpailu on maailman legendaarisin tennisturnaus. Jos jossain tennisturnauksessa jokainen pelaaja haluaa menestyä, se on nimenomaan Wimbledon. Kyseessä on turnaus, joka on maailman vanhin ja arvostetuin laatuaan. All England Lawn and Croquet Clubin järjestämä kilpailu pelattiin ensimmäistä kertaa vuonna 1877 Worple Roadin lähellä sijaitsevalla kentällä. Tällöin ohjelmassa oli vain miesten kaksinpeli. Vuonna 1884 Wimbledonin ohjelmaan lisättiin naisten kaksinpeli ja miesten nelinpeli. Wimbledonin tennisturnauksen kaksi pääkenttää ovat käytössä oikeastaan vain kaksi viikkoa vuodesta, eli turnauksen ajan. Ne ovat keskuskenttä ja kenttä numero yksi. Tärkeänä yksityiskohtana perinteet ovat Wimbledonissa todella tärkeitä. Esimerkiksi pelaajilla on hyvinkin tarkat pukeutumissäännöt, joita heidän on noudatettava.

Kauden viimeinen Grand Slam-turnaus pelataan New Yorkissa. Kyseessä on US Open, joka järjestetään vuosittain elo- ja syyskuun vaihteessa. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran elokuussa 1881, jolloin pelattiin vain miesten kaksinpeliturnaus. Tuolloin tapahtuman pelipaikkana oli Newport Casino Newportissa. Nykyisen turnauspaikan keskuskenttänä toimii Arthur Ashe -stadion, joka on nimetty tennispelaajan Arthur Ashen mukaan. Sveitsin Roger Federer on voittanut US Openin peräti viidesti peräkkäin. Chris Evert on voittanut naisten puolella mestaruuden kuudesti peräkkäin. Hän voitti ammattilaisurallaan lähes 20 Grand Slam-turnausta.

Tenniksen kruunun jalokivinä ovat Masters-luokan turnaukset, joita pelataan läpi kauden. Masters-sarja on toiseksi suurin luokka ATP-kiertueella heti Grand Slam-turnausten jälkeen. Sarjaan kuuluu yhdeksän turnausta, joista jokaisesta voittaja saa 1000 ranking-pistettä. Jokainen Masters-luokan turnaus pelataan kovilla kentillä tai massalla. Ainuttakaan nurmiturnausta ei pelata tässä kokoluokassa. Euroopassa pelattavat Masters-luokan turnaukset ovat Monacon, Rooman ja Pariisin turnaukset. Yhdysvalloissa pelataan Indian Wellsin, Miamin ja Cincinnatin turnaukset. Lisäksi Kanadassa pelataan joko Montrealin tai Toronton turnaus ja Kiinassa Shanghaissa.

Parhaina tennispelaajina tunnetaan miesten puolella esimerkiksi nimet Roger Federer, Andre Agassi, Pete Sampras, Rod Laver, John McEnroe, Ivan Lendl, Jimmy Connors, Björn Borg ja Rafael Nadal. Naisten puolella muun muuassa Chris Evert, Martina Navrátilová, Margaret Smith Court, Steffi Graf ja Serena Williams ovat tunnetuimpia pelaajia. Esimerkiksi Margaget Smith Courtin mukaan on nimetty tenniskenttäkin.

Live stream tennis

Tennis lähetykset ilmaiseksi netistä Unibet-TV:n live stream palvelussa eivät veloita koskaan rahaa tililtä. Pelitilin on kuitenkin oltava aktiivinen eli tilillä on oltava vähintään sentti rahaa. Rekisteröidy Unibetille ja katso urheilua ilman veloitusta!

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö