Kaupallinen sisältö - Säännöt ja ehdot voimassa - 18+

Snooker live stream

Snooker live stream lähetykset ilmaiseksi netistä kuuluvat Unibet-TV palveluun.

Rekisteröidy vedonlyöntiyhtiölle Unibet | Katso snookeria ilmaiseksi

Snooker tietoa

Snooker on yksi biljardilajeista, josta on tehty televisioitava pelimuoto. Laji on syntynyt Intiassa, mutta se on erityisen suosittua etenkin englanninkielisissä maissa. Varsinkin Englannissa, Skotlannissa ja Irlannissa snooker on hyvin suosittua. Snookerhan on viime vuosina levittäytynyt laajasti myös Aasiaan, jossa pelataan muutama suuri ranking-turnauskin, mutta edelleen englanninkielisiä maita pidetään snookerin kotina. Suomessa snooker on tullut tunnetuksi pääasiassa Eurosportin välityksellä, joka tarjoaa snookerturnauksia kiitettävään tahtiin suomalaisella selostuksella.

snooker live streamSnookerin ensimmäinen mestaruusturnaus pidettiin vuonna 1916, ja ensimmäistä kertaa maailmanmestaruudesta pelattiin vuonna 1927. 1930-luvulla suurimpana tähtenä oli Joe Davis, joka järjesti ensimmäiset maailmanmestaruuskilpailut. Hän voitti maailmanmestaruuden 15 kertaa putkeen. Davis pelasi myös englantilaista biljardia.

Ammattilaiskausi alkaa snookerissa kesällä ja päättyy seuraavan vuoden keväällä maailmanmestaruusturnaukseen. Kausi koostuu ranking- ja kutsuturnauksista sekä pienemmistä Eurooppa Tourin osakilpailuista, jotka ovat kuitenkin jäämässä lähitulevaisuudessa vähemmälle. Kausi käynnistyy pääsääntöisesti Wuxin saarella pelattavaan Wuxi Classiciin, joka korvattiin kaudella 2015-2016 kuitenkin joukkuekilpailulla. Silloin mestaruuden vei yllättäen Kiinan kakkosjoukkue.

Snookerin tärkein turnaus on maailmanmestaruusturnaus, jossa jokainen pelaaja haluaa aidosti menestyä. Maailmanmestaruusturnauksen jälkeen tärkeimmät kilpailut ovat UK Championship, The Masters ja International Championship. Niistä kaksi ensimmäistä pelataan Englannissa. International Championship pelataan Aasiassa. Pääasiassa UK Championshipiä pidetään lajin toiseksi tärkeimpänä turnauksena.

Suomella on yksi snookerammattilainen Robin Hullin edustaessa maatamme. Hull on Suomessa yksi eniten aliarvostetuimmista urheilijoista. ”Roope” on voittanut Euroopan mestaruuden kahdesti uransa aikana. Ensimmäisen kerran mies kruunattiin Euroopan ykköseksi vuonna 1997 ja toisen kerran puolestaan vuonna 2013. Hullhan ehti jo lopettamaan uransa vuonna 2008, mutta ”Roope” on edennyt kahdella edellisellä kaudella maailmanmestaruusturnauksen pääsarjaan, mikä kertoo päätöksen ollen vain ja ainoastaan oikea tehdä paluu ammattilaiseksi takaisin rakkaan lajinsa pariin.

Snookerin kirkkaimmat tähdet ovat pääasiassa kotoisin Englannista, Skotlannista ja muista englanninkielisistä maista. Nimet Ronnie O’Sullivan ja Judd Trump ovat varmasti tuttuja myös snookeria vähän tai ei lainkaan seuraaville henkilöille. Jimmy Whitea on pidetty lajin parhaimpana pelaajana, joka ei ole voittanut koskaan maailmanmestaruutta. White on edelleen Main Tourilla mukana, mutta hänen menestyminen on ollut viime vuosina vaatimatonta. Whiten tavoin hyvin kokeneista pelaajista on syytä mainita Tony Drago, joka on Main Tourin nopeimpia pelaajia.

O’Sullivanin ja Trumpin lisäksi Mark Selby, Neil Robertson, Shaun Murphy lukeutuvat snookerin suurimpiin tähtiin. Stuart Bingham, joka voitti lajin maailmanmestaruuden kaudella 2014-2015, on esiintynyt tällä kaudella todella huonosti. Nuorista superlahjakkaista pelaajista Kyren Wilson ja Michael White ansaitsevat erityismaininnan. Ensimmäiseksi mainittu pelaaja voitti tällä kaudella Shanghai Mastersin, kun taas  ”Lightning” voitti viime kaudella Shoot-Outin ja Intian avoimet.

Kun puhutaan snookerista, yksi nimi on vielä nostettava esille. Hän on urallaan lähes kaiken mahdollisen ja mahdottoman voittanut John Higgins, joka on saalistanut muun muuassa maailmanmestaruuden useampaan kertaan. ”The Wizard of Wishaw” vaihtoi pelikeppiään muutamia kausia sitten. Higgins on viime kausina venynyt rankingturnausten voittoon, mutta todellisuudessa hänen pelivireensä on huomattavasti vaikeammin ennustettavissa verrattaen moneen muuhun todelliseen huippupelaajaan, sillä skotlantilaisen valtava ongelma on ollut jatkuva ailahtelevaisuus.

Lajina snooker on biljardimuodoista yksi vaikeimmista, mutta kyseessä on myös laji, johon jää nopeasti ”koukkuun”: Suomessa ongelmana on ollut, että snookerpöytiä on ollut tarjolla vähän, mutta asiaan on saatu parannusta ja sitä on myös jatkossakin.

Live stream snooker ilmaiseksi netistä

Snooker lähetykset ilmaiseksi netistä Unibet-TV:n live stream palvelussa eivät veloita koskaan rahaa pelitililtä. Pelitilin on kuitenkin oltava aktiivinen.  Näin ollen tilillä on oltava vähintään sentti rahaa. Rekisteröidy Unibetille ja katso snookeria ja muuta urheilua ilman veloitusta!

Snooker vihjeet

Snooker vihjeet ovat nykyään osa Vihjemedian tarjontaa. Tulosseuranta ja kaikki vihjeet löytyvät sivulta veikkausvihjeet.

Snooker Vihjemedia com

Kirjoittanut

Vihjemedia.com © 2021 | Sivustokartta - Evästeet - Tietosuojakäytäntö